Τα χαρακτηριστικά ενός ώριμου άντρα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 146
    Senior Member
    Quote Originally Posted by proteus View Post
    Τι είναι αυτό;;;
    Αυτη τη λεξη βρηκα, σαν το παλιο μπουκαλι της κοκα κολα σκεψου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Η την κυψελη με την αμμο ισως που μετραμε το χρονο... τεσπα δεν μπορω και να το ζωγραφισω δεν εχω ταλεντο :)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αυτη τη λεξη βρηκα, σαν το παλιο μπουκαλι της κοκα κολα σκεψου.
    Συμφωνώ και επαυξάνω. Τυπικό μεσογειακό σώμα... :)

Marilou
    Guest
    Η την κυψελη με την αμμο ισως που μετραμε το χρονο... τεσπα δεν μπορω και να το ζωγραφισω δεν εχω ταλεντο :)
    Μήπως εννοείς σωματότυπο σε σχήμα ¨αχλάδι¨?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Μήπως εννοείς σωματότυπο σε σχήμα ¨αχλάδι¨?
    Το αχλάδι είναι μεσογειακός τύπος σώματος.
    Η κλεψύδρα είναι καλιφορνέζικος

Marilou
    Guest
    [QUOTE=proteus;1131021]Το αχλάδι είναι μεσογειακός τύπος σώματος.
    Η κλεψύδρα είναι καλιφορνέζικος[/QUOTE]

Τι άλλο θα ήταν ....

Εγω νομίζω πως ο τύπος σώματος που εξιτάρει τους περισσότερους άντρες
    έχει ονοματεπώνυμα και λέγεται Μόνικα Μπελούτσι!

Senior Member
    Μαλλον σαν το μπουκαλι της κοκα κολα το παλιο ταιριαζει καλυτερα, ξερω γω μπερδευτηκα και ο ιδιος ... δεν ξερω τι θελω πλεον απο μια γυναικα :)

Senior Member
    Now that you know your measurements you can decipher your body type. While there are many different body shapes out there, most women align with one of five: apple, pear, hourglass, inverted triangle, or rectangle. Knowing this will help you learn how to best dress for your body type.

Ελπιζω να ξερετε αγγλικα, εκανα μια αναζητηση και οτι μου εβγαλε πρωτο. Θα ελεγα το pear που σημαινει αχλαδι ειναι καλο, το hourglass που οντως σημαινει κλεψυδρα χρονου ειναι καλο ... κλεψυδροειδες ισως ηταν η λεξη που εψαχνα οταν εγραφα το ποστ ... δεν αποριπτω τα αλλα ... καλο θα ηταν και ενα μηλαρακι (apple) ... ξερω γω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Senior Member
    Μαλλον σαν το μπουκαλι της κοκα κολα το παλιο ταιριαζει καλυτερα, ξερω γω μπερδευτηκα και ο ιδιος ... δεν ξερω τι θελω πλεον απο μια γυναικα :)
    Ακόμα και αυτοί που ξέρουν δεν πρόκειται να το βρουν.
    Στην ίδια μοίρα είμαστε όλοι... χαχαχα

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας

Senior Member
    Quote Originally Posted by proteus View Post
    Ακόμα και αυτοί που ξέρουν δεν πρόκειται να το βρουν.
    Στην ίδια μοίρα είμαστε όλοι... χαχαχα

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας
    Καπου πρεπει να χαθουμε και εμεις :) χαχα

Banned
    Κι εμένα της κλεψύδρα μ αρέσει είναι το πιο θρυλικό σώμα αλλά όχι υπερβολές στις καμπύλες. Όπως το είπατε τύπου Coca Cola. Λένε ότι ο δημιουργός του μπουκαλιού εμπνεύστηκε από το γυναικείο σώμα.τωρα βέβαια βγάζει και μπουκάλια με σωματοτυπο μήλο. Πρωτιμω την θυλικιτητα κι ευτυχώς τα τελευταία χρόνια επέστρεψε υπήρχε μια περίοδος που μόδα ήταν το πιο ανδρικό σώμα σα σανίδες με βυζια και χαμηλόκαβαλα παντελόνια να προσπαθείς να στριμώξεις την θυλικοτητα σε ανδρικού τύπου παντελονια.

Banned
    Η γυναίκα έλκεται απ τον ισχυρό κατά βάθος. Ισχύει. Και ο άντρας από το πιο όμορφο θυλικό κι αυτό ισχύει.

Banned
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Η γυναίκα έλκεται απ τον ισχυρό κατά βάθος. Ισχύει. Και ο άντρας από το πιο όμορφο θυλικό κι αυτό ισχύει.
    Λυπαμαι !αλλα στο δευτερο κανεις καθετα λαθος! Εαν αναφερεσαι σε ωριμο ανδρα δεν θα παρει την ομορφοτερη. Εκτως εαν αναφερεσαι σε καποιον νεο ανδρα κι σκοπο μια κλασικη νεανικη σχεση. Διοτις ο ανδρας που ειναι ωριμος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχει ως κριτιριο την ομορφια μονο για να κανει μια γυναικα συντροφο του! Οι λογοι ειναι παρα πολλοι! ,δεν θα σε κουρασω, θα σου αναφερω εναν απο τους πολλους και δυναμικους λογους. Να ειναι γυναικα οπου θα υπαρχει συνεργασια μεταξυ τους, θα την παρατηρησει οσο πιο πολυ μπορει στον τροπο οπου μιλαει, οπου απανταει. στην μεθοδο της σκεψης της. Στις ηθικες της αρχες , θα τεσταρει την μεταξυ τους κουβεντα να δει εαν υπαρχει η αυρΑ της ομαλης χημικης συνηπαρξης τους. Ολα αυτα με την προοπτικη οτι πανε για κατι σοβαρο, βεβαια εαν μπορει να ειναι και ομορφη δεν θα τον "χαλασει", ομως δεν ειναι πρωτα απο ολα η ομορφια. Διοτις η ομορφια πριν ακομα φυγει, με τα γερατια εννοω, θα εχει ερθει η βαρεμαρα! οσο ομορφη και να ειναι μια γυναικα μετα πο καποιο καιρο θα σβησει η φλωγα του δυναμισμου που σου φερνει το πανεμορφο κωρμι της! Εαν αυτη η γυναικα ειναι μονο αυτο ετσι? Διοτις , τονιζω για να μην με παρεξηγησετε, οτι προτεραιωτητα στο τι θα διθαλεξει ο ωριμος ανδρας δεν ειναι πρωτη η ομορφια! Αυτο ειναι πρωτο οταν εισαι 15 οπου θες ν πας με την πιο ομορφη του σςχλειου για να κανεις φυγουρα σττους φιλους σου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Λυπαμαι !αλλα στο δευτερο κανεις καθετα λαθος! Εαν αναφερεσαι σε ωριμο ανδρα δεν θα παρει την ομορφοτερη. Εκτως εαν αναφερεσαι σε καποιον νεο ανδρα κι σκοπο μια κλασικη νεανικη σχεση. Διοτις ο ανδρας που ειναι ωριμος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχει ως κριτιριο την ομορφια μονο για να κανει μια γυναικα συντροφο του! Οι λογοι ειναι παρα πολλοι! ,δεν θα σε κουρασω, θα σου αναφερω εναν απο τους πολλους και δυναμικους λογους. Να ειναι γυναικα οπου θα υπαρχει συνεργασια μεταξυ τους, θα την παρατηρησει οσο πιο πολυ μπορει στον τροπο οπου μιλαει, οπου απανταει. στην μεθοδο της σκεψης της. Στις ηθικες της αρχες , θα τεσταρει την μεταξυ τους κουβεντα να δει εαν υπαρχει η αυρΑ της ομαλης χημικης συνηπαρξης τους. Ολα αυτα με την προοπτικη οτι πανε για κατι σοβαρο, βεβαια εαν μπορει να ειναι και ομορφη δεν θα τον "χαλασει", ομως δεν ειναι πρωτα απο ολα η ομορφια. Διοτις η ομορφια πριν ακομα φυγει, με τα γερατια εννοω, θα εχει ερθει η βαρεμαρα! οσο ομορφη και να ειναι μια γυναικα μετα πο καποιο καιρο θα σβησει η φλωγα του δυναμισμου που σου φερνει το πανεμορφο κωρμι της! Εαν αυτη η γυναικα ειναι μονο αυτο ετσι? Διοτις , τονιζω για να μην με παρεξηγησετε, οτι προτεραιωτητα στο τι θα διθαλεξει ο ωριμος ανδρας δεν ειναι πρωτη η ομορφια! Αυτο ειναι πρωτο οταν εισαι 15 οπου θες ν πας με την πιο ομορφη του σςχλειου για να κανεις φυγουρα σττους φιλους σου .

Γιωργο δεν διαφωνουμε πουθενα, οπως εγραψα και πιο πανω διαλεγεις απο μια σαλατα χαρακτηριστικων. Αλλα οπως αναφερεται υπαρχουν ερευνες που θελουν τι γυναικα να κυνηγαει το κυριαρχο αρσενικο (Δεν εχω διαβασει με επιφυλαξη το λεω) ... ενω στην ουσια ψαχνει τη σαλατα της ... ετσι υπαρχουν και μελετες για τους αντρες.

Senior Member
    Αυτος ο Μπραντ Πιτ ... τα καταφερνει καλυτερα, ψαχνω και εγω το κολπο :P

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast