Αμοιβαίος έρωτας με πρώτο μου ξάδερφο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 145
    Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Αλλο περιεργο αλλο μη φυσιολογικο..Κι ενα ειδος ψαριου που ειναι σπανιο μπορει να μου φαινεται περιεργο αλλα υπαρχει στη φυση αρα ειναι φυσιολογικο.
    Φυσιολογικο < φυση+ λογος= λογικη.
    Ο, τι υπαρχει στη φυση ειναι φυσιολογικο ειτε σε ον ειτε σε συμπεριφορες , αλλο οπως το επεξαργαζεται ο ανθρωπινος εγκεφαλος αναλογα με τα κοινωνικα προτυπα και τις κατασκευες του.Αρα συνοψιζω περιεργο κατα εσενα κωστα ναι αλλα μη φυσιολογικο οχι γτ η λεξη φυσιολογικο παραπεμπει στο τι ειναι λογικο για τη φυση οχι για εσενα.
    Ούτε λογικό δεν είναι για την φύση Ιωάννα. Δες τα παιδιά, μεταξύ δυο αδερφών. Όπως είπε η Remedy πολύ σωστά, θα βγουν "ζαβά". Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Για εμένα παραμένει μια παρά φύση σχέση η αιμομικτική, σύμφωνα και με τον Πλάτωνα, αλλά και με πολλούς άλλους αρχαίους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Καλή μου, δεν τρέφω αυταπάτες, πρέπει να καταλάβεις ότι δε ζω σε σύννεφο...
    Έχω δεσμό και ζούμε μαζί 4 χρόνια. Δεν έγκειται θέμα ελλείψεων, πόσο δύσκολο είναι καταλάβεις ότι υπάρχει η καψούρα που σε ξεπερνάει στη ζωή; Δε χρειάζεται να τα βλέπουμε όλα με τα μάτια του ψυχολόγου, ας ζήσουμε και κάτι έξω από τα όρια, τι πειράζει;
    Δέσποινα, αφού έχεις πάρει εξ'αρχής την απόφαση να προχωρήσεις μαζί του σεξουαλικά και γενικά να το ζήσεις όλο αυτό, εμάς γιατί μας ρωτάς; Εδώ επιβεβαιώνεται και πάλι η Remedy, που είπε ότι περίμενες να πούμε "έλα δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά, προχώρα".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, δεν μου πέφτει λόγος στους ομοφυλόφιλους. Επειδή έχω γνωστούς ομοφυλόφιλους ζευγάρια, αποδέχομαι τα αξιοπρεπή και το τονίζω αυτό, ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Η αιμομιξία είναι άλλο πράγμα, που δεν είναι αποδεκτό και για εμένα είναι και μη φυσιολογικό (άρα εγκρίνεις δηλαδή, μια σεξουαλική σχέση πατέρα-κόρης έτσι;)
    Δεν εξηγεις τιποτα,λες απλα πως ειναι τα στερεοτυπα στο μυαλο σου.Αν ησουν ο Kοstas 14 του 1960 θα μας ελεγες αλλα.Αυτο που λες στην παρενθεση ειναι παιδεραστια.Παιδεραστης μπορει να γινει ο καθενας και η αιμομιξια να μην εχει καμια σχεση.

Member
    Δέσποινα, αφού έχεις πάρει εξ'αρχής την απόφαση να προχωρήσεις μαζί του σεξουαλικά και γενικά να το ζήσεις όλο αυτό, εμάς γιατί μας ρωτάς; Εδώ επιβεβαιώνεται και πάλι η Remedy, που είπε ότι περίμενες να πούμε "έλα δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά, προχώρα".
    Έχεις διαβάσει από την αρχή το θεμα; Πραγματικά δε μπορώ να πω πάλι τα ίδια. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση, έγραψα εδώ γιατί δε μπορώ να μιλήσω αλλού. Οικογένεια και παιδιά δεν θέλω μαζί του, δεν μπορώ να το θέλω από βιολογικής άποψης και μόνο άμα το δεις. Δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Σεξουαλικά ναι, θέλω να προχωρήσω μαζί του αλλά αν διαβάσεις πιο πάνω θα δεις και όλους μου τους δισταγμούς.

Senior Member
    Ούτε λογικό δεν είναι για την φύση Ιωάννα. Δες τα παιδιά, μεταξύ δυο αδερφών. Όπως είπε η Remedy πολύ σωστά, θα βγουν "ζαβά". Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Για εμένα παραμένει μια παρά φύση σχέση η αιμομικτική, σύμφωνα και με τον Πλάτωνα, αλλά και με πολλούς άλλους αρχαίους.
    Τα παιδια των αιμομικτων μπορει να βγουν ζαβα αρα δεν ειναι φυσιολογικο να κανουν σεξ.Οι ομοφυλοφιλοι δεν μπορουν να κανουν ΚΑΝ παιδια,τα οργανα τους ειναι λαθος εντελως για μια τετοια διαδικασια(εχεις βαλει ποτε κατι στον πρωκτο σου κωστακη?για βαλε κατι να μας πεις τι εχει να πει ο προστατης σου γι αυτο που κανεις) αλλα ειναι φυσιολογικο αυτοι να κανουν σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Δεν εξηγεις τιποτα,λες απλα πως ειναι τα στερεοτυπα στο μυαλο σου.Αν ησουν ο Kοstas 14 του 1960 θα μας ελεγες αλλα.Αυτο που λες στην παρενθεση ειναι παιδεραστια.Παιδεραστης μπορει να γινει ο καθενας και η αιμομιξια να μην εχει καμια σχεση.
    Άποψή μου, άποψή σου και αν θέλεις χαμήλωσε λίγο τους τόνους. Το ότι είμαστε στο 2018, δεν σημαίνει πως αποδέχομαι και την αιμομιξία, ως φυσιολογική σεξουαλική πράξη. Ο καθένας έχει και τις ευθύνες του. Δες τα παιδιά αιμομικτικών ζευγαριών και πες μας τα αποτελέσματά σου, αν τα θεωρείς φυσιολογικά ή όχι...

Member
    Εδω δεχτηκαμε τα ομοφυλοφιλικα δε θα δεχτουμε τα αιμομικτικα?Προχωρα και οποιος σου πει τιποτα πες τον αιμοφοβικο μιας και φοβια ειναι,απ τη στιγμη που θες σεξ χωρις να κανεις παιδια δεν υπαρχει προβλημα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν,ειναι φυσιολογικο.2018 εχουμε επιτελους φτανει η κριτικη και η καταπιεση!
    Αν δεν είχε οικογένεια δεν θα είχα κανέναν απόλυτος προβληματισμό. Είναι που στο θέμα οικογένεια- παιδιά είμαι ευαίσθητη. Και δε θέλω έτσι απερίσκεπτα να προκαλέσω δυστυχία σε ψυχές που δεν έχουν φταίξιμο.

Member
    Άποψή μου, άποψή σου και αν θέλεις χαμήλωσε λίγο τους τόνους. Το ότι είμαστε στο 2018, δεν σημαίνει πως αποδέχομαι και την αιμομιξία, ως φυσιολογική σεξουαλική πράξη. Ο καθένας έχει και τις ευθύνες του. Δες τα παιδιά αιμομικτικών ζευγαριών και πες μας τα αποτελέσματά σου, αν τα θεωρείς φυσιολογικά ή όχι...
    Επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα να ξέρεις πως και στην Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα στο εξωτερικό έχουν δημιουργηθεί παιδιά άρτια βιολογικά από αιμομιξία. Δε θέλω να το αναλύσω περισσότερο γιατί δεν έχει σημασία. Από αυτά που λένε να πιστεύεις τα μισά , κι αν ποτέ ψαχτεις θα καταλάβεις τι σου λέω.

Senior Member
    Τα παιδια των αιμομικτων μπορει να βγουν ζαβα αρα δεν ειναι φυσιολογικο να κανουν σεξ.Οι ομοφυλοφιλοι δεν μπορουν να κανουν ΚΑΝ παιδια,τα οργανα τους ειναι λαθος εντελως για μια τετοια διαδικασια(εχεις βαλει ποτε κατι στον πρωκτο σου κωστακη?για βαλε κατι να μας πεις τι εχει να πει ο προστατης σου γι αυτο που κανεις) αλλα ειναι φυσιολογικο αυτοι να κανουν σεξ.
    Εγώ δεν έχω βάλει, αλλά για να λες τα αποτελέσματά σου, μάλλον έχεις βάλει εσύ και δικαίωμά σου. Οι ομοφυλόφιλοι, είναι αποδεκτοί, το να πάνε τα αδέρφια μεταξύ τους, δεν είναι, πως θέλεις να το κάνουμε; Και δεν το λέω μόνο εγώ, γιατί ξαφνικά εγώ έγινα το κόκκινο πανί. Δες τι έγραψε σωστά η Μίλιβα και η Remedy, δυο νέες κοπέλες, που ζουν μέσα στην κοινωνία δεν είναι εκτός, διάβασε τι έγραψαν για αυτό το θέμα...

Senior Member
    Επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα να ξέρεις πως και στην Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα στο εξωτερικό έχουν δημιουργηθεί παιδιά άρτια βιολογικά από αιμομιξία. Δε θέλω να το αναλύσω περισσότερο γιατί δεν έχει σημασία. Από αυτά που λένε να πιστεύεις τα μισά , κι αν ποτέ ψαχτεις θα καταλάβεις τι σου λέω.
    Οκ και εγώ μπορώ να σου πω, για άλλα τόσα ζευγάρια αιμομικτικά, που τα παιδιά τους έχουν καθυστέρηση και άλλα θέματα, δεν λέει κάτι αυτό Δέσποινα...

Senior Member
    Εγώ δεν έχω βάλει, αλλά για να λες τα αποτελέσματά σου, μάλλον έχεις βάλει εσύ και δικαίωμά σου. Οι ομοφυλόφιλοι, είναι αποδεκτοί, το να πάνε τα αδέρφια μεταξύ τους, δεν είναι, πως θέλεις να το κάνουμε; Και δεν το λέω μόνο εγώ, γιατί ξαφνικά εγώ έγινα το κόκκινο πανί. Δες τι έγραψε σωστά η Μίλιβα και η Remedy, δυο νέες κοπέλες, που ζουν μέσα στην κοινωνία δεν είναι εκτός, διάβασε τι έγραψαν για αυτό το θέμα...
    Μα δε θελω φιλε μου να μου πεις εσυ.Εσυ απλα ακολουθεις τους νομους.Αυτοι που βγαλαν τους νομους θελω να μου πουν πως το σκεφτηκαν.Γιατι ξαφνικα αγαπησαν ολους τους ομοφυλοφικλους και τους αιμομικτες τους αφησαν απ εξω,εγω την Δεσποινα μια χαρα κοπελα την βλεπω.Οπως εσυ λες οτι γνωριζω ομοφυλοφιλους που ειναι μια χαρα ατομα ετσι θα λεω κι εγω απο δω και περα για τους αιμομικτες.Η Δεσποινα δε μ ενοχλει σε τιποτα,εινα ιδικο της θεμα τι θα κανει στο κρεββατι της και θελω η κοινωνια να το αποδεχτει και να το συμπεριλαβει στα σχολικα εγχειριδια.

Member
    Δεν είναι τυχαίο να ξέρεις. Αυτά τα ζευγάρια που έκαναν ζαβα παιδιά, είχαν ιστορικό αιμομιξίας στο σόι. Στο λέω ξεκάθαρα.
    Οκ και εγώ μπορώ να σου πω, για άλλα τόσα ζευγάρια αιμομικτικά, που τα παιδιά τους έχουν καθυστέρηση και άλλα θέματα, δεν λέει κάτι αυτό Δέσποινα...

Senior Member
    Μα δε θελω φιλε μου να μου πεις εσυ.Εσυ απλα ακολουθεις τους νομους.Αυτοι που βγαλαν τους νομους θελω να μου πουν πως το σκεφτηκαν.Γιατι ξαφνικα αγαπησαν ολους τους ομοφυλοφικλους και τους αιμομικτες τους αφησαν απ εξω,εγω την Δεσποινα μια χαρα κοπελα την βλεπω.Οπως εσυ λες οτι γνωριζω ομοφυλοφιλους που ειναι μια χαρα ατομα ετσι θα λεω κι εγω απο δω και περα για τους αιμομικτες.Η Δεσποινα δε μ ενοχλει σε τιποτα,εινα ιδικο της θεμα τι θα κανει στο κρεββατι της και θελω η κοινωνια να το αποδεχτει και να το συμπεριλαβει στα σχολικα εγχειριδια.
    Αν κάποιος πηγαίνει με ζώα (σορρι κιόλας), μήπως να το συμπεριλάβουμε στα σχολικά εγχειρίδια; Και δεν αναφέρομαι στο θέμα της Δέσποινας επ'ουδενί αυτή την στιγμή, κάνω μια ερώτηση προσωπικά στον oeo...

Member
    Έχουμε ξεφύγει...

Senior Member
    Έχουμε ξεφύγει...
    Ναι και σορρι από πλευράς μου, αλλά δεν είμαι εγώ εκείνος που άνοιξε κουβέντα για "πρωκτούς" κλπ. πρώτος...

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast