Θυμος και αηδια για το αντρικο φυλο, απογοητευση για τις σχεσεις - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 282
    Senior Member
    Νατασσα ετσι ειμαι και εγω και αυτη την φιλισοφια εχω με την απιστια και το οφθαλμολουτρο... Οταν ειμαι με καποιον ειμαι εκει. Οποιος και να περασει απο διπλα μου δεν με απασχολει για να σχοληθω ουτε καν στο ματι... υπαρχει μονο ΑΥΤΟΣ που ειμαι μαζι του. Δεν απαταω.. γτ ειμαι ολοκληρωτικα δωσμενη και δεν μπορω! Το κορμι και το μυαλο μου ειναι η κατοικια του και δεν χωραει αλλος!

Senior Member
    Θεοφανία μου όλα είναι απόψεις έτσι, μην παρεις ότι λέω ισχύει και τέλος και πνιγείτε. :)
    Αν συγκρίνεις τη γυναίκα του σήμερα που ξοδεύει τον εαυτό της στο πως θα γίνει πιο ωραία, πως θα φαίνεται πιο σέξυ, πως θα κερδίσει παραπάνω τις άλλες γυναίκες σε αυτό, πως θα βγάλει τον κώλο και τα βυζιά της απέξω και τα λοιπά με τη γυναικά πριν 60 και χρόνια που ζούσε για να αποκτήσει το ιδεώδες, που είχε τα ιδανικά της παρόλες τις αντιξοότητες, που ένιωθε μέσα της την ανάγκη και την ευθύνη να γίνει ο άνθρωπος που της αξίζει να γίνει, ποια από τις δυο ειναι πιο υποδουλωμένη?

Η γυναικά του τότε είχε αξίες χωρίς να έχει τα εφόδια που δίνονται σήμερα για να τις αποκτήσει κανείς
    Η γυναίκα του σήμερα έχει τα πάντα (ψευδαίσθηση) και διαλέγει μόνη να υποδουλωθεί και να καταπέσει σαν άνθρωπος εξαιτίας της σημερινής ''απελευθερωμένης'' κοινωνίας..

Κι όλα αυτά δείτε τα ως το τι πιστεύω γενικά για τον άνθρωπο του σήμερα.. Ζούμε την χειρότερη μορφή υποδούλωσης, της ψυχική και του ψυχολογικού πολέμου και εξαναγκασμού
    (Μιλάω για γενικό φαινόμενο, δεν είμαι απόλυτη, αλίμονο, αλλιώς δε θα υπήρχαν άτομα εδώ να συζητούν)
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Τετοια ατομα που διαλεγετε να κανετε σχεσει καλα να παθετε. Μπορει να τους διαλεγετε ετσι. Οταν αρχισεις και βγαινεις με καποιον εαν βλεπεις οτι παιζει το ματι του εε τι νομιζεις οτι θα κανει αργοτερα. Τα μικρα προβληματα που φαινονται στην αρχη μιας σχεσης ειναι τελικα τα προβληματα για τα οποια και χωριζουν οι ανθρωποι αργοτερα

Senior Member
    Μα δε μιλάμε για αυτά που φαίνονται μιλάμε για αυτά που δε φαίνονται! Ρε συ κοπελιά που ξεκίνησες το νήμα, σε έδωσε εσένα ο κανακάρης σου κάνα δικαίωμα η υποψία?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Νατασσα ετσι ειμαι και εγω και αυτη την φιλισοφια εχω με την απιστια και το οφθαλμολουτρο... Οταν ειμαι με καποιον ειμαι εκει. Οποιος και να περασει απο διπλα μου δεν με απασχολει για να σχοληθω ουτε καν στο ματι... υπαρχει μονο ΑΥΤΟΣ που ειμαι μαζι του. Δεν απαταω.. γτ ειμαι ολοκληρωτικα δωσμενη και δεν μπορω! Το κορμι και το μυαλο μου ειναι η κατοικια του και δεν χωραει αλλος!
    Ετσι Χριστινάκι.. ετσι.. Πες μου έναν άντρα που θα αγαπάει αληθινά την κοπέλα του και δε θα γυρίσει να κοιτάξει τον κώλο του μοντέλου που περνάει απο μπροστά του

Νατασα μετα απο 9 σχεσεις δεν εχεις μαθει να τους διαλεγεις;;Εγω εχω κανει 2 μεγαλες σχεσεις και εβγαινα κατα καιρους με διαφορες και δεν τις αποκαλω σχεσεις. Μολις βλεπω κατι που με ενοχλει διακοπτω αμεσως.

Ειναι σημαδια στον χαρακτηρα και στις συμπεριφορες των ανθρωπων που προδιδουν ποιοι ειναι εαν προσπαθουν να κρυφτουν.
    Μαλλον σας τυφλωνουν με την ομορφια τους, το image τους και τα παραβλεπετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Ετσι Χριστινάκι.. ετσι.. Πες μου έναν άντρα που θα αγαπάει αληθινά την κοπέλα του και δε θα γυρίσει να κοιτάξει τον κώλο του μοντέλου που περνάει απο μπροστά του
    Δεν ξερω ακομα καποιον αλλα σιγουρα καποιοι το προσπαθουν αλλα και παλι αυτο δεν μου λεει κατι γτ οσο υπαρχει στο αιμα τους αδικα το προσπαθουν..

Να σας πω εγω 4 αντρες. 9 χρονια ποτε δεν κοιταξα αλλη συμπεριλαμβανομενου και οσες μου την πεφτουν. Ο αδερφος μου μια απο τα ιδια. 2 φιλοι μου επισης ειναι της ιδιας νοοτροπιας.Οταν αγαπας δεν διακινδινευεις την σχεση σου παινοντας σε πειρασμους. Ετσι και αλλιως σε καλυπτει η σχεση σου στα παντα εκτος εαν η σχεση ειναι επιπολαιη.

Εαν εχετε απογοητευτει τοσο πολυ στις πολλες σχεσεις που εχετε κανει την επομενη φορα μην κανετε επιπολαιη σχεση

Senior Member
    Don't criticize it! Legalize it! Στο κοίταγμα αναφέρομαι! Όταν ποινικοποιείτε η σκέψη οι μέρες μετρούν αντίστροφα, όχι μόνο στις σχέσεις, ακόμα και στα πολιτικά καθεστώτα!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    νατασάκι συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες αλλά έχω να κάνω το εξής σχόλιο : όταν η άλλη έχει βυζάκια-κωλαράκι τούρλα έξω κι εγώ κοιτάω! και μου αρέσουν οι άντρες έτσι? δε γίνεται ρε συ να μην κοιτάξει ο άλλος ούτε να μην σκεφτεί έστω και στιγμιαία..το μυαλό λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο, δεν μπορείς να το λογοκρίνεις. Γίνονται χειρότερα μετά τα πράγματα γιατί δημιουργούνται απωθημένα.
    Σημασία έχει αν μην σε προδώσει ο άλλος και το αντίστροφο φυσικά. Τώρα αν κοιτάξει και φαντασιωθεί κιόλας μετά..τι να κάνουμε, έτσι λειτουργεί η αντρική φύση. Και η γυναικεία αλλά σε πιο μικρό βαθμό. Αλλά δε χρειάζεται να ξέρεις κιόλας τα πάντα που σκέφτεται ο άλλος γιατί αυτό μπορεί να σε πληγώσει. Εγώ έχω σχέση αλλά θα τύχει κάποιες φορές να κολακευτώ και να "φλερτάρω"..δεν τρέχει τίποτα. τ όνειρα μου όμως τα κάνω με αυτόν τον έναν..και τη ζωή μου για αυτόν θα την έδινα..αυτό είναι το πιο σημαντικό.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Θεοφανία μου όλα είναι απόψεις έτσι, μην παρεις ότι λέω ισχύει και τέλος και πνιγείτε. :)
    Αν συγκρίνεις τη γυναίκα του σήμερα που ξοδεύει τον εαυτό της στο πως θα γίνει πιο ωραία, πως θα φαίνεται πιο σέξυ, πως θα κερδίσει παραπάνω τις άλλες γυναίκες σε αυτό, πως θα βγάλει τον κώλο και τα βυζιά της απέξω και τα λοιπά με τη γυναικά πριν 60 και χρόνια που ζούσε για να αποκτήσει το ιδεώδες, που είχε τα ιδανικά της παρόλες τις αντιξοότητες, που ένιωθε μέσα της την ανάγκη και την ευθύνη να γίνει ο άνθρωπος που της αξίζει να γίνει, ποια από τις δυο ειναι πιο υποδουλωμένη?

Η γυναικά του του τότε είχε αξίες χωρίς να έχει τα εφόδια που δίνονται σήμερα για να τις αποκτήσει κανείς
    Η γυναίκα του σήμερα έχει τα πάντα (ψευδαίσθηση) και διαλέγει μόνη να υποδουλωθεί και να καταπέσει σαν άνθρωπος εξαιτίας της σημερινής ''απελευθερωμένης'' κοινωνίας..

Κι όλα αυτά δείτε στο τι πιστεύω γενικά για τον άνθρωπο του σήμερα.. Ζούμε την χειρότερη μορφή υποδούλωσης, της ψυχική και του ψυχολογικού πολέμου και εξαναγκασμού
    (Μιλάω για γενικό φαινόμενο, δεν είμαι απόλυτη, αλίμονο, αλλιώς δε θα υπήρχαν άτομα εδώ να συζητούν)
    ...κουβέντα κάνουμε....:)
    Μη βάζεις όλες τις γυναίκες σε ένα στενό πλαίσιο που ίσως προκύπτει μέσα από τη δική σου καταπίεση, (φιλικά το λέω).
    Το να είμαστε ωραίες και σέξι δεν σημαίνει πως σταματάμε να έχουμε φιλοδοξίες και δεν έχουμε ιδανικά.
    δεν θεωρώ πως η ομορφιά είναι υποδούλωση, ίσα-ίσα τη θεωρώ ευλογία όταν όμως δεν είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προτέρρημα μας και ζούμε με το άγχος να δείχνουμε τέλειες.
    Λες πως η γυναίκα λειτουργεί κάτω από μια ψευδαίσθηση πως τα έχει όλα. Το όλα είναι σχετικό για τον καθένα. Κάποιος θεωρεί όλα την οικογένεια, άλλος την επαγγελματική καταξίωση, είμαστε τόσο διαφορετι΄κοί οι άνθρωποι μεταξύ μας και το όλα μας απέχει μακράν.
    Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες για τον ψυχολογικό πόλεμο και τον ψυχαναγκασμό.
    Συμβαίνει σε σένα κάτι τέτοιο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Νατασα μετα απο 9 σχεσεις δεν εχεις μαθει να τους διαλεγεις;;Εγω εχω κανει 2 μεγαλες σχεσεις και εβγαινα κατα καιρους με διαφορες και δεν τις αποκαλω σχεσεις. Μολις βλεπω κατι που με ενοχλει διακοπτω αμεσως.

Ειναι σημαδια στον χαρακτηρα και στις συμπεριφορες των ανθρωπων που προδιδουν ποιοι ειναι εαν προσπαθουν να κρυφτουν.
    Μαλλον σας τυφλωνουν με την ομορφια τους, το image τους και τα παραβλεπετε
    Εσυ ωρέ Ξεκίνημα τι νομίζεις? Ότι πέφτουμε σε χλεχλεδες ομορφάντρες, τα βρισκουμε και εθελοτυφλούμε προσευχομενες ότι θα είναι το παλικάρι όπως τον θέλουμε? Τι είναι αυτα που λες, για σοβαρέψου. Και μιλάω για αυτα που δε φαινονται στο άλλον, οχι αυτα που βγαζουν μάτι. Το νόημα τηε απιστίας βρίσκεται στην προδωσία και το ψέμα, εγω προσωπικά γουστάρω την ειλικρίνεια και αμα με πει ο δικός μου πως το νιωσε και θέλει να πάει με κάποια άλλη μπορεί και να του δωσω την ευχή μου που λέει ο λόγος! Για προδοσία μιλάμε, ψέμα και δήθεν αγάπη. Η αγάπη δεν είναι σεξ μονο.

Και μπράβο παλικάρι μου που δεν ξενοκοιτάς, απο μένα έχεις εκτιμηση αν αληθεύει

Δεν μιλαω μονο για σεξ.

Να σε ρωτησω αλλιως. Κοιτωντας στο παρελθον δεν σου ερχονται στο μυαλο σημαδια που επρεπε να ειχαν προδωσει τον χαρακτηρα τους;

Και ναι πιστευω εθελοτυφλειτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...κουβέντα κάνουμε....:)
    Μη βάζεις όλες τις γυναίκες σε ένα στενό πλαίσιο που ίσως προκύπτει μέσα από τη δική σου καταπίεση, (φιλικά το λέω).
    Το να είμαστε ωραίες και σέξι δεν σημαίνει πως σταματάμε να έχουμε φιλοδοξίες και δεν έχουμε ιδανικά.
    δεν θεωρώ πως η ομορφιά είναι υποδούλωση, ίσα-ίσα τη θεωρώ ευλογία όταν όμως δεν είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προτέρρημα μας και ζούμε με το άγχος να δείχνουμε τέλειες.
    Λες πως η γυναίκα λειτουργεί κάτω από μια ψευδαίσθηση πως τα έχει όλα. Το όλα είναι σχετικό για τον καθένα. Κάποιος θεωρεί όλα την οικογένεια, άλλος την επαγγελματική καταξίωση, είμαστε τόσο διαφορετι΄κοί οι άνθρωποι μεταξύ μας και το όλα μας απέχει μακράν.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες για τον ψυχολογικό πόλεμο και τον ψυχαναγκασμό.
    Συμβαίνει σε σένα κάτι τέτοιο?
    Ω ναι Θεοφανία μου, όλα αυτά είναι αποκτηματα δικής μου καταπίεσης και επιρροής από τον κόσμο (για ότι μιλάω πρώτα το χω βιώσει εγω)
    Χαίρομαι που το πες έτσι.
    Άλλο ομορφιά και γοητεία και άλλο ξεκωλιά και ξεπεσμός (συγνωμη για τη γλωσσα). Έχεις κάνει μια γύρα στα site κοινωνικοποιησης οπως facebook? Ξέρεις τι γίνεται?
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ!! Δεν ειμαι καμια καμμενη φεμινιστρια με τη μασχαλη αξυριστη. Λατρετω τη φυσικοτητα και τις ομορφες γυναικες ΜΕ ΜΥΑΛΟ.
    Όταν εννοώ πως ο άνθρωπος τα έχει όλα σημερα, εννοώ πως ο δυτικός κόσμος προσφέρει πολλά παραπάνω απο τα βασικά που χρειάζεται ο άνθρωπος για να επιβιώσει και να ζήσει, κι όμως σήμερα συμβαίνει η χειρότερη ηθική κατάπτωση, καταλαβαίνεις? Εμείς δε ζήσαμε πείνα πολέμου, να λύπει ο πατέρας στη μάχη, να ξενιτευόμαστε απο τη μια μερα στην άλλη για να επιβιωσουμε, Αυτο εννοω.

Ο ψυχαναγκασμος που ανεφερα, σημαίνει ο εσωτερικός πόλεμος που δημιουργείται στον άνθρωπο εξαιτίας των στερεοτυπων και των ''ατυπων'' επιταγων της σημερινής κοινωνίας. Να εισαι ετσι, να κανεις ετσι, να ζησεις ετσι. Μιλαω για φαινομενο, δεν ειναι δυνατον να μην το εχεις προσεξει. Αν εχεις συγγενεις μικρότερης γενιας απο εσενα όλο και κατι θα εχει παρει το ματι σου που θα σε εχει στεναχωρησει. Και ναι, ειναι κατι που εχει γεννηθει και σε μενα. Αρχισα σιγα σιγα να νιωθω λιγη, να νιωθω ασχημη, να εχω διαταραχες προσληψης τροφης και τα σχετικα, και ολα αυτα απο τον βομβαρδισμο της τελεις εικονας της σημερινης γυναικας, που ενισχυεται οταν οποιον αντρα και ειδικα φιλαρακι και να χω μιλησει μου λεει ''φφφφφφφφφφφ, πωωωωωωω δεστηνα, η τελεια γυναικα (λεπτη καρακουκλαρα με μαρκυ μαλλι και ωραιο μπουστο)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Δεν μιλαω μονο για σεξ.

Να σε ρωτησω αλλιως. Κοιτωντας στο παρελθον δεν σου ερχονται στο μυαλο σημαδια που επρεπε να ειχαν προδωσει τον χαρακτηρα τους;

Και ναι πιστευω εθελοτυφλειτε
    Πως δε μουρχονται! Αλλα ξερεις τι μου ερχεται? Αυτο το φυσιολογικο που εχει αναφερθει εδω, οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να κοιταει το ωραιο. Τι κακο να του βρω αυτουνου που απλα θαυμαζει το ωραιο?? Να γινω τρελη δηλαδη και καταπιεστικη? Οχι, τπτ αλλο που να δειχνει οτι ο ανθρωπος δεν θα ναι αφοσιωμενος. Εδω σου λεω η πρωτη μ σχεση η εφηβικη, στο σχολειο, ηρεμο παιδι και τρυφερο και μου δωσε πολλα, με κερατωσε τελικα με συμμαθητρια και μου το πε μετα απο χρονια. Πες μου

Δεν εθελοτυφλω. Ας πω πως πλεον δεν εθελοτυφλω. Γτ το χω κανει σιγουρα σε περιπτωσεις που μου πεσε κεραμιδα απο τον κεραυνοβολο, αλλα το εληξα μονη μου και δεν κλαφτηκα για οτι επαθα. Ουτε εξωτερικη εμφανιση κοιτω ουτε τετοια επιφανειακα. Πιστεψε με οπως σε πιστευω κι εγω οτι δεν ξενοκοιτας φιλε μου

Για τοσο ανωριμη σου φανηκα, που μετα απο 9 εμπειριες δεν εχω μαθει τπτ ε? Ε, αυτο ειναι καπως μικρο απο μερους σου, οπως και να το κανουμε πιστε μου αντρα :)

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast