Results 46 to 60 of 120
Thread: Τι φταίει τελικά?
-
02-11-2019, 15:50 #46Miliva21Guest
Και το πρώτο βήμα είναι να πιστεψεις εσύ ο ίδιος ότι ΑΞΙΖΕΙΣ να έχεις κάποια δίπλα σου....
Το τελευταίο που θέλω να πω είναι να μην το βλέπεις δραματικά γτ το γιγαντώνεις μέσα σου.......γιατι σου κάνει κακο
Και φυσικά να μην συγκρίνεσαι ποτέ με άλλους.... γτ ο καθένας όταν είναι να μιλήσει για ζητήματα άλλων τα ξέρει όλα......όμως τα δικά του προβλήματα ενδεχομένως να μην ξέρει να τα διαχειριστεί.....
Όλοι για τους άλλους έχουμε έτοιμη τη λύση όμως κανένας δεν είναι τόσο άξιος που τα έχει καταφέρει τόσο καλά στη ζωή του όσο φαίνεται
Των άλλων οι ζωές μπορεί να φαίνονται ιδανικές απέξω ....όμως αν τις ζήσεις από αλλη οπτική (εκείνου που τις ζει) μπορεί να εκπλαγείς από το γεγονός ότι οι περισσότεροι μπορεί να νιώθουν αδικημένοι η και άχρηστοι στα ερωτικά τους .....
- 02-11-2019, 16:10 #47Miliva21Guest
Στη πράξη....σταματά να θυμάσαι το παρελθόν και να νιώθεις αποτυχημένος....Το παρελθόν τελείωσε...έκλεισε....αστο πισω ολοκληρωτικά....όλοι είχαμε κακές στιγμές....με το να κάνεις φλασμπακ στα κακα που σου συνέβησαν γίνεσαι ακόμα πιο μίζερος ....μη κάνεις αρνητικές σκέψεις ότι εισαι άτυχος...
Κοίτα το μέλλον.....
Άμα σου γυαλίσει κάποια πλησίασε την σχετικά γρήγορα ( απόφυγε να την εξιδανίκευσεις και να κολλήσεις μαζί της ) μπες στο ψητό... μάθε αν είναι ελεύθερη και αν ενδιαφέρεται για σχέση....αν τη βλέπεις θετική και ανοικτή προς τα σένα Καλώς ....άμα βλέπεις ότι δεν τραβάει απομακρύνεσαι χωρίς δραματισμους και απαισιοδοξίες ...χωρίς να χρεώνεις στον εαυτό σου αποτυχία.......προσπερνάς με χαμόγελο και βάζεις νέο στόχο....
(Κ επδ με βοήθησε το θέμα σου αντιληφθώ και εγώ δικά μου λάθη....θα κάνω κοπιπειστ τις απαντήσεις μου και θα τις εφαρμόσω και γω στα δικά μου γτ μου άρεσαν....χαχα)
02-11-2019, 16:58 #48
Δεν το ξέρεις; πάντα από έξω τα βλέπεις αντικειμενικά ενώ αν τα ζεις εσύ παρασύρεσαι από αυτά που νοιώθεις
02-11-2019, 18:03 #49
Αυτές που μου άρεσαν ήταν όμορφες γυναικάρες όχι σε σημείο να είναι μοντελα ρτης βικτωρια σικρετ.Και επειδή έχω ξανακούσει αυτή την άποψη και φυσικά δεν κατηγορώ τις γυναίκες για αυτό, γιατί να μην ρίξει καποια νερό στο κρασί της να τ φτάξει με καποιον συμπαθητικό άντρα και πρέπει εμείς πάντα οι άντρες να κάνουμε πίσω και να πηγαίνουμε με συμπαθητικές; Δηλαδή κάτι γυναικάρες που έχουν σχέση με άσχημους που δεν είναι λεφτάδες είναι κορόιδα; Επιπλέον Δεν κολλαγα απο μονος μου μαζί τους. Μου έδιναν σημάδια που με εκαναν να κολλήσω μαζί τους και πίστευα ότι τους αρε΄σω. Η άλλη που μου πε ότι με βλεπε φιλικά όποτε είμασταν στον ίδιο χώρο μου έριχνε βλέμματα και μου χαμογελούσε. η ο έκανε το ίδιο μαζί με άλλα.Εκεί που ήμασταν στην δουλειά ακούμπαγε πάνω μου μια μέρα χάιδεψε το στήθος μου(!!!) ενω μια άλλη έπιασε το χέρι μου. Πίστευα ότι αυτά ήταν φιλικά μέχρι πμια Δευτέρα. Το σάββατο που χε προηγηθεί είχα βγει με την παρέα μου σε ένα ρακομελάδικο και ανέβαζα στορυ στο ινσταγκραμ συνέχεια απο κεινη την βραδιά την δευτέρα λοιπόν που με είδε μου λέει: είμαι σίγουρη πως ο dejack πέρασε το βράδυ του σαββάτου όχι στο κρεβάτι το δικό του αλλά σε κάποιο άλλο και αυτό είναι ανησυχητικ'ο. εγώ είχα μείνει δεν ήξερα τι να απαντήσω και φυσικά απορούσα γιατί στο καλό να της είναι ανησυχητικό; επίσης μια άλλη φορα που ειχα ανεβάσει στορυ απο μια καφετερια που χα πάει χωρίς να κανω ταγκ τον κολλητό μου, μου παν τα άλλα άτομα της δουλειάς ότι τους ρώταγε με ποιον ήμουν στην καφετέρια και έδειχνε έντονη περιέργεια...
02-11-2019, 18:45 #50
Φιλαράκι σε παίζουνε απλά. Με την καλή έννοια δεν εννοώ ότι σε κοροϊδεύουν. Τους αρέσει αυτό το παιχνίδι. Η γυναίκα καλύπτεται κ με αυτό το παιχνίδι, αν ξέρει ότι ο άλλος τη γουστάρει, ενώ εσύ θες επιβεβαίωση. Σξ η σχέση για να καλυφθείς. Δεν πιάνεται η γυναίκα σε αυτό το παιχνίδι αν θες τη γνώμη μου μην κάθεσαι κ πας να το αναλύσεις. Παίξε με τους δικούς σου όρους. Δείξε ότι γουστάρεις, Πεστο και δειξτο. Αν δεν θέλει πας αλλού. Αν σε γουστάρει πραγματικά θα σε βρει αυτή. Μην τα σκέφτεσαι τόσο πολύ. Χαλάς τη ψυχολογία σου
02-11-2019, 18:58 #51
Ποιος ο λογος να μου κανει παιχνιδι οταν ποτε δεν ειχα δωσει δικαιωμα οτι μου αρεσει? Αυτα εκανε που ανεφερα και καταφερε να την ερωτευτω.Τα μονα δικαιωματα που εδωσα ηταν οταν μια μερα της ειπα οτι ειναι ομορφη οταν την ειχα ερωτευτει και οταν ξεκινησα να την διεκδικω οταν ηταν αργα που χε γυρισει στον πρωην της
02-11-2019, 19:11 #52
Αυτό σου εξηγώ. Δεν υπάρχει λόγος. Μπορεί να είναι τα πάντα, μπορεί κ τίποτα.
02-11-2019, 21:25 #53
Για κάποιο λόγο το βλεπω πολύ συχνά αντρες που είναι μέτριοι εξωτερικά να θέλουν γυναικάρες. Η λογική πισω από αυτό ποιά είναι, οι συμπαθητικές κοπέλες σας πέφτουν λίγες?
Αλλωστε λες πως θες μια να σ αγαπήσει, οι συμπαθητικές δεν αγαπάνε ? :p
Και τέλος πάντων, αφού βλέπεις ότι τόσα χρονια οι γυναικάρες δεν σου κάθονται, γιατί συνεχίζεις να χτυπας και εσυ το κεφάλι στον τοιχο ? Υπάρχουν πολύ καλές και ενδιαφέρουσες κοπελες με μετρια εμφάνιση.
Ναι, αλλά πλεον στην ηλικία που είσαι , το να σου πιάσει το χερι και το στηθος η άλλη μπορει να μη σημαινει κάτι!
02-11-2019, 21:27 #54Miliva21GuestΤης είπες ότι είναι όμορφη αρα κατάλαβε ότι της αρέσεις.....δεν είναι πυρηνική φυσική φαίνεται αν μας αρέσει κάποια....
Φυσικά και μπορεί να σου έκαναν παιχνιδάκια απλά και μόνο για να πάρουν επιβεβαίωση από σενα χωρίς ενώ ήταν κολλημένες αλλού....
Φλερτ γίνεται από άντρες και γυναίκες για επιβεβαίωση και τόνωση του ανδρισμού η της θηλυκότητας τους.....Το ότι φλέρταραν δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι...καλό η κακο συμβαίνει
02-11-2019, 21:34 #55
02-11-2019, 21:48 #56
Σπουργιτι αυτο ακριβως προσπαθω να πω. Γιατι και οι γυναικαρες ναα μην ριχνουν νερο στο κρασι τους και να πηγαινουν με συμπαθητικους αντρες και πρεπει εμεις οι αντρες να ριχνουμε τα στανταρ μας? Και ξαναρωτω ειναι κοροιδα που καποιες γυναικαρες τα εχουν με ατομα που δεν θα γυρναγε κανεις να τα κοιταξει? Και τελος παντων μηπως πρεπει να πιασει κατι αλλο για να δειξει οτι μας γουσταρει? (Δεν θελω να δειξω σεξισμο με αυτη την ερωτηση)
02-11-2019, 21:53 #57
Όταν της είπα οτι ειναι ομορφη το εκανα αρκετες εβδομαδες μετα απο τα σημαδια που μου χε δειξει.Στην αρχη οταν μου δειχνε τα σημαδια που με εκαναν να την ερωτευτω δεν ελεγα ουτε εδειχνα τιποτα... δεν πηγε δηλαδη η κατασταση να της πω πρωτα οτι ειναι ομορφη και μετα να μου δειχνει αυτα τα σημαδια...
02-11-2019, 22:12 #58
Φίλε Κ είναι βαρύ αυτό που θα σου πω αλλά πάντα η γυναίκα επιλέγει. Είτε σε διαλέγει και σου δίνει το πράσινο φως είτε σου δίνει το δικαίωμα να της την πέσεις. Οπότε στο ξαναλέω πάλι, μην μπαίνεις στην διαδικασία να τα αναλύεις όλα τόσο πολύ. Μπες στη θέση ενός τρίτου και δες αυτά που λες. Θα καταλάβεις τι εννοώ. Γιατί να χαλιέσαι ψυχολογικά. Είναι κρίμα στην ηλικία σου.
02-11-2019, 22:17 #59
Miliva21 οι γυναίκες φλερτάρουν πάντα περισσότερο γενικά. Οι άντρες συνήθως όταν φλερτάρουν θέλουν και επιβεβαίωση.
02-11-2019, 22:19 #60Miliva21GuestΣημασία έχει το αποτέλεσμα......
Σε ήθελαν όντως;;; αν σε ήθελε θα ήσασταν μαζί.....Το φλερτ μπορεί να γίνει απλά από παιχνίδι και τπτ άλλο ...μπορεί επίσης να ήταν φιλικό όντως αλλά να το παρεξήγησες
Οι εντυπωσιακές κοπέλες ψάχνουν πάνω κάτω το ιδιο με αυτές στους άντρες......ίδια κυβικά σε εμφάνιση....Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες όμορφες που είναι με άντρες μέτριους Αλλά αυτό τυχαίνει....μπορεί αυτοί οι άντρες να έχουν κάτι που εσύ δεν έχεις.....μπορεί να έχουν λεγειν....μπορεί να είναι επικοινωνιακοί......η μπορεί και όχι... απλα τους ερωτευτηκαν .......Αλλά αυτό είτε θα της βγει της αλλης είτε όχι
Μια γυναίκα που της αρέσεις θα στο δείξει θα θέλει να είστε μαζί θα είναι διαθέσιμη....άμα κάποια τη βλέπεις και το παίζει πολύ δύσκολη και σου λέει εγώ φιλικά το είδα....δεν μπορείς να κάνεις κάτι ν να της αλλάξεις γνώμη...
.πας παρακάτω