ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1072
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1072 of 1380 FirstFirst ... 725729721022106210701071107210731074108211221172 ... LastLast
Results 16,066 to 16,080 of 20693
    Banned
    Γιατί πολλές γυναίκες παθαίνουν υστερία μόλις βλέπουν κατσαρίδα; ΟΚ είναι σιχαμερό αλλά δεν θα σε φάει. Ο άνθρωπος είναι καμιά 200αρια φορές μεγαλύτερος από την κατσαρίδα...κοινώς θα σου τα αερίσει.

Banned
    εκανα μερικα λαθακια σε καποια σημεια γιατι ηταν σχεδον αδυνατο να προσδιορισω με τοση λεπτομερεια τα παντα ελα ομως που ο θεος με βοηθησε να βρω αυτο που εγω δε μπορουσα να καταλαβω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Γιατί πολλές γυναίκες παθαίνουν υστερία μόλις βλέπουν κατσαρίδα; ΟΚ είναι σιχαμερό αλλά δεν θα σε φάει. Ο άνθρωπος είναι καμιά 200αρια φορές μεγαλύτερος από την κατσαρίδα...κοινώς θα σου τα αερίσει.
    Πριν καμια ωρα βρηκα μια, παίζει να με άκουσε ολο το τετράγωνο...Δε ξερω, φρικαρω μόνο στην όψη της και στη σκεψη οτι μπορεί να ανέβει πανω μου. Τις σιχαίνομαι οσο τίποτα άλλο
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    μαλον εχετε αφησει καποιο σωληνα ξεβιδωτο και βγαινουν απο κει αν ψαξετε θα βρειτε καπιο σωληνα ανοιχτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μαλον εχετε αφησει καποιο σωληνα ξεβιδωτο και βγαινουν απο κει αν ψαξετε θα βρειτε καπιο σωληνα ανοιχτο
    Νομιζω οτι μπαινουν απο τις μπαλκονοπορτες που αφήνουμε ανοιχτές.. Αηδία σκέτη

Senior Member
    Ανησυχω οτι εχω καποια ασθενεια. Εκανα αναλυση ουρων αλλα φοβαμαι να κοιταξω τα αποτελεσματα. Θα τα κοιταξω οταν ξημερωσει και θα μπορω να παω στο γιατρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ανησυχω οτι εχω καποια ασθενεια. Εκανα αναλυση ουρων αλλα φοβαμαι να κοιταξω τα αποτελεσματα. Θα τα κοιταξω οταν ξημερωσει και θα μπορω να παω στο γιατρο.
    Η ανάλυση ούρων δε μπορει να δείξει πολλα αρα γιατί φοβάσαι;

Banned
    Παίρνω συχνά τα πρώτα πρωινά λεωφορεία από διάφορες περιοχές, αναλόγως που βρίσκομαι κάθε φορά, και πραγματικά αυτό που βλέπω μου γυρίζει τα άντερα.

Κατ'αρχην νιώθω σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, γιατί ούτε σε κάποια από αυτές τις περιοχές μένω, αλλά εγώ τελειώνω την μέρα μου σε αντίθεση με αυτούς που την ξεκινάνε. Μου γυρίζουν τα άντερα που καλημερίζουν τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες, λες και είναι στο χωριό τους. Υπάρχει και κοτζάμ ταμπέλα που λέει μην μιλάτε στον οδηγό αλλά που να το καταλάβουν οι βλάχοι. Μόνο στα ΚΤΕΛ θα δεις τέτοιες συμπεριφορές από κάτι κυράτσες που είναι το μοναδικό ΜΜΜ που έχουν χρησιμοποιήσει στη ζωή του.

Συνήθως αυτό το φαινόμενο παρατηρείτε σε γραμμές που ξεκινάνε από γειτονιές (π.χ. το 206 της Αγίας Μαρίνας της Ηλιούπολης ή το 813 του Αγίου Σπυρίδωνα του Αιγάλεω) και όχι σε γραμμές που ξεκινάνε από Ομόνοια ας πούμε όπως το 049 ή τα Β18/Γ18. Προτιμώ τον απρόσωπο κόσμο του μετρό παρά αυτό το αίσχος.

Συνήθως είναι κάτι βαρετοί θείοι και θείες και κάτι μαμούχαλοι μεροκαματιάρηδες, που 5' να μιλήσεις μαζί τους, 10 ενέσεις θα βαρέσεις.

Senior Member
    Παίρνω συχνά τα πρώτα πρωινά λεωφορεία από διάφορες περιοχές, αναλόγως που βρίσκομαι κάθε φορά, και πραγματικά αυτό που βλέπω μου γυρίζει τα άντερα.

Κατ'αρχην νιώθω σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, γιατί ούτε σε κάποια από αυτές τις περιοχές μένω, αλλά εγώ τελειώνω την μέρα μου σε αντίθεση με αυτούς που την ξεκινάνε. Μου γυρίζουν τα άντερα που καλημερίζουν τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες, λες και είναι στο χωριό τους. Υπάρχει και κοτζάμ ταμπέλα που λέει μην μιλάτε στον οδηγό αλλά που να το καταλάβουν οι βλάχοι. Μόνο στα ΚΤΕΛ θα δεις τέτοιες συμπεριφορές από κάτι κυράτσες που είναι το μοναδικό ΜΜΜ που έχουν χρησιμοποιήσει στη ζωή του.

Συνήθως αυτό το φαινόμενο παρατηρείτε σε γραμμές που ξεκινάνε από γειτονιές (π.χ. το 206 της Αγίας Μαρίνας της Ηλιούπολης ή το 813 του Αγίου Σπυρίδωνα του Αιγάλεω) και όχι σε γραμμές που ξεκινάνε από Ομόνοια ας πούμε όπως το 049 ή τα Β18/Γ18. Προτιμώ τον απρόσωπο κόσμο του μετρό παρά αυτό το αίσχος.

Συνήθως είναι κάτι βαρετοί θείοι και θείες και κάτι μαμούχαλοι μεροκαματιάρηδες, που 5' να μιλήσεις μαζί τους, 10 ενέσεις θα βαρέσεις.
    Αν σου πουν καλημέρα κατουρα τους.. Κυριολεκτικά και μεταφορικα ξερεις εσυ [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Η ανάλυση ούρων δε μπορει να δείξει πολλα αρα γιατί φοβάσαι;
    Φυσιολογικη βγηκε. Μηπως επρεπε να ειχα κανει και καλλιεργεια;

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αν σου πουν καλημέρα κατουρα τους.. Κυριολεκτικά και μεταφορικα ξερεις εσυ [emoji23][emoji23]
    Εγώ κάθομαι πίσω συνήθως εκεί που είναι τα 4 καθίσματα (2 κοιτάζουν μπρος 2 πίσω)...αυτοί κάθονται μπροστά σχεδόν πάντα. Όσες φορές έχει τύχει να με καλημερήσουν τους επισημαίνω ότι για ορισμένους είναι βράδυ, και ότι ο κόσμος δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Μεροκαματιάρηδες + ηλικιωμένοι = η χειρότερη σύνθεση επιβατών σε ένα λεωφορείο , imo....και άμα μπει στο παιχνίδι και καμιά μαμά με παιδί τότε το πράγμα απογειώνεται, αλλά ευτυχώς τις πρώτες πρωινές ώρες δε θα βρεις μαμά με παιδί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Φυσιολογικη βγηκε. Μηπως επρεπε να ειχα κανει και καλλιεργεια;
    Καλλιέργεια κανει απο μονος του ο γιατρός μόνο αν βρει κάποιο μικρόβιο. Δεν ειναι κατι που επιλέγεις εσυ.

Senior Member
    Εγώ κάθομαι πίσω συνήθως εκεί που είναι τα 4 καθίσματα (2 κοιτάζουν μπρος 2 πίσω)...αυτοί κάθονται μπροστά σχεδόν πάντα. Όσες φορές έχει τύχει να με καλημερήσουν τους επισημαίνω ότι για ορισμένους είναι βράδυ, και ότι ο κόσμος δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Μεροκαματιάρηδες + ηλικιωμένοι = η χειρότερη σύνθεση επιβατών σε ένα λεωφορείο , imo....και άμα μπει στο παιχνίδι και καμιά μαμά με παιδί τότε το πράγμα απογειώνεται, αλλά ευτυχώς τις πρώτες πρωινές ώρες δε θα βρεις μαμά με παιδί.
    Τι σε ενοχλει τόσο; απλα αγνόησε το. Το μόνο θέμα μου με τα λεωφορεια ειναι η μπιχλα και η απλυσια του καθενα

Banned
    Η πάστα τους. Ξενέρωτος κόσμος που είναι σπίτι-δουλειά-δουλειά-σπίτι. Στην ουσία τέτοιοι "άνθρωποι" είναι ζωντανοί μόνο στα χαρτιά. Γιατί άμα κάνεις αυτό το δρομολόγιο επί καθημερινή βάση δε θεωρείσαι ζωντανός.

Καλά η μπίχλα είναι όντως θέμα, αλλά αυτός που δουλεύει στο εργοστάσιο ή όπου δουλεύει δε ξέρω, δε μυρίζει σαν το Hondo's.

Senior Member
    Βρε δε πα να ναι και βοθρατζης; εμενα τι με νοιάζει; δεν ειμαι υποχρεωμένη να αναπνεω τη μπόχα του.