Αδιέξοδο - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 181
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φαντασου σε τι εσωτερικη συγκρουση βρισκεται η ιδια, δλδ...
    Γενικα εκείνη τη περιοδο που την εκοψα εβγαλε ρατσισμο και σε πρόσφυγες και σε ότι μπορείς να φανταστείς οποτε ειχα ξενερωσει τη ζωή μου και αφου της ειπα οτι ειναι σκατοψυχη δε της μιλησα ξανα. Φαντάζομαι ουτε η ιδια θα ηθελε γιατι της μιλησα εξω απο τα δοντια και τη προσβαλα χωρίς να το θέλω αλλα δυστυχώς για μενα καποιος ρατσιστης σε οποιαδήποτε μορφη ειναι σκατοψυχος και θα ηταν λογος να τον ξεγραψω οσα χρονια κ να τον ξέρω. Τη συγκεκριμένη την ηξερα 9..αλλα πηρε πόδι αμέσως
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Το τι νομίζω και το τι νομίζεις άστα στην άκρη για τους αναγνώστες. Δε χρειάζεται παραπάνω.

Αν πολλοί όπως λες στρ8 τους φαίνεται όπως λες καλό σενάριο η επαφή τους με άλλο άντρα, τότε έχουμε διαφορετικό ορισμό του στρ8, οπότε βρήκαμε τη διαφωνία μας.

Αυτά που λέω εγώ είναι δικές μου απόψεις, δεν είπα ότι είναι του γείτονα.

Όσο για τους γλυκασμους, σου υπενθυμίζω ότι το είπε ο eagle όχι εγώ, δε πειράζει που με μπερδέψεις, αλλά ας προσθέσω ότι το παιδί (eagle) εξέφρασε μια άποψη και με έμμεσο τρόπο και θα έλεγα ομοφοβικό τον αποκάλεσες κρυφό - γκέι, μάλιστα, ωραία συζήτηση.
    συγνωμη, αλλα δεν καταλαβαινεις τι σου λενε...
    προσωποποιεις τα παντα.
    τις επιθυμιες αλλων ανθρωπων.
    το τι μπορει να θελεις ΕΣΥ για τονε αυτο σου, δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το τι μπορει να θελει καποιος αλλος για τον εαυτο του!!!

οι στρ8 που ξερω εγω, δεν εχουν καμια διαθεση να κανουνε ρωτα με αλλους ανδρες, γιατι ειναι στρ8!!!
    δεν το θεωρουν ομως κακο να κανουν ΑΛΛΟΙ ανδρες σεξ με ΑΛΛΟΥΣ ανδρες, αν αυτο επιθυμουν!!!
    εσυ νοιωθεις το σεξ εμταξυ ανδρων σαν επιθεση στον δικο σου σεξουαλικο προσανατολισμο!
    εσυ κανε οτι θες στο κρεβατι σου, γιατι δεν μπορεις να δεχτεις οτι αλλοι θελουν αλλα πραγματα, χωρις να κανουν κατι κακο η ανεπανορθωτο για την τιμη τους η για την ηθικη τους, οπως περιγραφουν οι κραυγες αγωνιας που βγαζεις για την τυχη τους;

επειδη οι προτιμησεις σου ειναι πολυ συγκεκριμενες, ειναι ενας τροπος η γνωριμια μεσω ιντερνετ.
    ποιος σου ειπε ομως οτι πρεπει ντε και καλα να φτανεις στην αυτοικανοποιηση και στο cyber??? μπορεις να χρησιμοποιησεις το ιντερνετ σαν εργαλειο για να βρεις ατομα με παρομοιες αναζητησεις, αλλα να γνωριστεις απο κοντα. να μην κανεις τπτ μεσω ιντερνετ, πριν γνωριστειτε.
    ετσι, θα γινουν αληθινες γνωριμιες κι αν ταιριαξουν, τις προχωρατε.
    Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση, είναι η τεράστια απόσταση που μεσολαβεί μεταξύ του ίντερνετ και του "από κοντά". Όταν είμαι στο σπίτι μου, στο ίντερνετ, βρίσκομαι σε μία πολύ συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση, που διαρκεί για πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. δεν υπάρχει ας πούμε η συνοχή που παρατηρούσα στα φοιτητικά μου χρόνια που ήμουν πιο κοινωνικός και δεν είχα ίντερνετ κι άμα έβλεπα μια κοπέλα και μου άρεσε, μου άρεσε σταθερά κι αμετάβλητα 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by confus View Post
    Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση, είναι η τεράστια απόσταση που μεσολαβεί μεταξύ του ίντερνετ και του "από κοντά". Όταν είμαι στο σπίτι μου, στο ίντερνετ, βρίσκομαι σε μία πολύ συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση, που διαρκεί για πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. δεν υπάρχει ας πούμε η συνοχή που παρατηρούσα στα φοιτητικά μου χρόνια που ήμουν πιο κοινωνικός και δεν είχα ίντερνετ κι άμα έβλεπα μια κοπέλα και μου άρεσε, μου άρεσε σταθερά κι αμετάβλητα 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο...
    κοιτα...
    το πως θα λυσεις τα θεματα των ενδοιασμων σου γι αυτο που σου συμβαινει, ειναι ενα αλλο θεμα.
    εσυ λες οτι δεν βρισκεις ανθρωπους με αναλογες προτιμησεις , γιατι που να βρεις μια "σπανια" ας πουμε προτιμηση, εξω κανοντας βολτα, και σου λεω εναν τροπο να βρεις ατομα. δεν μπορω να σου λυσω αλλα θεματα.
    κι αν ειναι αλυτα, ισως πρεπει να ζητησεις βοηθεια..

Senior Member
    συγνωμη, αλλα δεν καταλαβαινεις τι σου λενε...
    προσωποποιεις τα παντα.
    τις επιθυμιες αλλων ανθρωπων.
    το τι μπορει να θελεις ΕΣΥ για τονε αυτο σου, δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το τι μπορει να θελει καποιος αλλος για τον εαυτο του!!!

οι στρ8 που ξερω εγω, δεν εχουν καμια διαθεση να κανουνε ρωτα με αλλους ανδρες, γιατι ειναι στρ8!!!
    δεν το θεωρουν ομως κακο να κανουν ΑΛΛΟΙ ανδρες σεξ με ΑΛΛΟΥΣ ανδρες, αν αυτο επιθυμουν!!!
    εσυ νοιωθεις το σεξ εμταξυ ανδρων σαν επιθεση στον δικο σου σεξουαλικο προσανατολισμο!
    εσυ κανε οτι θες στο κρεβατι σου, γιατι δεν μπορεις να δεχτεις οτι αλλοι θελουν αλλα πραγματα, χωρις να κανουν κατι κακο η ανεπανορθωτο για την τιμη τους η για την ηθικη τους, οπως περιγραφουν οι κραυγες αγωνιας που βγαζεις για την τυχη τους;
    Δε μίλησε κανείς για άλλους άνδρες που πάνε με άλλους άνδρες, οπότε δε βγάζει νόημα, τώρα τι μου λες για τιμές και ηθικές, ... Από την πόλη έρχομαι στην κορφή κανέλα.

Άστο. Δεν ασχολούμαι άλλο.

Φίλε μου εγώ βγαίνω από το thread, τελική προτροπή, πανε σε ειδικό για ανάλυση, όχι λύσεις από το ίντερνετ.

Ο Θεός να σε φωτίσει, καλή δύναμη.

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Δε μίλησε κανείς για άλλους άνδρες που πάνε με άλλους άνδρες, οπότε δε βγάζει νόημα, τώρα τι μου λες για τιμές και ηθικές, ... Από την πόλη έρχομαι στην κορφή κανέλα.

Άστο. Δεν ασχολούμαι άλλο.

Φίλε μου εγώ βγαίνω από το thread, τελική προτροπή, πανε σε ειδικό για ανάλυση, όχι λύσεις από το ίντερνετ.

Ο Θεός να σε φωτίσει, καλή δύναμη.
    Σ' ευχαριστώ

Senior Member
    Διαβάζοντας κάποια σχόλια πως μπορείς να θεωρείς τον εαυτο σου ασεξουαλ οταν χυνεις σκεπτόμενος αντρα; ασεξουαλ δε θεωρείται εκεινος που δεν έχει καμια σεξουαλικη ορμή; ρωτάω γιατι δεν το εχω μελετήσει το θεμα και δε θελω να πω κατι που δεν ισχύει αλλα τουλάχιστον έτσι νομίζω

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Διαβάζοντας κάποια σχόλια πως μπορείς να θεωρείς τον εαυτο σου ασεξουαλ οταν χυνεις σκεπτόμενος αντρα; ασεξουαλ δε θεωρείται εκεινος που δεν έχει καμια σεξουαλικη ορμή; ρωτάω γιατι δεν το εχω μελετήσει το θεμα και δε θελω να πω κατι που δεν ισχύει αλλα τουλάχιστον έτσι νομίζω
    Κοίτα με τις έννοιες δεν έχω ασχοληθεί, γιατί με ενδιαφέρει το πρακτικό του πράγματος. Αναλόγως το πρίσμα θα μπορούσε κανείς να με χαρακτηρίσει και asexual και pansexual και demisexual, heterosexual, heteroflexible, bisexual, homoflexible, homosexual, καθώς οτιδήποτε από αυτά θα είχε κάποια βάση... Το σχόλιο ήταν σε απάντησεις χρηστών που είπαν ότι με χαρακτηρίζουν πιο πολύ οι όροι demisexual, grey asexual, heteroromantic homosexual και συνφώνησα καθώς όλοι αυτοί οι όροι έχουν βάση αλλά σε κάθε περίπτωση δεν εστιάζω στην ορολογία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αυτός που δεν έχει καμία σεξουαλική ορμή είναι non-libidoist, είναι μια ακραία μορφή ασεξουαλικότητας. Μπορείς να έχεις πολλές ορμές και να είσαι ασέξουαλ αλλά να μη θέλεις να τις μοιραστείς με άλλους. Αλλά δε μου απαντάτε για το δημογραφικό. Σε έναν κόσμο που επιβιώνει και αναπαράγεται ο ισχυρότερος, πώς μακροπρόθεσμα θα κρατήσουμε τις κοινωνίες μας όταν το μόνο που κοιτάμε είναι η ικανοποίηση στις καύλες μας και οι γείτονες κάνουν παιδιά σαν κουνέλια?

Senior Member
    Θεματοθέτη, εγώ πιστεύω ότι αφού ερωτεύεσαι γυναίκες να κυνηγήσεις γυναίκες. Θεωρώ ότι είσαι άτομο όχι ασέξουαλ αλλά μειωμένης σεξουαλικότητας, που σου αρέσουν πλατωνικά οι γυναίκες αλλά ερεθίζεσαι από το "απαγορευμένο" που είναι οι άντρες. Βέβαια, δεν είμαι και ειδικός οπότε ρώτα έναν σεξολόγο στην τελική.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Χαχα την ίδια ξέρω κι εγώ!
    Έτσι είναι! Άρα τελικά, όλοι είναι ομοφυλόφιλοι και δεν το ξέρουν. Και φυσικά και αυτοί που είναι εναντίον της παιδοφιλίας είναι κατά βάθος παιδόφιλοι! Και οι τρανσφοβικοί είναι κατά βάθος το αντίθετο φύλο! Ζήτω η ελευθερία! Είμαι ό,τι δηλώσω!

Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Θεματοθέτη, εγώ πιστεύω ότι αφού ερωτεύεσαι γυναίκες να κυνηγήσεις γυναίκες. Θεωρώ ότι είσαι άτομο όχι ασέξουαλ αλλά μειωμένης σεξουαλικότητας, που σου αρέσουν πλατωνικά οι γυναίκες αλλά ερεθίζεσαι από το "απαγορευμένο" που είναι οι άντρες. Βέβαια, δεν είμαι και ειδικός οπότε ρώτα έναν σεξολόγο στην τελική.
    Δε διαφωνώ. Όταν δω έξω μια γυναίκα που μου αρέσει πολύ, τη φλερτάρω. Το θέμα είναι ότι οι σύγχρονες γυναίκες έχουν πολύ ψηλά τον πήχη. Όταν ακούω να μου λένε για τις επιδόσεις άλλων αντρών, καταλαβαίνω ότι έχουν πολλές απαιτήσεις και νιώθω ότι δε μπορώ να ανταποκριθώ... Η μόνη λύση είναι να λέω στο πρώτο ραντεβού "αν περιμένεις από μένα άφθονο και ποιοτικό σεξ, σώθηκες..."

Senior Member
    Δε κοιτάμε μόνο τις καυλες μας οπως γράφεις αλλα ειναι μια απόλαυση που έχεις κάθε δικαίωμα να πραγματοποιείς οποτε εσυ θες. Εγω δε θεωρώ ότι το παλικαρι που έκανε το ποστ ειναι ασεξουαλ. Αλλα μπερδεμένος
    Αυτός που δεν έχει καμία σεξουαλική ορμή είναι non-libidoist, είναι μια ακραία μορφή ασεξουαλικότητας. Μπορείς να έχεις πολλές ορμές και να είσαι ασέξουαλ αλλά να μη θέλεις να τις μοιραστείς με άλλους. Αλλά δε μου απαντάτε για το δημογραφικό. Σε έναν κόσμο που επιβιώνει και αναπαράγεται ο ισχυρότερος, πώς μακροπρόθεσμα θα κρατήσουμε τις κοινωνίες μας όταν το μόνο που κοιτάμε είναι η ικανοποίηση στις καύλες μας και οι γείτονες κάνουν παιδιά σαν κουνέλια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by confus View Post
    Δε διαφωνώ. Όταν δω έξω μια γυναίκα που μου αρέσει πολύ, τη φλερτάρω. Το θέμα είναι ότι οι σύγχρονες γυναίκες έχουν πολύ ψηλά τον πήχη. Όταν ακούω να μου λένε για τις επιδόσεις άλλων αντρών, καταλαβαίνω ότι έχουν πολλές απαιτήσεις και νιώθω ότι δε μπορώ να ανταποκριθώ... Η μόνη λύση είναι να λέω στο πρώτο ραντεβού "αν περιμένεις από μένα άφθονο και ποιοτικό σεξ, σώθηκες..."
    Έχουν πολύ ψηλά τον πήχη στο σεξ? Και ποιος φταίει για αυτό, αν όχι η απελευθέρωση? Καλύτερα ψάξε μια μουσουλμάνα (πχ της Θράκης) που δεν τη νοιάζουν αυτά να βρεις την υγειά σου. Ας πούμε οι Τουρκάλες στο φόρουμ aven έχουν ενεργή κοινότητα που μπαίνουν και λένε ξεκάθαρα "ψάχνω άντρα για σχέση χωρίς σεξ" (το λέω γιατί ξέρω Τούρκικα και έχω μπει εκεί).
    Τώρα, όσον αφορά ότι δε νιώθεις άνετα με την έλλειψη εμπειρίας/όρεξης στο σεξ για μια γυναίκα, να ξέρεις ότι ο τροχός γυρίζει. Όλες αυτές οι απελευθερωμένες που θέλουν οργασμούς και μεγάλο πέος θα βιώσουν την άλλη πλευρά του τροχού όταν μεγαλώσουν σε ηλικία και όλοι αυτοί που τις κυνηγούσαν θα κυνηγάνε μικρότερες. Αυτό εξηγείται και από την εξελικτική βιολογία (τα αρσενικά ζώα κυνηγάνε τα νεαρά θηλυκά γιατί τα βλέπουν ως πιο γόνιμα (και σε μικρότερες ηλικίες είναι όντως πιο γόνιμα).

Senior Member
    Έχουν πολύ ψηλά τον πήχη στο σεξ? Και ποιος φταίει για αυτό, αν όχι η απελευθέρωση? Καλύτερα ψάξε μια μουσουλμάνα (πχ της Θράκης) που δεν τη νοιάζουν αυτά να βρεις την υγειά σου. Ας πούμε οι Τουρκάλες στο φόρουμ aven έχουν ενεργή κοινότητα που μπαίνουν και λένε ξεκάθαρα "ψάχνω άντρα για σχέση χωρίς σεξ" (το λέω γιατί ξέρω Τούρκικα και έχω μπει εκεί).
    Τώρα, όσον αφορά ότι δε νιώθεις άνετα με την έλλειψη εμπειρίας/όρεξης στο σεξ για μια γυναίκα, να ξέρεις ότι ο τροχός γυρίζει. Όλες αυτές οι απελευθερωμένες που θέλουν οργασμούς και μεγάλο πέος θα βιώσουν την άλλη πλευρά του τροχού όταν μεγαλώσουν σε ηλικία και όλοι αυτοί που τις κυνηγούσαν θα κυνηγάνε μικρότερες. Αυτό εξηγείται και από την εξελικτική βιολογία (τα αρσενικά ζώα κυνηγάνε τα νεαρά θηλυκά γιατί τα βλέπουν ως πιο γόνιμα (και σε μικρότερες ηλικίες είναι όντως πιο γόνιμα).
    Για ποιο λογο θεωρείς κακο μια γυναικα να εχει ψηλα τον πήχη στο σεξ ακριβώς;

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast