Results 181 to 195 of 2414
-
26-12-2010, 21:30 #181
Μα ετσι ειναι κι οπως και να'χει η απειρια ενος αντρα ειναι αλλο πραγμα απο την απειρια μιας κοπελας. Στον αντρα δεν παιρνει καιρο το να αποκτησει ανεση στο σεξουαλικο οπως σε μια κοπελα. Σε ολα τα πραγματα συνηθως που αγχωνεται καποιος τελικα οταν γινονται λεει ''αυτο ηταν?''. Μην ασχολεισαι με ταμπου που θεωρουν καπως το να ειναι απειρος ενας αντρας ενω για μια γυναικα να θεωρειται φυσιολογικο, ολοι ανθρωποι ειναι ο καθενας με τον χαρακτηρα και τα βιωματα του.
- 26-12-2010, 23:27 #182
Με τη διαφορά όμως ότι τότε που τις είχες δεν ήξερες καν ότι τις είχες απ'ό,τι κατάλαβα. Τώρα ξέρεις. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του τότε και του τώρα, έτσι δεν είναι;
Και προφανώς δεν πας σε μια κοπέλα και να της σκουντήσεις τον ώμο με κατεβασμένο το κεφάλι ψελίζοντας δειλά..¨." εεε συγνώμη, μήπως μπορώ να σας γαμ..σω?!!!"
(Κάνουμε και λίγη πλάκα οκ? δεν πειράζει : ) )
Γι' αυτό σου λέω ότι το ότι το κατάλαβες παίζει μεγάλο ρόλο και ότι θα ξεπεραστεί :)
26-12-2010, 23:34 #183
το ζητουμενο ειναι να καταλαβεις πως δεν ειναι ολοι βλακες.
26-12-2010, 23:43 #184
Αν αναφέρεσαι σε μένα, το ελπίζω γιατί η βλακεία είναι ανίκητη...!
27-12-2010, 04:42 #185
Οταν εξηγηθει το μυστηριο jimm τοτε πιστευω η ανθρωποτητα θα αλλαξει για παντα...αστιευομαι κι εγω τωρα λιγο...λοιπον μια ζωη τις ακουω τις συμβουλες και αλλες κρατησα αλλες οχι...πολλες φορες ομως ο αλλοκοτος εαυτος μου που παντα πιστευει οτι τα ξερει ολα απ τη μια τα ακουει απ την αλλη τα απορριπτει....πως ειναι δυνατον να μην εμπιστευεσαι κανεναν αλλα στο τελος να βγαινεις παντα λαθος? Ειναι αυτο ελεγα οτι ειμαι μπεμπης απο μεσα...και απλα αυτος ο μπεμπης σιγα σιγα δινει τη θεση του σε εναν πιο οριμο ανθρωπο...αυτα πανε μαζι πιστευω...εννοω το να εχεις γυναικα διπλα σου και οριμοτητα..εστω οριμοτητα σε αυτο το θεμα... Βλεπεις εμενα μου μελλε να ανακαλυψω τη ζωη με τον δυσκολο τροπο...ολα πασχισα για να τα αποκτησω...ε θα πασχισω και για αυτο...αυτο ομως ειναι βασικο...βασικοτατο...
Γι αυτο λοιπον αγαπητη μου φωτεινη που σου μιλησα αποτομα σημερα ενω η λογικη λεει οτι ο,τι και να γινει στην τελικη δεν εγινε τπτ...οτι ακομα και η ηττα ειναι "νικη" γιατι θα δωσει πολυτιμη εμπειρια...υπαρχει η αλλη φωνη που με τρομοκρατει και μου κοβει τα ποδια...λες και θα χαλασει ο κοσμος αν εγω κανω γκαφα με γκομενα...
27-12-2010, 04:48 #186
Αυτο το ολοι ανθρωποι ειναι ειναι μεγαλη αληθεια ... αλλα οταν εχεις νουθετηθει μεσα σε ενα κοσμο οπου το τελειο μονο επικρατει αφου μονο αυτο προβαλλεται, οταν υπαρχουν ανθρωποι που ζουν με βαση επιταγες μοδας και περιοδικων, οταν οι κοπελες μαχαιρωνουν πισωπλατα η μια την αλλη και ζηλευουν και συνεχως θελουν το τελειο και βγαζουν και γλωσσα απο πανω.....οταν στις παρεεες ο μαγκας ειναι ο γαμιας και οχι ο ανθρωπος που λες κι εσυ που παραδεχεται οτι δεν ξερει και ζηταει συμβουλες τοτε τι στο καλο αυτοπεποιθηση να αναπτυξεις οταν εσυ εισαι απ τη φυση σου τελειομανης και εχεις το συνδρομο του καλου μαθητη? με πιανεις...ψαχνω να βρω μια αιτια για ολο αυτο γιατι ειναι πραγματικα κριμα...να πετας ετσι τα καλυτερα χρονια σου...αδικια στον εαυτο σου...τουλαχιστον....και χωρις λογο κιολας....
27-12-2010, 04:50 #187
27-12-2010, 05:26 #188
Θα πω κατι και θα κλεισω για σημερα...
Σημερα πηγα με τον φιλο που του εκμνηστηρευτηκα το προβλημα μου σε νυχτερινο μαγαζι διασκεδασης...μου ειχε πει πως η κοπελα του εχει μια φιλη που ψαχνεται...επισης μου ειπε οτι ειναι ωραια και ψηλη...μολις εχω γυρισει τωρα και θελησα, αφου σας εχω πει τα παντα μεχρι τωρα, να σας πω κι αυτο...ποιος ξερει... αν υπαρξει αισιο κλεισιμο αυτης της υποθεσης μπορει απο αυτο το ποστ, καποιος αλλος σαν κι εμενα να παρει θαρρος...
Λοιπον, η φιλη της κοπελας του φιλου μου ηταν εκθαμβωτικη...στα 21....Αρχικα εδειξε να χαρηκε που με γνωρισε αλλα οπως καθισαμε στα τραπεζια ημασταν λιγο μακρια. Εγω οπως ηταν φυσικο, αφου μου την προοριζαν και υπηρχε αυτο το feeling χοντροκολλησα να κανω οτιδηποτε...εστω και να μιλησω περα απο ενα τυπικο "χαρηκα" αλλα βεβαια ηταν και η αποσταση... Ενα φιλικο ζευγαρι που καθοταν διπλα στην "ετσι" βαρεθηκε κι εφυγε νωρις...κι ετσι οι καρεκλες διπλα της αδειασαν...οταν οι κοπελες σηκωθηκαν να χορεψουν (ηταν τρεις: η κοπελα του φιλου μου, η "ετσι" και μια φιλη τους) γυρναει και μου λεει ο φιλος μου: γιατι δεν κανεις τπτ? Ενω εγω του χα πει 2 μερες πριν οτι δεν ξερω τι στο διαολο να κανω...δεν το χω κανει ποτε...
Στην συνεχεια επεστρεψαν απο τον χορο και εγω σε μια κριση αισιοδοξιας πηγα προς το μερος της...Της επιασα κουβεντα για τα τυπικα...ξερεις...που σπουδαζεις, απο που εισαι, που μενεις και λοιπες μπουρδες....τωρα αν τα πα καλα ή οχι δεν ξερω...παντως οταν ειμαι αμηχανος μπορεις να το καταλαβεις ανετα γιατι γελαω σαν ηλιθιος, κανω νευρικες κινησεις και η νοημοσυνη μου μειωνεται στο μισο...Τεσπα...παμε παρακατω...
Εγω αντιληφθηκα οτι πρεπει να τις αρεσω...η οτι το οτι την πλησιασα την κολακευσε...ηταν χαμογελαστη και ελαφρως ντροπαλη και αυτη....λογικα παρα την εμφανιση της ειναι κι αυτη ψιλοαβγαλτη...ή ετσι δειχνει λογω και της διαφορας ηλικιας που εχουμε μπορει και να με ντρεπεται κιολας....Που να ξερε χαχαχαχαχα.... :) E συνεχισαμε την κουβεντα ελαφρως αμηχανα και παλι...τουλαχιστον απ την πλευρα μου...οταν δεν ειμαι αγχωμενος συνηθως ειμαι το αναποδο ακριβως...μπορει να σε κανω να λιωσεις απ το γελιο ή να σου προκαλεσω οτι συναισθημα θελω...απλα πρεπει να νιωθω ασφαλεια για να ξεδιπλωθω...οταν ειμαι σε φαση αγχους/αμυνας γινομαι το αντιθετο...δεν επικοινωνω με το περιβαλλον και βυθιζομαι στις σκεψεις μου..μπορει να με περασεις και για βλακα ή καθυστερημενο οταν με εχει καταβαλει το αγχος...τεσπα παμε παρακατω...
Ενω και παλι δεν ηξερα τι ακριβως να αισθανθω η να κανω, το γεγονος και μονο οτι ηταν χαμογελαστη και επιδεικνυε αμηχανια με εκανε να νιωσω πιο ανετα..δεν ημουν τελειως ανετος αλλα ηταν η πρωτη φορα που ενω με εβλεπε κοσμος, δεν κομπλαρα...αισθανομουν οτι εκανα κατι το νορμαλ...εδω ακομα και ο μπουζουξης της μπαντας του μαγαζιου μου εκλεινε το ματι...ε γιατι οκ το τραπεζι με τις κουκλες τις νεαρες και τα παλικαρια ε τα τραβαει τα βλεμματα....
Τηλεφωνο κομπλαρα να ζητησω...αλλα οταν την ρωτησα αν ασχολειται με ιντερνετ και λοιπα ε οκ πηγε κατευθειαν το μυαλο της στην σελιδα κοινωνικης δικτυωσης facebook και καταλαβε...κι οταν καταλαβε εδειξε να χαρηκε αφελως...σαν να περιμενε να το κανω...εγω επαθα ενα ψιλοσοκ απο μεσα μου γιατι δεν το περιμενα...μιλαμε για κοπελα σα τα κρυα τα νερα που ειναι και ψηλοτερη μου...Να της προκαλεσε αισθημα ασφαλειας και η δικη μου αμηχανια? τι να πω δεν ξερω... Να της αρεσα απλα..? ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω
οποτε φευγοντας απ το μαγαζι και ενω χαιρετηθηκαμε ολοι, εκεινη μου ειπε χαμογελοντας, εμεις θα τα πουμε στο facebook...
Στον γυρισμο ημουν στο αυτοκινητο εγω, ο φιλος μου και η κοπελα του...οι υπολοιπες φυγαν με αλλο αυτοκινητο. Οποτε μου λεει πως σου φανηκε η παρεα μας? της λεω γελοντας, μια χαρα....μου ειπε να γινω πιο συγκεκριμενος και της λεω "υπαρχει λογος να γινω πιο συγκεκριμενος?" λεγοντας εμμεσως πλην σαφως πως η φιλη της με ενδιαφερει....και να σας πω οντος με ενδιαφερει γιατι ειναι και μορφωμενη και εξυπνη αλλα φαινεται και καλο κοριτσι αλλα και μεσα στα αλλα ειναι ψηλη αδυνατη, με σωμα λαμπαδα, καστανη και ομορφη...
Εχει το πακετο που λεμε...Οποτε εγω απερισκεπτα σχεδον και για πρωτη φορα στη ζωη μου, εμμεσως πλην σαφως πεταω μεσα στην παρεα το μυνημα οτι μαρεσει η ταδε...ε κοριτσοπαρεα, το νεο θα κυκλοφορησει πιο γρηγορα κι απο φωτια σε ξερα φυλλα...και πρωτου παθω εγω την κριση πανικου αυριο που θα συνειδητοποιησω τι παω να κανω, σκεφτομαι σοβαρα να προσπαθησω κι οτι βγει....γιατι εγω ειπα στον φιλο μου με μενα τι παιζει και επειδη κι αυτος πρωτου βρει την κοπελα του εβραζε στο ιδιο καζανι απο συμπονοια προφανως θελησε να βοηθησει και μπορει να τα πε και στην κοπελα του...οποτε αφου ανοιχτηκα και ειμαι ειλικρινης για πρωτη φορα, δεν εχω και τον φοβο να ντροπιαστω αν κανω μαλακια και την ξενερωσω....ειναι πολυ καλυτερα οταν παιζεις με ανοιχτα χαρτια...
εσας ποια η γνωμη σας?
27-12-2010, 11:38 #189
Εγώ σε βρήκα μια χάρα πάντως...
Αααανετα... : )
27-12-2010, 11:45 #190
ειναι πολυ νωρις για χαρες
Οτι εχουμε πει πιο πανω, ολα οσα εγραψα ισχυουν και τα χω ακομα στο μυαλο μου...και το να πεσω να κολυμπησω στα βαθια μπορει να αποδειχτει και βλακεια...γιατι και εγω δεν θελω να πληγωθω και εκεινη δεν θελω να πληγωσω...με σταδιακες κινησεις θα δουμε πως θα παει....δεν εχω αλλο περιθωριο να κοροιδευω...
Διαβασα καποιο αλλο ποστ ενος 21χρονου που παραπονιοταν οτι ειναι παρθενος και ανυσηχουσε..καποιος του εφερε το παραδειγμα οτι εχει φιλο 30χρονο ο οποιος ειναι παρθενος και δεν το ν πειραζει..καποιος αλλος ειπε πως το λογικο ειναι αυτα να γινονται μεχρι τα 25....και ενα ακομα μελος του φορουμ σχολιασε οτι και τα 25 αργα ειναι...υπο την εννοια οτι υποδηλωνουν σοβαρο ψυχολογικο προβλημα...υπαρχει δλδ η περπτωση εγω που ειμαι 26 να πασχω απο τπτ σοβαρο? τι ακριβως δλδ? το οτι εχω στοιχεια κοινωνικης φοβιας (ή για να το πω πιο κομψα ειμαι ντροπαλος) το εχω καταλαβει....
λετε να το ψαξω πιο βαθια...λετε να σημαινει τπτ περισοτερο για μενα? να ανυσηχω?Last edited by jimmaster; 27-12-2010 at 12:00.
27-12-2010, 12:00 #191
αυτα εχεις εσυ!!
και μενει να πεις στο κακο ανθρωπακι που σου κουναει το δαχτυλο και σου κανει κριτικη,"αει χασου..."
κοιτα την πινκ..και γελα!!το θεμα του κομματιου ειναι ασχετο βεβαια..αλλα γιου γκοτ δε ποιντ!!
http://www.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
27-12-2010, 12:05 #192
27-12-2010, 12:28 #193
Σου εγραψα βρε οτι το θεμα του κομματιου ειναι ασχετο..εγω για τις δυο φωνουλες ηθελα να σου πω...ελεγες παραπανω """υπαρχει η αλλη φωνη που με τρομοκρατει και μου κοβει τα ποδια...λες και θα χαλασει ο κοσμος αν εγω κανω γκαφα με γκομενα..."""
Για αυτα που γραφεις στον Αλεξ εχω να σου πω οτι το μονο που εχεις ειναι απειρια στα σεξ.θεματα..μα...κανεις δεν γεννιεται γνωστης..
Εσυ θα αποφασισεις αν θα αποκτησεις εμπειρια..εγω θα σου ελεγα μην τα παιρνεις ολα στα σοβαρα..τσαλακωσου, ειναι πιο γοητευτικο!!
Φυσικα και δεν θελεις να πληγωθεις ουτε να πληγωσεις..κοινο νου ομως εχεις ναι?δεν σε κοβω για ανθρωπο που θα αλλοιωθει..δεν θα πας να κανεις κακο σε κανενα, τον ερωτα θες να ζησεις!!!θα σεβεσαι τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου και κυριως τον εαυτο σου..αλλιως μπες στη γυαλα για να μην πληγωθεις!!
Βγαλε απο το μυαλο σου οτι κατι εχεις..μια χαρα εισαι...:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
27-12-2010, 12:37 #194
Kαλα λες...πρεπει να βγω απ τη γυαλα πια...βεβαια αλλο τωρα να το λεω, κι αλλο να το κανω αλλα οπως ειπαμε ακομα και σε σιγουρη καταστροφη μεσα να παω, παλι δεν εγινε τπτ...παμε παρακατω...
Οσο για αυτα τα γαμημενα που βγαζει ο καθενας, αυτα με φαγανε!! Μεχρι τα 25 εισαι νορμαλ, οχι δεν εισαι, οχι εισαι μεχρι τα 30...!! ο αλλος ηταν 21 και ανησυχουσε, εγω γνωστους που πηγανε σε οικο ανοχης στα 15 και αλλους που ειναι 28 κι ακομα τπτ! Δεν ξερω τι να παρω και τι να αφησω...απο τη μια φοβαμαι για μενα, απο την αλλη ομως νιωθω οτι αν ολα πανε καλα, εγω θα ειμαι χαρουμενος και θα τα ξεχασω ολα...ή μαλλον δεν θα μου φανουν και τοσο τραγικα....οκ ισως ολα αυτα επρεπε να τα χω αντιμετωπισει νωριτερα...αλλα ειμαι λιγο αργος στις αντιδασεις μου δυστυχως...ενω ειμαι εξυπνος, ταυτοχρονα μπλοκαρω ευκολα....να χει να κανει με ελλειψη σε καποιον νευροδιαβιβαστη? ξερω οτι αν το σθζητησω με ειδικους θα μου πουν το απλο, εισαι νορμαλ γιατι εφοσον δεν εχεις κατι παθολογικο ειναι απλα ετσι η φυση σου...ναι αλλα αυτη η φυση μου με εμποδιζει στη ζωη μου....εχετε ξυπνησει ποτε τελειως αποδιοργανωμενοι, να αναπνεετε τρεμαμενα και να νιωθετε ρακος? εγω πολλες φορες...οπως τις τελευταιες μερες που εβλεπα τους εφιαλτες....με πιανει ενα πραμα σαν σφιξιμο στο στομαχι και μου χαλαει τη διαθεση...να ειναι οι καταπιεσμενες ορμες? το ιδιο ελεγε στο αλλο ποστ που σας ειπα ενα μελος...οτι οι χρονιως καταπιεσμενες ορμες δημιουργουν σοβαρα προβληματα...κι αν ειναι ετσι εγω πως στο καλο την παλεψα?
27-12-2010, 12:57 #195
αυτο που γραφεις για την ηλικια δε χρειαζεται να το σκεφτεσαι τοσο, για τους εξης δυο λογους:
1. μπορει να σου τυχει γκομενα γαματη και να ειναι οπως το θες, με αποτελεσμα να εισαι ευτυχισμενος και να καταληξεις σε γαμο!
2. σε μας τους αντρες η ηλικια μετραει πιο πολυ σαν κατι θετικο. ενω οι γυναικες μεχρι τα 25-30 πρεπει να εχουν βρει κατι σταθερο, αλλιως μενουν στο ραφι, γιατι δε μετρανε πλεον σαν "φρεσκιες"... οι αντρες οσο μεγαλωνουν τοσο ωριμαζουν και μετρανε περισσοτερο, αποκτουν αυτο που λεμε γοητεια, και φυσικα ειναι καλυμμενοι και οικονομικα. δεν εχεις ακουσει πχ πολλους παντρεμενους που εχουν παραληλα ενα κοριτσακι, με μεγαλη διαφορα ηλικιας ? πολλες -αν οχι ολες- πασχουν απ'το συνδρομο μπαμπακα, γι'αυτο προτιμουν μεγαλους (+ τα λεφτα).
εγω αυτα σκεφτομαι και λεω δε με νοιαζει που με φαγαν τα χρονια...