Ειμαι τόσο μπερδεμένη - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 57 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 855
    Senior Member
    Ρωτα τα παιδια σου τι θελουν. Γραφεις συχνα ότι μενεις για εκείνα, εκείνα όμως τα ρωτησες τι θελουν;

Εχω δεκαδες ιστορίες παιδιών που ζούσανε σε "ευτυχισμένες οικογενειες" , με τυπικα τραπεζια, με τυπικες διακοπες και ευχονταν για χρόνια να χωριζαν οι γονεις τους. Γονείς που δεν καυγαδιζαν, δεν μιλουσαν, δεν αντιδρουσαν. Δεν υπαρχει χειροτερη κατασταση ενα παιδι ενας εφηβο ενας ενηλικος γιος ή κορη να βλεπει την μανα τους να μαραζωνει. Καταλαβαινουν τα παντα εαν υποθετει οτι δεν εχουν παρει χαμπαρι. Ξερουν και σιωπουν γιατι δεν ξερουν τι αλλο να κανουν, γιατί δεν ειναι η δουλεια τους να κανουν κατι. Μην μενεις για εκείνα, φυγε για εκεινα εαν αυτο θελεις.

Για την ευτυχια ή την δυστυχία σου ευθυνεσαι εσυ, μην τα βαζεις μπροστα για την δυστυχια που ζεις, είναι αδικο για εκεινα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by LiloCook View Post
    Ρωτα τα παιδια σου τι θελουν. Γραφεις συχνα ότι μενεις για εκείνα, εκείνα όμως τα ρωτησες τι θελουν;

Εχω δεκαδες ιστορίες παιδιών που ζούσανε σε "ευτυχισμένες οικογενειες" , με τυπικα τραπεζια, με τυπικες διακοπες και ευχονταν για χρόνια να χωριζαν οι γονεις τους. Γονείς που δεν καυγαδιζαν, δεν μιλουσαν, δεν αντιδρουσαν. Δεν υπαρχει χειροτερη κατασταση ενα παιδι ενας εφηβο ενας ενηλικος γιος ή κορη να βλεπει την μανα τους να μαραζωνει. Καταλαβαινουν τα παντα εαν υποθετει οτι δεν εχουν παρει χαμπαρι. Ξερουν και σιωπουν γιατι δεν ξερουν τι αλλο να κανουν, γιατί δεν ειναι η δουλεια τους να κανουν κατι. Μην μενεις για εκείνα, φυγε για εκεινα εαν αυτο θελεις.

Για την ευτυχια ή την δυστυχία σου ευθυνεσαι εσυ, μην τα βαζεις μπροστα για την δυστυχια που ζεις, είναι αδικο για εκεινα.
    Δεν έχουμε τυπική σχέση με τον άντρα μου. Μιλάμε συχνά, έχουμε επικοινωνία, γελάμε, πάμε για ποτό οι δυο μας, κλπ. Απλά εγώ νιώθω ότι έχω ξενερώσει ερωτικά. Σκέφτομαι πολλές φορές τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Έχουμε μια τυπική επικοινωνία αλλά τον σκέφτομαι. Αν τον έβλεπα ξανά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κρατηθώ. Ο άντρας μου το έχει καταλάβει και κάνει υπομονή. Με ξέρει πολύ καλά. Γενικά σκατα είναι όλα. Αυτό είναι το κακό της υπόθεσης. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι που μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον αλλον, βγαίνουμε, πάμε διακοπές, τα παιδιά μια χαρά και εγώ να νιώθω ενοχές. Δεν ξέρω πλέον αν με τον χρόνο θα φτιάξει τίποτα. Συνήθεια, αγάπη, οικειότητα 34 χρόνων. Τι θα πω πλέον ότι ο άντρας μου πριν από δύο χρόνια δεν μου φερόταν καλά? Μου λένε ότι αφού πέρασαν δύο χρόνια και έμεινες αυτό σημαίνει ότι ήθελα. Δεν ήθελα όμως. Απλά όπως δείλιασα τότε δειλιαζω και τώρα.

Έχω τα πάντα εκτός από τα δικά μου ερωτικά συναισθήματα για εκείνον. Πλέον τα έχω στο μυαλό μου για κάποιον που πλέον δεν είμαι μαζί.

Ο ψυχίατρος μου λέει να δω το σήμερα. Ωραία σήμερα δεν είμαι καλά διότι δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη ενός χωρισμού. Την πήρα πριν χρόνια αλλά απέτυχα. Αυτό το σήμερα μου καίει την καρδιά. Το άντρα μου τον αγαπούσα πάρα πολύ για πολλά χρόνια. Έχουμε περάσει τα πάντα. Έχω αναμνήσεις από όλη μου την ζωή. Τώρα θα πω ξενέρωσα και τα διαλύω όλα? Κανένας δεν θα με καταλάβει. Τώρα είμαι εγώ ο θύτης. Αυτό το βάρος με σκοτώνει. Αλλού η καρδιά, αλλού το μυαλό και αλλού το κορμί.

Ψυχολόγοι .... Καλά κρασιά. Δεν με βοηθάνε. Βγες από την γκρίζα ζώνη. Με τα φάρμακα έπεσα παραμέσα. Όλες οι αποχρώσεις. Να έρχεται ο άλλος και να φιλάει, να σου φέρεται τρυφερά, να ξέρεις ότι σε λατρεύει και να πεις ενα απλό ξενέρωσα και άντε γειά? Εάν είσαι μόνος το κάνεις. Γυναίκα στα 52 με 34 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά ... Πώς το κάνεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariasilk View Post
    Δεν έχουμε τυπική σχέση με τον άντρα μου. Μιλάμε συχνά, έχουμε επικοινωνία, γελάμε, πάμε για ποτό οι δυο μας, κλπ. Απλά εγώ νιώθω ότι έχω ξενερώσει ερωτικά. Σκέφτομαι πολλές φορές τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Έχουμε μια τυπική επικοινωνία αλλά τον σκέφτομαι. Αν τον έβλεπα ξανά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κρατηθώ. Ο άντρας μου το έχει καταλάβει και κάνει υπομονή. Με ξέρει πολύ καλά. Γενικά σκατα είναι όλα. Αυτό είναι το κακό της υπόθεσης. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι που μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον αλλον, βγαίνουμε, πάμε διακοπές, τα παιδιά μια χαρά και εγώ να νιώθω ενοχές. Δεν ξέρω πλέον αν με τον χρόνο θα φτιάξει τίποτα. Συνήθεια, αγάπη, οικειότητα 34 χρόνων. Τι θα πω πλέον ότι ο άντρας μου πριν από δύο χρόνια δεν μου φερόταν καλά? Μου λένε ότι αφού πέρασαν δύο χρόνια και έμεινες αυτό σημαίνει ότι ήθελα. Δεν ήθελα όμως. Απλά όπως δείλιασα τότε δειλιαζω και τώρα.

Έχω τα πάντα εκτός από τα δικά μου ερωτικά συναισθήματα για εκείνον. Πλέον τα έχω στο μυαλό μου για κάποιον που πλέον δεν είμαι μαζί.

Ο ψυχίατρος μου λέει να δω το σήμερα. Ωραία σήμερα δεν είμαι καλά διότι δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη ενός χωρισμού. Την πήρα πριν χρόνια αλλά απέτυχα. Αυτό το σήμερα μου καίει την καρδιά. Το άντρα μου τον αγαπούσα πάρα πολύ για πολλά χρόνια. Έχουμε περάσει τα πάντα. Έχω αναμνήσεις από όλη μου την ζωή. Τώρα θα πω ξενέρωσα και τα διαλύω όλα? Κανένας δεν θα με καταλάβει. Τώρα είμαι εγώ ο θύτης. Αυτό το βάρος με σκοτώνει. Αλλού η καρδιά, αλλού το μυαλό και αλλού το κορμί.

Ψυχολόγοι .... Καλά κρασιά. Δεν με βοηθάνε. Βγες από την γκρίζα ζώνη. Με τα φάρμακα έπεσα παραμέσα. Όλες οι αποχρώσεις. Να έρχεται ο άλλος και να φιλάει, να σου φέρεται τρυφερά, να ξέρεις ότι σε λατρεύει και να πεις ενα απλό ξενέρωσα και άντε γειά? Εάν είσαι μόνος το κάνεις. Γυναίκα στα 52 με 34 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά ... Πώς το κάνεις?
    Τωρα συγνωμη, εσυ δηλαδη περιμενες να εισαι τρελα ερωτευμενη μαζι του μετα απο μισο αιωνα σχεσης???? Τα συναισθηματα αλλαζουν, και αν ειναι να μεινει κατι σταθερο, αυτο ειναι μονο η αγαπη..
    Και, τελος παντων δεν μπορεις μια ζωη να θελεις να χωρισεις και τελικα να μην το κανεις. Η μεινε η φυγε..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Ναι χωρισε στα 52 να δουμε τι θα βρεισ εγω ειμαι 40 δεν εχει τιποτα η 20χρονο η 60αρα εσυ στα 52 70αρη συνταξιουχο να σ λεει για τα αναδρομικα θα βρεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Τωρα συγνωμη, εσυ δηλαδη περιμενες να εισαι τρελα ερωτευμενη μαζι του μετα απο μισο αιωνα σχεσης???? Τα συναισθηματα αλλαζουν, και αν ειναι να μεινει κατι σταθερο, αυτο ειναι μονο η αγαπη..
    Και, τελος παντων δεν μπορεις μια ζωη να θελεις να χωρισεις και τελικα να μην το κανεις. Η μεινε η φυγε..
    Αυτό είναι τό πρόβλημα. Δεν μπορώ ούτε να φύγω αλλά δεν νιώθω καλά για να μείνω. Μετά την απιστία μου τα έχω κάνει σαλάτα. Δεν μπορώ να φτιάξω την σχέση.με τον άντρα μου διότι δεν τον θέλω ερωτικά. Δεν θέλω όμως να τον χάσω διότι τον αγαπώ και έχουμε μια οικογένεια. Είπαμε η καρδιά αλλου, το.μυαλο αλλού και το.κορμι αλλού.

Senior Member
    Αυτό είναι τό πρόβλημα. Δεν μπορώ ούτε να φύγω αλλά δεν νιώθω καλά για να μείνω. Μετά την απιστία μου τα έχω κάνει σαλάτα. Δεν μπορώ να φτιάξω την σχέση.με τον άντρα μου διότι δεν τον θέλω ερωτικά. Δεν θέλω όμως να τον χάσω διότι τον αγαπώ και έχουμε μια οικογένεια. Είπαμε η καρδιά αλλου, το.μυαλο αλλού και το.κορμι αλλού.
    Καλα, η μισοι ανθρωποι στον πλανητη εχουν αλλου την καρδια και αλλου το μυαλο.. Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη πρεπει να παρεις μια αποφαση.. Δεν γινεται μια ζωη να παραπονιεσαι και να μενεις εκει..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Καλα, η μισοι ανθρωποι στον πλανητη εχουν αλλου την καρδια και αλλου το μυαλο.. Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη πρεπει να παρεις μια αποφαση.. Δεν γινεται μια ζωη να παραπονιεσαι και να μενεις εκει..
    Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ψυχολογικά για εμένα. Δεν τον θέλω καθόλου διότι σκέφτομαι άλλον. Αν πιεστω θα μου βγάλει κρίση πανικού. Δεν θα του δείξω καμία τρυφερότητα. Παγωμένη. Δεν του λέω ότι σκέφτομαι άλλον διότι θα φύγει και δεν μπορώ σήμερα να σκεφτώ διαζύγιο. Δεν έχω την ψυχολογική δύναμη. Όταν την βρω μπορεί να φύγω. Πλέον δεν με ενδιαφέρει πως νιώθει. Εγώ τρελάθηκα. Εγώ αρρώστησα. Εγώ είμαι σε κατάθλιψη. Τον θεωρώ ένοχο για όλα. Μπορεί τελικά να θελω να μου φυγει και η αγάπη μου για εκείνον. Να προσπαθώ να την διώξω για να βρω το θάρρος να φύγω.
    Για εμένα τα ερωτικά συναισθήματα είναι βασικό κομμάτι μιας σχέσης. Είναι το φίλτρο για να ανεχεσαι καταστάσεις. Όταν χαθεί τα μικρότερα πράγματα δείχνουν τεράστια.

Senior Member
    αν σε ηθελε ο "αλλος", δεν θα ειχες κανενα προβλημα να φυγεις . δεν σε θελει γι αυτο εισαι σε πλαστα διλληματα..
    σιγα μην τον αγαπας. το βολεμα σου δεν θελεις να χασεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν σε ηθελε ο "αλλος", δεν θα ειχες κανενα προβλημα να φυγεις . δεν σε θελει γι αυτο εισαι σε πλαστα διλληματα..
    σιγα μην τον αγαπας. το βολεμα σου δεν θελεις να χασεις.
    Συμφωνω..
    Για να μην σου πω οτι θα ησουν πιο "βολεμενη" μονη σου εντελως..

Senior Member
    Και τι ειναι οι γυναικεσ μανταμ το φιλοπτωχο ταμειο που θελει αγαπη συγκεντρωθειτε με τον παπα χορτασαμε

Senior Member
    Απλά πλέον νιώθω μόνη μου χωρίς κανένα άνθρωπο. Δεν μπορώ να ξεπεράσω τα τραύματα με τον άντρα μου. Δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι πέταξα μια πιθανή ευτυχία.με τον άλλον. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τα παιδιά μου. Είναι κουρασμένη ψυχολογικά. Ο ψυχίατρος μου λέει να πάρω απόστασεις από τον άντρα μου μέχρι να ηρεμήσω. Εκείνος δεν το καταλαβαίνει και με πιέζει με την συμπεριφορά του. Δεν ξέρω αν ποτέ ηρεμήσω αν θα είμαι καλύτερα μαζί του. Ηρεμία θέλω και ψυχική ξεκούραση. Δεν την βρίσκω όμως. Εκείνος νιώθει ότι πρέπει να με βοηθάει ψυχολογικά και συναισθήματικα. Λογικό δεν λέω αλλά εγώ δεν θέλω να μου το δείχνει διότι νιώθω πίεση. Δεν τον θέλω σήμερα και δεν ξέρω αν θα τον θέλω ποτέ. Μου είπανε να κόψω το σεξ μαζί του διότι δεν με βοηθάει. Θα το κόψω και αυτό. Τώρα νιώθω τύψεις για την υπομονή του. Δεν φταίω όμως εγώ. 1.5 χρόνο και δεν βελτιωνομαι. Άδεια και χαμένη. Άδεια από αγάπη και φοβισμένη. Τι άλλο πρέπει να χάσω? Νιώθω πλέον τύψεις που δεν μου βγαίνει και στο τέλος θα χωρίσουμε και θα χάσω την οικογένεια μου. Αν μείνω και δεν ορθοποδησω θα διαλυθω.

Senior Member
    Συμφωνω..

Για να μην σου πω οτι θα ησουν πιο "βολεμενη" μονη σου εντελως..
    Με ήθελε αλλά με ήθελε κάτω από την λογική ότι θα χώριζα. Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορώ να χωρίσω τόσο απλά με άφησε με το δίκιο του. Μου είπες ψέματα για να τον ξεχάσω και νά τα βρω με τον εαυτό μου. Αυτό με διέλυσε εμένα.

Marilou
    Guest
    Με ήθελε αλλά με ήθελε κάτω από την λογική ότι θα χώριζα. Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορώ να χωρίσω τόσο απλά με άφησε με το δίκιο του. Μου είπες ψέματα για να τον ξεχάσω και νά τα βρω με τον εαυτό μου. Αυτό με διέλυσε εμένα.
    Eισαι σιγουρη οτι ολα αυτα που σου ειπε τα πιστευε?

Σε εφτασε σε ενα σημειοο αλλος να νοιωθεις ετσι ....Εσυ πιστευεις οτι ανθρωποι που πραγματικα νοιαζονται για εμας και λενε οτι εχουν αισθηματα τους αρεσει να μας βλέπουν διαλυμενες ?

εγω σου λεω οχι...
    Παρτακιδες ειναι να στο πω χύμα....σεξ ηθελε και του το εδωσες ...απο εκει και περα δεν θελει κατι αλλο.

Αν ειχε καρδια οπως λες και μπορουσε να αισθανθεί πραγματα δεν θα σε αφηνε να ερθεις σε αυτη την κατασταση..

Τους ανθρωπους που αγαπαμε πραγματικα και τους νοιαζομαστε δεν τους αφηνουμε με τα ερώτηματα τους επειδη δεν ειμαστε ικανοι να αγαπήσουμε πέραν απο τον ευατο μας κανεναν αλλων...
    Αν δε ειναι ετσι ας το αποδειξη ακομα και τωρα με τις πραξεις του...

Θελουμε να τους βλεπουμε καλα ....

Το σπιτι σου θα το διαλυεις αργα ή γρηγορα γιατι δεν θα αντεξεις να ζεις ετσι...

διαλεξε ή θα το διαλυσεις για ενα τυπο που ηθελε μονο σεξ και απλα περνούσατε καλά ή θα το διαλύσεις γιατι δεν αντέχεις να κοροϊδεύεις τον άντρα σου που είναι και το πιο έντιμο...

Κατσε και μίλα τους ....τα παιδια σου ειναι μεγαλα πλεον και μπορουν να καταλαβουν πολλα περισσοτερα .
    Το παν ειναι να εισαι σωστη απεναντι σους..
    Στο κατω κατω αν εσυ θες τον άλλον δεν σε κατηγορησε κανενας ....Ολο αυτο που κανεις δεν ειναι νορμαλ και φυσικα θα σε αρρωστήσει ακομα πιο πολυ...

Senior Member
    Οταν θελουμε καποιον τον θελουμε.. Ετσι ακριβως οπως ειναι. Παντρεμενο, ανυπαντρο, τυφλο... Οπως ειναι τελος παντων.. Και φυσικα ο καθενας εχει το δικαιωμα να μην ανεχεται μια κατασταση. Δεν ανεχτηκε το γεγονος οτι δεν χωριζες και εφυγε. Κατανοητο. Αλλα εφυγε για παρτη του, οχι για σενα.
    Και αυτο που πρεπει να αποφασισεις τωρα πρεπει να το αποφασισεις εσυ. Για σενα.. Τι το συνδεεις παλι με αυτον? Ανεξαρτητα απο το αν σε ηθελε η οχι. Τι δηλαδη? Αν αυτος ηταν στην ζωη σου μπορουσες να χωρισεις και τωρα δεν μπορεις?

Senior Member
    Αυτο το ατιμο το σεξ σασ κανει το μυαλο κουλουβαχατο

Page 23 of 57 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast