Results 16 to 30 of 79
-
29-06-2019, 01:56 #16
περισσοτερες δουλειες κι απο το βεγγο εχω κανει... αλλα παντα επι πληρωμης και εις περας οχι μου φαση βρωμαγε μου ξυνιζε. και στα χωραφια ακομα πηγα για να μπορεσουμε ενα σκ να παμε παραλια... και φυλλαδια διανομεας για 3 ευρω την ωρα, και πολλα αλλα ακομα, μεχρι να ρθει το καλο που λεμε και για μενα και για πολλους αλλους ακομα και να μην ειμαστε για παντα ΟΦΑ(Οπου Φυσαει ο Ανεμος). βεβαιως τα καταφερνει οποιος θελει να ζησει μονος Αποστολια. Οποιος δε γλιτωνει απ τη χειραγωγηση της μανας εχει ημερομηνια ληξης, ειναι σκληρο αυτο που λεω αλλα ειναι η αληθεια, το να φτανεις 30 και χρονω, και παραπανω και να ζεις στο παιδικο δωματιο δεν ειναι λογικο. τουλαχιστον ετσι το βλεπω γω το πραγμα. η αδελφη μου το ακρως αντιθετο... κριτικη μαγκια ινσταγκραμ φεις.. κι ουτε λογος για ενα μεροκαματο... αρχηγιλικι και κουμαντο στα του Κωστη.. ειναι δραμα η κατασταση.. και βαρεθηκα να τη συμβουλευω για το καλο της δεν ακουει... μονο τι θα κανω γω με τη δικια μου...
- 29-06-2019, 02:00 #17
8 χρονια κατερινα, ουτε καν δεκαετία. και κανουν σα να ναι 58... δηλαδη έλεος το φελέκι μου. συγνωμη για τις φράσεις αλλα ρε παιδια δεν υποφέρεται αλλο. κλεινουμε σε λιγους μήνες ενα χρονο κι ουτε ενα τακ βελτιωση, ο πατέρας μου εχει συγχωρεθει, και ειμαι σιγουρος οτι θα χαιρεται.. και με τις δουλειες μου και με τη κοπελια καθως ηταν φιλοι με τον πατερα της. τη δευτερα ειμαι αναμεσα σε 2 μεροκαματα, φουρνο κ εστιατοριο, δε τα παραταω εχω πεισμα στη ζωη μου, το χω πει θα φτάσω στα ακρα. κι ας κοπανιουνται οσο θελουν. ενας φιλος μου πε το εξης, ρε κωστη ολο τους αλλους κοιτας, τον κωστη τον κοιτας καθολου? και έχει απολυτο δικιο..
29-06-2019, 02:23 #18
ειδα και τις μικρες... της μιας νυχτας το μεγαλυτερο ποσοστο... αψηφιστα πραγματα στο μυαλο τους... ουτε ονειρα, ουτε ορεξη για δουλεια... ετοιμα ολα απ τους γονεις, κερατωμα δεδομενο και η λίστα συνεχιζεται. δε βρίσκεις καθε μερα το 'λαχειο' ομως. γω φαινεται να το βρηκα, ειναι λιγα τα λαχεια στο κοσμο αλλα υπαρχουν κι αν τα βρεις αγωνίζεσαι να τα κρατήσεις. ετσι βλεπω τη κοπελα μου 'λαχειο' της το χω πει κιολας, και μέχρι να τη βρω περασα απο πολλα σκατα, απο πολλη μοναξια και παει λεγοντας. και τωρα που μαι χαρουμενος ευτυχισμενος, μου φάγανε τα συκώτια να την αφησω.. να χαρω λιγο διάστημα και να τη πεταξω σα στυμμενη λεμονοκουπα. δεν ειμαι τετοιος, αυτα τα κανουν κατι λεβεντες του κωλου. να παιρνουν τα σωστα κοριτσια να κανουν οτι κάνουν και αντε γεια. είμαι και γω μια εξαίρεση στο κανονα επισης. να σου λεει καθε μερα τα ονειρα της, οτι ειναι σιγουρη για σένα, να κανουμε σα λυσσασμενοι να μεινουμε οριστικα μαζι, γιατι κι αυτη στο σπιτι της εχει αρκετα ζορια και δεν εχει και πολλες αντοχες οπως και γω αλλωστε. αλλα της δινω συγχαρητηρια γιατι με ολα αυτα που δεχτηκε και δεχεται απ το περιβαλλον μου συνεχιζει να ναι με μενα. και γιατι δε με στέλνεις στο διαολο της κανω, βλεπεις τι γινεται απ το περιβαλλον μου χυμα, αν και εχει φτάσει αρκετες φορες στο αμην και παλι εμεινε μαζι μου. άλλη θα με είχε στειλει. αλλο οι αλλες αλλο αυτη ομως. αλλα έτσι ειναι οι πεθερες και οι ελεγκτικές μανες.. και αλλη να χα κατι θα βρισκε.
29-06-2019, 02:42 #19
Ε δεν είναι και λίγα ρεσυ Κωστή Θα έχει κ παιδί χωρισμένη είναι;εσύ στα 35 αυτή θα είναι 43 . Βέβαια η πρωιν πεθερά μου περνούσε τον άντρα της 8 χρόνια και τον έθαψε πρώτη χαχα
29-06-2019, 03:04 #20
ελευθερη μεχρι που σμιξαμε. ουτε χωρισμενη κ ιστοριες. ουτε παιδια εχει. τωρα προσπαθουμε να σχεδιασουμε το μελλον μας.
Last edited by kostis93; 29-06-2019 at 03:07. Reason: λαθς διατυπωση
29-06-2019, 03:09 #21
Μια χαρα ηλικία ειναι.. Δε σε περναει και εικοσι χρόνια... Νοικιασε σπίτι και καντην.. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα. Δε θα σου καθορίσει η μανα σου τη ζωη σου.. Ενηλικος ανθρωπος εισαι
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
29-06-2019, 03:10 #22
ιδια περιπτωση. κακοπερασαν οι 2 τους στη ζωη? κι ας τον εθαψε. απλως αυτα περι ηλικιας ειναι μπουρδες, μια μαλακισμενη νοοτρροπια απο τα παλια. δε λεω να το χεσουμε κιολας να ναι η αλλη 30κατι και να τα μπλεξει με εναν 60 και βαλε, ουτε και το αντιστροφο. πρωτα απο ολα δεν ειναι οπτικως ωραιο, ειναι στυλ εγγονη παππους και παει λεγοντας... ειπαμε.
29-06-2019, 03:15 #23
εγω το ξερω οτι ειμαι ενηλικος. αλλοι νομιζουν οτι ειμαι μπεμπης και δέσμιος. δω αλλοι 10ετια και παραπανω ζησαν καλα καναν και παιδια, και εμεις.. αγνωστο το τι μελλει γενεσθαι.
η συνεχεια στα επομενα χρονια επι της οθονης.
29-06-2019, 03:20 #24
Δε καταλαβαίνω που το πρόβλημα τότε. Ασε τη μανα σου να λεει. Παρε τη κοπελα σου και φυγετε.
29-06-2019, 03:23 #25
οριστε ανοιχτομυαλοι ανθρωποι που στηρίζουν την αγαπη και τα θελω των συνανθρωπων τους.. να σας φερω ολους μια μερα σπιτι, καθως παπαδες, ψαλταδες και εξορκιστάδες μπας και κανουμε τιποτα και τους αλλάξουν τα μυαλα...
29-06-2019, 03:25 #26
Ο καθενας φιλε ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει εφοσον προκειται με συγκατάθεση του δεύτερου ανθρώπου. Δε πα να ταν και 40 χρόνια μεγαλύτερη δε πα να ταν και αντρας.η αγαπη ειναι αγαπη, ο ερωτας ειναι έρωτας.είμαστε ελεύθεροι να ζησουμε και να κάνουμε ότι θέλουμε. Λογος δε πέφτει σε κανεναν. Και μη ξεχάσεις αφου φύγεις απο το σπιτι να κερασεις ενα σφηνάκι ξύδι μαμα και αδερφή και λιγη σοδα για να το χωνεψουν...
29-06-2019, 03:30 #27
συμφωνω μ αυτα που λες και επαυξανω.. κι ουτε ειμαι και μαμακιας.. το χειριστο ολων για εναν αντρα στη σχεση του. δε θα τις κερασω ξυδι.. στο φωτογραφειο και 2 φωτο μου καλες μια του '90 και μια πιο προσφατη.
29-06-2019, 03:32 #28
29-06-2019, 03:35 #29
στη δικια μας περιπτωση κανεις δεν ειναι, στης αδελφης της δικιας μου ο αλλος 30 και χρονω μαντραχαλος ηταν μεγκα μαμακιας. γιορτες την αφηνε μονη κλπ.... εγω ποτέ. κι ας γινοταν τσερνομπιλ στο σπιτι μετά. χριστουγεννα καρναβαλια κι αλλες μεγαλες εορτές παρέα με τη δικια μου. και εχουμε πορεια και χρονια ακομα.
29-06-2019, 09:47 #30
μεγαλη ειναι 8 χρονια διαφορα, παιδια μπορει να κανει, εχει παιδια απο προηγουμενη σχεση; αν ειστε εσεις ευτυχισμενη δεν πεφτει σε αλλους λογος