Results 46 to 60 of 146
-
08-09-2020, 20:51 #46
- 08-09-2020, 21:12 #47
Εμένα με στεναχωρεί να σκέφτεται ο άνθρωπος μου ότι αν μου δείξει αδυναμία θα το εκμεταλλευτώ... Θεωρώ ότι είναι και δική μας "δουλειά" να τους ανακουφίζουμε συναισθηματικά, δεν είναι ανάγκη να δείχνουν πάντα δυνατοί...
Συμφωνώ απόλυτα και με το σχόλιο σου περί εγωισμού...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-09-2020, 00:27 #48
Διάβασα το κείμενο και ήθελα εδώ και μέρες να γράψω κάτι αλλά σκεφτόμουν με ποιο τροπο να το έγραφα. Καταρχήν το κείμενο αυτο ξεκινώντας σου υποδεικνύει έμμεσα πως απευθύνεται στο γυναικείο πληθυσμό. Ειναι φυσικό και επόμενο λοιπόν να παρουσιάσει υποκειμενικά το τι θεωρείται ώριμος άνδρας.
Εγω δεν θα κάτσω να σχολιάσω αυτα που γράφει τα θεωρώ ανοησίες θα γράψω όμως το ενα καίριο και σημαντικό που ενας ώριμος άνδρας δεν κανει ποτε γιατι αν το κανει λόγω των συνεπειών που θα εχει στην μετέπειτα ζωη του θα δείχνει ξεκάθαρα πως ειναι ανώριμος.
Δεν μπλέκει ποτε με μοιραίες και απαγορευτικές γυναικες. Το τι θεωρεί ο καθε άνδρας μοιραία και απαγορευτική ας το συμπληρωσει μόνος του για τον εαυτό του
09-09-2020, 00:47 #49
Πολυ σημαντικο αυτο που γραφεις! αλλα νομιζω οτι μερικες φορες εχει να κανει και με τον ερωτικο μαζοχισμο των ανδρων! βεβαια ειναι πολυ πιο μικρος απο οτι στις γυναικες, αλλα επειδη αυξανετε οσο μεγαλωνουμε -αν ωριμοτης λεμε την ηλικια - ετσι λοιπον το να μπλεξουμε με γυναικα μοιραια ειναι ισως ακριβως το αντιθετο, με την διαφορα οτι το αντιλαμβανεσαι! και ισως μονο αυτο να δηλωνει την ωριμοτητα! Θελω να πω οτι νεος, προσωπικα δεν μπορουσα να καταλαβω εαν καποια κοπελα ηταν μοιραια! το μαθαινα στην "νεκροψια",απεναντιας πλεον το παιρνω χαμπαρι ,αλλα οσο παιρναν τα χρονια βλεπω οτι ολο κι πιο πολυ μου αρεσουν αυτες οι γυναικες! Δεν ξερω, μπορει να εχει και το υποσυνηδητο επειδη με αυτες δεν υπαρχει στην σκεψη μας μεσα το κατις μονιμο, αρα για αυτο ισως τις σκεφτομαι!
09-09-2020, 01:14 #50
Κυκνε καταλαβες τι λενε αυτοι απο πανω; δεν καταλαβα τιποτα.τι δουλεια εχει τωρα αυτο με τις μοιραιες γυναικες;
Mindcrime δεν ειναι καθολου υποκειμενικα,αυτα ισχυουν κ ισως κ αλλα αντικειμενικοτατα κ ισχυουν κ για τα δυο φυλα.εντωμεταξυ λες ενας ωριμος αντρας δε θα μπλεξει με μοιραια κ απαγορευμενη γυναικα λογω των συνεπειων.η απαγορευμενη ποια ειναι;η παντρεμενη;κ δε θα μπλεξει ο ωριμος λογω συνεπειων;δηλαδη αν σιγουρευτει οτι δε θα υπαρξουν συνεπειες θα μπλεξει;μαλλον τα χεις μπερδεψει...giorgos panou εχεις τα ιδια μυαλα με τον αλλο.νομιζω μονο μεταξυ σας θα καταλαβετε τι λετε
09-09-2020, 01:27 #51
δεν τον ξερω τον "αλλον" , ,ξερω ομως εσενα κ ξερω οτι η προχειροτητα που κρινεις τις αποψεις των συνφορμητων σου ειναι λιγο αγενες!
Η δικη μου η γνωμη ηταν ξεκαθαρα συγκεκριμενη οσων αφορα τα πιο πανω, ειπα οτι οι γυναικες που ειναι μοιραιες, αυτες δλδ που σαν μπλεξεις μαζι τους "μπλεκεις" ειναι γυναικες που εχουν ασχημο συνηθως ξεμπλεγμα, κοπελες οχι συνηθησμενες,που θα σε μπλεξουν σε προβληματα.Αρα η λογικη λεει οτι πρεπει να τις αποφευγεις, και ετσι πρεπει να κανεις ! Ο ωριμος λοιπον πρωτα!! θα πρεπει να τις παιρνει χαμπαρι και δευτερον να μπορει να αποφευγει! Ομως ,ειπα, οτι ο ερωτικος σαδομαζοχισμος που κρυβουμε ολοι μεσα μας μερικες φορες ,λογο της βαρεμαρας που υπαρχει , αναζηταει την περιπετια ! με αποτελεσμα να μπλεκεις με τις μοιραιες γυναικες! ενω εισαι ωρημος! Αυτο που καπωτες προσωπικα δεν θα το επερνα χαμπαρι παρα μονο σαν ειδη ειχα μπλεξει! Αυτο δεν νομιζω να ηταν δυσκολο.
ΕΛ , λοιπον,,,,, μαλον,,, το μηνυμα σου ηταν σαν της αλλης,,,,
09-09-2020, 01:35 #52
09-09-2020, 01:49 #53
κατα την γνωμη μου, οριζετε "μοιραια γυναικα" αυτη που εμφανισιακα, απο θεμα ομορφιας δεν ειναι κατις το υπερβολικο ,ειναι ασχετο μαλον το αν ειναι ομορφη πολυ η λιγο!! Αυτο που την οριζει ειναι ο χαρακτηρας της και ο τροπος ζωης της! Ειναι ατομα οπου η συγκατοικιση απαγορευεται!!!! ειναι ατομα οπου καθε βραδυνη εξοδος μπορει να γινει τρελη περιπετια! μπορει να γινει θεμα στις ειδησεις! Ειναι η γυναικα ου ξεχωριζει με εντονο τροπο απο τις κοπελες τις αλλες! ειναι η γυναικα οπου οταν οι αλλες φαντασιωνοντε , καναπεδες και ομορφες κουζινες! ,κι τραπεζακι για το μωρο! αυτη φαντασιωνεται ξενοδωχεια στην ερημο! η το ομορφο τραπεζι σε ενα καζινο!, ειναι η γυναικα οπου παιδι δεν θα εκανε ουτε καταλαθος! ειναι η γυναικα οπου εαν εισαι μαζι της πανω απο εβδομαδα χωρις να υπαρξη ενταλμα συληψης παει να πει οτι "τα πειραι" πανω της!
09-09-2020, 01:57 #54
Ειναι υποκειμενικό το κριτήριο για τον καθε άνδρα ξεχωριστά.Δεν θα γίνω εγω λοιπόν εκπρόσωπος των ανδρών εγω θα πω τι ειναι για μενα για τα δικά μου κριτήρια.
Μοιραία γυναίκα λοιπόν ειναι εκείνη η οποία θεωρείς πως ειναι η ιδανική για εσένα την οποία πολύ δύσκολα θα την βρεις σινγκλ, ειναι με άλλον, το είδος της σχέσης γάμος αρραβώνας απλή σχεση δεν παίζει ρόλο και σου δείχνει εξ αρχής, πως ειναι πολύ ευκολο να το διαλύσει και να φύγει αδιαφορώντας για το τι θα πάθει ο άλλος που ειναι βέβαιο πως εφόσον ειναι ιδανική θα πάθει ζημια.
Ετσι λοιπόν ενώ το βλέπεις το έργο να διαδραματίζεται μπροστα σου και ενώ βλεπεις τα ρεντ φλαγκς που σου βγάζει απο την αρχή εσυ αντί να πεις αυτη δεν κανει για μενα γιατι αυριο θα ειμαι εγω αυτός που θα βρίσκεται στη θέση του συντρόφου της, αντιθέτως αποφασίζει να παίξει με τη φωτιά και παει σαν πρόβατο σε σφαγή αγνοώντας επιδεικτικά τις ολέθριες συνέπειες που μπορεί να εχει η απόφαση που πηρε παίρνοντας το ρίσκο να μπλέξει μαζί της. Πχ να καταστραφεί τόσο πολύ ψυχολογικά που να αδιαφορεί πλέον για την ίδια του τη ζωη. Καψούρα λέγεται και καλώς η κακώς κάποιες φορες ειναι αξεπέραστη και σου καταστρέφει τη ζωη.
Εύχομαι τωρα τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια να έγινα κατανοητός.
09-09-2020, 02:14 #55
Συγνωμη! αλλα αυτο δεν λεγετε μοιραια γυναικα! αλλα μοιραιος ανδρας! Το λεω διοτις χρακτηριζεις τον ανδρα οπου θα μπλεξει μαζι της και τι κανει ! ενω θα πρεπει να μας διευκρινησεις το τι εννοεις ως προς την γυναικα.
Δεν σε διορθωνω απο πλευρας εννοιας, αφου δεν θα μπορουσα, απλα την γυναικα πως και ποια τα χαρακτηριστικα την κανουν μοιραια.
Καταληγω λοιπον οτι μοιραια κατα την γνωμη μου ειναι αυτη που θα σου φερει μπελαδες! και οχι διοτις ειναι με αλλον! αφου αυτο ειναι στο χερι μας, μοιραια ειναι λογο του χαρακτηρος της, ειτε διοτις μπορει να εχει τρελα και σπανια παθοι! θα μπορουσε δλδ να ηταν η γυναικα που της αρεσει και γουσταρει την σεξουαλικη ηδωνη μαζι με βοηθηματα, αλυσιδες,χηροπεδες,μαστηγι α,δωνητες! δωματια πονου!! αλλα με την δικη μας συμετοχη! Η μπορει να ειναι η γυναικα της δρασης!!, να γουσταρει τις ενοπλες ληστειες!! ,αυτο ειναι κατα την γνωμη μου , η γυναικα δλδ που εαν αφεθεις στο παθος σου μαζι της θα καταληξεις σε καποιο δημοσιο φωρεα!, νοσοκομειο, η φυλακες! η νεκροτομειο!! και ενω το γνωριζεις λογο ωρημοτης σου, παρα ταυτα πας!! πας επειδη οι αλλες γυναικες ειναι ανεραστες!
09-09-2020, 02:17 #56
09-09-2020, 02:31 #57
χαχαχα σωστος, συμφωνω!! μοιραια ειναι επισης επειδη μπορει να σε κανει να μπλεξεις με διαφορες δουλειες, απατεωνες που θα σε βαλουν σε καμια οικονομικη πυραμιδα! οσο μοιραια κι αν ειναι ομως αυτο που δε μπορει να κανει σε εναν ωρημο ανδρα ειναι να τον κανει να την ερωτευτει!!
09-09-2020, 08:28 #58
Καλημέρα...
Όχι, ούτε εγώ κατάλαβα τι σχέση έχουν οι μοιραίες γυναίκες με το θέμα μας κι όποιος το θεωρεί ανόητο ας μη συμμετέχει και το χαλάει...
Επίσης Γιώργο Πάνου εσύ ήρθες εδώ για να με προσβάλλεις σε θέμα που άνοιξα; Άσε με ήσυχη σε παρακαλώ και μην το χαλάς! Αυτό είναι το θέμα που με απασχόλησε, σε όποιον δεν αρέσει στο καλό!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-09-2020, 08:33 #59
09-09-2020, 09:43 #60