Τι φταίει τελικά? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 120
    Member
    Quote Originally Posted by dejack7 View Post
    Δεν νομιζω πως ο οικος ανοχης θα με κανει να νιωσω καλα ψυχολογικα.Τπ αντιθετο μαλιστα.Εγω θελω ολα να γινουν φυσιολογικα οπως κανει το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου...
    το ξερω και εγω ετσι ενιωθα Σου προτεινω να πας μια βολτα σε πρωτη φαση απλα μια βολτα σε καποια studio δλδ κατι που να ειναι καθαρο και περιποιημενο ,υπαρχουν και ριξε μια ματια Και μην σκεφτεσαι οτι αυτο σε υποτιμα σαν αντρα ή διαφορα αλλα αρνητικα.Ουτε να σε πιασει το αγχος της σεξουαλικης αποδοσης ,απλα σκεψου οτι θα πας να μοιραστεις καποια χαδια ,μια τρυφεροτητα με ενα ομορφο πλασμα.Επισης συγνωμη αλλα δεν ξερεις τι κανει το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου και το θεμα ειναι τι κανεις εσυ !
    Last edited by delos; 05-11-2019 at 00:26.

Το θέμα του θεματοθέτη δεν είναι να κανει σεξ, αλλά να βρει σχέση όπως είπε ο ίδιος...

Οπότε ειδικά αφου ειναι αρνητικός για στουντιο, ποιος ο λόγος να παει " μια βόλτα" με το ζόρι? :p

Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Το θέμα του θεματοθέτη δεν είναι να κανει σεξ, αλλά να βρει σχέση όπως είπε ο ίδιος...

Οπότε ειδικά αφου ειναι αρνητικός για στουντιο, ποιος ο λόγος να παει " μια βόλτα" με το ζόρι? :p
    ειπε κανενας να παει με το ζορι ? !! απλα του το προτεινα απο την στιγμη που δεν εχει ερθει σε επαφη με μια γυναικα και με δεδομενο οτι του αρεσουν οι γυναικες με ωραια εξωτερικη εμφανιση
    Ισως η διατυπωση μου ,το συντακτικο μου δεν ηταν αρκετα σωστο Το διόρθωσα

Quote Originally Posted by delos View Post
    ειπε κανενας να παει με το ζορι ? !! απλα του το προτεινα απο την στιγμη που δεν εχει ερθει σε επαφη με μια γυναικα και με δεδομενο οτι του αρεσουν οι γυναικες με ωραια εξωτερικη εμφανιση
    Ισως η διατυπωση μου ,το συντακτικο μου δεν ηταν αρκετα σωστο Το διόρθωσα
    Τρόπος του λέγειν ήταν και το "ζόρι" που είπα. Δεν σε παρεξήγησα :)

Απλά επειδή δεν θελει με τίποτα να το κανει επι πληρωμής και επειδη τα παιρνει όλα κατάκαρδα, μια πρώτη εμπειρία που θα τον κανει να ζοριστεί ή να αγχωθεί, θα τον καταπλακώσει ψυχολογικά.

Αν ήθελε διακαώς σεξ, εκεί παω πάσο, ας πήγαινε για να το βγαλει από το συστημά του και να προχωρήσει με άλλον αερα!

Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Τρόπος του λέγειν ήταν και το "ζόρι" που είπα. Δεν σε παρεξήγησα :)

Απλά επειδή δεν θελει με τίποτα να το κανει επι πληρωμής και επειδη τα παιρνει όλα κατάκαρδα, μια πρώτη εμπειρία που θα τον κανει να ζοριστεί ή να αγχωθεί, θα τον καταπλακώσει ψυχολογικά.

Αν ήθελε διακαώς σεξ, εκεί παω πάσο, ας πήγαινε για να το βγαλει από το συστημά του και να προχωρήσει με άλλον αερα!
    εγω για αυτο ειπα να παει μια βολτα ,να δει οχι σωνει και ντε να παει για να κανει σεξ Και εγω αντιστοιχα αυτο εκανα γιατι ημουνα πολυ επιφυλακτικος και αγχωμενος

Senior Member
    Κι εγώ είμαι της γνώμης ότι εάν δεν έχεις κάνει σεξ μέχρι τα 25, να το εξασκήσεις λίγο σε κάνα στούντιο. Θα σου δώσει κάποια αυτοπεποίθηση να προχωρήσεις πιο άνετα να γνωρίσεις κάποια.
    Πολύ πιθανό οποία γνωρίσεις 25+ να έχει εμπειρία στο σεξ, ποσο μαλλον οι εμφανισιμες που σου αρεσουν, και να νοιώσεις άβολα, όπως παίζει να σε επηρεάζει αυτή η κατάσταση χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι συνειδητά και να σε φρενάρει.
    Όχι πως είναι περίεργο ότι δεν έχεις κάνει σεξ, δε τρέχει κάτι, αλλά σιγά σιγά με τον Α η Β τρόπο θα πρέπει να πάρεις μια γευση.

Member
    Ουσιαστικα το σπουργιτι ανεφερε την αποψη μου.Δεν θα παρει ωθηση η αυτοπεποιθηση μου ισα ισα θα θα πλακωθω και αλλο ψυχολογικα.Εγω θελω μια σχεση.Μια κοπελα που θα ξερω οτι με αγαπα οτι θα με ποθει θα λιωνει για μενα θα καλωπιζεται για να ειναι ομορφη για μενα θα εχει θαυμασμο για μενα θα με σκεφτεται τοσο απλα... Αν ηθελα σεξ θα πηγαινα με τις ασχημες κοπελες που μου την επεφταν κατα καιρους...Ναι μου την επεφταν κοπελες αλλα οχι του γουστου μου...Αλλες παχουλες αλλες σπυριαρες κοκ... Ενταξει δεν υελω να δειξω ρατσισμο αλλα και οι συγκεκριμενες δεν ειχαν προσωπικοτητα που θα λες οτι παραμεριζεις την εμφανιση και τις θες για αυτο που ειναι...

Senior Member
    καλημερα.
    την αυτοπεποιθηση σου την εχασες απο περιπτωσεις που δεν τολμησες εσυ να κανεις κινηση, και οοοοταν καποτε ετυχε να κανεις κινηση βρεθηκε αρνητικη η δεσμευμενη κλπ.
    δεν μπορεις να τα τσουβαλιαζεις ολα, ετσι.
    στο ειπε καποιος πιο πανω, οτι πρεπει να αφηνεις αμεσα πισω τις αποτυχιες και να προχωρας για οσο χρειαστει.
    εσυ κατευθειαν πεφτεις και γκρινιαζεις, μια σου φταιει ο θεος που σου στελνει δεσμευμενες, μια αυτες που γυρμανε στον πρωην, κλπ...
    δεσμευμενοι/ες παντα θα υπαρχουν γυρω μας. ΕΣΥ δεν πρεπει να ασχολεισαι, δεν θα σταματησουν να υπαρχουν. και ειναι πολυ ευκολο να μαθεις αν ειναι δεσμευμενες και να μην επενδυσεις ουτε στο να τις εντυπωσιασεις, ουτε να τις χωρισεις βεβαια (!!!) και να ρωτας γιατι δεν τις χωριζει ο καλος θεος για να στραφουν σε σενα...

επαναλαμβανεις οτι σου λενε να κανεις υπομονη αλλα δεν γινεται τιποτε.
    δεν σουλεμε να κανεις υπομονη.
    σου λεμε να διορθωσεις τις δικες σου συμπεριφορες, και να κανεις γνω ριμιες. ΠΟΛΛΕΣ γνωριμιες, οχι μια και δυο.
    και να μην το βαζεις κατω ΠΟΤΕ.
    αλλα ουτε να γκρινιαζεις. δεν υπαρχει πιο ξενερωτικο αλλα και παιδικο πραγμα απο την γκρινια...

οσο για τις παχουλες και τις "σπυριαρες" που στην πεφτουν αλλα δεν τις θελεις εσυ, εχω να πω, why εσυ εισαι παλι;

Senior Member
    delos, η προταση για στουντιο, ειναι καλη αν θελησει να κανει σεξ, ασχετως σχεσης.
    θα βρει σχεση στα στουντιο; σχεση ζηταει ο ανθρωπος.
    ΔΕΝ μπορουν να λειτουργησουν ολοι οι ανδρες οταν πληρωνουν για να κανουν σεξ. και αυτο δεν ειναι εναντιον τους...
    σημαινει οτι νοιαζονται για την απεναντι.
    αν πολυσυνηθισεις στα στουντιο, στο τελος θα νομιζεις οτι η σεξουαλικη πραξη ειναι κατι που πρεπει να ικανοποιει μονο εσενα και με τον ιδιο τροπο θα λειτουργεις και στις σχεσεις του. το κανουν πολλοι ανδρες αυτο, δεν χρειαζονται περισσοτεροι..
    ... δεν μαθαινεις απο σεξ, επειδη πας και εξπερματωνεις σε ενα στουντιο, οσο πιο γρηγορα γινεται για να απελευθερωσεις την επαγγελματια , να παει στον επομενο....

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ουσιαστικα το σπουργιτι ανεφερε την αποψη μου.Δεν θα παρει ωθηση η αυτοπεποιθηση μου ισα ισα θα θα πλακωθω και αλλο ψυχολογικα.Εγω θελω μια σχεση.Μια κοπελα που θα ξερω οτι με αγαπα οτι θα με ποθει θα λιωνει για μενα θα καλωπιζεται για να ειναι ομορφη για μενα θα εχει θαυμασμο για μενα θα με σκεφτεται τοσο απλα... Αν ηθελα σεξ θα πηγαινα με τις ασχημες κοπελες που μου την επεφταν κατα καιρους...Ναι μου την επεφταν κοπελες αλλα οχι του γουστου μου...Αλλες παχουλες αλλες σπυριαρες κοκ... Ενταξει δεν υελω να δειξω ρατσισμο αλλα και οι συγκεκριμενες δεν ειχαν προσωπικοτητα που θα λες οτι παραμεριζεις την εμφανιση και τις θες για αυτο που ειναι...
    Πάλι καλά που δεν ήθελες να δείξεις ρατσισμό, φαντάσου πως θα μιλούσες αλλιώς..
    Πρέπει να μάθεις να είσαι ευγενικός με τους ανθρώπους, μην κοιτάς μόνο την εμφάνιση..
    Ναι σου αρέσει μια ωραία κοπέλα, σε όλους αρέσει αλλά το θέμα είναι να την γνωρίσεις και να την μάθεις. Έτσι θα μπορέσεις να δεθείς μαζί της όχι μόνο επειδή είναι ωραία.
    Εσύ κοιτάς μόνο την εμφάνιση και αυτό φαίνεται.. Σε καμια δεν αρέσει αυτό..

Senior Member
    Εγώ φίλε Κ σου πρότεινα να πας κάπου για σεξ όχι τόσο για τη πράξη αλλά πιστεύω ότι θα έκανε καλό στη ψυχολογία σου. Από την στιγμή που δεν θες εννοείται δεν πας.

Member
    οσο για τις παχουλες και τις "σπυριαρες" που στην πεφτουν αλλα δεν τις θελεις εσυ, εχω να πω, why εσυ εισαι παλι;[/QUOTE]

Τι εννοείς με αυτό δεν σε καταλαβαίνω..

Member
    Δεν ειμαι ευγενικος ειμαι ευγενικοτατος.Ποτε δεν σκεφτομαι με φθονο.Ολοι με λενε καλο παιδι που δεν πειραζει κανεναν.... Ποτε δεν εχω δειξει ασεβεια αε καποιον...

Senior Member
    Επειδή αυτά που λες δεν χαρακτηρίζουν μια υγιή σχέση, πιθανώς να τα βρεις αλλά να είσαι έτοιμος για τα περαιτέρω. Αυτή που ψάχνεις όντως θα σε βρει, δεν θα τη βρεις εσυ

Member
    Αν αυτα που λεω δεν χαρακτηριζουν μια σχεση τοτε τι την χαρακτηριζει?

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast