Το κεντρί της εξαφάνισης - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 147
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Το θεμα ειναι να ασχολεισαι και λιγο με τι κανεις εσυ λαθος γενικα, οχι μονο ποσο απαραδεκτος ηταν (που ηταν) ο πιο προσφατος. Για να στο λεει τοσος κοσμος καποιο δικιο δε θα εχει;
    Σαφώς! Μάλλον γιατί πονάει περισσότερο να παίρνεις την ευθύνη ο ίδιος αλλά ναι πρέπει να το ψάξω περισσότερο μέσα μου αν θέλω να βγω κερδισμένη από όλα αυτά. Ίσως ακουστεί χαζό αλλά δεν ξέρω πως το ξεκαθάρισε ο τελευταίος από την αρχή....άσχετα αν εμένα το ένστικτο μου με προειδοποιουσε..Να πω την αλήθεια αρχικά δεν με νοιάζε και πολύ μετά την πάτησα
    που ήταν αργα. Ποτε δε σκέφτομαι το μετά να ένα χοντρό λάθος μου.Το να βεβαιώνει ένας άντρας ότι ήταν λάθος η συμπεριφορά του έχει άλλη βαρύτητα χαχα. Ευχαριστώ!!

Senior Member
    Γεια σου φιλη μου! Χρονια πολλα!! Δεν καταλαβα πως αυτος ο ανθρωπος εξαφανίστηκε , ούτε τσακωθήκατε , ούτε του είπες κάτι φοβερό. Τον πείραξε τόσο πολύ αυτό που του είπες? Πραγματικά μου φαίνεται πολύ αλλόκοτο.... Μάλλον ο τύπος ήταν λίγο ιδιόρρυθμος, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ή είναι απο τους τύπους που στραβώνουν με το παραμικρό και περιμένουν να βρουν άνθρωπο να τους κάνει τα τερτίπια τους . Καλά έκανες και δεν ασχολήθηκες μαζί του .

Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Γεια σου φιλη μου! Χρονια πολλα!! Δεν καταλαβα πως αυτος ο ανθρωπος εξαφανίστηκε , ούτε τσακωθήκατε , ούτε του είπες κάτι φοβερό. Τον πείραξε τόσο πολύ αυτό που του είπες? Πραγματικά μου φαίνεται πολύ αλλόκοτο.... Μάλλον ο τύπος ήταν λίγο ιδιόρρυθμος, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ή είναι απο τους τύπους που στραβώνουν με το παραμικρό και περιμένουν να βρουν άνθρωπο να τους κάνει τα τερτίπια τους . Καλά έκανες και δεν ασχολήθηκες μαζί του .
    Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και σε σένα! Γενικά συμβαίνει απ'ότι έχω καταλάβει όταν ο άλλος δεν θέλει να σ'αντιμετωπίσει, βαρέθηκε κτλ...τι να πει! Σ'ευχαριστώ που μου λες πως έκανα καλά όταν είσαι πληγωμένος θέλεις να το ακούς και από αλλού.

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    ...

Ναι έχεις δίκιο καλό θα ήταν οι άνθρωποι να μας λένε την αλήθεια πριν φύγουν αλλά ποιος μπορεσε να το κάνει...το πιο συνηθισμένο είναι να φεύγουν άνθρωποι από δίπλα μας δίχως εξηγήσεις ......και αν δώσουν εξήγηση μπορεί να είναι και η μισή αλήθεια....οπότε μη το ψάχνεις
    Ο άντρας δεν λέει την αλήθεια, απλά απομακρύνεται με τρόπο, δλδ είτε εξαφανίζεται είτε αραιώνει την επαφή για να φύγει με ελαφρά πηδηματάκια είτε βγαίνει σκάρτος. Την αλήθεια τη λέει μονο η γυναίκα, δλδ η τελευταία της κουβέντα, το τελευταίο sms κλπ ...χμ μου τυχε κάποια να εξαφανιστεί.
    γιάννης

[QUOTE=ioannis2;1025097]Ο άντρας δεν λέει την αλήθεια, απλά απομακρύνεται με τρόπο, δλδ είτε εξαφανίζεται είτε αραιώνει την επαφή για να φύγει με ελαφρά πηδηματάκια είτε βγαίνει σκάρτος. Την αλήθεια τη λέει μονο η γυναίκα, δλδ η τελευταία της κουβέντα, το τελευταίο sms κλπ ...χμ μου τυχε κάποια να εξαφανιστεί.[/QUOTE
    Ααα τι ωραία!! Χαχα. Πολύ εντιμο. Αν επιτρέπεται πώς ήταν η εμπειρία σου;πώς το ξεπέρασες; Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο

Senior Member
    Ο τύπος πιθανότατα το είδε χαλαρά να πηδήξει το πιπίνι μερικές φορές, μόλις η άλλη άρχισε να το σοβαρεύει έκοψε πέρα. Σιγά το περίεργο. Αλλά κι έτσι να μην είναι, αφού εξαφανίστηκε τι σημασία έχει το γιατί;

Senior Member
    Η ειλικρινεια κι η ακεραιοτητα δεν εχουν φυλο... Ουτε κι η απουσια αυτων. Ολα τ' αλλα ειναι μισογυνιστικες/πατριαρχικες αντιληψεις της κοινωνιας.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ο τύπος πιθανότατα το είδε χαλαρά να πηδήξει το πιπίνι μερικές φορές, μόλις η άλλη άρχισε να το σοβαρεύει έκοψε πέρα. Σιγά το περίεργο. Αλλά κι έτσι να μην είναι, αφού εξαφανίστηκε τι σημασία έχει το γιατί;
    Όταν είσαι παραπάνω ευαισθητουλι και έκανες το λάθος να κάνεις όνειρα αρχικά έχει ...θα Μ περάσει

Η ειλικρινεια κι η ακεραιοτητα δεν εχουν φυλο... Ουτε κι η απουσια αυτων. Ολα τ' αλλα ειναι μισογυνιστικες/πατριαρχικες αντιληψεις της κοινωνιας.
    ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΕ

Ετσι ακριβως ειναι!

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ο τύπος πιθανότατα το είδε χαλαρά να πηδήξει το πιπίνι μερικές φορές, μόλις η άλλη άρχισε να το σοβαρεύει έκοψε πέρα. Σιγά το περίεργο. ...
    Τέτοιος πεπειραμένος που ταν ο τύπος, τείνω να συμφωνήσω μαζί σου. Φαίνεται πως λύσαμε το μυστήριο.
    γιάννης

[QUOTE=No love no glory;1025111]
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ...χμ μου τυχε κάποια να εξαφανιστεί.[/QUOTE
    Ααα τι ωραία!! Χαχα. Πολύ εντιμο. Αν επιτρέπεται πώς ήταν η εμπειρία σου;πώς το ξεπέρασες; Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο
    Εύκολα το ξεπέρασα επειδή δεν ένιωθα βέβαιος πως μου ταιριάζει το άτομο. Την πήρα 3 - 4 φορές συνολικά τηλέφωνο σε 10 μέρες και δεν απαντούσε. Έπειτα την διέγραψα κι απ το κινητό. Καμπόσο καιρό μετά την είδα κάπου από μακριά κι ούτε καν πλησίασα να της μιλήσω.
    γιάννης

[QUOTE=ioannis2;1025125][QUOTE=No love no glory;1025111

Εύκολα το ξεπέρασα επειδή δεν ένιωθα βέβαιος πως μου ταιριάζει το άτομο. Την πήρα 3 - 4 φορές συνολικά τηλέφωνο σε 10 μέρες και δεν απαντούσε. Έπειτα την διέγραψα κι απ το κινητό. Καμπόσο καιρό μετά την είδα κάπου από μακριά κι ούτε καν πλησίασα να της μιλήσω.[/QUOTE]
    Χμ και γω ήξερα πως δεν μου ταίριαζε αλλά ήθελα περιπέτειες τρομάρα μου! Νταξ εγώ ένα μήνυμα του στειλα δεν μου άρεσε η στάση του και το σταμάτησα και του άνοιξα την πόρτα να φυγει, μάλλον έχω αναπτύξει εγωισμό από μια φορά που είχα συρθεί μέχρι αηδιας πίσω από καποιον άλλο ( ήταν πολύ καλύτερος). Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν τον δω μάλλον χαλαρά από εγωισμο.Ωραια εχουμε ελπίδες ευχαριστώ.

Senior Member
    Δε μου λες, μ' αυτο το "κεντρι" του τιτλου, ταναλια δοκιμασες; λολ. Εισαι ακομη κοντα στο "σημειο μηδεν" της απογοητευσης, οπου ο συναισθηματικος χρονος εχει συμπιεστει... Για αυτο ανησυχεις πως θα αντιδρασεις αν ο τυπος δωσει ιχνη ζωης σημερα, η αυριο, η μεθαυριο κλπ. Μολις θα εχει περασει λιγος καιρος θα δεις οτι ενδιαφερεσαι πολυ λιγοτερο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Δε μου λες, για αυτο το κεντρι του τιτλου, ταναλια δοκιμασες; λολ. Εισαι ακομη κοντα στο "σημειο μηδεν" της απογοητευσης, για αυτο ανησυχεις πως θα αντιδρασεις αν ο τυπος δωσει ιχνη ζωης κλπ. Μολις περασει λιγος καιρος θα δεις οτι ενδιαφερεσαι πολυ λιγοτερο.
    Χαχαχαχαχαχαχα λοβοτομή χρειάζομαι και το ξέρω! Ναι μωρέ τσούζει πολύ ακόμη το χω ξαναδεί νταξ θα ακούσω κάνα μήνα σκυλαδικα (να ναι καλά τα άτιμα) θα μου φύγει .που θα πάει. Ναι φοβάμαι γτ γενικά όταν είμαι ευάλωτη κάνω τις πιο χοντρές βλακείες (αν πεις πως μάλλον όλη μου τη ζωή είναι ευάλωτη καθόλου άδικος δεν θα Σάι).Thanks anyway

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast