Τα χαρακτηριστικά ενός ώριμου άντρα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 146
    Senior Member
    giorgos panou στους ανθρωπους οι αντρες εχουν ποσοστο γεννησεων 51% οπως σωστα εγραψες, και αυτο γιατι περισσοτεροι απο τις γυναικες σκοτωνονται απο εδω και απο εκει.
    ομως επειδη τουλαχιστον απο την αρχη της ιστοριας γινονται μεγαλοι πολεμοι το ποσοστο τους πεφτει ακομα πιο χαμηλα. αν σκεφτεις ποσοι φευγουν και απο εργατικα ατυχηματα και δυστυχηματα.
    μεγαλα κρατη οπως η Γαλλια εχουν πολυ μικρο πληθυσμο γιατι πεθαναν παρα πολλοι αντρες στους ναπολειοντιους πολεμους και αφου δεν ειχαν τον θεσμο του χαρεμιου η εστω ο καθε αντρας να εχει ως 4 γυναικες οπως κανουν οι μουσουλμανοι τους πηρε η κατω βολτα.
    τα ιδια εγιναν και με ρωσια γερμανια,κτλ κατα τον β παγκοσμιο αλλα και στην ελλαδα.
    η ελλαδα ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο θανατων σε αντρες απο ολα τα εμπολεμα κρατη του β παγκοσμιου συν συμμοριτοπολεμο με αποτελεσμα σημερα να ειμαστε πολυ λιγοι. οταν βλεπεις κρατη με λιγοτερες γυναικες απλα για κοινωνικους και οικονομικους λογους οπως στην ινδια κανονιζουν να μεγαλωνουν περισσοτερα αγορια

Senior Member
    Τρομερη δαπανη ενεργειας στην καταδικη της δυσαναλογης θνησιμοτητας των αντρων, που θα μπορουσε να δαπανηθει στην καταδικη των πολεμων και της νοοτροπιας που τους δημιουργει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    που θα μπορουσε να δαπανηθει στην καταδικη των πολεμων και της νοοτροπιας που τους δημιουργει.

πολυ αστειο!
    δηλαδη τι θα προτεινες στους ινδιανους οταν οι αγγλοι μπουκαραν στην βορεια αμερικη; να τους υποδεχτουν με ανοιχτες αγκαλες;;
    στους ισπανους στην νοτια;
    στους αγγλους στην ωκεανια;
    στους κατακτητες τι θα ελεγες; να κατσουν στην μιζερια τους εκει που γεννηθηκαν;

το καταλαβαινεις οτι το σπιτι σου και το δικο μου φτιαχτηκε αφου πρωτα οι προγονοι μας εσφαξαν ολα τα ζωα που ζουσαν εκει και κοψαν ολα τα δεντρα;

Senior Member
    Καταλαβαινω οτι ζουμε στο 2020 και υπαρχουν λιγοτερες συρραξεις στον πλανητη απο ποτε. Ο πολεμος δεν φαινεται εχει το μελλον που θα θελατε ορισμενοι.

Μπορουμε βεβαια να ελπιζουμε, παντα, στους εξωγηινους.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    giorgos panou στους ανθρωπους οι αντρες εχουν ποσοστο γεννησεων 51% οπως σωστα εγραψες, και αυτο γιατι περισσοτεροι απο τις γυναικες σκοτωνονται απο εδω και απο εκει.
    ομως επειδη τουλαχιστον απο την αρχη της ιστοριας γινονται μεγαλοι πολεμοι το ποσοστο τους πεφτει ακομα πιο χαμηλα. αν σκεφτεις ποσοι φευγουν και απο εργατικα ατυχηματα και δυστυχηματα.
    μεγαλα κρατη οπως η Γαλλια εχουν πολυ μικρο πληθυσμο γιατι πεθαναν παρα πολλοι αντρες στους ναπολειοντιους πολεμους και αφου δεν ειχαν τον θεσμο του χαρεμιου η εστω ο καθε αντρας να εχει ως 4 γυναικες οπως κανουν οι μουσουλμανοι τους πηρε η κατω βολτα.
    τα ιδια εγιναν και με ρωσια γερμανια,κτλ κατα τον β παγκοσμιο αλλα και στην ελλαδα.
    η ελλαδα ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο θανατων σε αντρες απο ολα τα εμπολεμα κρατη του β παγκοσμιου συν συμμοριτοπολεμο με αποτελεσμα σημερα να ειμαστε πολυ λιγοι. οταν βλεπεις κρατη με λιγοτερες γυναικες απλα για κοινωνικους και οικονομικους λογους οπως στην ινδια κανονιζουν να μεγαλωνουν περισσοτερα αγορια
    δεν το ηξερα αυτο που γραφεις! οπως και οτι ειχαμε τις πιο πολλες απολειες! μαλον λες αναλωγικα ! διοτις ειναι πολυ μεγαλες χωρες αυτες που συγκρινεις!! η Ρωσια ειναι 180,000,000!! ειναι παρα πολλοι.
    Χωρις προσπαθεια να σε προσβαλω εγραψες συμοριτοπολεμο! ,ενω ειναι εμφυλιος! Παντος τα τελευταια χρονια οπου η ειρηνη ειναι πιο διαδεδομενη απο πωτες! και ειμαστε παρα πολυ τυχεροι οπου εφερε η ζωη να ζουμε αυτες τις εποχες! φανταστειτε πως ζουσαν πριν 100! η 450! χρονια πριν!ολο πολεμοι,αιμα!
    Μακαρι να ξανα βρω το αρθρο αυτο με τα πολυτισμικα στατιστικα στοιχεια, ηταν ανατριχιαστικα ενδιαφερον! ειδικα το οτι οι γεννησεις ανδρων προς γυναικων αλλαζουν ανα ανθρωπινες φιλες και περιοχες! αλλα σχεδον παντα ειναι 50-50, θελω να πω δεν παει 35/100 ανδρες! η το αναποδο.

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Νομιζω οτι σε ενα τετοιο θεμα θα επρεπε εν αρχη να πει την εννοια του ΩΡΙΜΟΥ ανδρα! Προσωπικα δεν νομιζω οτι ειμαι διοτις δεν εχω μεγαλωσει το παιδι μου ! δεν εχω ζησει με το παιδι σπιτι!ουτες εχω υπαρξει παντρεμενος !!Μπορει να εχω συζησει αλλα ο γαμος νομιζω οτι ειναι δυνατη εμπειρια και θεωρω απο τις βασηκες διοτις βλεπεις και πως ειναι τα πραματα γυρο σου, η οικογενεια η δικη σου και της γυναικας σου, μετα το πως σε αντιμετοπιζουν οι γυναικες οταν ξερουν οτι εισαι παντρεμενος! Αρα δε θεωρω τον εαυτομου αρκετα εμπειρο κι ας εχει τυχη να εχω παει με πολυ παραπανω γυναικες απο τους φιλους μου που ειναι παντρεμενοι! Η εμπειρια μου ειναι μονο στο πως και τι συμπεριφορα εχουν οι γυναικες σαν τις γνωριζεις και οταν εχεις περασει μαζι της χρονια, η συζεις! Αλλα δεν νομιζω οτι εαν ενας ανδρας εχει ας πουμε κανει σχεση με 27 γυναικες κι ενας αλλος εχει εμπειρια απο 20 γυναικες δεν νομιζω οτι υπαρχει διαφορα στην εμπειρια αυτων των δυο!
    Εμπειρια ομως αποκτηται απο το ειδος των γυναικων! εαν δλδ καποιος εχει σχεσεις μονο με γυναικες απο μια συγκεκριμενη πολη! Ας πουμε δλδ μονο απο την Πατρα,ελληνιδες και ειναι ολες απο την ιδια ταξικη κλαση! Σε αντιθεση με καποιον που εχει ας πουμε εμπειρια απο κοπελες διαφορων περιοχων ,απο διαφορων εθνηκοτητων! και με φτωχες ,πλουσιες ,με γυναικες που εχουν αποκτησει τεκνο ,η με γυναικες που δενεχουν!.Νομιζω λοιπον οτι ο δευτερος κι ας εχει παει με πιο λιγες γυναικες ειναι πιο εμπειρος αρα κι πιο ωριμος απο καποιον που εχει παει με πιο πολλες!οπως δλδ ο πρωτος ανδρας που αναφερα.
    Νομιζω το ιδιο υπαρχει και στις γυναικες, συμφωνειτε??
    Εαν λοιπον συμφωνειτε , θα σας πω λοιπον οτι ο ωριμος ανδρας εχωντας λιγοτερη προσφορα απο τις γυναικες Πληθορισμιακα οι γυναικες ως γεννησεις ειναι 49/100 και 51/100 ανδρες.
    Παρεπιπτωντος η πληθισμιακη στατιστικη των ανθρωπων ειναι πολυ ενδιαφερον επιστημη, εχει απιστευτα στατιστικα, ειναι τρομερο το πως η φυση μεταλλασει τις γεννησεις ανδρων και γυναικων σε κοινωνιες κι περιοχες οπου για παραδηγμα εχουν περασει καποιον ιο οπου αφανιζει πιο πολλους ανδρες! ειναι τρομερο οτι οι γυναικες αυξανωντε ως γεννησεις! Οπως και οτι δεν ειναι ιδιο σε ολο τον πλανητη! υπαρχουν περιοχες οπου ειναι λιγοτεροι οι ανδρες! Οπως για παραδηγμα στην περιοχη μας ειναι πιο πολλοι οι ανδρες ενω στην Ασια, σε καποια περιοχη του νοτου ειναι το αναποδο ακριβως!
    Αρα οι ανδρες εχουν προβλημα, διοτις απλα ειναι λιγοτερες οι γυναικες στον πλυθησμο! , επισης οι γυναικες ειναι πιο συνηθες να σπουδαζουν στο εξωτερικο! αρα στο ταδε χωριο, στην πιο αναπαρωγογικη ηλικια, οι ανδρες ειναι πιο πολλοι!, κι αν αφερεσουμε κι καποιες γυναικες οπου ειναι εν αρχη αποφασησμενες να μην παντρευτουν! κατις που οι ανδρες δεν το εχουν!, ετσι λοιπον οι γυναικες ειναι πολυ πιο λιγες, αν βαλουμε και τους καρκινους οπου στις γυναικες ειναι πιο συνηθες! εν ολιγις θα πρεπει να βρει με πιο δυσκολο τροπο ενας ανδρας μια γυναικα! βαλτε και τους μεταναστες, οπου ειναι σχεδον παντα ανδρες νεεοι! τοτες ειναι ακομα πιο λιγες οι γυναικες απεναντι στους ανδρες.
    Εντωμεταξύ η ωριμότητα δεν έχει να κάνει με πόσες γυναίκες η με τι είδους γυναίκες κάνεις σχέση. Δηλαδή όσοι δεν έκαναν ποτέ σχέση είναι όλοι ανώριμοι; κάποιοι που τους θεωρούμε αγίους ανθρώπους λόγω του βίου τους τελικά ήταν όλοι ανώριμοι; δε νομίζω. Επίσης που τα βρήκες αυτά τα στατιστικά. Θα με τρελάνεις μπες ρίξε μια ματιά στην απογραφή του 11 για κάθε 100 άντρες υπάρχουν 103 γυναίκες. Η κατανομή είναι άνιση κι έτσι είναι τυχερές όσες γυναίκες είναι σε επαρχία και τυχεροί οι άντρες στις μεγαλουπολει. Τώρα το 21 θα γίνει πάλι απογραφή θα δούμε καλύτερα. Επίσης ξέχασες ότι πόλοι άντρες πλέον το γυρνάνε και επίσης υπάρχουν κάποιοι επιστήμονες που μιλούν για θυλικοποιηση της φύσης. Παρατηρείται κ στους ανθρώπους κ στα ζώα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δ
    Χωρις προσπαθεια να σε προσβαλω εγραψες συμοριτοπολεμο! ,ενω ειναι εμφυλιος! .
    το ονομα αλλαξε επι ανδρεα παπανδρεου μετα το 1981 ως τοτε τον ελεγαν συμμοριτοπολεμο.
    αλλαξε για πολιτικους και κοινωνικους λογους

Senior Member
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Εντωμεταξύ η ωριμότητα δεν έχει να κάνει με πόσες γυναίκες η με τι είδους γυναίκες κάνεις σχέση. Δηλαδή όσοι δεν έκαναν ποτέ σχέση είναι όλοι ανώριμοι; κάποιοι που τους θεωρούμε αγίους ανθρώπους λόγω του βίου τους τελικά ήταν όλοι ανώριμοι; δε νομίζω. Επίσης που τα βρήκες αυτά τα στατιστικά. Θα με τρελάνεις μπες ρίξε μια ματιά στην απογραφή του 11 για κάθε 100 άντρες υπάρχουν 103 γυναίκες. Η κατανομή είναι άνιση κι έτσι είναι τυχερές όσες γυναίκες είναι σε επαρχία και τυχεροί οι άντρες στις μεγαλουπολει. Τώρα το 21 θα γίνει πάλι απογραφή θα δούμε καλύτερα. Επίσης ξέχασες ότι πόλοι άντρες πλέον το γυρνάνε και επίσης υπάρχουν κάποιοι επιστήμονες που μιλούν για θυλικοποιηση της φύσης. Παρατηρείται κ στους ανθρώπους κ στα ζώα.
    Εχεις ακούσει ποτε για τον κανόνα του Παρετο; Δεν ειναι τα τρία άτομα η διαφορα, η διαφορα ειναι πως το 80% των γυναικών ελκύεται απο το 20% των ανδρών. Δεν ξέρω τι εχει το 20% των ανδρών που γινεται τόσο πολύ επιθυμητό ξέρω πως ο κανόνας του Παρετο ισχύει και ειναι μη καταρριπτεος σε παρά πολλούς τομείς της ζωής βασικά παντού όποτε θεωρώ απίθανο να μην ισχύει στο γυναίκα ανδρας.

Θα μπορούσε βέβαια να ισχύει το ίδιο και για τους ανδρες ότι δηλαδή το 80% των ανδρών ελκύεται απο το 20% των γυναικών αλλά νομίζω πως κάτι τετοιο δεν ισχυει γιατι παρα πολλοί άνδρες ειναι παρα τη θέληση τους μόνοι τους και σίγουρα η αιτία δεν ειναι ότι επικεντρώνονται στο 20% των γυναικών δεν τους επιτρέπει η μοναξιά να εχουν αυτη τη πολυτελεια

Banned
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Λυπαμαι αλλα δεν παρατηρησες καλα τι αναφερα.Δεν ειπα για την απογραφη του εν ζωη πλυθισμου ,αναφερα για τις γεννησεις! εχει διαφορα το ενα με το αλλο διοτις μπορι να γεννηθουν ας πουμε 20 γυναικες και 30 ανδρες! αλλα εαν κανουμε απογραφη μετα απο 80 χρονια να ειναι απο τις 20 γυναικες οι 15 εν ζωη κι απο τους ανδρες τους 30 να ειναι εν ζωη οι 13! .αρα ειναι αλλο στατιστικο χαρακτηριστικο.
    Εκει ειναι ομως το φοβερο και το τρομερο της φυσης! οτι δεν ειναι παντου το ιδιο και παρα το οτι υπαρχουν μετακινησις πλυθησμος εχει παρατηρηθει οτι σε κοινωνιες συγκεκριμενες, οι γεννησεις παντα τινουν προς την ισοροποια των δυο φυλλων, ειναι πολυ παραξενο αυτο το γεγονος εαν το σκεφτει κανεις!
    Παντος γενικως οι γυναικες συγκεκριμενα στην Ελλαδα εχουν αρκετες παραπανω προσφορες να βρουν συντροφο σε αντιθεση με τους ανδρες. Το επιχειρημα σου οτι οι ανδρες ειναι γκει δεν ειναι τοσο δυνατο, αφου και στις γυναικες υπαρχει το ιδιο χαρακτηριστικο, απο την αλλη οι γυναικες εαν σκεφτεις το οτι πιο συνηθεις σπουδαζουν σε αντιθεση με ανδρες οι γνωριμιες τους ειτε στο εξωτερικο ειτε σε αλλη πολη τους φερνουν σε πιο μεγαλο ποσωστο ανδρων να διαλεξουν.Τελος εχεςι δει ποσοι ειναι οι μεταναστες στην Ελλαδα και ποσες οι γυναικες μεταναστριες?? ειναι 100 προς 38!! και οι πιο πολλες γυναικες που ρχοντε ειναι μεγαλης ηλικιας οπου πανε κι προσεχουν ηλικιομενους! αρα η εν ενεργεια διαφορα ειναι ακομα πιο μεγαλη!!

Banned
    Επισης η ωριμοτητα σχετιζεται με την εμπειρια στο ζητημα των σχεσεων και των προβληματων οπου θα συμβουν μεσα σε αυτη.Ο ανδρας με εμπειρια θα εχει πιο σωστη αντιδραση με εναν αλλον ανδρα ακριβως του ιδιου χαρακτηρα στο ακριβως ιδιο προβλημα.Ο δευτερος λογο της αγνοιας θα εχει αγχος,στρες, κι μπορει να κανει κατις λαθος με αποτελεσμα αρνιτηκα για τη σχεση του.
    Ενα αλλο παραδηγμα οπου νομιζω οτι παιζει ρολο η εμπειρια στο να γινει ωριμος ο ανδρας ειναι το σεξ.Εχει μεγαλη σημασια να μπορεις να αντιληφθεις το τι θελει η κοπελα σου, εαν εισαι απειρος ειναι πολυ δυσκολο, φανταζομαι θα συμφωνουν και οι ανδρες του φορουμ.
    Προσωπικα -και δεν ντρεπομαι να το αναφερω - μεχρι καποια ηλικια λιγο πριν παω στρατο , δεν μπορουσα να αντιληφθω την σημασια του να νιωθει ασφαλες και ανετα η κοπελα μου κατα το σεξ, βλεπεις εμεις οι ανδρες εχουμε πολυ πιο λιγα σημεια στο σωμα μας οπου μας βοηθουν στον οργασμο, και ειναι πιο ελεξιμος απο εμας! ετσι δεν ηξερα τη σημασια του να εχω και να της δινω σημασια σε ολο το σωμα αλλα και σε σημια οπου δεν μου πηγαινε το μυαλο!! Επισης δεν υπηρχαν βιντεο στο ιντερνετ που να στα μαθαινουν αυτα! εαν πηγαινες να ακολουθησεις αυτα που εβλεπες στα πορνο απλα δεν θα σε ξανα πλησιαζε γυναικα ουτε στα 5 μετρα!! χαχα. Εαν σε αυτο βαλουμε και το οτι μια κοπελιτσα 17 χρονων δεν ξερει ,κι να ξερει ντρεπεται να κατσει να πει στο αγορι της πως να της φερεται κατα το σεξ! τουλαχιστον εμενα πολυ σπανια κι μετα απο πολυ καιρο μαζι μου ελεγαν μερικα πραματα που θελουν ,και τα ελεγαν με τετοιο τροπο οπου ηταν σαν κατασκοπος που μεταφερει κοδικοπιημενα μυστηκα στην υπηρεσια του!! χαχα.
    Αρα η εμπειρια εχει μεγαλη σημασια στο να ειναι ωριμος ο ανδρας! Δεν μπορει καποιος που εχει κανει 4-5 σχεσεις! των 1-2 χρονων το πολυ να γνωριζει πως θα συμπεριφορθει σε μια κοπελα που βρεπει ας πουμε πρωτη φορα και θελει να την φλερταρει! ουτες ξερει πως θα την χαιδεψει! , ουτες μπορει να καταλαβει την μια γυναικα που εχει πιο ανετα κλειτοριδικο οργασμο απο μια αλλη που εχει πιο ευκολα κολπικο οργασμο, και πολλες αλλες περιπτωσεις.Διοτις εμεις οι ανδρες δεν εχουμε τετοια θεματα, το κορμι μας ειναι πολυ πιο απλο στο θεμα του σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Εχεις ακούσει ποτε για τον κανόνα του Παρετο; Δεν ειναι τα τρία άτομα η διαφορα, η διαφορα ειναι πως το 80% των γυναικών ελκύεται απο το 20% των ανδρών. Δεν ξέρω τι εχει το 20% των ανδρών που γινεται τόσο πολύ επιθυμητό ξέρω πως ο κανόνας του Παρετο ισχύει και ειναι μη καταρριπτεος σε παρά πολλούς τομείς της ζωής βασικά παντού όποτε θεωρώ απίθανο να μην ισχύει στο γυναίκα ανδρας.

Θα μπορούσε βέβαια να ισχύει το ίδιο και για τους ανδρες ότι δηλαδή το 80% των ανδρών ελκύεται απο το 20% των γυναικών αλλά νομίζω πως κάτι τετοιο δεν ισχυει γιατι παρα πολλοί άνδρες ειναι παρα τη θέληση τους μόνοι τους και σίγουρα η αιτία δεν ειναι ότι επικεντρώνονται στο 20% των γυναικών δεν τους επιτρέπει η μοναξιά να εχουν αυτη τη πολυτελεια
    Σωστό αυτό, και έχω διαβάσει ότι υπάρχουν ζώα στα οποία το 85% των θηλυκών πάει με το ισχυρότερο 5% των αρσενικών. Σε άλλα είδη ζώων γίνεται πάλι το ίδιο, αλλά με διαφορετικά ποσοστά. Συνεπώς και στους ανθρώπους πολλές γυναίκες απορρίπτουν τους περισσότερους άντρες και περιμένουν να τους την πέσει ένας ισχυρός, κυριαρχικός άντρας, ενώ οι άντρες που είναι μόνοι την πέφτουν σε οποιεσδήποτε γυναίκες. Για αυτό και υπάρχουν τελικά πολλοί μόνοι, και άντρες, και γυναίκες.

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους, μπορείτε να σταματήσετε να μαλώνετε παρακαλώ; Μπάχαλο έγινε το θέμα μου...

Eagle guy, όταν λες κυριαρχικός τι ακριβώς εννοείς;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εννοώ πολλά πράγματα, ότι είτε έχει αυτοπεποίθηση και νιώθει ισχυρός, είτε είναι ισχυρός σωματικά, είτε οικονομικά, είτε κοινωνικά. Αυτό δεν γίνεται μέσα από έναν σχεδιασμό "θέλω να μου την πέσει ένας κυριαρχικός άντρας", αλλά ενστικτωδώς, όπως και η λύκαινα θα προτιμήσει τον αρχηγό της αγέλης ας πούμε από τα άλλα αρσενικά που της την πέφτουν, όπως σε άλλα ζώα το θηλυκό θα διαλέξει κάποιον ισχυρό, έτσι και η γυναίκα θα προτιμήσει τον πιο "δυνατό", γιατί ενστικτωδώς πιστεύει ότι αυτός θα δώσει καλύτερους απογόνους. Φυσικά δεν ισχύει αυτό απόλυτα, γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ πολυπλοκότεροι από τα ζώα, αλλά ισχύει ως ένα βαθμό.

Senior Member
    Εγω απλα επιλεγω την ομορφοτερη, κυψελοειδες σωμα κλπ. και ελπιζω να ειναι καλη και στα αλλα,πχ εξυπνη. Βεβαια κανω τις υποχωρησεις μου και φυσικα το τι θα ερωτευτεις εντελει μετραει. Δεν εχω φτασει σε παντρειες και τετοια και ουτε θελω. Διαβασα και εγω μια μελετη οτι οι αντρες προτιμουν τις γυναικες με κυψελοειδη εμφανιση και βαριεμαι να τα γραφω ολα οσα ελεγε ... αλλα στην πραξη παντα ολα ειναι λιγο σαλατα και με οποιον-οποια ταιριαζουμε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Διαβασα και εγω μια μελετη οτι οι αντρες προτιμουν τις γυναικες με κυψελοειδη εμφανιση
    Τι είναι αυτό;;;

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast