με αφησε για αλλη.. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 303
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερουμε καν αν η "αλλη" ανταποκρινεται οπως θα ηθελε.
    ο τυπος μπορει να δυσκολευεται με την αλλη και να χρειαζεται ενα οικειο, φιλικο προσωπο που ειναι τρελλο και παλαβο γι αυτον, οτι μαλακια και να κανει, να τον παρακαλαει και να τον υπομενει και να του λεει ποσο πολυ τον αγαπαει και ποσο ωραιος ειναι....
    γιατι να μην το κανει λοιπον?????

το θεμα ειναι ΕΣΥ γιατι το κανεις?
    αν παιρνει καθημερινα τηλεφωνο, ενας λογος παραπανω καλη μου.
    κλειστο του το στα μουτρα και σταματα τις ερωτησεις.
    οσο του κανεις ερωτησεις που εχουν αυτονοητη απαντηση, θα παιρνεις ηλιθιες απαντησεις και η ζωη θα συνεχιζεται..
    αστον να παιρνει μονος του και να αναρωτιεται αν ξυπνησαν οι δουλοι...

+++++++ πες τα χρυσόστομη, ακριβώς έτσι είναι...
    μια χαρά περνάει ο τύπος....ότι ώρα θέλει σε έχει, τονώνει μια χαρά τον εγωισμό του και συ απλά χορεύεις στο ρυθμό που παίζει...

Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    μηπως μιλαμε για το ιδιο ατομο? απιστευτη συμπτωση. χτες ημασταν μαζι παλι, καναμε σεξ μετα απο πολυ καιρο. ηταν παλι τρυφερος μαζι μου,με εχει τρελανει. το πρωι σηκωθηκε κι εφυγε στην πολη του. μετα απο αυτο το στομαχι μου εχει διαλυθει εντελως σηκωθηκα και ξερνουσα.κι επειδη δεν τρωω τιποτα,ξερναω μονο υγρα. πειτε μου τι να κανω τουλαχιστον με το στομαχι μου.υπαρχουν καποια χαπια?η να κανω κατι να παθω αμνησια να μην σκεφτομαι. καταλαβαινω οτι εχω κανει κι εγω λαθη.τον ειχα πολυ καιρο γραμμενο, δεν τον επαιρνα τηλεφωνο,με επαιρνε παντα αυτος.τον θεωρουσα δεδομενο. και στην αρχη της σχεσης μας αυτος με κυνηγουσε,εγω το ειχα δει πιο επιπολαια.ισως να με εκδικεται τωρα.αλλα με εχει 1 μηνα στο περιμενε ουτε αυτος ξερει τι θελει προφανως.
    Αφού σ’ αρέσει να γίνεσαι σκευος ηδονής, δικαίωμα σου
    γιάννης

αν εχει ερωτευτει καποια αλλη γιατι να συνανταει και εμενα? και γιατι να μου λεει οτι δεν εχει αλλη? τι εχει σε αυτο το βρωμομυαλο του? με παιδευει. μακαρι να γνωρισω καποιον αλλο και να τον ξεπερασω συντομα!
    Άρχισες να μπαίνεις στο σωστό δρόμο.

Συνηδητοποιείς όσο παιρνάνε οι μέρες το πραγματικό υπόβαθρο της σύνδεσης σου με τον τύπο. Σε έχει για δεδομένη, βρέξει χιονίσει που λένε. Σε έχει στη λίστα με τις ερωτικες του παρτενέρ, άμα δε βρει αλλού ή θελει κατι γνωριμο έρχεται στη δεδομένη, της πουλά και λίγο έρωτα κι ελπίδα να κάνει το σεξ και μετά φευγει και ξανάρχεται σαν φαύλος κύκλος. Επιτέλους όμως άρχισες να βλεπεις τα πράγματα στην αληθινή τους όψη, όχι στη φανταστική ιδανική στην οποία ζούσες. Το επόμενο στάδιο θα ναι να διαμορφώνεις στη σκέψη το προφιλ του επόμενου που θα ναι ειλικρινής και θα σε κανει ευτυχισμένη.
    γιάννης

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Στην ουσια απαντησα, κι εσυ εχεις γελοιοποιησει το θεμα αρκετες φορες με τις ανοητες κορασιδες και τα κατακαημενα ανοητα θηλυκα που κοιτανε μονο τα μπρατσα και πεφτουνε στους εκμεταλλευτες που τις πετανε σα στυμενες λεμονοκουπες. Να μην αρχισω να παραθετω μηνυματα!
    Δεν έχω γελοιποιήσει το θέμα. Τα επιχειρήματα μου τα αντλώ μέσα από καταστάσεις που έχω δει και βλεπω με τα ίδια μου τα μάτια στην καθημερινότητα, δεν τα βγάζω από τη φαντασία μου. Βέβαια μπορεί σα χαρακτήρας εσύ να αντικρίζεις ως γελοιοποίηση ότι έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω σου. Έχω δει κοπέλες να κρέμονται από τα χείλη του κάθε μ....κα που ξερει να σταζει μέλι και να παριστάνει τον νταή και μετά να τον ακολουθάνε ξοπίσω και να απορρίπτουν άλλους που τους λείπει το χάρισμα αυτό. Έχω δει και στυμένες λεμονόκουπες όπως τις λες, κοπέλες απογοητευμένες, σε κατάθλιψη, να ψάχνουν να πιαστούν από κάπου για να ηρεμήσουν μετά από τραυματικές εμπειρίες. Έχω δει τέτοιες και συγκλονίστηκα΄
    . Πες μας και συ από τα δικά σου βιώματα άμα θες.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνουμε στο κομματι που λεει "ωραιος ο ενθουσιασμος σε μια νεα σχεση"
    εκει που διαφωνουμε, ειναι στην εντυπωση σου οτι οι γυναικες κερδιζονται με αρλουμπες και ψεματα.
    δεν λεω οτι δεν υπαρχουν παπαρολογοι και ψευτες , λεω οπμως οτι οι γυναικες κερδιζονται με καλη ερωτικη χημεια, με γοητευτικους και αισθησιακους ανδρες, σιγουρους για τον εαυτο τους, πνευματωδεις, τρυφερους, ευαισθητους, δυναμικους , καλους εραστες και μερικα ακομα χαρακτηριστικα κατα περιπτωση.
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥς τυχαινει να ειναι και ψευτες συν τοις αλλοις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που κερδιζει τις γυναικες. ειναι απλα μια παραπλευρη απωλεια.

μην ξεχνας ομως, οτι υπαρχουν και καθολου γοητευτικοι , καθολου ανετοι, καθολου ερωτικοι η πνευματωδεις ανδρες, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ να ειναι ψευτες και παπαρολογοι.δεν ειναι προνομιο των αδιαφορων ανδρων η ειλικρινεια.....καθε αλλο...
    Συμφωνούμε στα χαρακτηριστικά που θες από έναν άντρα. Τα επόμενα χαρακτηριστικά που πρεπει να χει και να προσφερει είναι η ασφαλεια, αγάπη, η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη.
    γιάννης

Senior Member
    δεν το περιμενα να με πειραξει τοσο,πραγματικα. να φανταστειτε το σκεφτομουν καιρο κιολας. οτι πολλα χρονια ειχαν περασει ισως επρεπε να βρω καποιον αλλο κι εγω. ειναι δυνατον να ημουν τοσο ερωτευμενη και να μην το ειχα καταλαβει. και τωρα αυτος να μου λεει δωσε μου λιγο χρονο δεν ειμαι καλα,θελω να βρω δουλεια κλπ? οσο μου το λεει αυτο τοσο εγω τρελαινομαι και νομιζω οτι ειναι με την αλλη. κι αν μαθω οτι οντως ειναι ψεματα ολα αυτα πως να αντιδρασω? να κανω τον μαλακα και να φυγω? με πληγωμενο οσο δεν παει εγωισμο? κατι που δεν προκειται να χωνεψω ποτε οσο ζω? τι συμπεριφορα ειναι αυτη? απαραδεκτη!

Senior Member
    σημερα με τα χιλια ζορια αφου εμαθα κι αλλα πραγματα για αυτην κι οτι 1 μηνα τωρα με φλομωσε στο ψεμα, μου ειπε οτι με βλεπει φιλικα. ενιωσα 1000 μαχαιρια να μπαινουν στην καρδια.αρχισα να εχω τρεμουλο και σπασμους.πηγα να πεσω απο το μπαλκονι και με σταματησε η φιλη μου.εχω αναγουλες τωρα.να δω τι μερα θα ξημερωσει αυριο.ο προδωτης..διπροσωπος..ψευτη ς.. νιωθω σαν να πεθανε ενας συγγενης μου ειναι φυσιολογικο αυτο????
    Εσύ δεν το'γραψες αυτό πριν μια βδομάδα? Το ξέχασες?

οχι,εσυ κοπελια τι του εκανες?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    μηπως μιλαμε για το ιδιο ατομο? απιστευτη συμπτωση. χτες ημασταν μαζι παλι, καναμε σεξ μετα απο πολυ καιρο. ηταν παλι τρυφερος μαζι μου,με εχει τρελανει. το πρωι σηκωθηκε κι εφυγε στην πολη του. μετα απο αυτο το στομαχι μου εχει διαλυθει εντελως σηκωθηκα και ξερνουσα.κι επειδη δεν τρωω τιποτα,ξερναω μονο υγρα. πειτε μου τι να κανω τουλαχιστον με το στομαχι μου.υπαρχουν καποια χαπια?η να κανω κατι να παθω αμνησια να μην σκεφτομαι. καταλαβαινω οτι εχω κανει κι εγω λαθη.τον ειχα πολυ καιρο γραμμενο, δεν τον επαιρνα τηλεφωνο,με επαιρνε παντα αυτος.τον θεωρουσα δεδομενο. και στην αρχη της σχεσης μας αυτος με κυνηγουσε,εγω το ειχα δει πιο επιπολαια.ισως να με εκδικεται τωρα.αλλα με εχει 1 μηνα στο περιμενε ουτε αυτος ξερει τι θελει προφανως.
    οντως, φοβερη συμπτωση.....βασικα απλα προκειται για τον ιδιο τυπο ανδρα, στην ταινια της ζωης του αυτος ειναι ο πρωταγωνιστης κ ολοι οι αλλοι ειμαστε κομπαρσοι..........μην τον ξαναδεις, εξαφανισου κ να δεις πως θα κανει....δεν την αντεχουν την απορριψη! αλλα θα δεις, υπαρχουν πολυ καλυτεροι αντρες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εσύ δεν το'γραψες αυτό πριν μια βδομάδα? Το ξέχασες?
    μου τα ειχε πει αυτα αφου αρχισα να του στελνω απειλητικα μηνυματα και να τον βριζω. μου ειπε οτι το ειπε για να σταματησω να τον βριζω. προχτες με πηρε τηλεφωνο και του λεω οταν ερθεις θα σου δωσω τις φωτογραφιες σου για να μην τις σχισω και ολα τα δωρα που μου εχεις παρει αυτα τα χρονια και πριν προλαβω να τελειωσω την φραση πλανταξα στο κλαμα.Αρχισε αυτος αγαπουλα μου,καρδουλα μην κλαις,θα ερθω την τεταρτη να κοιμηθουμε αγκαλιτσα.Εμεινα οταν το ακουσα αυτο.Δεν υπαρχει καμια λογικη.Θελω να το τελειωσω ολο αυτο τον παρακαλαω να μου δωσει μια εξηγηση και τελος.του λεω δεν θα με πληγωσεις ετσι κι αλλιως μετα απο ολα αυτα δεν θα μπορεσω να σε ξαναεμπιστευτω ποτε μου(ασχετα αν μεσα μου καιγομαι). ειναι τοσο δυσκολο να μου το πει??? καθε μερα αυτο το πραγμα του λεω και λεει σταματα να με πιεζεις! ναι αλλα κι εγω πρεπει να συνεχισω την ζωη μου δεν το καταλαβαινει? ρε που εμπλεξα γαμω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    οχι,εσυ κοπελια τι του εκανες?
    τι του εκανα?παντως δεν τον απατησα.αλλα ισως τελικα επρεπε. τωρα θελω να τον κανω να τσουξει να βρω καποιον αλλον και να αρχισω να τον κοροιδευω οπως με κοροιδευει αυτος.

Junior Member
    ναι αλλα κι εγω πρεπει να συνεχισω την ζωη μου δεν το καταλαβαινει? ρε που εμπλεξα γαμω?
    εσυ το καταλαβαίνεις ?

Senior Member
    μου τα ειχε πει αυτα αφου αρχισα να του στελνω απειλητικα μηνυματα και να τον βριζω. μου ειπε οτι το ειπε για να σταματησω να τον βριζω. προχτες με πηρε τηλεφωνο και του λεω οταν ερθεις θα σου δωσω τις φωτογραφιες σου για να μην τις σχισω και ολα τα δωρα που μου εχεις παρει αυτα τα χρονια και πριν προλαβω να τελειωσω την φραση πλανταξα στο κλαμα.Αρχισε αυτος αγαπουλα μου,καρδουλα μην κλαις,θα ερθω την τεταρτη να κοιμηθουμε αγκαλιτσα.Εμεινα οταν το ακουσα αυτο.Δεν υπαρχει καμια λογικη.Θελω να το τελειωσω ολο αυτο τον παρακαλαω να μου δωσει μια εξηγηση και τελος.του λεω δεν θα με πληγωσεις ετσι κι αλλιως μετα απο ολα αυτα δεν θα μπορεσω να σε ξαναεμπιστευτω ποτε μου(ασχετα αν μεσα μου καιγομαι). ειναι τοσο δυσκολο να μου το πει??? καθε μερα αυτο το πραγμα του λεω και λεει σταματα να με πιεζεις! ναι αλλα κι εγω πρεπει να συνεχισω την ζωη μου δεν το καταλαβαινει? ρε που εμπλεξα γαμω?
    μα σου ειπε την αληθεια και δεν σου αρεσε η αληθεια..
    στην πραγματικοτητα τον παρακαλας να σου πει ψεματα..
    ξερεις κανεναν που να τον βριζουν και για να γλυτωσει το βρισιμο να λεει οτι υπαρχει αλλη??? μα η αλλη θα ηταν η μεγαλυτερη αφορμη για βρισιμο αφου μεχρι τοτε (και καλα) το εκρυβε.
    αφου σε ακουσε σε κατασταση υστεριας, να κλαις και να μιλας για σχισμενες φωτογραφιες και δωρα κλπ, εσπασε και σου πεταξε ενα ξεροκομματο(θα ερθω για αγκαλιτσα) κι εσυ αυτο το θεωρησες ενδειξη ερωτικου ενδιαφεροντος?
    στο εκρυβε και δεν το δεχοσουν γιατι εβλεπες ολα τα σημαδια . στο ειπε κι εκει κι αν τρελαθηκες, ωσπου αναγκαστηκε υπο την πιεση των ασχημων αντιδρασεων σου να το παρει πισω.
    εξακολουθει να σου λεει οτι τον πιεζεις , πραγμα που σημαινει οτι οντως υπαρχουν πραγματα να πει, αλλα δεν εχει διαθεση να μπει σε τετοια διαδικασια.
    μα τι αλλο περιμενεις για να καταλαβεις οτι εχει τελειωσει η ιστορια και δεν μπορεις ΕΣΥ να το δεχτεις?
    αυτος ειναι που πρεπει να καταλαβει οτι πρεπει να πας παρακατω, η εσυ?
    αυτος εχει παει ηδη παρακατω, στο εδειξε, στο ειπε κι εσυ προσπαθεις να τον κανει να το παρει πισω με το ζορι...
    απο μονη σου μπλεκεις, δεν σε μπλεκει αυτος..
    αυτος στο εδειξε με ολους τους τροπους οτι θελει κατι αλλο απο αυτο που ειχατε μεχρι τωρα..

Senior Member
    απαιτω σεβασμο ρε γαμ... να μου πει ναι εχω αλλη συγνωμη που σου φερθηκα ετσι,συνεχισε την ζωη σου τωρα και δε θελω καμια επικοινωνια.ειναι τοσο δυσκολο να το κανει 27 χρονων γαιδουρι?

απαιτω σεβασμο ρε γαμ... να μου πει ναι εχω αλλη συγνωμη που σου φερθηκα ετσι,συνεχισε την ζωη σου τωρα και δε θελω καμια επικοινωνια.ειναι τοσο δυσκολο να το κανει 27 χρονων γαιδουρι?
    Για να γίνει αυτό πρέπει εσύ να πάψεις να ασχολείσαι μαζί του, να κόψεις καθε επικοινωνία μαζί του και να πάψεις να τον σκεφτεσαι διαρκώς. Ξεκίνα να σκέφτεσαι την επόμενη σχέση, αυτη που θα σε κανει πραγματικά ευτυχισμένη. Από εσένα εξαρτάται αν θα γυρίσεις σελίδα.
    Πάντως τωρα δεν είσαι τόσο κολλημένη μαζί του όσο όταν ξεκίνησες το θεμα αυτό και σιγα σιγα συνηδητοποιείς με τι χαρακτηρα στην πραγματικότητα είχες να κάνεις. Είσαι δηλαδή στην αρχή της πορείας να τον ξεπεράσεις και αυτό είναι καλό!
    γιάννης

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast