Results 76 to 90 of 186
Thread: Βοήθειααααα
-
07-06-2018, 21:21 #76
Προσπάθησε να με ηρεμίσει*
- 07-06-2018, 21:23 #77
Νομίζω ότι δεν εχω κατι ψυχικά σοβαρό γιατι πριν με το μυνημα σου με ενθαρρύνες πολυ και βγήκα έξω και ημουν μια χαρά για καμία ώρα έφαγα κιολας αλλα μετα πάλι το μυαλό μου εκεί νομίζω πως απλα εχω κολλήσει στο άγχος και πρέπει κάποιος να με βγάλει απο αυτο
07-06-2018, 21:32 #78
Το ίντερνετ είναι λίγο σαν να διψάς και να προσπαθείς να πιεις από μία μάνικα που ρίχνει νερό με μεγάλη πίεση. Μπορεί να γίνεις λούτσα αλλά να πιείς να ξεδιψάσεις χλωμό. Ενώ αν πιείς ήρεμα κι ωραία ένα ποτήρι καθαρό πόσιμο νερό, θα ξεδιψάσεις κι ας είναι η ποσότητα μικρότερη από την μάνικα. Εννοώ ότι στο ίντερνετ βρίσκεις τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που σου πετάγονται σε αστραπιαίους ρυθμούς, αλλά είναι χλωμό να βρεις αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην περίπτωσή σου ανάμεσα σε όλα αυτά κι αν το βρεις χλωμό να το φιλτράρεις και να το εμπεδώσεις. Στην ηλικία σου ακόμα περισσότερο.
Προσωπικά νομίζω ότι σου κάνει καλό να μπαίνεις εδώ και να μιλάς, αλλά δεν σου κάνει καλό να διαβάζεις για ένα σωρό άλλα θέματα και καταστάσεις και να επηρεάζεσαι. Τι για ΙΔΨ σκέφτεσαι και τι να ξυπνάς και να θες να χάσεις επαφή με το περιβάλλον; Νομίζω ότι με αυτά που μπορεί να διαβάζεις εδώ, κάπου τα δραματοποιείς χειρότερα τα πράγματα στο κεφάλι σου. Δεν υποτιμώ καθόλου το τι περνάς, αλλά καλύτερα να βλέπεις κάτι αστείο και ανώδυνο στο youtube ή να σηκώνεσαι να βγαίνεις για περπάτημα έστω και με το ζόρι, παρά να μπαίνεις εδώ ή αλλού και να διαβάζεις για αρρώστιες και συμπτώματα.
07-06-2018, 21:36 #79
Ίσως εχεις δίκιο.εσυ τι νομίζεις; Πως απλα εχω κολλήσει στο άγχος;ξέρω ότι δεν είσαι γιατρός απλα την γνώμη σου ζητάω
07-06-2018, 21:38 #80
Ξυπνάω και σκέφτομαι πως πάλι ολη μέρα θα εχω άγχος και ότι εχω κατι σοβαρό ψυχολογικό και δεν θα θεραπευτεί και ότι θα ζω πάντα με αυτο.κανω πολυ αρνητικές σκέψεις δηλαδή
07-06-2018, 21:46 #81
Ναι,αυτό πιστεύω, ότι είναι απλά άγχος όλο αυτό. Απλά γίνεται εύκολα φαύλος κύκλος. Ουσιαστικά αγχώνεσαι γιατί αγχώνεσαι.
07-06-2018, 21:59 #82
Ίσως θα πρέπει να πω την μάνα μου να μιλήσουμε με κάποιον ψυχολόγο δεν μπορώ να υποφέρω αλλο απο αυτο τωρα τελιωνουν οι εξετάσεις πρέπει να περάσω καλα
08-06-2018, 11:38 #83
Καλημερα Logic,
Πολύ ωραία στα έγραψε η Σόνια.
Κάθεσαι και διαβάζεις στο ιντερνετ για ένα σωρό αρνητικά πράγματα και αρρώστιες...παιδί πράγμα!! Την ξέρεις την παροιμία...αν κοιμηθείς με τυφλο το βράδυ το πρωί θα αλληθωρίζεις? Ετσι και εσύ...τωρα που έχεις αυτό το άγχος, πρέπει να διαβάζεις πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι να γίνουν δυνατο, πετυχημένοι και ευτυχισμένοι.
Εσύ αυτή τη στιγμή τι θέλεις? Δε θέλεις να προγραμματισεις το μυαλό σου να μη σκέφτεται και να είσαι οπως πριν?
Προσεξε πως πάει...το μυαλο θέλει απο 21-40 μερες (ανάλογα με τον άνθρωπο) ν αλλάξει νευροσυνδέσεις. Δηλαδή να κάνει ρουτινα τις καινουργιες χαλαρές σκέψεις ας πουμε και να μην κολλάει στις παλιες.
Ξύπνα το πρωί...φάέ κάτι πολύ ελαφρυ, Μετά κανόνισε με κάποιον φίλο σου να παίξετε ένα μπασκετάκι ή να τρέξετε 2-3 χιλιομετρα. Αν σου έρθει η σκέψη μπορείς να του την εκφράσεις. Μην ντρέπεσαι για τίποτα. Ολοι οι άνθρωποι έχουμε και κάτι.
Κατι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να προσφερεις λιγη εργασία κάπου, ή με χρήματα ή χωρις χρήματα. Αυτό θα σου δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το ξερω οτι αυτό που περνάς ειναι πάρα πολυ δυσκολο, το καταλαβαίνω γιατι και εγώ είχα το ίδιο πράγμα, δεν έκανα εμμετους βέβαια αλλα αγχωνόμουν οταν μιλουσα με κάποιους ανθρώπους στα καλά καθούμενα ενώ είμαι πολυ δυναμική και κοινωνική στην πραγματικότητα και σιγά σιγά το ξεπέρασα και τώρα ειμαι μια χαρα και καλύτερη απο πριν. Πήγα όμως σε ψυχολόγο δε το άφησα στην τύχη.
Και θα σου πω τι μου ειπε...μη βάζεις ταμπέλες στον εαυτό σου οτι έχεις ιψδ...οκ εχεις μια σκέψη που σε ταλαιπωρεί, αλλά εκτός απ αυτή τη σκέψη, εχεις τη δυνατότητα να κάνεις και άλλα πράγματα...δεν είσαι μόνο αυτή η σκέψη...είσαι πολυ δυνατός άνθρωπος και το έχεις αποδείξει στη ζωή σου.
Το ίδιο και εσύ....είσαι ένα έξυπνο παιδί, μπήκες σ' αυτή την ομάδα για να ζητήσεις στήριξη και καλά έκανες, θα κάνεις κάθε πρωί πραγματάκια που σου δίνουν δύναμη, και οταν έρχεται αυτή η σκέψη θα της κάνεις και λίγο πλάκα...θα της λες? ήρθες εεε...καλά κάνε εσύ τη δουλειά σου και θα κάνω και εγώ τη δική μου τώρα...αυτο που έχεις θέλει τωρα κοινωνικότητα...προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις πραγματα και δραστηριότητες να μη σκεφτεται το μυαλό χαζομάρες και ναι μη διαβάζεις τιποτα στο ιντερνετ. Μιλησε και εσύ με κάποιο γιατρό και θα δεις τι γρήγορα που θα ξεμπλοκάρεις...είσαι πολυ δυνατό και έξυπνο παιδί!!!
08-06-2018, 13:34 #84
Ευχαριστώ πολυ έκατσα χθες το βράδι και είπε οχι δεν μπορεις να με ρίξεις εσυ.σηκωθηκα το πρωί και προσπάθησα να εχω θετικη ενέργεια έφαγα βγήκα έξω τωρα ειμαι πολυ καλύτερα νιώθω πιο δυνατός απο αυτο.ολοι είμαστε διαφορετική για κάποιο λόγο και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτο
08-06-2018, 14:10 #85
Μπραβο παιχταρα μου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-06-2018, 15:33 #86
08-06-2018, 15:56 #87
Οχι ότι έφυγε ο φόβος μου βέβαια αλλα προσπαθώ να το ξεχνάω ετσι πιστεύω και με το καλοκαίρι τωρα θ περάσει
11-06-2018, 19:01 #88
Παιδιά καλησπέρα.Να σας πω καταρχάς πως ειμαι πολυ καλύτερα αυτο το πράγμα δεν εμποδίζει πλέον την καθημερινότητα μου.Απλα δεν μου έφυγε εντελώς οταν ειμαι σπίτι δηλαδή κάποιες φορές το σκέφτομαι.καποιες συμβουλές;να κανω πιο πολλά πράγματα στην ζωή μου ώστε να το ξεχάσω; Σκέφτομαι να παω και γυμναστήριο
11-06-2018, 20:25 #89
Θα φύγει, αλλά για να φύγει πρέπει και να το αφήσεις... υπάρχουν καλύτερα πράγματα να σκεφτείς, να διαβάσεις, να βγεις για ένα περίπατο και γενικώς να βρεις κάποια δραστηριότητα που σ' ευχαριστεί, Πχ ένα χόμπι.
Το γυμναστήριο μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά αν κάτσεις ν' ακούσεις την κάθε σαχλαμάρα μπορεί και να σε βλάψει.
Δοκίμασε ν' ασχοληθείς με υγιεινή διατροφή (όχι δίαιτα), ξέχνα τις τσίχλες απ' το περίπτερο πάρε μαστίχα Χίου, κι αν ξανακάνεις εμετό θυμήσου να πιείς μια λεμονάδα... από λεμόνια.
Έχεις κάποιο χόμπι; Με τι ασχολείσαι;
11-06-2018, 20:40 #90
Αδερφε εισαι μικροσ αλλα εισαι αντρασ πρεπει να φερεσαι καλα οταν μπαινεισ σε ενα χωρο μεχρι να σε γνωρισουν μετα μπορεισ να χαλαρωσεισ κ να γινεισ ενασ πολυ ωραιοσ μαλακασ αυτα δεν ισχυουν για μεγαλουσ εμεισ ειμαστε αρχιμαλακεσ γτ οταν ειμασταν μικροι παιζαμε ξυλο κ δουλευαμε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))