Τι σκέφτεστε; - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 1532 FirstFirst ... 30383940414250901405401040 ... LastLast
Results 586 to 600 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σιγά ρε παιδιά, μην τρελαίνεστε! Πού βλέπετε συνεχώς ερωτευμένους και ικανοποιημένους από τη ζωή και τη σχέση τους?
    Γιατί εγώ βλέπω πιο συχνά μόνους και ανικανοποίητους. Είτε έχουν είτε δεν έχουν σχέση.
    εγω προσωπικα με οσες κοπελες ετυχε να κρατησω επαφη, εστω φιλικα, βλεπω οτι με το που χωριζουν τον εναν, πιανουν αμεσως τον αλλον! κι αν δεν κανουν ξανα αμεσως σχεση, εστω μεσα στο κεφαλι τους υπαρχει ο επομενος, και δηλωνουν full ερωτευμενες μαζι του (κι αν δεν τους κατσει, τοτε καταληγουν με τον επομενο λιγοτερο καλυτερο, απλα για να μην ειναι μονες). το ολο θεμα μοναξια δεν υπαρχει. το αν ειναι ικανοποιημενος ή ανικανοποιητος καποιος ειναι διαφορετικο, σιγουρα δε γινεται να περιμενεις μια ζωη να βρεις το δηθεν αλλο σου μισο που θα σε ικανοποιησει κι 100%, γιατι δεν υπαρχει κι ολας. ο πριγκιπας πανω στο ασπρο αλογο ανηκει στο μυαλο των ανηλικων κοριτσιων, που δεν εχουν κανει σχεση ακομα...

Banned
    αυτο που σκεφτομαι σημερα ειναι παλι κατι ασχημο. απλα ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΟ ΣΑΣ και σε ολους!
    εχω γεμισει ενα σωρο αχρηστα ατομα που κανενα δε μου ταιριαζει, και τελικα σαββατιατικα παλι μονος μενω, βλεπωντας τα καραγκιοζακια να μου κανουν επιδειξη ποσο ερωτευμενα ειναι. θελω να εξαφανιστω απο παντου, να μη βλεπω, να μη σκεφτομαι!

Senior Member
    Σκέφτομαι πως προσπαθώ να γράψω όλη τη μυρωδιά
    που άφησε στα δάχτυλά μου το μανταρίνι που μόλις ξεφλούδισα.

Και δεν μπορώ..

Senior Member
    ζουλα ενα απο τα φλουδια μπροστα στο ματι σου και θα το πεταρισουν τα βλεφαρα σου αμεσως αυτο που θελεις να πεις ; )
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    σκεφτομαι ποσο αγαπω τον υπνο και το φαγητο :P

Senior Member
    σκεφτομαι ποσο με αγαπα ο υπνος και το φαγητο!!!

με εχουν πνιξει με την αγαπη τους...

μα εγω εχω βρει αγαπη αλλη

λιγουρευομαι ενα γυμναστηριο.....λουκουμι!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ...πως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις...
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    edited: εγραψα πολλες μαλακιες αλλα τις εσβησα. αυτο που σκεφτομαι παλι ειναι οτι οι κοπελες εχουν καταντησει κυριολεκτικα να ειναι εν αχρηστια (ερωτικα), κι οτι το πιο ευκολο πραμα καταντησε πλεον το πιο δυσκολο...
    Last edited by deleted-member30-03; 25-01-2011 at 00:51.

Senior Member
    ...πως η ομορφιά στην ζωή χάνεται εύκολα...

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    ...πως η ζωή χάνεται εύκολα...
    fixed!
    δε πιστευω πως η ομορφια και η ζωη συμβαδιζουν anyway...

τεσπα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αυτη η χωρα εχει κανει σε ολους μας ζημια, και ειναι κριμα που δε μπορουμε να σηκωθουμε να φυγουμε ολοι απο εδω. ή μηπως τελικα δε φταιει μονο η χωρα και παντου ειναι τα ιδια σκατα ? τοτε ποιος ο λογος να ζεις εδω πανω, ειδικα οταν εισαι μονος σου και κανεις δε σε θελει ?

Senior Member
    xe xe xe !!!!skeftomai οτι δεν ξεφευγεις απο τα αρπακτικα ποτε η,θα σε σκοτωσουν η θα σκοτωσεις
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    Quote Originally Posted by soft View Post
    xe xe xe !!!!skeftomai οτι δεν ξεφευγεις απο τα αρπακτικα ποτε η,θα σε σκοτωσουν η θα σκοτωσεις
    νομος της ζουγκλας!

συγνωμη για την παρεμβολη στις σκεψεις σου :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    fixed!
    δε πιστευω πως η ομορφια και η ζωη συμβαδιζουν anyway...

τεσπα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αυτη η χωρα εχει κανει σε ολους μας ζημια, και ειναι κριμα που δε μπορουμε να σηκωθουμε να φυγουμε ολοι απο εδω. ή μηπως τελικα δε φταιει μονο η χωρα και παντου ειναι τα ιδια σκατα ? τοτε ποιος ο λογος να ζεις εδω πανω, ειδικα οταν εισαι μονος σου και κανεις δε σε θελει ?
    μου κάνεις κ διορθώσεις, ε????

κενό, δν φταίει η χώρα.
    μν επιμένεις πως κανείς δν σε θέλει.
    τόσες σχέσεις έκανες.
    δεν σε ήθελαν αυτές οι κοπέλες?

δν πιστεύω να θέλεις να αλλάξεις κ πλανήτη...
    δν φτάσαμε ακόμη εκεί.
    μέχρι να φτάσουμε, θα έχεις κάνει πράγματα που δν θα θέλεις να φύγεις.
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ??? Ε???

Banned
    κενό, δν φταίει η χώρα.
    απλα τα πραγματα δεν προχωρανε γενικοτερα. ουτε στον επαγγελματικο τομεα, ουτε στα ερωτικα, ουτε πουθενα! οκ να πεις οτι εχω κομπλεξ με την ελλαδα αφου πλεον τη μισω και τη σιχαινομαι και οπως σου εχω πει δε με εκφραζει τπτ εδω περα, αλλα πως γινεται το ιδιο να ισχυει και για αλλους και κανεις να μη μπορει να φτιαξει τη ζωη του οπως θελει εδω ?

μν επιμένεις πως κανείς δν σε θέλει.
    τόσες σχέσεις έκανες.
    δεν σε ήθελαν αυτές οι κοπέλες?
    και ναι δε με θελουν πλεον! οι σχεσεις αυτες ανηκουν στο παρελθον, το θεμα ειναι τωρα τι γινεται που σαπιζω μονος. αμα κατσεις και τις βρεις τωρα λοιπον μια μια και τις ρωτησεις αν νιωθουν εστω λιγο κατι, η απαντηση θα ειναι οχι! ακομα και γι'αυτη που αγαπησα περισσοτερο απ'ολες και τη φροντιζα σαν τα ματια μου, η απαντηση ειναι παλι οχι. αμα πεθανω στη κηδεια μου εκτος απο γονεις και κανα δυο συγγενεις, δε θα ερθει κανενα αλλο ατομο! και by the way, για την ηλικια μου δεν εχω κανει και τοσες σχεσεις, ισα ισα που ειναι ελαχιστες σε συγκριση με αλλους. δε χωριζω και στο καπακι ξαναξεκιναω. μεχρι να βρεθει η αλλη και να δεχτει περναει αρκετος καιρος. και τωρα δεν υπαρχει καμια στον οριζοντα απλα.

δν πιστεύω να θέλεις να αλλάξεις κ πλανήτη...
    δν φτάσαμε ακόμη εκεί.
    μέχρι να φτάσουμε, θα έχεις κάνει πράγματα που δν θα θέλεις να φύγεις.
    μακαρι να αλλαζα πλανητη, να μπορουσα να τηλεμεταφερθω σε ενα αλλο σωμα καπου αλλου...

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ??? Ε???
    ο αρνητισμος υπαρχει χρονια τωρα, φαινεται μεχρι και στη μαπα μου.

Senior Member
    ............................
    Last edited by soft; 27-01-2011 at 00:19.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ