με αφησε για αλλη.. - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 303
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    μαλλον η αλλη ειναι επιφανειακη κι οχι εγω. μακαρι να εχει ερωτευτει το παιδι. γιατι απο οτι καταλαβα μονο με τον εαυτο του ειναι ερωτευμενος. για αυτο και δεν εχει φιλους και ψαχνει μονιμως να ειναι σε μια σχεση.και φυσικα σαν τη μαιμου πιανει το κλαδι πριν αφησει το προηγουμενο.
    Αφού τετοιος είναι εσύ πως και πήγες και κόλλησες μαζί του? τι του βρησκες? Ή απλά επειδή ήταν τόσο όμορφος αυτό επεσκίαζε όλα τα πλην που είχε?

Πήγες θύμα της δικής σου ανωριμότητας και επιπολαιότητας. Όμως με το πάθημα σου ωρίμασες, προσγειώθηκες. Έτσι απέκτησες την εμπειρία και τη γνώση, τα απαραίτητα εφόδια για να επιλέξεις μια νέα σχέση, να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, αυτόν που πραγματικά θα σε αγαπήσει, κι έτσι μεσα από την αγάπη του για σενα θα χει τον εαυτό του δεδομένο σε σένα, που δεν θα τον χωρίζουν από σενα ούτε οι μηνες ουτε οι αποστάσεις. Αυτόν να τον ξεχάσεις, κατάλαβες επιτελους τι άνθρωπος είναι, δεν μπορείς να του αλλάξεις χαρακτήρα, αν τα ξαναφτιάξεις μαζί του θα επαναλαμβάνεται από καιρό σε καιρό η ίδια ιστορία και όλο εδώ θα γραφεις.
    γιάννης

Senior Member
    πειραζει που ερωτευτηκα?δεν ηταν μονο ομορφος ειχε κι αλλα. απλα δεν ξερει πως να μην πληγωνει τους αλλους.τωρα ειναι αργα, τι να κανω?
    και το οτι επαθα αυτο δε σημαινει οτι ο επομενος θα ειναι τελειος και θα μου φερεται αψογα. αυτο φοβαμαι.

πειραζει που ερωτευτηκα?δεν ηταν μονο ομορφος ειχε κι αλλα. απλα δεν ξερει πως να μην πληγωνει τους αλλους.τωρα ειναι αργα, τι να κανω?
    και το οτι επαθα αυτο δε σημαινει οτι ο επομενος θα ειναι τελειος και θα μου φερεται αψογα. αυτο φοβαμαι.
    Απλά το όμορφος ήταν το κατι άλλο για σενα, είναι αυτό που έδινε αξία σε όλο του το είναι.
    Να σου πω κατι, το ότι σε παίρνει τηλέφωνα, έρχεται και σε βρήσκει κλπ δηλ που θελει να επικοινωνεί μαζί σου, μήπως τα κάνέι όλα αυτά επειδή μετάνοιωσε που σε άφησε για άλλη και ψάχνει τροπο να επανασυνδεθείτε; ίσως έτσι να χουν τα πράγματα, να μετανοιωσε, να καταλαβε το λάθος του και να θελει να επιστρέψει. Και να μη σου το λεει αυτό ευθέως. Και μετα τα όσα έγιναν να ντρέπεται να σου το ζητήσει ή να πστεύει ότι δεν θα τον πιστέψεις και θα τον απορρίψεις. Το σκέφτηκες αυτό; πέντε χρόνια μαζί δεν είναι καθόλου λίγα. Δεν ξερεις ποτε κατα βαθος πως σκεφτεται καποιος.

Όσον αφορά το θέμα «επόμενος», από εσένα εξαρτάται. Αν τον επιλέξεις με τα ίδια κριτήρια όπως τον πρώτο πολύ πιθανό να ξαναπάθεις τα ίδια. Θα πρέπει να τροποποιήσεις λίγο τα κριτήρια σου, να δεις και άλλες όψεις του υποψήφιου που θα χεις απεναντι σου, να τον ψάξεις από όλες τις όψεις κι από αυτές στις οποιες δεν είχες δώσει σημασία όταν τα φτιαχνες με τον πρώην, και μετά να δοθείς. Έμαθες μέσα από το πάθημα, χρησιμοποίησε την εμπειρία σου αυτή στη νέα επιλογή. Αμα ψαξεις προσεκτικά θα βρεις αυτον που θα σε σεβεται και θα ναι πιστός μαζί σου, που θα νοιωθεις κοντα του ασφαλής και δε θα ναι μονο ωραίος.
    γιάννης

Senior Member
    αν ηθελε να ειναι μαζι μου θα αφηνε την αλλη,αλλα δεν βλεπω να την εχει ξεκοψει. μαλλον θελει και τις 2 και ειναι αναποφασιστος. το θεμα ειναι οτι εγω αυτες τις μερες επεσα παλι παρα πολυ ψυχολογικα.απιστευτο κλαμα και απογοητευση.νομιζα οτι θα λιποθυμησω η οτι θα σταματησει η καρδια μου να χτυπαει.ακομη πιστευω οτι βλεπω εφιαλτη και θα ξυπνησω.

αν ηθελε να ειναι μαζι μου θα αφηνε την αλλη,αλλα δεν βλεπω να την εχει ξεκοψει. μαλλον θελει και τις 2 και ειναι αναποφασιστος. το θεμα ειναι οτι εγω αυτες τις μερες επεσα παλι παρα πολυ ψυχολογικα.απιστευτο κλαμα και απογοητευση.νομιζα οτι θα λιποθυμησω η οτι θα σταματησει η καρδια μου να χτυπαει.ακομη πιστευω οτι βλεπω εφιαλτη και θα ξυπνησω.
    Διεκδίκησε τον αφού παίζει και με τις δυο και αφού εσύ κατά βάθος τον θελεις τόσο πολύ. Και η καλήτερη να κερδίσει. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, άμα το χει να ξενοκοιτάζει και να τα φτιάχνει με την καθεμια΄αυτό δεν μπορείς να του το κόψεις, θα πρεπει να τον ανεχτείς μια ζωή να σου κανει τετοια και να τα συνηθήσεις.
    Πάντως δεν ειμαστε μουσουλμάνοι όπου επιτρεπεται ο γαμος με περισσότερες γυναίκες.

Αχ σε ποιους πατε και πεφτετε και μετα κλαίτε........
    Πόσο τα καταφερνουν καποιοι και σας θαμπώνουν και πεφτετε στην παγίδα τους και μετα δεν μπορείτε να ξεφυγετε.........
    Και πόσο εύκολα απορρίπτεται όλους τους άλλους που δεν κατεχουν το χαρισμα να θαμπώνουν......
    γιάννης

Senior Member
    τον διεκδικησα, ποσο πιο χαμηλα να πεσω? η μονη λυση ειναι να νιωσει κι αυτος οτι με χανει αλλα οριστικα. τι απογοητευση θεε μου!

τον διεκδικησα, ποσο πιο χαμηλα να πεσω? η μονη λυση ειναι να νιωσει κι αυτος οτι με χανει αλλα οριστικα. τι απογοητευση θεε μου!
    δεν μπορει αυτος να νοιωσει ότι σε χανει οριστικα αφού ξερει ότι εισαι δεδομένη βρεξει χιονίσει που λένε οποτε αυτος κανει το παιχνιδι. Και πίσω να επιστρέψει θα σου ξανακανει τα ίδια, το χει στο αίμα του να κανει τετοια, αλλά θα ξερει ότι λιγο θα σε πειράζει αλλά μετά θα σου παιρνα αφού εισαι η δεδομένη στην υπόθεση.

Θαμπώθηκες, έμπλεξες, εγκλωβίστηκες και τωρα βασανίζεσαι και κανείς δεν ξερει ακόμα για ποσο θα βασανίζεσαι, εκτός κι αν αυτός, που τον άφησες το παιχνιδι να ναι δικό του, νοιώσει και επιστρέψει. Τουλάχιστον ωρίμασες (αν και αυτό από τα όσα λες δε μου φαινεται να συνεβη). Μέσα από τα δικά σου παθήματα τουλάχιστον δίδαξε άλλες μην παθουν τα ίδια.

Τουλάχιστον αφησε τον εαυτό σου να χαλαρώσει, ασχολήσου με κατι που θα σου αποσπάσει την προσοχή όσο γινεται αυτό και μην κλεινεσαι όλη μερα στο σπίτι, άφησε τη φαντασία σου να δουλέψει θετικά και αισιόδοξα. Καταλαβαίνω πόσο δυσκολο είναι να ποθείς καποιον άνθρωπο πίσω όσο κι αν σε πλήγωσε. Κουράγιο.
    γιάννης

Senior Member
    δηλαδη αμα ειμαι με αλλον δεν θα καταλαβει οτι με εχασε? εναν καλυτερο του να βρω και ουτε θα με νοιαζει αν ζει η πεθανε. αλλα αυτο βλεπω πως ειναι πολυ δυσκολο. ειναι και δυσκολοι οι καιροι για γνωριμιες ρε γαμωτο. σημερα θα βγω επιτελους. γιατι να ειναι τοσο δυσκολο στις μερες μας να κανεις μια σχεση?

δηλαδη αμα ειμαι με αλλον δεν θα καταλαβει οτι με εχασε? εναν καλυτερο του να βρω και ουτε θα με νοιαζει αν ζει η πεθανε. αλλα αυτο βλεπω πως ειναι πολυ δυσκολο. ειναι και δυσκολοι οι καιροι για γνωριμιες ρε γαμωτο. σημερα θα βγω επιτελους. γιατι να ειναι τοσο δυσκολο στις μερες μας να κανεις μια σχεση?
    καλύτερο του θα βρεις, ψάξε!!

τα δύσκολα εμείς τα κάνουμε, οι σχεσεις από δυο ανθρώπους εξαρτώνται, ούτε από τον περίγυρο τους, ουτε από την κοινωνία ουτε από οτιδήποτε άλλο. φτανει να ναι και οι δυο καταδεκτικοί και να το τολμήσουν. η νεα αρχή, αν τη θες είναι στο χερι σου!!
    γιάννης

Junior Member
    Σε καταλαβαινω γιατι βρισκομαι σε παρομοια φαση,ευτυχως το δικο μου κρατησε μονο 4 μηνες...ηταν με αλλη απο την αρχη,μου το παιζε free και τοσους μηνες ηταν μια σε μενα μια στην αλλη.Οταν το ανακαλυψα (μετα απο πολυ ψαξιμο και αμφιβολιες για οτι μου ελεγε) μονο χαζη δεν με ειπε που τον πιστευα και οτι δεν μου ειχε υποσχεθει τπτ.Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο,αλλα κι αυτος ηταν ωραιος και οπως ακρυβως τον εψαχνα(υποκειμενικα τα υπολοιπα για τον καθενα μας)...σε σημειο που πολλες φορες δεν πιστευα στην τυχη μου.Δυστυχως καποιες φορες αποδεικνιετε ανθρακας ο θυσαυρος και ο πριγκιπας βατραχι :(
    Ειναι οντως πολυ δυσκολες εποχες για σχεσεις και γνωριμιες.Εγω ενοιωσα τυψεις για την αλλη κοπελα(η οποια κοιματε τον υπνο του δικαιου)κι αυτος ειπε οτι δεν νοιωθει οτι εκανε κατι κακο γιατι με την αλλη δεν τα πανε καλα κι αυτο που εχουν δεν ειναι ακρυβως σχεση...προσαρμοζουν δλδ την ηθικη και τους ορισμους στα μετρα και τα συμφεροντα τους.
    Μαλλον πρεπει να γινουμε λιγο πιο ρεαλιστριες,ειναι δυσκολο για εναν πολυ συναισθηματικο ανθρωπο να δει την αληθεια καταματα και να μην προσπαθει να βρει δικαιολογιες για τετοιες συμπεριφορες.Οταν βλεπουμε οτι κατι δεν μας ''κολαει'' να το ψαχνουμε και να φευγουμε νωρις πριν δεθουμε περισσοτερο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Διεκδίκησε τον αφού παίζει και με τις δυο και αφού εσύ κατά βάθος τον θελεις τόσο πολύ. Και η καλήτερη να κερδίσει. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, άμα το χει να ξενοκοιτάζει και να τα φτιάχνει με την καθεμια΄αυτό δεν μπορείς να του το κόψεις, θα πρεπει να τον ανεχτείς μια ζωή να σου κανει τετοια και να τα συνηθήσεις.
    Πάντως δεν ειμαστε μουσουλμάνοι όπου επιτρεπεται ο γαμος με περισσότερες γυναίκες.

Αχ σε ποιους πατε και πεφτετε και μετα κλαίτε........
    Πόσο τα καταφερνουν καποιοι και σας θαμπώνουν και πεφτετε στην παγίδα τους και μετα δεν μπορείτε να ξεφυγετε.........
    Και πόσο εύκολα απορρίπτεται όλους τους άλλους που δεν κατεχουν το χαρισμα να θαμπώνουν......
    Πολυ απλα....αμα αυτοι που δεν εχουν το χαρισμα το ειχαν να το εκμεταλευοντουσαν δεοντως :p

Senior Member
    πω πω ποσα κοινα εχω με αλλες? ετσι βλεπεις τον ξανθο τον πρασινοματη και παθαινεις. νομιζεις οτι εισαι η πιο τυχερη γυναικα στον κοσμο που ενας τετοιος αντρας ειναι μαζι σου. οπως ενιωθε η jennifer aniston με τον brad pitt ενα πραγμα. μεχρι που την παρατησε για αλλη.και τοτε γκρεμιζονται ολα.λες καλυτερα να μην τον γνωριζα ποτε.
    πρεπει να ειμαστε ολες καχυποπτες απο εδω και περα με τους ωραιους αντρες. δεν προκειται να την ξαναπατησω μετα απο αυτο. ελπιζω δηλαδη.

Senior Member
    κατεστραμμένη, μια φίλη μου παλιά έλεγε πως : ένας άντρας ξεχνιέται βρίκσοντας κάποιον άλλο.
    δν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα σου για να δω αν το έχετε συζητήσει.
    αλλά είναι συμβουλή must!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    κι εγω αυτο θελω. αλλα που!

Senior Member
    κι εγω αυτο θελω. αλλα που!
    έξω μήπως?
    ντύνεσαι, μακιγιάρεσαι κ τσουπ έξω από την πόρτα...
    κλαμπ υπάρχουν πολλα κ άντρες!
    να είσαι σίγουρη.
    http://www.mazi.org.gr/

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast