Results 106 to 120 of 200
Thread: Διαδικτυακη "σχεση"??!
-
01-06-2019, 01:30 #106
οταν λεμε για ατομο υψηλου aq δεν ενοουμε καπιον που διαπρεπει σε οτι κανει απαραιτητα πχ εμενα με παραμυθιασε για καιρο κανονικα κατι που κανεις σχεδον δε το καταφερε
οσες φορες παραμυθιαστηκα το εκανα με τη θεληση μου το ηξερα και στη τελικη προτημω το κοσμο μου
απλα χρησιμοποιει το μυαλο της με ενα τροπο μηδενιστικο για την ιδια αυτο που την ενδιαφερει ειναι να διαχωρισει τον εαυτο της απο τους αλλους για να μη ξερουν οι αλλοι τιποτα γι αυτη
λιγο πολυ ολοι οσοι γενηθηκαν ετσι εχουν μια ταση κατι να .......... αλλα τετοια μηδενισμο πραγματικα δεν εχω ξαναδει
- 01-06-2019, 17:18 #107
Την δικαιολογία ότι έχει πάρει κιλά την χρησιμοποίησε τώρα ώστε να αποφύγει βιντεοκλήση τώρα. Δεν μου είπε ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν βρισκόμασταν επί χρόνια.
Επίσης, έστειλα ξανά στον "πρώην", ο οποίος τελικά μου έγραψε: δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου, η κοπέλα είναι παλαβή, σαικο, μου έχει πει ένα σωρό ψέματα, δεν αξιζει να ασχολεισαι.
Επίσης, το προφίλ της "κολλητής" της καθώς κ το προφίλ ενός άλλου γνωστού της (τον οποίο μου τον παρουσιασε πριν 6χρ ως διεκδικητή, ότι την φλερτάρει κλπ), έχουν διαγραφεί "όλως τυχαίως" μετά την αποκαλυψη που εκανα στη "κολλητή" ότι δεν έχω δει ποτέ το "βαμπίρ"
02-06-2019, 12:49 #108
ειδες τι ωραια ξεκαθαριζουν τα πραγματα, οταν θελεις να βρεις κατι;;;;
καλα,, κι εσυ τοσα χρονια που δεν γινοταν να βρεθειτε, δεν πιεζες για βιντεοκλησεις; τι ελεγε; οτι ειναι αρρωστη; και ποτε παχυνε; σε εναν μηνα;;
αν ξαναμιλησετε να της το πεις οτι ο "πρωην" δεν την ξερει καν...
02-06-2019, 13:09 #109
Χμ, συγγνώμη, ωραία όλα αυτά, αλλά έφαγες ήδη 6-7 χρόνια από τη ζωή σου να ασχολείσαι με κάτι που δεν υπάρχει ή δεν αξίζει. κι όπως το πας, θα περάσεις άλλα 6-7 προσπαθώντας να λύσεις το μυστήριο και να κάνεις κύκλους. Εγώ και μία ώρα παραπάνω να ασχοληθείς το θεωρώ χαμένο χρόνο, γιατί δεν πατάς ένα Χ επιτέλους σε αυτή την υπόθεση να πας παρακάτω;
02-06-2019, 13:23 #110
Ο Εκχαρτ Τολλε το περιγραφει ακριβως θα ελεγα:
https://www.aytepignosi.com/2014/05/...ag6UMEY76YWyUg
02-06-2019, 16:24 #111
Μου είχε τύχει σε μια ομάδα μια γυναίκα να υποκρίνεται άλλη. Ήταν ομάδα με μαμάδες και γενικότερα γονείς κι εκείνη ισχυριζόταν για τον εαυτο της αναληθή πραγματα και παρουσίαζε ως σύζυγο κάποιον άλλον , πλασματικό . Το προφίλ του συζύγου της, το είχε ανοίξει η ίδια. Παιδιά τελικά ξεσκεπάστηκε αλλα από μια φίλη έμαθα ότι συνεχίζει τα ίδια σε άλλες ομάδες.
02-06-2019, 17:17 #112
02-06-2019, 18:05 #113
Αυτο μου θυμισε το αλλο που ηθελα να γραψω. Η οποια προσπαθεια "ξεσκεπασματος" δεν εχει νοημα και για εναν αλλο λογο - δεν ημαστε στην εποχη των φορουμ πλεον. Τα σοσιαλ ειναι εκτος ελεγχου κυριολεκτικα. Εδω χωρες εκλεγουν πρωθυπουργους απ' την αλλη ακρη του ατλαντικου μεσω φεϊς μπουκ χωρις συνεπειες. Τι πιστευετε οτι μπορειτε να κανετε σε ανωνυμους βαμπιρικους χρηστες; Να θεραπευσετε τη βαρια διαταραχη που τους οδηγει ξανα και ξανα σε νεα ακαουντ και νεα εξαπατηση; Να πεισετε τον Χακενμπεργκ να τους κανει ντα; Να βρειτε που μενουν; Να παροτρυνετε εκ του ασφαλους και πισω απ' τις οθονες σας τα οποια θυματα να βρουν το δικιο τους; (δεν παει σε εσενα Ντεμι αυτο οπως καταλαβαινεις)
Μονο στο σκοταδι οδηγουν τα τσαλαβουτηματα σε τετοιους βαλτους..."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
02-06-2019, 20:42 #114
02-06-2019, 20:45 #115
02-06-2019, 21:15 #116
03-06-2019, 09:51 #117
καλημερα.
εχω αντιθετη αποψη.
μονο στο φως οδηγει η αληθεια.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν δρα θεραπευτικα για τον "απατεωνα", η αποκατασταση της αληθειας!
ειδικα αν μιλαμε για παθησεις, σε καμια των περιπτωσεων. και γενικοτερα, κανεις δεν μπορει να θεραπευσει κανεαν και δεν δικαιουται να παριστανει τον γιατρο η τον νοσοκομο...
δρα θεραπευτικα ομως γι αυτον που εξαπατηθηκε!! γαληνευει την ψυχη του! λιγο το χετε;;
επισης, φερνει αυτον που εξαπατα αντιμετωπο με την πραξη του και μπορει να τον στειλει σε κανενα γιατρο για παραδειγμα, οταν συνειδητοποιησει οτι η εξαπατηση δεν ειναι ανακουφιση, γιατι θα ερθει η αληθεια και θα πεσει πιο βαθια στην μοναξια της απατης!!
η, αν δεν ειναι ασθενης, θα του χαλασει το παρτι, αν παιρνει χαρα εξαπατωντας εναν καλοπροαιρετο ανθρωπο!
ξερετε τι δυναμη (αρρωστη, αλλα δεν εχει σημασια), δινει σε αυτον που σε εξαπατα, το μυστικο που σου κρυβει; το οτι ξερει αυτο που δεν ξερεις για τις μεθοδευσεις του;
μενει γυμνος, οταν του αποκαλυψεις οτι ΞΕΡΕΙΣ την κουτση και θλιβερη αληθεια του..
σε αλλη περιπτωση εξαπατησης, με διαφορα "αρρωστημενα" στοιχεια απατης και μυθομανιας, αλλα καμια σχεση με την περιπτωση που περιγραφει ο σκριμ, η ισορροπια και η χαρα αποκατασταθηκαν οταν επικοινωνησαμε καποιοι απο οσους ειχαμε πεσει θυματα μιας μουρλης, και διασταυρωνοντας τα ψεματα, τις μεθοδευσεις και τ ην παρανοια που μοιραζε ολογυρα, συνειδητοποιησαμε τι πραγματικα συνεβαινε...
επισης, ειναι ανθρωπιστικη χειρονομια να σωσεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ απο αυτους που προσπαθει να δουλεψει. γιατι, εννοειται οτι ετσι ζουν αυτοι οι ανθρωποι. σαν βδελες πανω σε ανθρωπους που ζουν αληθινη ζωη... και πανε και παρακατω και κανουν τα ιδια.
πχ, στην περιπτωση του φιλου εδω, με το που επικοινωννησε με τον "πρωην", εγιναν τα εξης απλα και σημαντικα πραγματα.
συνειδητοποιησε οτι δεν χανει το μυαλο του, αλλα ειναι επαναλαμβανομεη η συμπεριφορα αυτη της κοπελας.
εμαθε οτι δεν εφταιγε κατι με τον ιδιο, η κατι που εκανε λαθος που την εκανε να κανει πισω, αλλα το εχει συστημα...
εμαθε οτι δεν υπηρχε τελικα καμια αλλη σχεση, επομενως δεν φταιει ο ιδιος που δεν τον επελεξε να του κανει την τιμη να βρεθουνε, αλλα δεν μπορει η ιδια να βρεθει με κανεναν και προσπαθει να το διανθισει.
εμαθε οτι μαλλον δεν υπαρχει ουτε φιλη, ουτε καμια αλλη επαφη!
της το ειπε, να ξερει οτι τα γνωριζει ολα αυτα, ωστε να μην μπορει να συνεχισει τα ψεματα και να ξερει οτι ενημερωθηκε και ο imaginary "πρωην"...
αν μετα απο ολα αυτα δεν οδηγηθει σε εναν ψυχ να προσπαθησει να λυσει τα θεματα της αντι να ταλαιπωρει τον κοσμο, παλι στα ιδια αδιεξοδα θα βρεθει ..
το ειπαμε, οτι εχιε και ο σκριμ θεματα του να δει, χρειαζεται ενα θυμα για καθε θυτη, κι αυτος ηταν πολυ υπομονετικο θυμα και υπαρχει λογος γι αυτο... αυτο ομως δεν μεταθετει τις ευθυνες της απατης σε αυτον.
03-06-2019, 19:12 #118
03-06-2019, 20:44 #119
Εγω δε βλεπω να γαληνευει ο σκρημ, αλλα να αρρωσταινει ολο και περισσοτερο. Οτι καποιες αποκαλυψεις εχουν αξια συμφωνω κι εγω (βλεπε τριτο κουοτ) αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο επαναλαμβανομενο μοτιβο. Τι περιμενει τον σκρημ στην περαιτερω ασκοπη αναζητηση του; Περισσοτεροι εξαπατημενοι "πρωην", ολοι λιγομιλητοι, στωικοι, λαβωμενοι. Αλλα τοσα προφιλ "κολλητων" της που μετα εξαφανιζονται ως καμμενα πλεον χαρτια στο ιδιο παιχνιδι βρυκολακων. Τι αξια εχει απο ενα σημειο και μετα;
Σε τετοιες περιπτωσεις αυτος που εξαπατα, συμφωνα με οσους ειδικους, αρθρα, βιβλια και πραγματικες ιστοριες εχω διαβασει (και θα καταρτισω καποια στιγμη ολοκληρη λιστα, αν συμφωνει κι ο σκρημ), η συντριπτικη πλειονοτητα των εξαπατητων δεν παραδεχεται καν οτι εχει προβλημα. Ειτε προκειται για βαριες διαταραχες προσωπικοτητας, ειτε για κοινωνιοπαθεις, μυθομανεις κλπ προκειται για ατομα 99% αθεραπευτα. Το να μην ξερει κανεις για τα παραπανω δεν ειναι ενδειξη ουτε ασχετοσυνης ουτε ελλειψης ευφυιας. Απλα ο ψυχισμος τετοιων εκμεταλλευτων δε λειτουργει οπως ενδεχομενως φανταζεται οποιος δεν εχει κανει την ερευνα του, συνηθως, με τη σειρα της, αποτοκος οδυνηρων βιωματων. Οτι μια "παρεμβαση" σε κοινο με τον θυτη δημοσιο χωρο και σε λογικα πλαισια η ακομα και μια αλλαγη συνθηκων ζωης (οικονομικων, στεγασης, νομικα μπλεξιματα κλπ) μπορει να βαλουν τελος η εστω προσωρινο φραγμο στη δραστηριοτητα του, αυτο ειναι αληθεια. Αφορα ομως περισσοτερο μη-ιντερνετικες, η τουλαχιστον οχι αμιγως ιντερνετικες, συναναστροφες οπου υπαρχει η δυνατοτητα τα θυματα να ερθουν "αντιμετωποι" σε δημοσιο χωρο με τον θυτη. Επισης βοηθαει να υπαρχει κοινωνικη συνδεση μεταξυ των θυματων γιατι ετσι η ομαδα μπορει να αυτοθεραπευτει.
Εδω δεν ισχυει τιποτε απο αυτα, η τυπισσα δρα ανεξελεγκτα μεσω του ανεξελεγκτου φεϊσμπουκ, τα θυματα ειναι μονηρη και μοναχικα εκ φυσεως, το δε παρον φορουμ ενεχει τον κινδυνο αντιφατικων μηνυματων/συμβουλων...
Θυμιζω οτι τα μονα αλλα μελη σε αυτο το θρεντ που προτεινουν "σκαλισμα" και οχι αποεπενδυση απο την αρρωστημενη αυτη σχεση ειναι οι menis_64 & Xfactor...
You are not in good company, που λενε και οι εκλογικως καμμενοι απο το φεϊσμπουκ Αμερικανοι (η μηπως οι μπρεξιτικως καμμενοι απο το φεϊσμπουκ Αγγλοι; ξεχναω.)
Πως θα τους σωσει δηλαδη; Τι ειναι, προγνωση καιρου; Υπαρχουν εκτακτα δελτια βαμπιρομιχλης και δεν το ξερω; Αν εννοεις τη χρησιμοτητα θρεντ οπως του παροντος, του αυγερη κλπ συμφωνω οτι χρησιμευουν, εκ των υστερων ομως, για οσους ηδη εχουν πεσει θυματα, και εξισου για στρατηγικες πολυτιμες οσο και προς αποφυγην...
Με τα παραπανω δε διαφωνω, ειχα προτεινει αλλωστε απο την αρχη να ψαξει το "ιστορικο" της τυπισσας τοσο απο πρωην οσο κι απο φιλους της. Μεχρι ενος σημειου ομως. Η "κολλητη" ποτε δεν πιστεψα οτι ηταν αληθινη γιατι ολες οι ενδειξεις απο τις περιγραφες του σκρημ ηταν πως η κοπελα ειναι αποδιοργανωμενος τυπος εκμεταλλευτη, που κανει περισσοτερες γκαφες απ' οτι "επιτυχιες" και κυνηγαει τα θυματα της σαν εθισμενη που εχει χασει τον ελεγχο της δοσης της. Στην αληθινη ζωη, ειναι αυτοι που κανουν πολλη ζημια σε μικρο χρονο, τους πιανουν ομως πιο ευκολα. Δεν ισχυει, δυστυχως, στο γενναιο νεο κοσμο του φακμπουκ! Τουναντιον... Τελικα ηταν τοσο απροσεκτη που ο σκρημ πλεον κατα τη γνωμη μου εχει στη διαθεση του ο,τι χρειαζεται για να χτισει ενα αφηγημα για ο,τι του συνεβη αυτα τα χρονια. Αρκετο "λαβρακι".
Δε χρειαζεται αλλο.
Ομοιως δεν μεταθετει σε αυτον την ευθυνη διαλευκανσης κανενος μυστηριου η αποδοσης οποιασδηποτε δικαιοσυνης. Το γεγονος οτι δεν υπαρχουν μηχανισμοι νομικοι κλπ εναντιων των περισσοτερων συναισθηματικων εκμεταλλευτων (ουτε καν στην αληθινη ζωη τωρα που τα λεμε), δε σημαινει οτι πρεπει να παρει κανεις την κατασταση στα χερια του φτανοντας το ενδεχομενως το πραγμα περα απο τα ορια. Ποσω μαλλον να παροτρυνει αλλους προς αυτη την κατευθυνση.
Σκρημ,
Δεν ξερω πως και αν το εχεις σκεφτει, αλλα αν συνεχισεις το ανακατεμα πολυ συντομα θα "στερεψεις" απο ιντερνετικους πορους. Θα εχεις σταχυολογισει ολους τους πρωην, καψει ολα τα ψευτικα προφιλ. Θα εχεις διαβασει ολο το υλικο σε θρεντ, σαϊτ και βιβλια. Εμεις εδω, θα εχουμε αρχισει να επαναλαμβανομαστε.
Τι θα εχει απομεινει; Η θα ξεκοψεις, η θα αρχισεις να την κυνηγας στο ριαλ.
Για να μη συμβει το δευτερο με τιποτα, κανε το πρωτο.
Ελπιζω πραγματικα να μη χρειαζεται να επεκταθω.Last edited by oboro; 04-06-2019 at 02:18.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
04-06-2019, 17:12 #120
Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι δεν ειναι αυτη στις πολλες φωτος που εστελνε..
Γιατί απεφευγε βιντεοκλήσεις...
Γιατι απεφευγε συναντησεις...
Γιατί πουλουσε τόσα ψέματα...
Γιατί μία τόσο όμορφη κρύβεται πίσω από ένα διαδικτυακό προφίλ..
Γιατί δεν έστειλε selfie παρά μόνο ένα νύχι στην παραλία...