Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 86
    Senior Member
    Κανένας δεν μπήκε φυλακή επειδή άφησε την πόρτα του ανοιχτή και μπήκε ο κλέφτης μέσα. Λόγω χαζομάρας δηλαδή.
    Οπότε στην περιπτωση σου φταις στο ότι αποκάλυψες τα χαρτιά σου, το τι ζητούσες δηλαδή, αλλά οι άλλοι είναι οι κακοποιοί που βρήκαν πάτημα και εκμεταλλεύτηκαν την ευαλοτώτητα σου και σε κακόμεταχειρίστηκαν.

Senior Member
    Τα έχει γυρίσει όπως τον συμφέρει. Χαμένη είμαι.

https://postimg.cc/gLshHnwW

https://postimg.cc/zLykDSyR

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Μαριλου για τον πρώτο. Με έχει απειλήσει με εξώδικο, ζητά αποζημίωση για ψευδή καταγγελία και ηθική βλάβη, "προστασία" από εμένα, με αποκαλεί ψυχωτική, και έχει στείλει όλες τις δημοσιεύσεις μου στην ΔΗΕ.
    Επειδή έχει κάνει το έγκλημα, προσπαθεί να βγει κι από πάνω με κάθε τρόπο. Αν ήταν αθώος δεν θα το έκανε αυτό.
    Άρα, εσύ όταν έκανες την καταγγελία έπρεπε να είχες πιο γερά κότσια. Και να πας να βρεις υπερασπιση εκεί που σου είπαμε.

Senior Member
    Χάρλεϊ εγώ πάντα τα έλεγα παντού. Δεν έκρυβα ποτέ τίποτα. Ότι σκεφτόμουν, το έλεγα.
    Την ίδια μαλακια έκανα και εγώ.
    Έλεγα ότι παίρνω ένα κάρο χάπια και έχω κρίσεις πανικού κατάθλιψη και φοβίες .
    Μην το λες παντού.
    Άλλο εδώ μέσα, εδώ μέσα έχουμε όλοι μας προβλήματα.

Senior Member
    Τα έχει γυρίσει όπως τον συμφέρει. Χαμένη είμαι.

https://postimg.cc/gLshHnwW

https://postimg.cc/zLykDSyR
    Χαζομάρες!

"Διέγραψα τον λογαριασμό μου στο φόρουμ επειδή κάποιος με είπε ότι τον πρόσβαλλα μετά το σεξ που κάναμε και θέλω να με αποζημιώσει" χα χα Γελάω.
    Είναι εντελώς αστείο και τον κερδίζεις πανεύκολα, φτάνει να έχεις δικηγόρο. Αλήθεια στο λέω.
    Δικηγορικά είναι ανίσχυρο και γελοίο μη σου πω. Αλλά ήθελε να κάνει κάτι.
    Μη φοβάσαι τίποτε. Απλά βρες δικηγόρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Την ίδια μαλακια έκανα και εγώ.
    Έλεγα ότι παίρνω ένα κάρο χάπια και έχω κρίσεις πανικού κατάθλιψη και φοβίες .
    Μην το λες παντού.
    Άλλο εδώ μέσα, εδώ μέσα έχουμε όλοι μας προβλήματα.
    Εδώ είμαστε μια παρέα, ανώνυμοι, και ξέρουμε να καταλάβουμε τι περνάει ο καθένας από τις εμπειρίες μας.
    Έξω δεν λέγονται αυτά.
    Αν κι εδώ μέσα, κάποιοι κακοπροαίρετοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εξομολογήσεις σου για να σε προσβάλλουν.
    Φαντάσου οι έξω πώς θα παίρνουν τα θέματα μας...
    "Γι' αυτό" καλυτερα η σιωπή.

Senior Member
    Ούτε εδώ είναι ασφαλές. Η μία εισαγγελική από εδώ ήρθε.

Τίποτα δεν είναι ανώνυμο στην πραγματικότητα. Όλα είναι συνδεδεμένα με τον πάροχο ίντερνετ και την ταυτότητά μας.

Senior Member
    Κινδύνευε η ζωή σου όμως. Δεν ήταν κάτι ελαφρύ.

Senior Member
    Όλοι όσοι με είδαν ερωτικά, ήταν όλοι άτομα που το πρώτο - και ίσως το μόνο - πράγμα που ήξεραν για εμένα ήταν πονούσα, ότι θεωρούσα τον εαυτό μου αηδιαστικό, εμετικό και αποκρουστικό και γενικά αυτές τις γραμμές.

Έκαναν swipe, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την κατάστασή μου - δεν τους το έπαιξα καλά και μετά τους έβγαλα μαυρίλα. Την μαυρίλα είδαν πρώτα από όλα. Θα καταλάβαινες τι εννοώ αν έβλεπες το προφίλ μου στο τιντερ.

Και εδώ είναι το παράδοξο - ΕΤΣΙ τραβήχτηκαν προς εμένα. Αυτό τους έλκυε. Ο πρώτος που γνώρισα - στην "αγγελία" που είχα βάλει σε φόρουμ - στο αρχικό του μήνυμα μου είπε ότι είδε το προφίλ μου στο φόρουμ και τις δημοσιεύσεις μου και πως πίστευε θα τα πάμε καλά γιατί ήμουν "πολύ αυτοκαταστροφική και τρελή". Τους έλκυε το ότι έβγαζα πόνο. Τους έλκυε το "θέλω να με πονέσεις".

Ήξεραν σε τι άτομο μιλούσαν και σε τι θέση βρισκόμουν. Δεν ήταν υποχρεωμένος να με ακούσει αλλά όταν κάνεις swipe σε άτομο που λέει αυτά που έλεγα εγώ στο προφίλ μου, είναι πασιφανές ότι γνωρίζεις με τι έχεις να κάνεις.
    δεν τα λες για να εισαι ειλικρινης.
    τα λες επειδη θεωρεις οτι δεν εχεις προσοντα, για να ενδιαφερθουν απο λυπηση..
    μονο που οι ενταξει ανθρωποι δεν κανουν ερωτικες γνωριμιες απο λυπηση, αλλα μονο απο θαυμασμο για τον αλλον, κι ετσι προσελκυεις χειριστικους και κακοποιητες που θεωρουν οτι θα ανεχτεις πολλα ετσι οπως παρουσιαζεσαι...

Senior Member
    Πιστεύω αν δεν αποσύρω την μήνυση, θα κερδίσει το δικαστήριο και όχι μόνο θα το κερδίσει, αλλά θα με κλείσει και μόνιμα σε ψυχιατρική με όσα έγραφα στο φόρουμ, αν δε με κλείσει και φυλακή δηλαδή. Την φυλακή αμφιβάλλω γιατί δεν έκανα και κάτι, αλλά την ψυχιατρική με όσα έγραφα, είμαι σίγουρη.

Δεν ξέρω αν τα παρερμηνευσα και αν φταίω εγώ για όλα, δεν ξέρω αν η μήνυση ήταν άδικη, δεν ξέρω ποιος φταίει, μου έχουν πει εκείνος, αλλά σκέφτομαι την δική μου συμπεριφορά και δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω αν ήμουν άδικη. Νιώθω παγιδευμένη. Μετανιώνω που τα είπα στην αστυνομία γιατί όπως είπε και η ψυ, εκεί που θα ηρεμήσω, θα μου έρθει κλήση για την υπόθεση και θα τρελαθώ πάλι, γιατί πάλι θα με κλείσει σε ψυ, γιατί τι αποζημίωση μπορώ να του δώσω εγώ; Είναι ένα τεράστιο βάρος που μπροστά μου αιωρείται.
    δεν χρειαζεται να αναρωτιεσαι αν ησουν αδικη. το μονο που χρειαζεται να αναρωτιεσαι, ειναι αν ησουν νομιμη κι αν εχει νομικα πατηματα αυτος και μαλλον, εχει. οποτε ασε την αναρωτηση και τους ψυ και τους μυ και συμβουλευσου εναν δικηγορο πριν ειναι αργα, για το πως πρεπει να κινηθεις για να μην μπλεχτεις.

Senior Member
    Νομίζουν είναι fun, μέχρι να το δουν στην πραγματικότητα, εκτός του πλαισίου του σεξ. Τότε συνειδητοποιούν το βάρος. Και εξαφανίζονται.
    γιατι να δουν την πραγματικοτητα εκτος του πλαισιου του σεξ; ποιος σου λεει οτι μπαινοντας εκει δεν ειχαν σκοπο εξαρχης, μονο σεξ και εξαφανιση; ενα μεγαλο ποσοστο ανδρων σε εφαρμογες γνωριμιων, ειναι ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Δεν σου λέω να παίξεις ρόλο. Σου λέω να κρατάς κάποια πράγματα δικά σου. Δηλαδή όταν θα πάτε για καφέ με την φίλη του αδελφού σου, δεν είναι ανάγκη να της πεις τι έχεις περάσει. Όπως σου είπε η ψυ. δεν θα σε καταλάβει και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την ρίξεις και να την κάνεις να σε βλέπει weird. Άσε που αυτό θα στιγματίσει και τον αδελφό σου ταυτόχρονα. Ότι έχει μια άρρωστη αδελφή.

Πρέπει να το παίζουμε έξυπνα. Η ειλικρίνεια είναι ωραία, κι εγώ γουστάρω αλλά κάποιες φορές σου γυρίζει μπούμερανγκ.
    το θεμα δεν ειναι αν θα σε καταλαβει ή δεν θα σε καταλαβει.
    το θεμα ειναι οτι μια νεα γνωριμια ειτε φιλικη ειτε ερωτικη, δεν πλησιαζει ουτε για να της μαυρισεις την ψυχη, ουτε για να σου λυσει καποιο προβλημα. τα πραγματα ειναι αμοιβαια στις νεες γωριμιες. αν δεν περναει καλα μαζι σου, θα απομακρυνθει ΑΜΕΣΑ. και καλα θα κανει. προβληματα εχει εκατομμυρια κοσμος. δισεκατομμυρια! τινος ο σκοπος ειναι να πλησιαζει ανθρωπους να μαθαινει προβληματα;;;; κανεναος!!! οι περισσοτεροι εχουν και δικα τους προβληματα. δενε χουν κανεναν μαζοχισμο να μαζεψουν κι αλλα.
    προβληματα και γενικα ελαττωματα, συζητας ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. το περιστασιακο σεξ, ειδικα μεταξυ αγνωστων, δεν ειναι συνδεση!!! δεν γνωριζεις καποιον για να τον λουσεις με τα προβληματα σου! γιατι να μεινει;;; χαζος ειναι; δεν ειναι ρηχοτητα να μην ψαχνεις να μπλεξεις με προβληματα, εκει εχει λαθος η ψυ. ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.
    οταν εχεις ηδη δεσμο, εναν καλο φιλο, εναν συντροφο, τοτε, ο,τι κι αν του προκυψει, φυσικα και το ακους και το συζητας και τον στηριζεις. αλλα κοντα του σε εφεραν οι καλες κοινες εμπειριες, οχι τα προβληματα.
    επισης να το πω για αλλη μια φορα.
    Η ΛΥΠΗΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. αν προσπαθειτε να κερδισετε γνωριμιες μεσω λυπησης, ειστε σε πολυ κακο και επικινδυνο δρομο...

Senior Member
    Δένομαι με πόνο και τραύματα. Ο ψυχίατρος στο νοσοκομείο είπε ότι οι σχέσεις μου είναι trauma bonding.

Senior Member
    Χαχαχα και ο αδερφός μου από εφαρμογή την γνώρισε την κοπέλα, αλλά είναι σοβαρά μαζί καιρό τώρα

Senior Member
    Εγώ μίλησα με έναν τώρα, μου είπε να κανονίσουμε να βγούμε, και του πρότεινα κάτι αλλά ήθελε μόνο τώρα τώρα, το απόγευμα έλεγε θα κοιμηθεί, και γενικά έβρισκε δικαιολογίες. Μου έσπασε τα νεύρα του λέω, αφού δεν θέλεις άστο. Πήγαινε δούλεψε κανέναν άλλον. Μου λέει δεν φτάνει που είπα να σε δω, κι εγώ λέω, όλοι λένε θα με δουν στα λόγια, ποτέ κανείς δεν με βλέπει όμως. Αφού προτιμάς να κοιμηθείς, κάτσε κοιμήσου. Και τον μπλόκαρα καπάκι.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast