Results 3,466 to 3,480 of 5626
Thread: Τι σκεφτεστε (μερος τριτο)
-
23-08-2024, 12:15 #3466
- 23-08-2024, 12:17 #3467
23-08-2024, 12:20 #3468
Μην το κάνεις, κατά την άποψή μου. Είσαι πάνω απ΄αυτό. Θα μάθει πως το να χάνεις ανθρώπους που σε στήριζαν μια ζωή είναι η χειρότερη τιμωρία που θα μπορούσε να δοθεί. Αφαιρείς τον εαυτό σου από τη ζωή του κι αυτό είναι και πράξη αυτοπροστασίας αλλά, αν έχει μια στάλα μυαλό στο κεφάλι του, μία κίνηση που θα του διδάξει πολλά για τις επιπτώσεις ανάλογων συμπεριφορών του.
23-08-2024, 12:31 #3469
Ευχαριστώ ρε αλάνια για τις συμβουλές σας <3
Να' στε καλά!
23-08-2024, 12:50 #3470
Συγγνώμη τώρα είδα αυτό μήνυμα Wild. Kαι για να σου απαντήσω και σε αυτό... Εμένα με είχε πάντα ως πρότυπο. Ό,τι του έλεγα το έκανε. Από μικρό του έλεγα να διαβάζει για να περάσει πανεπιστήμιο, δεν του έλεγα σε ποια ειδικότητα, απλά του έλεγα πως πρέπει να σπουδάσει. Πέρασε στη σχολή του, μπήκε σε εστία γιατί δεν μπορούσαμε να τροφοδοτήσουμε ένα διαμέρισμα αλλά για να μην υποφέρει και να μην χρειάζεται να δουλεύει, του έδινα λεφτά εγώ και η μητέρα μου. Φέτος ήταν το προ τελευταίο του έτος και έδωσε 13 μαθήματα που χρωστούσε, τα διάβασε με πολλή πίεση. Μέχρι που ήθελε να σταματήσει την σχολή.
Μια μέρα με κατηγόρησε πως του ελέγχω την ζωή και δεν τον αφήνω να παρατήσει την σχολή του που δεν του αρέσει. Του είπα θα περάσεις πάνω απ' το πτώμα μου ένα χαρτί θα το πάρεις και μετά κάνε ό,τι θες.
Τελευταία άρχισε να μου μιλάει επιθετικά, να με ειρωνεύεται ώρες ώρες ενώ πριν μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και του είχα σταθεί στα πάντα, ώσπου ήρθε στο σπίτι με πολλή άσχημη ενέργεια ήρθε για να κάτσει και να φάει λεφτά. Σε 2 εβδομάδες ξόδεψε 1.000 ευρώ και δεν καθόταν καθόλου μαζί μας να μιλήσουμε για το οτιδηποτε. Εϊχε έρθει φτιαγμένος δηλαδή.
Εγώ αρρώστησα και μια μέρα δεν τον άφησα να κοιμηθεί λόγω αυπνίας και πέρα δώθε που έκανα και το πρωί ξέσπασε πως κοιμήθηκε μόνο τέσσερις ώρες, και πως θα περάσει η μέρα του κι εγώ του είπα σιγά ρε κι έτσι ξεκίνησε να μου κατακρίνει όλη μου την ζωή και να με βρίζει.
Εγώ απάντησα σε λίγα γιατί είχα πάθει σοκ, μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε.
23-08-2024, 14:44 #3471
Να σου πω μια σκέψη μου. Μπορεί στην αγάπη σου και στην προσπάθειά σου να έχει ένα γερό οικονομικό ή άλλο μέλλον να τον καταπίεσες λιγάκι και το ξέσπασμα αυτό να ήταν μια άγαρμπη προσπάθεια να αποτινάξει κάτι που ένιωθε ότι τον καταπίεζε συναισθηματικά. Όταν ο άλλος είναι ενοχικός δεν το κάνει καθαρά, το κάνει με τρόπο εκρηκτικό και πολλές φορές οργίλο, μεγάλα φορτία καταπιεσμένων συναισθημάτων. Σκέψου κι αυτό. Βασικά αυτό που μου κίνησε την προσοχή ήταν το πόσο έντονα μίλησε και με πόση οργή. Και έπειτα, είναι κι εκείνο το "πάτημα του ποδιού κάτω" που έκανες όταν ήθελε να σταματήσει τη σχολή, που μπορεί να εισέπραξε ως καταπιεστικό. Καμιά φορά η αγάπη μπορεί να γίνει ασφυκτική, κι αυτή θέλει ένα μέτρο. Εννοείται ότι με τα παραπάνω δεν τον ξεπλένω, αλλά κάθε πλευρά θέλει εξέταση στις ανθρώπινες σχέσεις και συνήθως οι άλλοι βλέπουν αυτό που οι συναισθηματικά εμπλεκόμενοι δεν μπορούν. Βλέπουν το θέμα απέξω.
Επίσης ανησυχητικό βρίσκω το ζήτημα με την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων. Έχει ποτέ εξεταστεί ο αδερφός σου, μήπως τρέχει ρε συ κάτι άλλο;
23-08-2024, 17:19 #3472
Υπάρχει μια καταπίεση για σπουδές αλλά αυτό γίνεται μέχρι να μπεις στη σχολή. Μετά ζεις ανεξάρτητος και είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θα εκμεταλλευτείς οικονομικά κάποιον για όσο είσαι φοιτητής και δεν θα δουλεύεις για να επιβιώνεις. Το πτυχίο σε μεγάλο βαθμό θα αποδειχθεί άχρηστο και θα έρθει απογοήτευση. Πεταμένα λεφτά, χάσιμο χρόνου, αν δεν έχεις και δουλειά βγάζεις θυμό, δεν γίνεται να αναγνωρίσεις τον κόπο και τις θυσίες σε αυτόν που στερήθηκε κάτι για να σου καλύψει τα έξοδα. Τα χρήματα στην πραγματικότητα πετάχτηκαν και τα πήρε κάποιος ξένος, ο αδερφός δεν τα απόλαυσε σε ταξίδια, να αγοράσει κάτι που ήθελε και να τα φάει όπως γουστάρει.
Ότι και να κάνεις δεν θα παραδεχτεί ότι σου χρωστάει, ήθελες και του τα έδινες, (δεν σου τα ζήτησε?). Θα πληγωθείς περισσότερο αν του ζητήσεις κάτι και αρνηθεί.
Το δύσκολο είναι πως θα αντισταθείς για να κρατήσεις αποστάσεις. Αυτός αν δεν παίρνει θα ξεκόψει, εσύ αντέχεις να μην τον βλέπεις ή να ξέρεις πως αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικό και να φοβάσαι μην μπλέξει σε κάτι παράνομο? Μπορεί να ξόδεψε 1000€ και να πέρασε χάλια ίσως και να είχε κάποια άσχημη ερωτική περιπέτεια με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πάνω σου. είπε άσχημα λόγια γιατί του χάλασες τον ύπνο και μάλλον είχε πολλά νεύρα. Δεν τον ξέρουμε για να τον καταδικάσουμε. Πάντως δεν γίνεται να τον διαγράψεις είναι αδερφός σου δεν λέμε για γκόμενο. Με τον δικό σου χαρακτήρα μόλις περάσει ο καιρός πάλι δίπλα του θα τρέξεις. Αυτό είναι και το σωστό. Μην τον καταδικάσεις για πάντα, απλά να μην γίνεσαι χορηγός του.
23-08-2024, 20:01 #3473
25 χρονών είναι ενήλικας από δω και πέρα.
δεν αμφέβαλα για το πώς μεγάλωσε, δεν πιστευω πως σε αυτή την ηλικια κι αφού έχει φύγει από το σπίτι να ευθύνεται η οικογένεια, αν και πάντα εκεί βγαίνει ο χειρότερος εαυτός μας.
συμφωνώ να σταματήσεις την χορηγία, για να δούλεψε σαιζόν κάτι είναι κι αυτό. ο τουρισμός πάντα έχει δουλειά. δεν είναι πια μόνος του σ αυτό τον κόσμο.
23-08-2024, 20:18 #3474
Εμένα να μου πει το κράτος τι αξίζει αυτό το μπουρδελο θα ειμασταν η καλύτερη χώρα αν σκεφτόμασταν σωστά για τουσ άλλους το κράτος δουλεύει για μένα τίποτα πάτε καλά είστε με τα καλά σας
24-08-2024, 07:51 #3475
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση το πόση οργή είχε. Μέχρι και 35άρα κωλόγρια με αποκάλεσαι. Άσε τι να σου λέω απο βρισίδι.
Όσο για την σχολή που ήθελε να σταματήσει τώρα στο τελευταίο έτος, το ξέρω πως το πίεσα αλλά τι άλλο να έκανα ρε συ WildHoney; Να τον άφηνα να τα πετάξει όλα στα σκουπίδια; Τι να του έλεγα εντάξει παράτα τα; Αφού τον ρώτησα και δεν είχε πλάνο σχετικά με το τι θα έκανε αν άφηνε την σχολή. Δεν είπε δηλαδή θα την αφήσω και θα κάνω κάτι άλλο. Ήθελε απλά να την αφήσει. Ε κι εγώ δεν μπορούσα να τον αφήσω στην επιπολαιότητα του.
Όσο για τα χρήματα, έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Εϊναι φιλοχρήματος από μικρός.
Αυτά.Last edited by HarleyQuinn; 24-08-2024 at 10:13.
24-08-2024, 07:58 #3476
Έχει περάσει σε μια πολύ καλή σχολή με προοπτικές και για εξωτερικό, οπότε δεν νομίζω πως πάει χαμένο. Στην σημερινή εποχή ένα πτυχίο δεν μετράει αλλά φαντάσου να μην έχεις και καθόλου.
Ναι κοιμήθηκε μονο τέσσερις ώρες κι αυτό ήταν θέμα, ενώ εγώ ήμουν άρρωστη. Λες και είχε κάτι σοβαρό να κάνει. Άσε ρε συ AXBAX αυτό μια αφορμή που βρήκε. Κι επίσης όσα νεύρα και να είχε, όπως είπα όσα μου είπε δεν ήταν ούτε λογικά ούτε έστεκαν ούτε ταίριαζαν με την περίσταση. Τον καταδικάζω, εγώ δεν πρόκειται να κάνω κίνηση ποτέ.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.
Αυτά.Last edited by HarleyQuinn; 24-08-2024 at 10:16.
24-08-2024, 14:18 #3477
'Ασχημο το φιλοχρήματος, θα του στοιχίσει όπως ήδη κάνει. Καλό Σαββατοκύριακο Harley, να περάσει κι αυτό σύντομα εύχομαι και να ηρεμήσεις.
24-08-2024, 18:42 #3478
Να μασ πείτε τι αξίζει το μπουρδελο αυτό
24-08-2024, 19:05 #3479
Οπωσ σασ είπα εγώ έζησα αδοξα τώρα κάνω μαλακιες γιατί δεν με θέλατε ποτέ
24-08-2024, 21:49 #3480
Είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι αλήθεια!
Υπάρχει!, μια πόρτα σε μια άλλη διάσταση!
Το λυχνάρι του Αλαντίν είναι αληθινό!
Η χώρα των ξωτικών είναι αληθινή!
Η μαγεία, είναι αληθινή!
Με την πιο αληθινή έννοια!
Με την ίδια έννοια που αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα είναι αληθινή!
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa