Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 27 FirstFirst ... 1624252627 LastLast
Results 376 to 390 of 405
    Senior Member
    Δεν σου κάνει καλό να επηρεάζεσαι τόσο με λόγια τρίτων που στην τελική δεν τους ξέρεις. Ούτε θεωρώ ότι σε βοηθάει το να έχεις την ανάγκη από έναν άλλον να σου πει ότι ξέρεις δεν πιστεύω τα ίδια με τον προηγούμενο. Εσύ ξέρεις το σώμα σου, το τι χρειάζεσαι σαν άνθρωπος. Δεν είσαι εδώ για να μας αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ήθελες να πας σε γραφεία συνοικεσίων.. Τώρα δεν θες επειδή θα ακολουθήσεις άλλη οδό. Θα πρέπει να βελτιώσεις όμως και τον τρόπο που φλεταρεις. Αντε βρήκες την γυναίκα, μετά τι; Θα την κοιτάς μέχρι να "πέσει";

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν σου κάνει καλό να επηρεάζεσαι τόσο με λόγια τρίτων που στην τελική δεν τους ξέρεις. Ούτε θεωρώ ότι σε βοηθάει το να έχεις την ανάγκη από έναν άλλον να σου πει ότι ξέρεις δεν πιστεύω τα ίδια με τον προηγούμενο. Εσύ ξέρεις το σώμα σου, το τι χρειάζεσαι σαν άνθρωπος. Δεν είσαι εδώ για να μας αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ήθελες να πας σε γραφεία συνοικεσίων.. Τώρα δεν θες επειδή θα ακολουθήσεις άλλη οδό. Θα πρέπει να βελτιώσεις όμως και τον τρόπο που φλεταρεις. Αντε βρήκες την γυναίκα, μετά τι; Θα την κοιτάς μέχρι να "πέσει";
    Διαβασε αυτο που εγραψα στο Σπουργιτι. Εξηγω ακριβως τι εκανα και ηταν μια επιτυχια για μενα προσωπικα

Senior Member
    Αν είχε επιτυχία δεν θα ήσουν εδώ. Και εγώ δεν αναφέρομαι για το αεροδρόμιο. Τελείωσε αυτή η συζήτηση.
    Αν υποθέσουμε ότι σου αρέσει η Βεατρικη. Τι θα αρχίσεις να της λες? Μου άρεσες και όλα αυτά που έλεγες στο Σπουργίτι; Δεν γίνεται έτσι φλερτ. Σαρεσει κάποια και προσπαθείς μέσα από τη συζήτηση να καταλάβεις τι νιώθει η άλλη. Και το χιούμορ βοηθά. Μέσα από το χιούμορ μπορείς να περάσεις πολλά μηνύματα. Όταν καταλάβεις πως όντως ενδιαφέρεται θα κάνεις την κίνηση σου. Πιστεύεις πως αν αρχίσεις με το καλημέρα να λες όλα αυτά που είπες, χωρίς να ξέρεις ότι η άλλη νιώθει το ίδιο, θα σου πει "Κι εμένα μαρεσει, πάρε με";

Banned
    Αν είχε επιτυχία δεν θα ήσουν εδώ. Και εγώ δεν αναφέρομαι για το αεροδρόμιο. Τελείωσε αυτή η συζήτηση.
    Αν υποθέσουμε ότι σου αρέσει η Βεατρικη. Τι θα αρχίσεις να της λες? Μου άρεσες και όλα αυτά που έλεγες στο Σπουργίτι; Δεν γίνεται έτσι φλερτ. Σαρεσει κάποια και προσπαθείς μέσα από τη συζήτηση να καταλάβεις τι νιώθει η άλλη. Και το χιούμορ βοηθά. Μέσα από το χιούμορ μπορείς να περάσεις πολλά μηνύματα. Όταν καταλάβεις πως όντως ενδιαφέρεται θα κάνεις την κίνηση σου. Πιστεύεις πως αν αρχίσεις με το καλημέρα να λες όλα αυτά που είπες, χωρίς να ξέρεις ότι η άλλη νιώθει το ίδιο, θα σου πει "Κι εμένα μαρεσει, πάρε με";
    Kαι ποιος σου είπε ότι φέρομαι το ίδιο στον έξω κόσμο όπως μέσα σ'ενα φορουμ. Και αν δεν το πήρες χαμπάρι μια φιλική συζήτηση έκανα με το σπουργίτι. Προφανώς και σε μια κοπέλα που έχω ερωτικές βλέψεις δεν θα της έλεγα την ιστορία της ζωής μου. Λες ότι εγώ δεν είμαι ήρεμος και αρπάζομαι εγώ μια χαρά σου μιλάω τώρα το αν εσύ γουστάρεις να βγάζεις συμπεράσματα άλλο αυτό. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι πίστεψες ότι έκανα φλερτ με το Σπουργιτι. Μια φιλική συζήτηση μέσα σ'ένα ανώνυμο φορουμ αυτό είναι όλο. Θα έπρεπε να μην είμαι στα καλά μου για να πιστεύω ότι θα βρω κοπέλα εδώ μέσα. Απλώς μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται αυτό είναι όλο

Banned
    Και ποιος το λέει αυτό ότι δεν θα ήμουν εδώ? Γιατί αν είχα κοπελιά ας πούμε και με κεράτωνε λέμε ένα παράδειγμα τώρα δεν θα είχα το δικαίωμα να γράψω τον πόνο μου σ'αυτο το φορουμ? Στην τελικη δεν νομιζω να υπαρχει λογος να το λες αυτο εφοσον ξερεις την κατασταση μου.

Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Και ποιος το λέει αυτό ότι δεν θα ήμουν εδώ? Γιατί αν είχα κοπελιά ας πούμε και με κεράτωνε λέμε ένα παράδειγμα τώρα δεν θα είχα το δικαίωμα να γράψω τον πόνο μου σ'αυτο το φορουμ? Στην τελικη δεν νομιζω να υπαρχει λογος να το λες αυτο εφοσον ξερεις την κατασταση μου.
    Φυσικά και έχεις δικαίωμα να γράψεις το οτιδήποτε. Και να πάρεις στήριξη και να συζητήσεις.

Εγώ βλεπω ότι είναι καλοπροαίρετα τα σχολια του george και προσπαθεί να σε βοηθήσει Άλεξ. Κάνει κάποιες υποθέσεις από τα γραφόμενα σου , χωρίς όμως να σου βάζει κάποια ταμπέλα και χωρις να εχει σκοπό να σε προσβάλλει.

Έτσι μόνο μπορεί να γίνει συζήτηση μεταξύ αγνώστων, υποθέτουμε κάτι, το λέμε, μας απαντάει ο άλλος αν ισχύει ή όχι κτλ...

Banned
    Κάθεσαι και μου λες τα αυτονόητα, όσα γράφονται 20 σελίδες τώρα. Στο σκεπτικό σου δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχω την παραμικρή ιδέα από γυναίκες? 29 χρόνια που ζω δεν είχα ποτέ φίλες ούτε γνωστές εκτός ενός φασώματος και ένα καφέ με μια στα 20 μου. Λογικό δεν είναι να έχω μείνει πολύ πίσω την στιγμή που 18χρονα ρίχνουν την μια γκόμενα μετά την άλλη? Επειδή εσύ έχεις την εμπειρία το λες με τόση άνεση. Για κάποιον που δεν το έχει ζήσει δεν είναι εύκολο. Δηλαδή τι να κάνω? Εφόσον ξεκάθαρα δεν το έχω με τις γυναίκες επέλεξα την εύκολη λύση και πήγαινα στους οίκους. Πολύ απλά επειδή δεν άντεχα να ζω τόσο bullying

Banned
    Όλοι οι γνωστοί μου με απομάκρυναν με θεωρούν φρικιό που δεν είχα ποτέ μου σχέση και με δουλεύουν ασταμάτητα και με χλευάζουν ότι θα είμαι για πάντα μόνος μου. Δεν έχεις ιδέα τι περνάω στην ζωή μου. Στην τελική χέστηκα που δεν μου έκατσε αυτή στο αεροδρόμιο δεν έχω ανάγκη από κανέναν. Εγώ ψάχνω μια τίμια σωστή κοπέλα να ζήσω πράγματα μαζί της και αν πάνε όλα καλά να κάνω οικογένεια μαζί της. Και αν δεν τα καταφέρω έξω δεν μου μένει άλλη επιλογή από τα γραφεία αυτά. Δεν φανταζεσαι τι πονος ειναι για εναν ανδρα αυτο. Εσυ που εχεις εμπειριες λογικο να μην με νοιωθεις

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Φυσικά και έχεις δικαίωμα να γράψεις το οτιδήποτε. Και να πάρεις στήριξη και να συζητήσεις.

Εγώ βλεπω ότι είναι καλοπροαίρετα τα σχολια του george και προσπαθεί να σε βοηθήσει Άλεξ. Κάνει κάποιες υποθέσεις από τα γραφόμενα σου , χωρίς όμως να σου βάζει κάποια ταμπέλα και χωρις να εχει σκοπό να σε προσβάλλει.

Έτσι μόνο μπορεί να γίνει συζήτηση μεταξύ αγνώστων, υποθέτουμε κάτι, το λέμε, μας απαντάει ο άλλος αν ισχύει ή όχι κτλ...
    Δεν μου φταίει κανένα μέλος εγώ τα έχω κάνει μαντάρα στο ερωτικό κομμάτι. Φαντάσου είσαι και κοπέλα και ντρέπομαι που το λέω αλλά όσο και αν προσπαθώ δεν τα καταφέρνω. Με βάζουν στην φιλική ζώνη. Μια φορά κάποια να μου πει ότι της αρέσω ποτέ δεν έχει τύχει. Το χειρότερο όμως είναι ότι ζούμε σε μια εποχή που το να μην έχεις κοπέλα θεωρείται μη αποδεκτό κοινωνικά. Ε πώς να το κάνουμε δηλαδή δεν ασχολήθηκα ποτέ μου με τις γυναίκες ιδιαίτερα. Από μικρός δούλευα σκληρά για να πετύχω επαγγελματικά, αλλά στο κοινωνικό κομμάτι έμεινα πίσω. Δεν λέω ότι ο george τα λέει κακοπροαίρετα αλλά μακάρι να είχα και εγώ αυτήν την άνεση να τα λέω έτσι. Και δεν μπορώ να δεχτώ ότι όσοι έχουν κοπέλα έχουν καλύτερη ζωή. Δηλαδή όλη η ύπαρξή μου εξαρτάται από το αν έχω κοπέλα? Το θέλω βέβαια αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμένα. Φαντάσου βλέπω γνωστούς μου συνέχεια με κοπέλες και μου είχαν προτείνει να βγω μαζι τους αλλα για ποιο λογο? Να κραταω το φαναρι? Ειλικρινα ποτε μου δεν καταλαβα πως για καποιους ανδρες ειναι τοσο ευκολο να βρουν κοπελα. Εμενα πιο ευκολο μου φαινεται να βρω δουλεια παρα αυτο. Ελπιζω να μπορεις να καταλαβεις τον συλλογισμο μου

Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Δεν μου φταίει κανένα μέλος εγώ τα έχω κάνει μαντάρα στο ερωτικό κομμάτι. Φαντάσου είσαι και κοπέλα και ντρέπομαι που το λέω αλλά όσο και αν προσπαθώ δεν τα καταφέρνω. Με βάζουν στην φιλική ζώνη. Μια φορά κάποια να μου πει ότι της αρέσω ποτέ δεν έχει τύχει. Βλεπεις δεν έχω ιδέα πώς να κρατήσω μια συζήτηση.
    Μήπως φοβούνται ότι θα σου πούνε κάτι και θα το πάρεις στραβά και θα θυμώσεις ή θα στεναχωρηθείς?

Δεν ξέρω προφανώς πως είσαι στη ζωή σου, μια ερώτηση κάνω , μπορείς να την απορρίψεις αν είμαι λάθος.

Banned
    Μήπως φοβούνται ότι θα σου πούνε κάτι και θα το πάρεις στραβά και θα θυμώσεις ή θα στεναχωρηθείς?

Δεν ξέρω προφανώς πως είσαι στη ζωή σου, μια ερώτηση κάνω , μπορείς να την απορρίψεις αν είμαι λάθος.
    Βασικα το θεμα μου ειναι οτι εχω μονο αυτοπεποιθηση να μιλησω σε καποια μετρια εμφανισιακα κοπελα. Αν καποια ειναι θεα που λεμε θα κομπλαρω εντελως. Επισης κανω το λαθος οτι δεν θα μιλησω σε καποια αν δεν σιγουρευτω οτι με προσεξε ή μου έριξε κάποιες ματιές. Πηγαίνω εκ του ασφαλούς καθώς δεν θέλω κάποια να με πει λιγούρη ή οτιδήποτε. Γι'αυτό και είμαι πολύ ταπεινός και θα της μιλήσω όπως θα μιλήσω σε φίλο μου προκειμένου να μην νιώσει άβολα. Βέβαια αυτή η μέθοδος μέχρι τώρα με έβαζε απευθείας στην φιλική ζώνη που λένε. Και αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα που έχω. Από την μια όταν το πάω φιλικά στην αρχή ρισκάρω να μπω friendzone προκειμένου να μην φάω απευθείας άκυρο, αλλά και η πιο ,,επιθετική,, οδός πάλι άκυρο σου ρίχνει καθώς κανει μπαμ οτι ψαχνεσαι

Senior Member
    Ρε φίλε αφού γιαυτό είσαι εδώ. Να σε βοηθήσουμε. Νομίζεις εμείς τα πάμε καλά σε όλους τους τομείς; Ή ότι όλα στην ζωή μας είναι τέλεια; Το θέμα είναι να βελτιωνομαστε. Αν σε έφερα σε δύσκολη θέση, ζητώ συγνώμη.

Senior Member
    Ρε άστους αυτούς που δεν σε ήθελαν ή δεν σου φέρθηκαν καλά.. Είσαι εδώ για κάτι καλύτερο. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις ότι μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Αλλά πρέπει και λίγο να ακούς απόψεις.. Μην είσαι τόσο επιθετικός. Δεν θέλω το κακο σου, αντιθέτως θέλω να σε βοηθήσω.

Banned

Αν φοβούνται? Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Με έχουν στολίσει με τα μύρια όσα επίθετα παρόλο που δεν την έπεφτα ποτέ με χυδαίο τρόπο. Τι ψάχνεις τώρα να βρεις...ο κόσμος έχει σαλτάρει ο καθένας έχει κλειστεί στον εαυτό του και πολλές ακόμα και ένας χαιρετισμός το συνδέουν με παρενόχληση.

Banned
    Ρε άστους αυτούς που δεν σε ήθελαν ή δεν σου φέρθηκαν καλά.. Είσαι εδώ για κάτι καλύτερο. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις ότι μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Αλλά πρέπει και λίγο να ακούς απόψεις.. Μην είσαι τόσο επιθετικός. Δεν θέλω το κακο σου, αντιθέτως θέλω να σε βοηθήσω.
    Το εκτιμώ πολύ που το λες αυτό

Page 26 of 27 FirstFirst ... 1624252627 LastLast