Results 91 to 105 of 900
Thread: Απελπισία....
-
19-06-2022, 11:19 #91
- 19-06-2022, 11:20 #92
Αν ειναι καποιος που γνωριζει, σε προσεχει και το παρεις μια φορά τιποτα δεν θα γινει, απλως θα εχεις μια επιθυμια τεραστια για να αγαπηθεις να αγαπησεις και να κανεις σεξ η οποια μετά απο κανα 6ωρο θα σου φυγει μετά δεν θα εχεις παρενεργειες κτλ θα ειναι σαν να μην εκανες τιποτα ποτε, αν το κανεις συνεχεια αλλαζει το πραγμα
19-06-2022, 11:22 #93
Μου το έχουν ξανά πει αυτό ότι μάλλον δεν τον ενδιαφέρω.και ίσως έχετε δίκιο. Αλλά οι πράξεις του δειχνουν αλλά. Με αγαπαει σαν άνθρωπο πιστεύω όπως και εγώ. Αλλά δεν θέλει να χωρισουμε ότι και να του πω ότι και να του κάνω. Ίσως είναι αυτό που λες ο φόβος να μείνει μόνος και αυτός λογω του προβληματος του.δεν μπορώ να ξέρω καθαρά τι σκεφτεται η αλήθεια είναι. Πάντως εγώ λειτουργω σαν ελεύθερη.άλλη το αποκλειω να έχει.
19-06-2022, 11:24 #94
Θα το έκανα τότε ναι.αν και δεν είναι ωραίος τρόπος να προβαλλουμε εδώ ότι τα ναρκωτικά θα μας σώσουν από τα προβλήματα μας.θα προτιμούσα πχ να πάρω ένα υπνοτικο που λέει ο λογος και να του πω του αλλου κάνε ότι θες.αλλά μετά αν ξανά δοκιμαζα να κανω πάλι θα είχα φόβο για τον αν τα χωράει.
19-06-2022, 11:25 #95HonorataGuestΑκόμα και εάν έκανε κάτι τόσο επικίνδυνο έστω για μια φορά. Την επόμενη φορά για να ξανα καταφέρει να κάνει σεξ τι θα έκανε; το ίδιο;; και μέχρι που θα καταλήξει; να παίρνει ναρκωτικά κάθε φορά πριν κάνει σεξ και να καταλήξει σε κάνα κέντρο απεξάρτησης; ο κίνδυνος εθισμού είναι τεράστιος. Και να συνδεσει και σεξ και ναρκωτικά μαζί. Έτσι ξεκινάνε και οι αλκοολικοι, πίνουν για να ξεχάσουν τη ντροπή και τη κοινωνική τους φοβία και μετά παθαίνουν εξάρτηση.
Δεν πρεπει να παίζουμε με εθιστικες ουσίες. Και είναι επικίνδυνο να δίνουμε τέτοιες συμβουλές σε ανθρώπους και δημόσια κιόλας. Πραγματικά πριν γράψετε μια δημόσια γνώμη που την διαβάζουν και νέα παιδιά (μπορεί με παρόμοια προβλήματα) σκεφτείτε λίγο τι πάτε να πείτε! Δηλαδή έλεος. Μπράβο μας καμία ηθικη για το τι ιδεες βάζουμε στο μυαλό απελπισμένων ατόμων.
Παρακαλώ τη διαχείριση να σβήσει το συγκεκριμένο σχόλιο αν σέβεται τα μέλη και τους αναγνωστες του και κυριως τη ψυχική και σωματική τους υγεία.
19-06-2022, 11:25 #96
μηπως εννοεις οτι "ξερεις" αυτα που σου λεει εσενα ενας παντρεμενος;; λεω εγω τωρα...
εδω, δεν σου λεει αληθεια για το οτι ειναι παντρεμενος, περιμενεις να σου πει αληθεια για τους λογους που ξενοπηδαει;;
περιμενεις οτι θα σου πει καποιος "ειμαι ενα λιγουρι που ψαχνω να πηδηξω καμια χαζη που θα φαει το παραμυθι;" θα σου πει οτι δεν ειναι καλα στον γαμο του, υποφερει, του χει φαει την ζωη η μεγαιρα.
και ειναι αυταποδεικτο οτι μονο σεξ μπορει να ψαχνει.
επειδη κανεις δεν ειναι δεμενος...
ο παντρεμενος που πραγματικα υποφερει απο συμπεριφορες, θα χωρισει. δεν θα ξενοπηδαει. αν δεν χωρισει, μονο πηδημα εχει. δεν μπορει να εχει μια αληθινη σχεση, με συμβιωση, κοινες δραστηριοτητες, εκδρομες, γιορτες μαζι κλπ.
επιπλεον ατρανταχτη αποδειξη, ειναι το οτι αν υποφερει στο σπιτι του και δεν χωριζει, μετα το ξενοπηδημα παλι σπιτι του θα παει!!! επομενως με ποιον τροπο το ξενοπηδημα τον γλυτωνει απο την φασαρια;;;
εκτος αν εννοεις αυτο που λενε "ΘΑ χωρισω". ΘΑ!!!!
δηλαδη τι αλλο μπορει να θελει απο σενα; υποτιθεται οτι θελει σοβαρη σχεση και γαμο. αλλα ειναι παντρεμενος!!! και μαλιστα στο κρυβει!!! επομενως;; υπαρχει καμια περιπτωση να θελει να σε παντρευτει ενω ειναι παντρεμενος;; μηπως ειναι πιο πιθανο να σε δουλευει και να δουλευει κι αλλες τρεις μαζι με σενα;
κοιτα στο να ζησετε ενα ρομαντζο με παιχνιδια σεξουαλικα αλλα χωρις σεξ, βρισκω πιθανα τα σεξουαλικα παιχνιδια ακομα και χωρις σεξ γιατι δενε χει να χασει κατι, αλλα οχι το ρομαντζο... ανδρας που σου πουλαει τετοιο παραμυθι ενω ειναι παντρεμενος, δεν εχει συναισθηματα για σενα.
βεβαια, προσεχε με τα παιχνιδια, γιατι μπορει να σε βιασει και να το κανει να φανει σαν ατυχημα...
19-06-2022, 11:28 #97
19-06-2022, 11:29 #98
19-06-2022, 11:35 #99
Όχι δεν μιλάω για τον συγκεκριμένο παντρεμενο.μιλάω για άτομο του συγγενικου μου περιβάλλοντος που είναι αγανακτισμενος από την γυναίκα του γιατί είναι όντως μια μεγαιρα και δεν μπορει να την χωρίσει γιατί όντως είναι τρελη και τον εκβιαζει με τα παιδιά.αυτός πχ με το δικιο του να εβρισκε άλλη.υπάρχουν και τετοιες περιπτωσεις πιστεύω.
Βέβαια για τον συγκεκριμένο που λέω εγώ δεν πιστεύω να ισχυει τιποτα από αυτά και θα συμφωνήσω μαζί σου.
Ρομαντζα σίγουρα δεν θα θέλει γιατί γενικά φαίνεται ψυχρος ανθρωπος.
Όσο για τα παιχνίδακια που ήθελα μάλλον δεν θα γίνουν. Βασικά δεν νομίζω να το δεχτεί γιατί αν έχει κι άλλες δύο τρεις γκομενες να κανει και σεξ και την γυναίκα, τι να τα κάνει τα παιχνιδακια στο δημοτικό ειναι?
Να με βιασει δεν φοβάμαι. Αν του πω όχι είναι όχι το σέβεται.
19-06-2022, 11:37 #100HonorataGuestΔεν είναι καλό να δίνουμε συμβουλές που μπορεί να βλάψουν σοβαρά ένα άτομο που έχει πρόβλημα. Ενα άτομο που ζητάει βοηθεια για ένα πρόβλημα είναι ευάλωτο, μπορεί να υιοθετήσει ο,τι του πούμε ως λύση στο πρόβλημα του.
Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι μπορεί να το διαβάσουν και εφηβα αγόρια ή κοριτσια με το ίδιο θέμα και να πράξουν ανάλογα στην απελπισία τους.
Και αν η δικαιολογία είναι ότι είμαστε ενήλικες και καθένας κάνει ότι θέλει τουλάχιστον θα μπορούσες να πεις αυτό που θες κρυφά, μη δημόσια.
Αλλα το να το κοινοποιεις στη θέα τοσων ατόμων που μπορει να είναι ευάλωτοι .είναι τρομερά πιο επικίνδυνο
19-06-2022, 11:38 #101
φυσικα και αποκλειεται να εχει αλλη, αφου δεν μπορει να πηδηξει...
ποια θα το δεχοταν αυτο, και μαλιστα να ειναι δευτερη;;; αντε εσυ εχεις ας πουμε τις απολαβες μια συντροφικοτητας. η αλλη γιατι να ειναι μαζι του; για το σεξ;;; ποιο σεξ;
μα κι εσυ τον αγαπας σαν ανθρωπο, αλλα δεν τον επιθυμεις σαν εραστη... κι αυτος το ιδιο κανει.
η σχεση σας ειναι σχεδον αδερφικη. και οι δυο συμβιβαζεστε για να μην μεινετε μονοι σας.
19-06-2022, 11:42 #102
19-06-2022, 11:48 #103
ΝΑ εβρισκε αλλη. ΝΑ!! βρηκε ομως;;;;
τετοιος ανθρωπος, χωριζει, δεν τσιλιμπουρδιζει. κι αν βρει αλλη πριν χωρισει, εξηγει την κατασταση του και συντομα χωριζει. δεν παριστανει τον ελευθερο.
κατ αρχας με εναν ανθρωπο που κρυβει οτι ειναι παντρεμενος, αποκλειεται αν εχεις ρομαντζο, γιατι για να μπορει να σου κρυβει ενα τοσο μεγαλο μερος της ζωης του οπως ο γαμος του, φαντασου σε ποση αποσταση απο την ζωη του θα σε κραταει... δεν θα παιρνεις ποτε τηλεφωνο οταν θες, δεν θα εισαι ποτε μαζι του βραδια, εκδρομες, γιορτες κλπ... δεν υπαρχει ρομαντζο χωρις κοινες δραστηριοτητες, με ξενοδοχεια...
και με τι επιχειρημα σου προτεινει ξενοδοχειο; σπιτι δεν εχει;;;
"ψυχρος" σου φαινεται γιατι σε κραταει σε αποσταση... ωμος ειναι, οχι ψυχρος.
19-06-2022, 11:50 #104
Αποστολια εχεις παει σε ψυχιατρο και του εχεις πει οτι δεν μπορεις να κανεις σεξ λογω φοβου; Ναι ή οχι και τι σου ειπε;
19-06-2022, 11:53 #105HonorataGuestΟ χαρακτηρας του δεν σου κάνει. Εσύ θες έναν ειλικρινη και έντιμο άνθρωπο να εμπιστευτείς, για μια σχέση ερωτική με τα όλα της , που θα σου δώσει συναίσθημα και θα σε ξεκλειδώσει.
Αυτός ψευτης είναι, αποσκοπεί κάπου, το έχει δει χαλαρα σε φαση θα πουλήσω το παραμύθι μου μπας και πάρω αυτό που θέλω να τελειώνω. Ωμός είναι, ψυχρό τον λες.
Τι να τον εκάμεις;