Η παγίδα της ¨θυματοποιησης ¨και το αίσθημα τις αβοηθησιας . - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 119
    Marilou
    Guest
    Και να συμπληρώσω ότι άδεια δεν ζητήθηκε εφοσο δεν θα αναφερθεί η πηγή αυτού, δηλαδή ότι το δείγμα είναι από το τάδε ψυχολογικό φόρουμ...

Στην παρούσα φάση μπαίνοντας εγώ και αποκρύπτετας το σκοπό μου ,κάλλιστα θα μπορούσα να το κάνω ΑΛΛΑ αυτό δεν θα ταυτίζεται με τους δικού μου προσωπικούς κανόνες περί ηθικής μου ..

Άλλωστε δείγματα από τα φόρουμ κάθε είδος είναι αναρτημένα σε πολλές εργασίες και μελέτες ΧΩΡΙΣ να αναφέρονται φυσικά ονομασίες και χωρίς φυσικά να έχει ζητηθεί άδεια..

Στην περίπτωση λοιπόν που Στην εργασία μου θα έπρεπε γράψω πηγή να είστε σίγουρος ότι θα ζητούσα άδεια εφοσο γνωρίζω ότι οφείλεις να πάρεις άδεια όταν βάζει στοιχεία!

Senior Member
    αν θες να διεγραφεις απ εδω γενικά γιατι ετσι νιωθεις γινετε ??
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    αν θες να διεγραφεις απ εδω γενικά γιατι ετσι νιωθεις γινετε ??
    οχι δυστυχως δεν γινεται, πρεπει να το ζητησεις 10 φορες

Senior Member
    ε ενταξει σταματας να μπαινεις αν δεις οτι δε μπορεις αλο κι νομιζω κι αυτο ειναι κατι ετσι που μπορεις να κανεις .

Senior Member
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    ****κριτικες*μαθετε*προσφερε τε** ή μηπως ακομα και την εργασια θα την γραψει αλλος οπώς και τα βιωματα?
    Ελα, της την πεσαμε ασχημα τελεταια εχει αρχισει και παραμιλαει η κοπελα.

Marilou
    Guest
    ****κριτικες*μαθετε*προσφερε τε** ή μηπως ακομα και την εργασια θα την γραψει αλλος οπώς και τα βιωματα?
    Δεπυ δυσλεξία ξέρεις τι είναι;
    Αν όχι να σε πληροφορήσω ότι για τα άτομα αυτά οι εργασίες δεν είναι όπως προφανώς έχεις στο μυαλό σου και ούτε λαμβάνονται υποψην τα ορθογραφικά..

Ελπίζω να σου έλυσα ΚΑΙ αυτή σου την απορία εφοσο προχθές το συζητούσαμε με την ασπ και για την επίθεση που δέχεται και αυτή για τον λόγο αυτό!

Senior Member
    Marilou δε εχουν οι ανθρωποι σεβασμο ουτε υπομονη ουτε κατανοηση σε αλλους μα θελουν απ τους αλλους στηριξη οταν κι αυτοι παιρνουν ζορια αυτο ειν το κακο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Δεπυ δυσλεξία ξέρεις τι είναι;
    Αν όχι να σε πληροφορήσω ότι για τα άτομα αυτά οι εργασίες δεν είναι όπως προφανώς έχεις στο μυαλό σου και ούτε λαμβάνονται υποψην τα ορθογραφικά..

Ελπίζω να σου έλυσα ΚΑΙ αυτή σου την απορία εφοσο προχθές το συζητούσαμε με την ασπ και για την επίθεση που δέχεται και αυτή για τον λόγο αυτό!
    Αχ τα θυματα, παλι...

biscochicco
    Guest
    εγω δε ζητησα στηριξη απο κανεναν, πιστευα οτι εδω μεσα θα εχει απλα καποιους προιστορικους χρηστες, που συνηθως μονο στα γκομενικα παιρνουν θεση. δεν ζητητα γνωμη, ουτε αποψη, για αυτο εγραψα και στην αυτοαναλυση, μονο ηθελα, καποιον να τον αγγιξει αυτο που εγραψα.

Senior Member
    εγω δε ζητησα στηριξη απο κανεναν, πιστευα οτι εδω μεσα θα εχει απλα καποιους προιστορικους χρηστες, που συνηθως μονο στα γκομενικα παιρνουν θεση. δεν ζητητα γνωμη, ουτε αποψη, για αυτο εγραψα και στην αυτοαναλυση, μονο ηθελα, καποιον να τον αγγιξει αυτο που εγραψα.
    Μην δινεις σημασια στο ποστ της Ασπι, δεν υποννουσε κατι για σενα πιστευω.

Senior Member
    φυσικα κι δε ειπα τιποτε για τον biscochicco γενικά μιλαω τι συμβαινει .

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    Marilou δε εχουν οι ανθρωποι σεβασμο ουτε υπομονη ουτε κατανοηση σε αλλους μα θελουν απ τους αλλους στηριξη οταν κι αυτοι παιρνουν ζορια αυτο ειν το κακο .
    Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να κάνουν μια συζήτηση επί της ουσίας..
    Στην απουσία επιχειρηματολογιας τι κάνουν;
    Καταφεύγουν στην υποτίμηση του άλλου, στον υποβιβασμό ώστε να αναιβουν αυτοί εφόσον μόνο έτσι κάποιον παίρνουν αξία...

Στην παρουσία φάση μιλάνε ορισμένοι για βοήθεια την στιγμή που οι ίδιοι προσβάλουν και πατούν πάνω σε Δεπυ η δυσλεξία...

Αυτό για κάποιους λέγετε προβολή....

Άρα;
    Για την συμπεριφορά που λαμβάνεις από τον άλλον δεν είμαστε εμεις υπεύθυνοι
    Ο άλλος πάντα με όλους έτσι ενεργεί...
    Οπότε όλο αυτό ειναι θέμα του άλλου και όχι δικό μου για να το κάνω δικό μου και να στεναχωρηθω

Και θα το ξαναπώ απλά λυπάμαι όταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορες τίποτε άλλο, δόξα το θεό ούτε επηρεάζομαι ούτε θα κρυφτώ γιατί έχω την ανάγκη της αποδοχής από όλους...

Άσπ ένα θα σου πω ..
    Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου και να μην φοβάσαι αν σε κακό χαρακτηρίσει κάποιος..
    Ει αι η άποψη η δική ΤΟΥ,δεν είσαι ΕΣΥ αυτό που λέει.
    Καντω νόμο στην ζωή σου αυτό!

ΑΝ από χθες λάμβανα υπόψιν τα λόγια της μπισκ...ότι δεν αξίζω είμαι ανίκανη δεν κάνω για κανένα επάγγελμα κ.α πολλά που έχει πει , θα έπρεπε σήμερα το πρωί να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου και να πάω να φουνταρω χωρίς υπερβολή...

Και όλα αυτά σε φόρουμ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ...

Αντιλαμβανεσαι λοιπόν κάποιοι άνθρωποι γιατί είναι τοξικοι;
    Γιατί είναι αυτοί που τους γύρους τους τους μιλούν με θυμο ;
    ;
    Ετσι έχουν μεγαλώσει...
    Αυτό ξέρουν να κάνουν και δυστηχως σαν ενήλικες το συνεχίζουν όσο και αν το αναγνωρίζουν ότι ήταν λάθος..

Καλημέρα μας λοιπόν έτσι για να έρθουμε καο στην ουσία του θέματος, να αφήσουμε την τοξικότητα και να εχουμε ένα όμορφο σκ εφοσο ο καιρός είναι υπέροχος για να κάνει ο καθένας μας αυτό που αγαπά με τους δικούς του ανθρώπους!!!

Marilou
    Guest
    Φροντισε τον εαυτο σου οπως τον καλυτερο σου φιλο !

Ενα ποιημα υμνος στην εννοια της αυτοαξιας και της αυτοβοηθειας

«Ποίημα στους φίλους»

Χορχε Λουις Μπορχες

Δεν μπορώ να σου δώσω λύσεις για όλα τα προβλήματα της ζωής σου,
    ούτε έχω απαντήσεις για τις αμφιβολίες και τους φόβους σου ˙
    όμως μπορώ να σ’ ακούσω και να τα μοιραστώ μαζί σου.
    Δεν μπορώ ν’ αλλάξω το παρελθόν ή το μέλλον σου.
    Όμως όταν με χρειάζεσαι θα είμαι εκεί μαζί σου.
    Δεν μπορώ να αποτρέψω τα παραπατήματα σου.
    Μόνο μπορώ να σου προσφέρω το χέρι μου
    να κρατηθείς και να μη πέσεις.
    Οι χαρές σου, οι θρίαμβοι και οι επιτυχίες σου
    δεν είναι δικές μου.
    Όμως ειλικρινά απολαμβάνω να σε βλέπω ευτυχισμένο.
    Δεν μπορώ να περιορίσω μέσα σε όρια
    αυτά που πρέπει να πραγματοποιήσεις,
    όμως θα σου προσφέρω τον ελεύθερο χώρο
    που χρειάζεσαι για να μεγαλουργήσεις.
    Δεν μπορώ να αποτρέψω τις οδύνες σου
    όταν κάποιες θλίψεις σου σκίζουν την καρδιά,
    όμως μπορώ να κλάψω μαζί σου
    και να μαζέψω τα κομμάτια της
    για να την φτιάξουμε ξανά πιο δυνατή.
    Δεν μπορώ να σου πω ποιος είσαι
    ούτε ποιος πρέπει να γίνεις.
    Μόνο μπορώ να σ’ αγαπώ όπως είσαι
    και να είμαι φίλος σου.
    Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν τους φίλους μου και τις φίλες μου,
    δεν ήσουν πάνω ή κάτω ή στη μέση.
    Δεν ήσουν πρώτος ούτε τελευταίος στη λίστα.
    Δεν ήσουν το νούμερο ένα ούτε το τελευταίο.
    Να κοιμάσαι ευτυχισμένος.
    Να εκπέμπεις αγάπη.
    Να ξέρεις ότι είμαστε εδώ περαστικοί.
    Ας βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους άλλους.
    Να αρπάζουμε τις ευκαιρίες.
    Να ακούμε την καρδιά μας.
    Να εκτιμούμε τη ζωή.
    Πάντως δεν έχω την αξίωση να είμαι ο πρώτος, ο δεύτερος ή ο τρίτος
    στη λίστα σου.
    Μου αρκεί που με θέλεις για φίλο.
    Ευχαριστώ που είμαι.

Senior Member
    πολυ καλο κι αυτο το κειμενακι μηνυματα ελπιδας κι ανθρωπιας . αυτο οτι οι ανθρωποι ειν τοσο κοντοφθαλμοι κι δε τους νοιαζει τιποτε παρα μονον αυτοι νανε καλα κι να τους προσκινουν να τους μιλανε με το σισ κι το σας να συμφωνουν σε οτι λενε εκεινοι κι αν εχουν αλλη αποψη οι αλλοι ειναι χαζοι ειναι ασχετοι μηδαμινοί ποσο πνευματικα λαθος ειναι δε λεγετε . εδω πολλα τετοια δειγματα βλεπω κι αυτοι οι ανθρωποι εχουν αναγκη απο στηριξη αλιος δε νομίζω να μπαινον εδω περα να μιλησουν . αλλα που πηγε η ανθρωπια ?? οταν ζητας στηριξη πρεπει κι εσυ να στηρίζεις κι να κατανοείς τους αλλους . υπαρχει ενα ριτο που λεει εγω ειμαι υπευθυνος για το τι λεω οχι πως το καταλαβαινει ο αλλος . αυτα τυπου χαλασμενο τηλεφωνο μας εκαψαν κι οι χαζο παρεξηγήσεις . κοιτα ο ενας να φαει τον αλλον αντι να ενωθουμε ολλοι . τα προβληματα θα μαλακώσουν οταν οι ανθρωποι αρχισουν να δινουν ο ενας στον αλλον κουραγιο αγαπη καλοσυνη . τα ψυχολογικα κι αυτα ειν απο μοναξια ασυνεννοησία με το κοσμο κι κακοποιηση που δεχονται οι ανθρωποι απο παντου .εφαγε τον ανθρωπο η αποσταστασιοπιιση η απροσοπη κοινονια η ψυχρότητα και η υποκρισια δε βρισκεις ανθρωπο να πεις ρε αυτος με νιωθει .δε εχει κανεις χρονο να δωσει στον αλλο παρα μονον αν του αρεσει να του βάλει χέρι η αν μπορει να τον ηχμεταλετει.όλοι στο κοσμο τους κρυμμενοι στη μοναξια τους η στον κυκλο τον δικο τους με αυτους που επελεξε κι τους αλλους τους πεταξε εξω .δε υπαρχουν ευκαιριας καπου να βρεις κι εσυ να ανηκεις η θα σε παρατερος η λιγο καιρο μπορει να μπεις σε ενα κυκλο ατομων εκει ξερω κι εγω κι μετα αντιο μπαινουν μεσα ζιζανια κουτσομπολια . δε φτουρα τιποτα πλεον ολα εχουν ημερομηνία ληξης κι αν δε πλήρεις τις προδιαγραφες που προσταζει η μοδα η κοινωνια αντε γειαααααα .
    Last edited by asperger39; 06-04-2024 at 14:35.

Marilou
    Guest
    Οπως και ο θυμος που λαμβανει καποιος ειναι ο θυμος που εσυ του μεταδιδεις ..

Μην περιμενεις ενας ανθρωπος αν σου μιλησει ευγενικα αν εσυ εισαι αναιδείς και προσβλητικος ..Ουσιαστικα προβολή σου κανει επανω σου ..προβαλει τον δικο σου θυμο ..

Οποτε ανθρωπια υπαρχει πιστεψε με ,αν δεν την λαμβανεις κατι παει λαθος και ξερεις τι ;

Ο θυμος που εχουμε εμεις οι ιδιοι μεσα μας και τον βγαζουμε στους αλλους ,οποτε αυτο εισπρατουμε δυστηχως ...

Αν εγω ερθω και σου μιλησω ομορφα πως θα μου απαντησεις ;
    Ομορφα φανταζομαι ...
    Αν εσυ ομως μου βγαλεις τον θυμο σου και σου ανταπαντησω θυμωμενα τι θα πεις η μαριλου δεν εχει ανθρωπια ή εγω εχω θυμο μεσα μου ;

Σε ορισμενες περιπτωσεις λοιπον δεν ειναι ¨στραβος ο γυαλος ,εμεις στραβα αρμενιζουμε ¨που λένε και φτανουμε μονιμως σε διεξοδο ...

καπετανιος στη ζωη σου εισαι μονο εσυ λοιπον !

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast