Results 76 to 90 of 146
-
09-09-2020, 19:58 #76
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 09-09-2020, 20:16 #77
ειναι πιο προσεχτικοι στις επιλογες τους γιατι ξερουν τι συζυγο περνουν και δεν εχουν απροοπτα.
αντιθετως οι γυναικες δεν ξερουν και αναγκαζονται πολλες φορες να χωρισουν.
δεν εχω γραψει κατι μισογυνιστικο. απλες παρατηρησεις εκανα.
δηλαδη εαν γραψω οι γυναικες ειναι πιο κοντες απο τους αντρες ειναι μισογυνιστικο;
εαν γραψω οι γυναικες δεν τα πανε τοσο καλα στα μαθηματικα οσο οι αντρες ειναι μισογυνιστικο;
09-09-2020, 20:59 #78
Οι αντρες δε χωρίζουν γιατί στην πλειοψηφία τους κάνουν καλύτερες επιλογές, κ ξέρεις γιατί; γιατί η πλοίο ψηφία των γυναικών έξω είναι πολύ καλύτερη από την πλειοψηφία των ανδρών. Οι άνδρες έχουν να διαλέξουν από μεγάλη προσφορά γυναικών που είναι όλες πάνω απ το μέσο όρο ενώ οι γυναίκες διαλέγουν από μικρή προσφορά ανδρών που στην πλειοψηφία τους είναι κάτω του μέσου όρου. Κι αν οι μικρές διαλέγουν μεγαλύτερους μπορεί να είναι με το σκεπτικό ότι ίσως επιτέλους εφόσον τριανταρησε να είναι κ πιο ώριμος αλλά δυστυχώς η ωριμότητα δε συμβαδίζει πάντα με την ηλικία.οι μεγαλύτερες μια χαρά μυαλό έχουν αλλά δυστυχώς μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες στη μέση που μπορεί να επηρεάσουν την απόφαση της κ να παντρευτεί. Συνήθως οι γυναίκες ζητούν το διαζύγιο γιατί δεν αντέχουν άλλο να έχουν μες το σπίτι τους ένα εμπόδιο η μία αρνητική ενέργεια. Βλέπουν ότι μόνες τους ή ζωή είναι πιο ομορφη
09-09-2020, 21:12 #79
09-09-2020, 21:35 #80
Εγώ όσους χωρισμένους άντρες έχω γνωρίσει απ ότι λένε δε θέλανε διαζύγιο. Χαζοί είναι να θέλουν; οι περισσότερες γυναίκες αυτές στηρίζουν το σπίτι κ σηκώνουν τον ζυγό. Πάντως μιλάω για την πλοιψηφια των γυναικών ότι είναι καλύτερες από κάθε άποψη εμφάνιση, μόρφωση, παιδεία,
09-09-2020, 22:00 #81
09-09-2020, 22:11 #82
09-09-2020, 22:23 #83
10-09-2020, 02:58 #84
Γραφω κατω απο την επιροη ποτων υποψιν.
Οπως εξελιχτηκαν τα πραγματα στην ελληνικη κοινωνια και οπως εξελισσονται ακομα η γυναικα εχει να ανεχτει πολυ μπαρουφα απο τον αντρα γιατι its a mans world , μονο αν σκεφτειτε αυτα που λετε σαν ηπιες αποψεις, προσβαλετε το γυναικειο πληθυσμο και ουτε το παιρνεται πρεφα ... ισως το κανω και εγω ... σε αυτη την κοινωνια μεγαλωσαμε. Ο αλλος βγηκε για παραδειγμα στο big brother και ειπε δημοσια οτι αμα δεν αδειασει το πακετο του βιαζει κιολας ... ενω υπαρχουν χιλιαδες θυματα σεξουαλικης κακοποιησης στο γυναικειο πληθυσμο που τραβανε γολγοθα .... και το περιεργο ειναι οτι προσωπικα εμενα δεν μου φανηκε περιεργο ... ενταξει ειπε τη μαγκια του ... ετσι γινεται. Τεσπα ειμαι μεθυσμενος και δεν μπορω να πω με γραπτο κειμενο αυτο που θελω. Μισογυνιστικη αποψη ξεκαθαριζω ειναι ασχετο με το αν εισαι μισογυνης, ολοι μαλλον οι αρσενικοι αγαπαμε τις γυναικες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-09-2020, 03:58 #85
Για να απαντήσω στην απορία σας ο ώριμος άντρας και η μοιραία γυναίκα έχουν άμεση σχέση με το θέμα.
Η μοιραία γυναίκα θα σε μειώσει κατηγορώντας σε ότι στα δύσκολα τα παρατάς ενώ ξέρει ότι ηδονίζεται μόνο με τα συντρίμμια που αφήνει πίσω της.
Στον ώριμο άντρα όλα αυτά από το ένα αυτί θα μπουν και από το άλλο θα βγουν στην σπάνια περίπτωση που θα ξεκινήσει κάτι μαζί της.
Γενικώς ο ώριμος και η ώριμη δεν θα ασχοληθούν με προβληματικές καταστάσεις
10-09-2020, 15:31 #86
τωρα που μαλλον ξεμεθυσες θα σου πω κατι απλο.
ο καθε ενας μπορει να ειναι μισογυνης αρκει να του κολλησουν την ταμπελα. τοσο ευκολο ειναι σημερα.
εαν πεις δεν μου αρεσουν οι χοντρες εισαι αμεσως μισογυνης ΚΑΙ χοντροφοβικος.
εαν μια γυναικα πει δεν μου αρεσουν οι κοντοι δεν τρεχει τιποτα
εαν ενας δασκαλος βιασει μια ανηλικη μαθητρια οι εφημεριδες θα γραφουν αυτο ακριβως.
εαν μια δασκαλα βιασει εναν ανηλικο μαθητη της οι εφημεριδες θα γραφουν δασκαλα εκανε σεξ με τον μαθητη της
https://www.google.gr/search?source=...XObAIoQ4dUDCAs
Νέες αποκαλύψεις για την άτακτη δασκάλα που έκανε σεξ με
Πανέμορφη 32χρονη δασκάλα έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή
Ασυγκράτητη δασκάλα έκανε άγριο σεξ με 13χρονο μαθητή της
κτλ κτλ κτλ
10-09-2020, 20:30 #87
Νομιζω οτι σε ενα τετοιο θεμα θα επρεπε εν αρχη να πει την εννοια του ΩΡΙΜΟΥ ανδρα! Προσωπικα δεν νομιζω οτι ειμαι διοτις δεν εχω μεγαλωσει το παιδι μου ! δεν εχω ζησει με το παιδι σπιτι!ουτες εχω υπαρξει παντρεμενος !!Μπορει να εχω συζησει αλλα ο γαμος νομιζω οτι ειναι δυνατη εμπειρια και θεωρω απο τις βασηκες διοτις βλεπεις και πως ειναι τα πραματα γυρο σου, η οικογενεια η δικη σου και της γυναικας σου, μετα το πως σε αντιμετοπιζουν οι γυναικες οταν ξερουν οτι εισαι παντρεμενος! Αρα δε θεωρω τον εαυτομου αρκετα εμπειρο κι ας εχει τυχη να εχω παει με πολυ παραπανω γυναικες απο τους φιλους μου που ειναι παντρεμενοι! Η εμπειρια μου ειναι μονο στο πως και τι συμπεριφορα εχουν οι γυναικες σαν τις γνωριζεις και οταν εχεις περασει μαζι της χρονια, η συζεις! Αλλα δεν νομιζω οτι εαν ενας ανδρας εχει ας πουμε κανει σχεση με 27 γυναικες κι ενας αλλος εχει εμπειρια απο 20 γυναικες δεν νομιζω οτι υπαρχει διαφορα στην εμπειρια αυτων των δυο!
Εμπειρια ομως αποκτηται απο το ειδος των γυναικων! εαν δλδ καποιος εχει σχεσεις μονο με γυναικες απο μια συγκεκριμενη πολη! Ας πουμε δλδ μονο απο την Πατρα,ελληνιδες και ειναι ολες απο την ιδια ταξικη κλαση! Σε αντιθεση με καποιον που εχει ας πουμε εμπειρια απο κοπελες διαφορων περιοχων ,απο διαφορων εθνηκοτητων! και με φτωχες ,πλουσιες ,με γυναικες που εχουν αποκτησει τεκνο ,η με γυναικες που δενεχουν!.Νομιζω λοιπον οτι ο δευτερος κι ας εχει παει με πιο λιγες γυναικες ειναι πιο εμπειρος αρα κι πιο ωριμος απο καποιον που εχει παει με πιο πολλες!οπως δλδ ο πρωτος ανδρας που αναφερα.
Νομιζω το ιδιο υπαρχει και στις γυναικες, συμφωνειτε??
Εαν λοιπον συμφωνειτε , θα σας πω λοιπον οτι ο ωριμος ανδρας εχωντας λιγοτερη προσφορα απο τις γυναικες Πληθορισμιακα οι γυναικες ως γεννησεις ειναι 49/100 και 51/100 ανδρες.
Παρεπιπτωντος η πληθισμιακη στατιστικη των ανθρωπων ειναι πολυ ενδιαφερον επιστημη, εχει απιστευτα στατιστικα, ειναι τρομερο το πως η φυση μεταλλασει τις γεννησεις ανδρων και γυναικων σε κοινωνιες κι περιοχες οπου για παραδηγμα εχουν περασει καποιον ιο οπου αφανιζει πιο πολλους ανδρες! ειναι τρομερο οτι οι γυναικες αυξανωντε ως γεννησεις! Οπως και οτι δεν ειναι ιδιο σε ολο τον πλανητη! υπαρχουν περιοχες οπου ειναι λιγοτεροι οι ανδρες! Οπως για παραδηγμα στην περιοχη μας ειναι πιο πολλοι οι ανδρες ενω στην Ασια, σε καποια περιοχη του νοτου ειναι το αναποδο ακριβως!
Αρα οι ανδρες εχουν προβλημα, διοτις απλα ειναι λιγοτερες οι γυναικες στον πλυθησμο! , επισης οι γυναικες ειναι πιο συνηθες να σπουδαζουν στο εξωτερικο! αρα στο ταδε χωριο, στην πιο αναπαρωγογικη ηλικια, οι ανδρες ειναι πιο πολλοι!, κι αν αφερεσουμε κι καποιες γυναικες οπου ειναι εν αρχη αποφασησμενες να μην παντρευτουν! κατις που οι ανδρες δεν το εχουν!, ετσι λοιπον οι γυναικες ειναι πολυ πιο λιγες, αν βαλουμε και τους καρκινους οπου στις γυναικες ειναι πιο συνηθες! εν ολιγις θα πρεπει να βρει με πιο δυσκολο τροπο ενας ανδρας μια γυναικα! βαλτε και τους μεταναστες, οπου ειναι σχεδον παντα ανδρες νεεοι! τοτες ειναι ακομα πιο λιγες οι γυναικες απεναντι στους ανδρες.
10-09-2020, 20:53 #88
Δεν μου λες που διαφωνεις σε αυτα που ειπα. Ακομα και μεθυσμενος ξερω τι γραφω. Το οτι η πανεμορφη δασκαλα εκανε σεξ με τον 14χρονο μαθητη της, ειναι προφανες για να τραβηξει του ηδονοβλεψιες ανδρες που οι περισσοτεροι το εχουν σαν φαντασιωση, δεν αποδεικνυει τιποτα. Φαινεται και απο τα λογια πανεμορφη,αγριο κλπ ελα κοψε ματι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-09-2020, 20:59 #89
10-09-2020, 21:05 #90
Τεσπα η αληθεια ειναι οτι τρωνε λουκι οι γυναικες, επειδη υπαρχουν μπαμπουινοι δεν τολμουν ουτε να κυκλοφορησουν μονες τους τα βραδια ... στοιχειωδη ελευθερια εγω κυκλοφορω μονος μου βραδυ οτιδηποτε ωρα με εξαιρετικη ανεση και δεν κανω ουτε μια στροφη του εγκεφαλου σε αρνητικη σκεψη τετοιου ειδους.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]