Δεν ξέρω τι να κάνω? - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 66 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 976
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Χχμμμμ.... Η ησυχία μέχρι πότε αντέχεται?? Πόσα μπορεί να σου προσφέρει μια σχέση. Πόση χαρά να σου δώσει ένα παιδί?? Ξέρω εγώ?? Σίγουρα δεν κάνουν όλοι κι εγώ τώρα που τα λέω αυτά μπορεί και να μην κάνω αλλά βλέπω τώρα τον πατέρα μου που μεγάλωσε. Ποιος θα τον κοίταζε?? Σίγουρα η κατάσταση μου του δίνει στεναχώρια αλλά δεν νομίζω να μετάνιωσε που έκανε παιδί. Φαντάσου και πώς θα νιώσει αν τελικά πετύχω τους στόχους μου. Ή αν δει εγγόνι. Ενιγουει δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του αλλά από όσα έχω δει, η οικογένεια δίνει ευτυχία, νομίζω. Αυτά βέβαια είναι και τυχερά αλλά οκ. Χθες γνώρισα μια κοπέλα 35 χρονών στο tinder. Μόλις άκουσε λίγο την ιστορία μου λάκισε. Οπότε ξέρω εγώ.... Ίσως έχω τύχη στις μικρότερες.
    Αυτο είναι θέμα επιλογής νομίζω. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν όντως οικογένεια και άλλοι που νιώθουν καλύτερα χωρίς ευθύνες. Αλλά υπάρχουν και αυτοί που κάναν οικογένεια επειδή έτσι "πρέπει"...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Χθες γνώρισα μια κοπέλα 35 χρονών στο tinder. Μόλις άκουσε λίγο την ιστορία μου λάκισε. Οπότε ξέρω εγώ.... Ίσως έχω τύχη στις μικρότερες.
    Κοίταξε να δεις η κάθε κοπέλα ή γυναίκα δεν μπορεί να κάνει τον ψυχοθεραπευτή στον κάθε άνδρα ακόμα και αν είναι 20 χρονών. Οπότε αν εσύ αρχίζεις με την ιστορία όπως την παρουσιάζεις εδώ, δεν νομίζω πως θα απέδιδε κάτι τέτοιο. Αποψη μου έτσι, έχεις γυναίκες στο φόρουμ να σου τα πούνε καλύτερα, γιατί εγώ δεν είμαι γυναίκα και μπορεί να κάνω και λάθος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Που ειναι αυτός ο άνθρωπος tzimani?
    Αυτό σε ρώτησα αν κατάλαβες ....

Υπέρβαρος δεν ήσουν μην τα παραμελε κιόλας αλλιώς δεν θα περνούσες έχουν όρια και αυτά .
    Μπορεί να ήσουν στα όρια αλλά και πάλι για να βγάλεις εκείνα τα όρια που δίνουν φτύνεις αίμα ..τα είδα και τα έζησα όπως και εσύ και τα ξέρεις από πρώτο χέρι ...

Κοίτα και τα παιδιά που μπήκαν τώρα ξέρεις ότι περνάνε με το 10% και στο πανεπιστήμιο μόλις τελειώσουν την βασική εκπαίδευση τους ...

Και η κόρη της ίδιας σχολής είναι δεν γουστάρει να είναι πίσω από ένα γραφείο και με ένα όπλο στο χέρι ..
    Έχει ήδη κάνει το πλάνο και θα πάει παράλληλα και στο πανεπιστήμιο να βγάλει και εκεί την σχολή και αυτόματα θα ανέβει σε ιεραρχία και σκοπός της είναι να φτάσει στην μεγαλύτερη για την σχολή της και να σου πω την πιστεύω ότι θα τα καταφέρει όπως πιστεύω και σε εσένα γιατί αν έκανες όλα αυτά που λες έχετε πείσμα και τσαγανο ρε σεις και σας χαίρομαι γιατί εγώ της το είπα ,πραγματικά δεν ξέρω αν μόνη μου είχα τα κοτσια να βγάλω τέτοια εκπαίδευση ...
    Όχι την εκπαίδευση αλλά την ψυχολογική πίεση ,αυτή είναι που σε γονατίζει ..
    Αν εσένα δεν σε γονατίζει αυτό τι ήταν τόσο ικανό να σε γονατίσει τώρα?

Όταν μου είπε ότι κάθε βράδυ έμπαινε κάτω από την κουβέρτα και έκλαιγε με.λιγμους για να της φύγει όλη αυτή η πίεση είπα δεν μπορεί ,πλύση εγκεφάλου τους κανουν εκεί μέσα γιατί εντάξει από την μέρα που πήγε τριτη λύκειου την έχω διαφορετικά ,είμαι της σχολής πιέζω παραπάνω γιατί δυναμώνεις ..
    Αλλά να σου πω αυτό δεν το περίμενα ...την φοβήθηκα αρχικά ειδικά την πρώτη μέρα μου είπε δεν ξέρω τελικά αν όλο αυτό κάνει για εμένα μου ήρθε νταμπλας ..
    Ήταν όμως μια κρίση πανικού θα έλεγα, στην τόσο αποτομη πίεση ,αλλά εσφυξα και εγώ δόντια και της έκοψα κάποια στιγμή τον αέρα ..
    Δεν χάιδεψα και ας διαφωνούν κάποιοι σε αυτό και όχι σε αυτή την ηλικία και γενικά όταν το άτομο είναι ψυχολογικά επηρεπεις δεν είμαι της άποψης αφήνεις το παιδί να διαλέξει...
    Τι να διαλέξει ένας άνθρωπος όμως που είναι σε πανικό και τέτοια ηλικία ...Είπα θα παίξω και ας χάσω ...
    Και έπαιξα ...της είπαμε
    Το ήθελες, το ήξερες μοχθησες τώρα αυτό είναι θα στρωθεις και θα μπορέσεις ..

Τι θα γινόταν όμως αν την έλεγα οκ.ειναι επιλογή σου κάνε ότι θες ?
    Θα μπορούσε να τα είχε παρατήσει ...και θα τα είχε τόσος ήταν ο Πανίκος της και τώρα θα βαρουσε το κεφάλι της και είμαι σίγουρη θα την επερνε από κάτω όλο αυτό ...
    Και αν όχι τώρα θα της έβγαινε κάποια στιγμή στην πρώτη αναποδια όπως εσένα ..Γιατί με την πρώτη αναποδια στην ζωή σου σου βγήκαν όλα τα αποθημενα σου ...Αυτό νομίζω είναι..για αυτό γυρνάς τόσο πίσω και ειδικά έτσι ..

Ναι την πίεσα την ζορισα αλλά δεν το μετανοιωσα γιατιβλεπω αυτή την στιγμή μπροστά μου ένα άτομο που αργότερα μπορεί να ήταν το παιδί μου ...στην πρώτη του δυσκολία ....

ευτυχώς όντως ήταν μια κρίση πανικού.
    Η οποία όχι μόνο δεν κράτησε πολύ αλλά πλέον της αρέσει τόσο πολύ που έχει πορωθει στην κυριολεξια και έχει τόσο θαυμασμό για τους ανώτερους της που θέλει να πάει και αυτή εκεί ...

Δεν σου κρύβω όμως ότι και εγώ αν γινόταν το αντίθετο θα είχα τύψεις και ενοχές για το ότι την πίεσα παραπάνω ...Αλλά σε αυτά τα θέματα να ξέρεις δεν έχει πια γύρισμα όσο και αν εσύ κάπου βάζεις φρένο ..
    Τα βάζεις κάτω με την λογική ...και όταν εσύ δεν μπορείς να παρακαλας να έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σου τα λένε εκείνοι ..
    Προτιμούσα λοιπόν να έχω εγώ τύψεις παρά εκείνη να περάσει δύσκολα μετά για μια στιγμή πανικού και αδυναμίας που όμως θα καθόριζε την ζωή της ...

Βλέπεις tzimani ?
    Εσείς λοιπόν που έχετε τέτοιο χαρακτήρα μπορειται να τα βγάλετε πέρα αρκεί να πεισμωσετε ..
    Εσύ πλεον έχεις και πείσμα αρκεί να το ξαναβρείς έχεις και ανθρώπους κοντά σου ,τους συγγενείς σου που πιστεύω σου λένε πολλά από αυτά που σου λέμε εμείς εδώ ....

Και το κυριότερο ρε φίλε έχεις γονείς καντους υπερήφανους ακόμα και τώρα ...
    Ναι όντος όταν το ξαναδιάβασα κατάλαβα τι εννοούσες. Πού πήγε αυτός ο άνθρωπος?? Εδώ είναι. Το ηλικιακό με αγχώνει αλλά αυτό σου είπα. Όσο νεότερος είσαι, τόσο νομίζεις ότι τώρα πια μεγάλωσα. Είναι αργά. Μετά περνάει καιρός και κοιτάς πίσω και λες, α τελικά είχα άδικο. Βλακείες έλεγα. Δυστυχώς είναι μια κακή συνήθεια που έχω αλλά νομίζω λίγο αναμενόμενη των νέων ανθρώπων. Ειδικά με την πίεση το λεγόμενο peer pressure.

Όχι ο άνθρωπος που λες, πέρασε κάποια προσωπική κρίση λίγα χρόνια, αλλά νομίζω θα βγει νικητής. Έχω τόσο κόσμο που πίστεψε σε εμένα γιατί έχω και την δυνατότητα να το μεταδίδω αυτό. Και δεν θα τους απογοητεύσω και κυρίως όχι εμένα τον ίδιο, απέναντι στον οποίο έχω την μεγαλύτερη υποχρέωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Κοίταξε να δεις η κάθε κοπέλα ή γυναίκα δεν μπορεί να κάνει τον ψυχοθεραπευτή στον κάθε άνδρα ακόμα και αν είναι 20 χρονών. Οπότε αν εσύ αρχίζεις με την ιστορία όπως την παρουσιάζεις εδώ, δεν νομίζω πως θα απέδιδε κάτι τέτοιο. Αποψη μου έτσι, έχεις γυναίκες στο φόρουμ να σου τα πούνε καλύτερα, γιατί εγώ δεν είμαι γυναίκα και μπορεί να κάνω και λάθος.
    Εγώ δεν κλάφτηκα. Απλά περιέγραψα την κατάσταση. Ξέρεις έχω ένα ελάττωμα. Είμαι ειλικρινής. Τι να πω? Γεια σου όλα μέλι γάλα? Τι είναι καμιά παιδούλα? Στην ηλικία και την εποχή μας έχουμε τα αναμενόμενα προβλήματα. Όχι δεν θέλω να μου κάνει τον ψυχοθεραπευτή. Αλλά εκείνη πρώτα με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Ε πάρτα εκεί να ησυχάσεις. Κοίτα φίλε. Ξέρω τι ψάχνουν και πώς σκέφτονται οι ελεύθερες 35αρες. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Εγώ θέλω μια σχέση. Θα δώσω και θα πάρω. Αν αυτή ψάχνει οικονομική αποκατάσταση, το πιθανότερο, τότε προς το παρόν ατύχησε αλλά δεν την θέλω κι εγώ δίπλα μου έτσι?? Άλλωστε δεν έχω και την εμπειρία να διαχειρίζομαι γυναίκες της ηλικίας μου. Αυτή θέλει κάποιον έτοιμο φτιαγμένο να κάνει παιδιά asap. Εγώ τουλάχιστον αυτό υποθέτω για αυτό το ηλικιακό group. Βασικά για κάθε group γυναίκας. Είναι η φύση έτσι. Θέλουν άντρα προστάτη και κουβαλητή για να προστατεύει τα παιδιά τους. Που είμαι, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο παραπάνω.

Senior Member
    Εγώ δεν κλάφτηκα. Απλά περιέγραψα την κατάσταση. Ξέρεις έχω ένα ελάττωμα. Είμαι ειλικρινής. Τι να πω? Γεια σου όλα μέλι γάλα? Τι είναι καμιά παιδούλα? Στην ηλικία και την εποχή μας έχουμε τα αναμενόμενα προβλήματα. Όχι δεν θέλω να μου κάνει τον ψυχοθεραπευτή. Αλλά εκείνη πρώτα με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Ε πάρτα εκεί να ησυχάσεις. Κοίτα φίλε. Ξέρω τι ψάχνουν και πώς σκέφτονται οι ελεύθερες 35αρες. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Εγώ θέλω μια σχέση. Θα δώσω και θα πάρω. Αν αυτή ψάχνει οικονομική αποκατάσταση, το πιθανότερο, τότε προς το παρόν ατύχησε αλλά δεν την θέλω κι εγώ δίπλα μου έτσι?? Άλλωστε δεν έχω και την εμπειρία να διαχειρίζομαι γυναίκες της ηλικίας μου. Αυτή θέλει κάποιον έτοιμο φτιαγμένο να κάνει παιδιά asap. Εγώ τουλάχιστον αυτό υποθέτω για αυτό το ηλικιακό group. Βασικά για κάθε group γυναίκας. Είναι η φύση έτσι. Θέλουν άντρα προστάτη και κουβαλητή για να προστατεύει τα παιδιά τους. Που είμαι, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο παραπάνω.
    Κοίταξε να δεις το να είναι άνεργος σήμερα κάποιος εντάξει δεν μπορείς να το πεις και κακό και όταν λέω κακό εννοώ κατακριτέο. Δηλαδή μπορείς να πεις πχ πως δεν δουλεύω αυτή την εποχή, αλλά ψάχνομαι να βρω δουλειά που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Κοίταξε να δεις το να είναι άνεργος σήμερα κάποιος εντάξει δεν μπορείς να το πεις και κακό και όταν λέω κακό εννοώ κατακριτέο. Δηλαδή μπορείς να πεις πχ πως δεν δουλεύω αυτή την εποχή, αλλά ψάχνομαι να βρω δουλειά που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό...
    Δεν εννοείται ότι ψάχνω??? Κοίτα με δύο άρρωστους ανθρώπους χειρουργεία μπροστά κτλ τι δουλειά να ψάξω να βρω?? Και μοναχοπαίδι. Παρόλα αυτά κάνω κινήσεις δεν τα έχω αφήσει όλα στο έλεος. Γιατί δεν έγιναν μέχρι τώρα οι κινήσεις αυτές?? Δεν υπάρχει απάντηση... Ψυχολογικοί παράγοντες κυρίως.

Banned
    tzimani ! αδικεις τον εαυτο σου ,αλλα και ανθρωπους που μιαζουν με εσενα.Εσυ σπουδασες καποια ειδικοτητα -δεν ξερω ποια ειναι - αλλα ατομα οπου ειτε λογο χαρακτηρα ειτε λογο οικογενειας αποφασησαν να πανε σε σχολες σοματων ασφαλειας.Αυτοι που πηγαν εκει γνωριζαν εκ των προτερων ποιος θα ηταν ο μισθος τους, εξαλου καθε ττοιου ειδος θεση με τον αντιστοιχο μισθο της ειναι παραλογο να διαμαρτηρεται μετα για το οτι παιρνει λιγα λεφτα! Απεναντιας ειδικα η αστυνομια παιρνει αρκετα λεφτα σε σχεσημε τις υπολοιπες χωρες σε αναλωγια μετων μεσο μισθο των κατοικων της καθε χωρας.Διοτις, ο κανονας στον καπιταλισμο λεει οτι ο δημοσιος υπαλληλος εχει ως σκοπο εργασειας του να παρεχει υπηρεσιες στους πολιτες φορολογουμενους της χωρας υτης, μαλιστα επειδη οι υπαλληλοι δημοσιου πληρωνοντε μεσα απο φορους των πολιτων στις υπολοιπες χωρες εχουν μικροτερο μισθο απο τον αντιστοιχο του ιδιωτικου τομεα.Δλδ ενας υπαλληλος που δουλευει ως μεταφραστης σε μια ιδιωτικη εταιρεια με εναν συναδελφο του σε κρατικη υπηρεσια πρεπει να περνει πιο πολλα λεφτα ο πρωτος σε σχεση με τον δημοσιο υπαλληλο,αυτο το εκαναν κι για τον λογο του κινητρου, κι ηταν πολυ εξυπνο αφου στις χωρες που εκαναν το αντιθετο ολοι ηθελαν να μπουν στο δημοσιο με αποτελεσμα να καταστραφουν βλεπε Ελλαδα.
    Ετσι λοιπον το οτι αποφασησες να μην δουλεψεις στο δημοσιο δειχνει οτι ειχες εμπιστωσυνη στον εαυτο σου οτι θα τα καταφερεις, οτι πιστευες στην δυναμικη σου και μαλιστα οτι ειχες ικανοτητες παραπανω αφου ο ιδιωτικος τομεας εαν εισαι καλος σου δινει πιο πολλα λεφτα!
    Το οτι ηρθαν καποιες ασχημες μερες στην ζωη σου δεν πρεπει να τις αφησεις να γινουν μηνες και χρονια. Σε λιγο καιρο, θα ξεμπερδεψουμε με το κοροναιο, αρα θα ανοιξουν ολα, εκεινη την στιγμη θα ερθει μεγαλη αναπτυξη κι αποτομη , πρεπει λοιπον να εισαι ετοιμος!

Senior Member
    φιλε μου , δεν θα σου φερθει κανεις τοσο σκληρα/βαναυσα οσο η ιδια η ζωη ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ελπίζω όχι. Πιστεύω ακόμα στην ανθρωπιά.

Marilou
    Guest
    Ναι όντος όταν το ξαναδιάβασα κατάλαβα τι εννοούσες. Πού πήγε αυτός ο άνθρωπος?? Εδώ είναι. Το ηλικιακό με αγχώνει αλλά αυτό σου είπα. Όσο νεότερος είσαι, τόσο νομίζεις ότι τώρα πια μεγάλωσα. Είναι αργά. Μετά περνάει καιρός και κοιτάς πίσω και λες, α τελικά είχα άδικο. Βλακείες έλεγα. Δυστυχώς είναι μια κακή συνήθεια που έχω αλλά νομίζω λίγο αναμενόμενη των νέων ανθρώπων. Ειδικά με την πίεση το λεγόμενο peer pressure.

Όχι ο άνθρωπος που λες, πέρασε κάποια προσωπική κρίση λίγα χρόνια, αλλά νομίζω θα βγει νικητής. Έχω τόσο κόσμο που πίστεψε σε εμένα γιατί έχω και την δυνατότητα να το μεταδίδω αυτό. Και δεν θα τους απογοητεύσω και κυρίως όχι εμένα τον ίδιο, απέναντι στον οποίο έχω την μεγαλύτερη υποχρέωση.
    Καλημερα !

Ολοι περνάμε κρίσης ,κανουμε λαθη ,αδικουμε καταστασεις και ανθρωπους ,αφήνουμε λαθος ανθρωπους να μα επηρεασουν και γενικα δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει περασει στην ζωη του απο παρομοια κατασταση ωστε να τον γονατισει καποια στιγμη και σε αυτο το γονατισμα να του βγει ακομα και το λαθος που ειχε κανει σε μικρη ηλικια ..το αποθημενο που λεω ..

Κανενας το ακους ?
    Δεν εισαι μονος σου σε αυτο να το ξερεις και να μην αισθανεσαι ασχημα ακομα και γι αυτο ...
    Μην επηρεαζεσαι απο ανθρωπους που λενε εγω παντα στην ζωη μου ημουν δυνατος και αντιδρουσα στα παντα εξυπνα ..Δεν υπαρχει αυτο ,οτι και να λενε ..
    Απλα καποιοι εχουμε το θαρρος να αποδεχτουμε τα λαθη μας, τις αδυναμιες μας και καποιοι ο εγωισμος τους δεν τους αφηνει να παραδεχτουν οτι το να λυγιζεις καποια στιγμη ειναι απολυτα κατανοητο και ανθρωπινο...
    Εγω προσωπικα χαιρομαι παρα πολυ που δεν ανηκεις σε ανθρωπους με εγωισμο και παραδεχεσαι οτι λυγισες ,μ αρεσει να βλεπω πολυ και αυτη την ανθρωπινη πλευρα οταν ενας ανθρωπος ποναει και να μην φοβαται ή ντρεπεται να την εκδιλωση ...αυτο για εμενα λεει πολλα ...εκδηλωνεις ,βγαζεις ,αδειαζεις και στο τελος πετας ολο αυτο και δεν ξαναερχεται ...οσο δεν εκδηλωνεσαι μαζευεις ,μαζευεις και στο τελος κανεις ενα μεγαλο μπαμ και αντε τρεχα να μαζευεις ,τι να πρωτομαζευεις δηλαδη ...

Δεν ειμαστε απο ατσαλι φιλε μου ,οσο δυνατοι θελουμε να το παιζουμε και να το δειχνουμε ερχοντε στιγμες που καποια γεγονοτα μας λυγιζουν ,φυσιολογικο και να σου πω και κατι χρειαζονται και αυτα γιατι εκει καταλαβαινεις τι ψυχικη δυναμη μπορει να κρυβει ενας ανθρωπος ωστε να σηκωθει και να βρει το κουραγιο να ξεπερασει ολο αυτο ...Εκει ανακαλυπτεις οτι τελικα εισαι πολυ πιο δυνατος απο οτι νομιζες .

Δεν θα τα αφεινουμε ομως ρε συ ,τι ειπαμε ,σε πεισμα πολλων δεν θα γονατιζουμε ..οσο χαλια και ειμαστε παμε παρακατω..
    Ετσι?
    Χθες ηταν μια κακη μερα ....σημερα ελπιζω να εισαι καλυτερα και ολη αυτη η συζητησει εδω με τοσα ατομα να σε βοηθησε να εισαι καλυτερα !

Senior Member
    οκ, να συνεχισω λοιπον, κανεις δεν θα σε αιφνιδιασει και θα σου φερθει τοσο σκληρα οσο η ιδια η ζωη , δεν ειναι θεμα ανθρωπιας , θα σε πιεσει η ζωη , θα σε ριξει κατω και θα σε κρατησει εκει αν την αφησεις .........το θεμα δεν ειναι ποσο σκληρα θα σε χτυπησει η ζωη , , ειναι το ποσο θα συνεχισεις να προχωρας μπροστα , εκει φαινεται η πραματικη δυναμη και η νικη σου στην ζωη .........οταν θα εχεις πολλους λογους να κλαψεις και να διαμαρτυρηθεις , οπως ολοι μας αλλωστε , αλλα να χαμογελασεις και να κανεις παντα ενα βημα μπροστα , τοτε γινεσαι ολοενα και πιο δυνατος........προχωρα μπροστα μετα απο τους αγωνες και τις δυσκολιες , παρε τον ελεγχο των συναισθηματων σου, πριν αρχισουν αυτα αρχισουν να ελεγχουν εσενα ........ολα θα τακτοποιηθουν τελικα .......μεχρι τοτε θα μαθεις οσα περισσοτερα μπορεις , να ζεις τις στιγμες , εστω δυσαρεστες , και να γνωριζεις οτι ολα αξιζουν τον κοπο .......

Senior Member
    Μα δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να προσφέρεις. Και δυστυχώς τώρα και τέτοιες στιγμές καταλαβαίνω ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ποτέ. Ακόμα κι όταν όλα πάνε καλά, κάποιος μας έχει ανάγκη. Θέλω να πω επίσης ότι η ζωή ξεκινάει από όταν γεννιόμαστε. Όχι μετά τις σπουδές και τον στρατό. Δυστυχώς το συνειδητοποιώ πιο έντονα τώρα. Θα ήθελα να ήμουν πάντα έτσι.

Senior Member
    tzimani, θα σου γραψω αλλη μια ιστοριουλα ασετη με το τελευταιο σου ποστ, σχετικη ομως με την εν γενει κατασταση σου , ισως σου φανει χρησιμη , καπου την ειδα/ακουσα .........
    δυο ποντικακια επεσαν σεναν κουβα με κρεμα , αρχισαν και τα δυο να χτυπανε με δυναμη τα ποδια τους , μπας και βγουνε απο τον κουβα , το ποντικι Νο1 καποια στιγμη αποκαμε , σταματησε να χτυπαει τα ποδαρακια του , και πνιγηκε ............το ποντικακι Νο2 ., πιο πεισματαρικο, συνεχισε να χτυπαει τα ποδρακια του μεχρι που η κρεμα εγινε βουτυρο, και καταφερε πατωτας πανω σε αυτο, και βγηκε απ τον κουβα ........
    εσυ ποιο ποντικακι εκ των δυο εισαι ?

Senior Member
    tzimani, θα σου γραψω αλλη μια ιστοριουλα ασετη με το τελευταιο σου ποστ, σχετικη ομως με την εν γενει κατασταση σου , ισως σου φανει χρησιμη , καπου την ειδα/ακουσα .........
    δυο ποντικακια επεσαν σεναν κουβα με κρεμα , αρχισαν και τα δυο να χτυπανε με δυναμη τα ποδια τους , μπας και βγουνε απο τον κουβα , το ποντικι Νο1 καποια στιγμη αποκαμε , σταματησε να χτυπαει τα ποδαρακια του , και πνιγηκε ............το ποντικακι Νο2 ., πιο πεισματαρικο, συνεχισε να χτυπαει τα ποδρακια του μεχρι που η κρεμα εγινε βουτυρο, και καταφερε πατωτας πανω σε αυτο, και βγηκε απ τον κουβα ........
    εσυ ποιο ποντικακι εκ των δυο εισαι ?
    Θέλω να πιστεύω το δεύτερο

Senior Member
    Θέλω να πιστεύω το δεύτερο
    μεγαλη υποθεση να πιστευεις στον εαυτο σου .....

Page 30 of 66 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast