Ποιά είναι η αντίστροφη λέξη του "μισογύνη"? μισοανήρ?? :mad: - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 215
    Senior Member
    Τις ακροφεμινιστριες ή φεμιναζιστριες δεν τις μπορω ουτε κι εγω καθως μπηκαν στη μεση και προσπαθησαν ν'αμαυρωσουν το φεμινιστικο κινημα που ειχα μια σωστη βαση και ιδεολογια!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Ακολουθεί αντι-φεμινιστικό rant.

Ειλικρινά έχω σκυλοβαρεθεί τις ακρο-φεμινίστριες (radical feminists). Τα κάψατε τα σουτιέν σας και νικήσατε, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε. Δεν μαζεύετε τα (κρεμασμένα πλέον) βυζιά σας τώρα να μας αφήσετε εμάς τις υπόλοιπες μη υστερικές γυναίκες να χαρούμε όποιο ρόλο μας αρέσει; Ο πόλεμος τελείωσε, τα πρακτικά καταγράφησαν υπέρ σας και η νέα γενιά απολαμβάνει τα ίδια και απαράλλαχτα προνόμια που απολάμβαναν οι κακοί αυτοί εχθροί οι άνδρες. Δεν μπορείς να αλλάξεις θεωρίες με το ζόρι όμως, παίρνει χρόνο και για εμάς είναι αρκετό που έχουμε το νόμο με το μέρος μας... θέλει δε θέλει, η νοοτροπία των ανθρώπων θα ακολουθήσει με το ρυθμό της, είτε το θέλουμε είτε όχι. Εσείς συνεχίζετε τον πόλεμο για τα δικά σας συμφέροντα, και με δεδομένα βασισμένα σε εκχρονισμένες πρακτικές. Ο κόσμος άλλαξε, και όποιος έχει αρχίδια δεν είναι αυτομάτως εχθρός... καιρός να αλλάξετε και εσείς.

Οι ακρο-φεμινίστριες θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αν ήταν πραγματικά υπέρμαχοι της ισότητας, θα διαλλαλούσαν το πολύ πιο πιασάρικο "ο κάθε άνθρωπος στο ρόλο που επιλέγει, γιατί έτσι ΘΕΛΕΙ" και θα είχαν και διπλάσια υποστήριξη, και όχι το "οι άνδρες κατείχαν κυρίαρχο ρόλο επί χιλιετίες, μας καταπίεζαν, μας στερούσαν δικαιώματα και δυνατότητες, πάμε να τους τα φάμε, γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ". Δεν είμαστε πλέον στο 1950 και δε μπορούμε να ζητάμε από τους άντρες και τη κοινωνία να πληρώνουν αναδρομικά. Λες και πριν την σεξουαλική επανάσταση οι γυναίκες δεν είχαν ποτέ τους οργασμό, ή οι άντρες τους διαλαλλούσαν στις 4 γωνίες του κόσμου. Έγινε η επανάσταση, το δηλώσαμε ότι πλέον οφείλουμε να θεωρούμαστε ίσες με τους άντρες γιατί απλούστατα μπορούμε... εμείς θα το αποδείξουμε, και θα πρέπει να δεχτούμε οτι ΝΑΙ δεν είμαστε παντοδύναμες. Διότι ούτε οι άντρες ήταν ποτέ παντοδύναμοι, αλλά δεν τους ακούς να μυξοκλαίνε για τα όσα δεν μπορούν να πετύχουν. Ξεκολλήστε με τον πόλεμο, η νέα γενιά απαιτεί ισότητα μέσω πράξεων και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Εάν ένας μέσος άντρας δεν πάρει μια προαγωγή, βρίζει και βράζει και παραιτείται ή επιμένει για την επόμενη φορά... μια μέση γυναίκα κάνει μήνυση για φυλετικές διακρίσεις. Σε ένα γραφείο οι περισσότεροι άντρες πειράζονται μεταξύ τους συνεχώς για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις χωρίς πολλά πολλά... οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται σεξουαλικά θυματοποιημένες. ΝΑΙ οι άντρες έχουν το προβάδισμα λόγω ιστορίας, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε τις μηχανές για να τους φτάσουμε; ΕΜΕΙΣ πρέπει να σκιστούμε, και όταν λέω εμείς εννοώ όσες γυναίκες τους απασχολεί τόσο μα τόσο πολύ να δείξουν ότι είναι ισάξιες των αντιστοίχων αντρών, γιατί εγώ δεν έχω καμιά σκασίλα. Και όσο και αν υποστηρίζω την κοινωνική πρόνοια, το θεωρώ απόλυτα φυσικό ως γυναίκα να χάνω χρήματα την περίοδο εγκυμοσύνης και φροντίδας του μωρού, γιατί δεν περιμένω η επιχείρηση να χαίρεται που χάνει όσα έσοδα επέφερα από τη δουλειά μου ή που καλύπτει τα έξοδά μου για μια επιλογή της δικής μου ζωής. Η ελεύθερη αγορά είναι άφυλη και απρόσωπη, και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Προσωπικά, κρίνοντας από το χάλι του κόσμου, δε θα ήθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να θεωρούμαι ισάξια με οποιονδήποτε άντρα. Η αξία μου θέλω να κρίνεται ανάλογα με τη προσπάθειά μου και τον μέσο όρο, ανεξαρτήτως φύλου ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης που θα μου κερδίζει πόντους μόνο και μόνο για κάποια σωματικά μου χαρακτηριστικά. Τα ίδια άρθρα που προστατεύουν έναν άντρα προστατεύουν και μια γυναίκα, και εφόσον δεν υπάρχει αρνητική διάκριση προς το φύλο μου ΔΕ ΘΕΛΩ και καμία θετική. Ο κόσμος όμως δεν προοδεύει με τον ίδιο ρυθμό, και μόνο οι γυναίκες έχουν αυτή τη μανία να εξισορροπήσουν τις πλάστιγγες ανεξαρτήτως κοινωνικού κόστους εδώ και τώρα, με βομβαρδισμό συνειδήσεως που μπορεί μεν να είναι βάσιμος, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να τσαντίζει τους υπόλοιπους που δεν είναι σε ένα μόνιμο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και καταλαβαίνουν πως αλλάζει ο κόσμος. ΑΥΤΑ τα γεγονότα, και όχι ο αριθμός των βιασμών, είναι που αδυνατούν να πείσουν την πλειοψηφεία (ανδρών και γυναικών) ότι οι γυναίκες δεν είναι το αδύναμο φύλο.*

Αν θέλεις να αποδείξεις ότι αξίζεις τα ίδια με κάποιον άλλο, δεν το κάνεις μέσω νομοθεσίας και παραπόνων αλλά μέσω σκληρής δουλειάς και επιμονής, και οι εποχές που οι εργοδότες σε πλήρωναν λιγότερο μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα έχουν περάσει, τουλάχιστον στον προοδευόμενο κόσμο. Αν θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τον μέσο άνθρωπο/άντρα, απόδειξέ το μπαίνοντας με τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση στο status quo και προσαρμόζοντας τον εαυτό και τη ζωή στις απαιτήσεις του... ΔΕΝ το κάνεις περιμένοντας να αλλάξει το status quo για να ικανοποιήσει τις δικές σου απαιτήσεις. Και φυσικά ΔΕΝ είναι όλες οι γυναίκες ικανές να το καταφέρουν, όπως δεν είναι και δεν ήταν ποτέ όλοι οι άντρες ικανοί για τους ίδιους ρόλους. TOUGH!

H νομοθεσία για τις κακοποιήσεις θα πρέπει να είναι ΑΦΥΛΗ και να προστατεύει το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άτομο και όχι το γυναικείο φύλο. Τα μισά από τα επιτεύγματα που λένε ότι έχουν καταφέρει οι φεμινίστριες ενδυναμώνουν τη διαμάχη ανάμεσα στα φύλα αντί να την γεφυρώνουν, γιατί και εγώ θα σπαζόμουν αν ήμουν άντρας και είχα 3 πτυχία αλλά τη δουλειά την κέρδιζε μέσω νομοθεσίας μια γυναίκα με τα μισά προσόντα απλά και μόνο λόγω του φύλου της. ΑΥΤΑ είναι που κάνουν τον κόσμο να θεωρεί ακόμα τη γυναίκα το αδύναμο φύλο.

*Στις έσχατες, άρρωστες αλλά δυστυχώς χιλιάδες περιπτώσεις ανά τον κόσμο, ο άντρας που θέλει να επιβληθεί μιας γυναίκας καταφεύγει στο βιασμό. Ο άντρας που θέλει να επιβληθεί ενός άντρα καταφεύγει στο φόνο... και "θέλουμε" να τους φτάσουμε; Είστε σίγουρες ότι δεν είχαμε προβάδισμα εξ αρχής ή ότι πραγματικά το θέλουμε γιατί είναι "καλύτερα";
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Μ Π Ρ Α Β Ο !

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Ακολουθεί αντι-φεμινιστικό rant.

Ειλικρινά έχω σκυλοβαρεθεί τις ακρο-φεμινίστριες (radical feminists). Τα κάψατε τα σουτιέν σας και νικήσατε, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε. Δεν μαζεύετε τα (κρεμασμένα πλέον) βυζιά σας τώρα να μας αφήσετε εμάς τις υπόλοιπες μη υστερικές γυναίκες να χαρούμε όποιο ρόλο μας αρέσει; Ο πόλεμος τελείωσε, τα πρακτικά καταγράφησαν υπέρ σας και η νέα γενιά απολαμβάνει τα ίδια και απαράλλαχτα προνόμια που απολάμβαναν οι κακοί αυτοί εχθροί οι άνδρες. Δεν μπορείς να αλλάξεις θεωρίες με το ζόρι όμως, παίρνει χρόνο και για εμάς είναι αρκετό που έχουμε το νόμο με το μέρος μας... θέλει δε θέλει, η νοοτροπία των ανθρώπων θα ακολουθήσει με το ρυθμό της, είτε το θέλουμε είτε όχι. Εσείς συνεχίζετε τον πόλεμο για τα δικά σας συμφέροντα, και με δεδομένα βασισμένα σε εκχρονισμένες πρακτικές. Ο κόσμος άλλαξε, και όποιος έχει αρχίδια δεν είναι αυτομάτως εχθρός... καιρός να αλλάξετε και εσείς.

Οι ακρο-φεμινίστριες θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αν ήταν πραγματικά υπέρμαχοι της ισότητας, θα διαλλαλούσαν το πολύ πιο πιασάρικο "ο κάθε άνθρωπος στο ρόλο που επιλέγει, γιατί έτσι ΘΕΛΕΙ" και θα είχαν και διπλάσια υποστήριξη, και όχι το "οι άνδρες κατείχαν κυρίαρχο ρόλο επί χιλιετίες, μας καταπίεζαν, μας στερούσαν δικαιώματα και δυνατότητες, πάμε να τους τα φάμε, γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ". Δεν είμαστε πλέον στο 1950 και δε μπορούμε να ζητάμε από τους άντρες και τη κοινωνία να πληρώνουν αναδρομικά. Λες και πριν την σεξουαλική επανάσταση οι γυναίκες δεν είχαν ποτέ τους οργασμό, ή οι άντρες τους διαλαλλούσαν στις 4 γωνίες του κόσμου. Έγινε η επανάσταση, το δηλώσαμε ότι πλέον οφείλουμε να θεωρούμαστε ίσες με τους άντρες γιατί απλούστατα μπορούμε... εμείς θα το αποδείξουμε, και θα πρέπει να δεχτούμε οτι ΝΑΙ δεν είμαστε παντοδύναμες. Διότι ούτε οι άντρες ήταν ποτέ παντοδύναμοι, αλλά δεν τους ακούς να μυξοκλαίνε για τα όσα δεν μπορούν να πετύχουν. Ξεκολλήστε με τον πόλεμο, η νέα γενιά απαιτεί ισότητα μέσω πράξεων και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Εάν ένας μέσος άντρας δεν πάρει μια προαγωγή, βρίζει και βράζει και παραιτείται ή επιμένει για την επόμενη φορά... μια μέση γυναίκα κάνει μήνυση για φυλετικές διακρίσεις. Σε ένα γραφείο οι περισσότεροι άντρες πειράζονται μεταξύ τους συνεχώς για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις χωρίς πολλά πολλά... οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται σεξουαλικά θυματοποιημένες. ΝΑΙ οι άντρες έχουν το προβάδισμα λόγω ιστορίας, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε τις μηχανές για να τους φτάσουμε; ΕΜΕΙΣ πρέπει να σκιστούμε, και όταν λέω εμείς εννοώ όσες γυναίκες τους απασχολεί τόσο μα τόσο πολύ να δείξουν ότι είναι ισάξιες των αντιστοίχων αντρών, γιατί εγώ δεν έχω καμιά σκασίλα. Και όσο και αν υποστηρίζω την κοινωνική πρόνοια, το θεωρώ απόλυτα φυσικό ως γυναίκα να χάνω χρήματα την περίοδο εγκυμοσύνης και φροντίδας του μωρού, γιατί δεν περιμένω η επιχείρηση να χαίρεται που χάνει όσα έσοδα επέφερα από τη δουλειά μου ή που καλύπτει τα έξοδά μου για μια επιλογή της δικής μου ζωής. Η ελεύθερη αγορά είναι άφυλη και απρόσωπη, και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Προσωπικά, κρίνοντας από το χάλι του κόσμου, δε θα ήθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να θεωρούμαι ισάξια με οποιονδήποτε άντρα. Η αξία μου θέλω να κρίνεται ανάλογα με τη προσπάθειά μου και τον μέσο όρο, ανεξαρτήτως φύλου ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης που θα μου κερδίζει πόντους μόνο και μόνο για κάποια σωματικά μου χαρακτηριστικά. Τα ίδια άρθρα που προστατεύουν έναν άντρα προστατεύουν και μια γυναίκα, και εφόσον δεν υπάρχει αρνητική διάκριση προς το φύλο μου ΔΕ ΘΕΛΩ και καμία θετική. Ο κόσμος όμως δεν προοδεύει με τον ίδιο ρυθμό, και μόνο οι γυναίκες έχουν αυτή τη μανία να εξισορροπήσουν τις πλάστιγγες ανεξαρτήτως κοινωνικού κόστους εδώ και τώρα, με βομβαρδισμό συνειδήσεως που μπορεί μεν να είναι βάσιμος, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να τσαντίζει τους υπόλοιπους που δεν είναι σε ένα μόνιμο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και καταλαβαίνουν πως αλλάζει ο κόσμος. ΑΥΤΑ τα γεγονότα, και όχι ο αριθμός των βιασμών, είναι που αδυνατούν να πείσουν την πλειοψηφεία (ανδρών και γυναικών) ότι οι γυναίκες δεν είναι το αδύναμο φύλο.*

Αν θέλεις να αποδείξεις ότι αξίζεις τα ίδια με κάποιον άλλο, δεν το κάνεις μέσω νομοθεσίας και παραπόνων αλλά μέσω σκληρής δουλειάς και επιμονής, και οι εποχές που οι εργοδότες σε πλήρωναν λιγότερο μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα έχουν περάσει, τουλάχιστον στον προοδευόμενο κόσμο. Αν θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τον μέσο άνθρωπο/άντρα, απόδειξέ το μπαίνοντας με τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση στο status quo και προσαρμόζοντας τον εαυτό και τη ζωή στις απαιτήσεις του... ΔΕΝ το κάνεις περιμένοντας να αλλάξει το status quo για να ικανοποιήσει τις δικές σου απαιτήσεις. Και φυσικά ΔΕΝ είναι όλες οι γυναίκες ικανές να το καταφέρουν, όπως δεν είναι και δεν ήταν ποτέ όλοι οι άντρες ικανοί για τους ίδιους ρόλους. TOUGH!

H νομοθεσία για τις κακοποιήσεις θα πρέπει να είναι ΑΦΥΛΗ και να προστατεύει το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άτομο και όχι το γυναικείο φύλο. Τα μισά από τα επιτεύγματα που λένε ότι έχουν καταφέρει οι φεμινίστριες ενδυναμώνουν τη διαμάχη ανάμεσα στα φύλα αντί να την γεφυρώνουν, γιατί και εγώ θα σπαζόμουν αν ήμουν άντρας και είχα 3 πτυχία αλλά τη δουλειά την κέρδιζε μέσω νομοθεσίας μια γυναίκα με τα μισά προσόντα απλά και μόνο λόγω του φύλου της. ΑΥΤΑ είναι που κάνουν τον κόσμο να θεωρεί ακόμα τη γυναίκα το αδύναμο φύλο.

*Στις έσχατες, άρρωστες αλλά δυστυχώς χιλιάδες περιπτώσεις ανά τον κόσμο, ο άντρας που θέλει να επιβληθεί μιας γυναίκας καταφεύγει στο βιασμό. Ο άντρας που θέλει να επιβληθεί ενός άντρα καταφεύγει στο φόνο... και "θέλουμε" να τους φτάσουμε; Είστε σίγουρες ότι δεν είχαμε προβάδισμα εξ αρχής ή ότι πραγματικά το θέλουμε γιατί είναι "καλύτερα";
    ΕΥΓΕ!Μαζί με την θετική μου ανατροφοδότηση, στην εκπνοή της ισχύος της. χαχαχαχαχα

Banned
    Μετά την "συζήτηση", ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

http://www.youtube.com/watch?v=ssJFJZljhlI

Senior Member
    αυτό που η υποτακτικότητα αποτελεί προνόμιο είναι από τα πιο σουρεάλ πράγματα που έχω διαβάσει τελευταία.

κόλαση!!!

πότε προλάβατε να το φτάσετε τόσες σελίδες????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    • Γνωρίζετε πολλές που να καταφέρνουν να ανταπεξέρχονται επιτυχώς και ταυτόχρονα, στα παραπάνω;

• Επιπλέον, πιστεύετε πως μια γυναίκα που τρέχει σαν τον Βέγγο ολημερίς και ολονυχτίς για να μπορέσει να κατορθώσει να πλησιάσει το τρυπάκι που την βάζουν όλα τα παραπάνω είναι ευτυχισμένη;

• θεωρείτε πως είναι εφικτό για μια γυναίκα να μπορεί να κάνει μια ζωή, "πρωταθλητισμό" σε τόσες ποικίλες και διαφορετικές μεγάλες και μικρότερες καθημερινές απαιτήσεις;

• Πραγματικά νομίζετε πως μπορούν όλα τα παραπάνω να χωρέσουν σε ένα 24ωρο; (!) Eάν ναι, ας παρουσιάσει μια κυρία διεξοδικά, ένα καθημερινό/εβδομαδιαίο πρόγραμμα που να τα χωρά όλα. (Να μην συζητάμε με την "λογική" Παπανδρέου που όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να παρουσιάσει αναλυτικά πως μπορεί να ξοδέψει ένας άνθρωπος τον βασικό του μισθό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του, η "απάντηση" ήταν να ξεροκαταπιεί τρις)
    Εγώ πιστεύω και η ζωή αυτό μου έχει δείξει/διδάξει, πως η απάντηση είναι όχι. Εσείς;
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Oχι βέβαια, αλλά κανείς δεν μπορεί να λύσει κάποιο πρόβλημα, αν δεν το έχει εντοπίσει ή αν αρνείται την ύπαρξή του. Η ασύμμετρη σχέση σχέση, δεν θέτει ζητήματα σεβασμού, αντιθέτως είναι οικοδομημένη στον σεβασμό μεταξύ των δύο μερών.
    Από που και ως που μια ασύμμετρη σχέση είναι οικοδομημένη στο σεβασμό μεταξύ των δύο μερών; Πάντα οι ασύμμετρες σχέσεις γέρνουν προς στην μεριά του ισχυρότερου. Σε μια συμμετρική σχέση αντίθετα επιτυγχάνεται η επιθυμητή ισορροπία (που απ' ότι καταλαβαίνω είναι ανεπιθύμητη).

Ποιός προϋποθέτει ότι "μια κυρία" πρέπει να έχει τον τρόπο ζωής που προτείνεις για να είναι επιτυχημένη; Οι κοινωνικές νόρμες; Σε αυτές δεν επιτιθέμεθα συνεχώς; Επίσης ποιός θα ορίσει ως μη φυσιολογικό το ακριβοδίκαιο μοίρασμα της οικιακής εργασίας (εστία και ανατροφή παιδιών) και στα δύο φύλα, και όχι σε ένα υποτιθέμενο ποσοστό το οποίο πρέπει κατά την συντηρητική άποψη να τηρείται. Μήπως πρέπει να τηρείται για να μην κλονιστεί συθέμελα αυτή η προβληματική κοινωνία;

Δεν διαφωνούμε όσον αφορά τις πολύπλοκες συνθήκες ζωής της γυναίκας και στους ρόλους που καλείται να ανταποκριθεί. Απλά αδυνατώ να καταλάβω με πια λογική ο άνδρας πρέπει να ηγείται όταν μάλιστα έχουμε ήδη αποδεχθεί ότι βρίσκεται σε μια πλεονεκτικότερη θέση με πολύ λιγότερες ευθύνες. Βρίσκω το ίδιο βλαπτική για την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά μια πατριαρχική ή μια μητριαρχική οικογένεια. Και τέλος δεν βρίσκω τον λόγο της ανάγκης του ενός φύλου να ηγείται του άλλου. :)
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    κόλαση!!!

πότε προλάβατε να το φτάσετε τόσες σελίδες????
    Όταν εσύ κοιμόσουν όρθια; :P :P :P
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Έξω οι καπιταλίστριες, μέσα οι φεμινίστριες χεχε!!! Εσύ ποια είσαι; η Μάργκαρετ Θάτσερ; :p (προς Dissolved girl). Είναι δυνατόν στο ίδιο κείμενο να λες ότι υπερασπίζεσαι την κοινωνική πρόνοια και λίγες σειρές παρακάτω να αμφισβητείς τον ίδιο τον εαυτό σου; Δηλαδή είναι σωστό να κόβεται ο μισθός μιας γυναίκας επειδή προτίθεται να φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή; Επιεικώς απαράδεκτο!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Militon View Post
    Όταν εσύ κοιμόσουν όρθια; :P :P :P
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ!!!!!

Senior Member
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ!!!!!
    Και βέβαια δεν μιλάς! Στο απαγορεύω ως άνδρας προς γυναίκα!

Quote Originally Posted by Militon View Post
    Και βέβαια δεν μιλάς! Στο απαγορεύω ως άνδρας προς γυναίκα!
    Δεν θα σου απαντήσω ως Θεοφανία αλλά ως άλλα μέλη.

Ντις: πάνω από όλα είμαι άνθρωπος μη μου δίνεις ρόλο

Ρειν: Για κάτι τέτοιες ατάκες φτιάχτηκαν τα δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ρεμ: Μου αρέσουν τα γουρούνια αλλά μόνο ψητά, όχι σωβιντιστικά

μπρόκεν : δεν πας να @#$$%#@ βραδιάτικα;

σοφία: Μήπως θα έπρεπε να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου?

σεντάκτιον: Μπράβο αγόρι μου, πάτα της το λαιμό της @#%%#!!!

σοφτ: θα αρκεστώ να απαγγείλω τα ερωτικά του Καβάφη και θα κάνω πως δεν διάβασα κάτι τέτοιο

Πάολο 1: Αν δεν έχεις λεφτά και καλό αμάξι μη μιλάς έτσι γιατί δεν θα @@@ ποτέ

Πετραν: η γνωσιακή/συμπεριφορικη/προσωποκεντική ψυχολογική προσέγγιση των θέλω σου ίσως να σε βοθούσε να μη βλεπεις τις γυναίκες εχθρούς

κηπ: πάω να φτιάξω ένα καφέ, αν δεν έρθω φάτε.

Senior Member

σοφτ: θα αρκεστώ να απαγγείλω τα ερωτικά του Καβάφη και θα κάνω πως δεν διάβασα κάτι τέτοιο

Πετραν: η γνωσιακή/συμπεριφορικη/προσωποκεντική ψυχολογική προσέγγιση των θέλω σου ίσως να σε βοθούσε να μη βλεπεις τις γυναίκες εχθρούς

λολ Θεοφανία! Καλό!

Senior Member
    Dissolved, το "θα έπρεπε να είναι άφυλη" δε σημαίνει ότι είναι κιόλας. Δεν υπάρχει καμία διάκριση για το φύλο σου? Στα χαρτιά εννοείς φαντάζομαι, γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική απ' όσα λένε στα χαρτιά/ άλλο το χαρτί άλλο να εφαρμόζεται η ισονομία και δικαιοσύνη.
    Εκεί υπεισέρχεται ο παράγοντας προκατάληψη, γιατί και ο νομοθέτης άντρας είναι, ο δικαστής άντρας είναι, ο ιατροδικαστής άντρας, ο μπάτσος άντρας, ο σεντάκσιον άντρας,εεε, παρασύρθηκα.

Πάντως εμένα θα με ανησυχούσε σοβαρότατα αν κάποιος με τις άνωθεν απόψεις όπως του μέλους θα μου έλεγε εύγε...λολ Σημαίνει πως μάλλον οι απόψεις σου είναι βολικότατες γι αυτό και δεν ενοχλούν σε τίποτε, ούτε κοντράρονται με τις αντίστοιχες της άλλης πλευράς. Το να υποκρίνομαι πως είμαι στην πλευρά που απολαμβάνει την ισότητα δε μου κάνει πάλι, όταν ακόμη και στην ψυχολογία, αφού είμαστε σε φόρουμ ανάλογο ας αναφερθεί, εμμένουν απόψεις όπως ευνουχισμός του άντρα, ή το δίπολο μητέρα αγία, μητέρα που ευνουχίζει γιο.

Κι εκεί φαίνεται πως και οι κυρίαρχες απόψεις φέρνουν τον αέρα αυτών που τις καλλιεργούν και μεταφέρουν τις επιδράσεις τους μέσα στο χρόνο. Όσο για το η ελεύθερη αγορά είναι απρόσωπη και άφυλη, ο σεξισμός, ο ρατσισμός και ο καπιταλισμός είναι trimurti θεότητα, τριφασικό που λένε το ρεύμα, λολ, δεν είναι ελευθερία, ούτε φέρει ελευθερία. Όπως και σε όσες περισσότερες μειονοτικές ομάδες ανήκει μία γυναίκα, τόσο υφίσταται μεγαλύτερες ανισότητες, δεν είναι ίδιο να είσαι λεσβία γυναίκα, που δεν μπορεί καν από το νόμο να παντρευτεί αν το θελήσει, ούτε αν είσαι μετανάστρια λεσβία γυναίκα, ούτε αν είσαι μετανάστρια μαύρη λεσβία γυναίκα πχ ή ακόμη μετανάστρια με ψυχική ασθένεια ή ναρκομανής ή τρανς? ή ή ή? Βλέπεις πώς πάει?

Για λέγε που όλα είναι όμοια και όλες ίσες και τα ψέματα που λέμε για να θάψουμε ζητήματα, αν θυμάσαι περιπτώσεις βιασμών που το θύμα δέχτηκε αντί για ισότητα, άλλους βιασμούς από κοινωνικές κρίσεις/διασυρμούς? αμέ.
    Πόσα βίντεο έχεις δει να έχουν ανεβάσει/κυκλοφορήσει γυναίκες που βιντεοσκόπησαν σεξουαλική παρενόχληση σε άντρα από τις ίδιες? Εγώ κανένα. Αντίθετα, έχω υπόψιν μου αρκετά από άντρες με θύματα γυναίκες. Πόσες γυναίκες καθηγήτριες γνωρίζεις που την έχουν πέσει σε μαθητές τους? Πόσους άντρες καθηγητές αντίστοιχα? Πόσους παπάδες ξέρεις που φέρουν απόψεις για το γυναικείο φύλο ε δεν τις λες και ανοιχτόμυαλες? Για βρες μου παπαδιές αντίστοιχα για άντρες. Βρες μου μία γυναίκα πρωθυπουργό στη χώρα σου. Βρες μου ισότητα στις ευκαιρίες δίχως να έχει η γυναίκα να διαλέξει ανάμεσα σε καθήκον και δικαίωμα και τα λέμε. Αυτές οι μεταμοντερνικές κριτικές για το φεμινιστικό κίνημα, αποτελούν οι ίδιες παράγωγα δυνάστευσης, όχι ελευθερίας.

Και ακόμη η Εύα είναι η ***** που έδιωξε τον άντρα από τον παράδεισο, και ακόμη και στην ερχόμενη, λολ, κρίση, πάλι η Βαβυλών η μητέρα όλων των πορνών γυναίκα θα είναι. Όταν ένας άντρας θέλει να υποβιβάσει έναν άλλον και καλά, τι χρησιμοποιεί εναντίον του? Γυναικούλα, αδερφούλα, μη σκίσεις το καλτσόν, πάλι η γυναίκα γίνεται και εργαλείο της υποτίμησης, και αναπαριστά την φύση που είναι ταπεινωτικά τα χαρακτηριστικά της. Και τόσα άλλα...άπειρα δλδ παραδείγματα πως η πράξη, η πραγματικότητα αλλάζει πολύ μετά τις θεωρίες.

Ρε τι μου λέτε τώρα? Ούτε να χωρίσει μία γυναίκα δεν τολμά ακόμη δίχως να ξέρει πως έχει να τραβήξει ζόρια...και μεις καυχιόμαστε για άφυλο πρόσωπο λέει του νόμου και της αγοράς? Πέστο στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, δε νομίζω πως το έγκλημα εναντίον της ήταν άσχετο με το φύλο της.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

Καλα Θεοφανια δεν υπαρχεις!!! ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΕΩ!!! Αντε σε καλο να μου βγει!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast