Τι σκέφτεστε; - Page 237
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 237 of 1532 FirstFirst ... 1371872272352362372382392472873377371237 ... LastLast
Results 3,541 to 3,555 of 22967
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Ω ναι, σνιφ! Μέχρι τέλος εβδομάδας! Μα καλά τί κουτσομποληδες που είστε! Ποιος ξέρει τί λέτε τώρα εκεί μέσα!
    ...δεν φανταζεσαι...........:)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Μη με βρισετε, αλλα εδω εξω απο το σπιτι βγηκα και κρυωσα, θελει μπουφανακι! Πρεπει να εχει καμια 20αρια βαθμους και κατι!! :p

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι με τοσο headbanging εχει λιωσει το κεφαλι μου, αλλα τη βρισκω να χτυπιεμαι κ να μη νιωθω στο τελος, σαν να την ακουσα ειμαι βασικα....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Μη με βρισετε, αλλα εδω εξω απο το σπιτι βγηκα και κρυωσα, θελει μπουφανακι! Πρεπει να εχει καμια 20αρια βαθμους και κατι!! :p
    σε ποια χωρα?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε ποια χωρα?
    πόσοι κάναμε διακοπες αγγλία φέτος???

Senior Member
    Σκεφτομαι αν αραγε περναω καλα......ή μηπως μπορω να περασω και καλυτερα κανοντας μερικα απλα πραγματα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Σεκφτομαι πως πρεπει να περιμενω αλλο ενα μηνα για να παρω αδεια..............

Senior Member
    Με έχει πιάσει ένα αίσθημα τρόμου. Νομίζω με έπιασε εδώ και λίγα λεπτά αφού έφαγα. Έφαγα ψητό κρέας και βραστά λαχανικά. any ides?

Οτι μολις ανεβασει καποιος φωτο απο τις διακοπες του με πιανει ζηλια...κ οχι αυτη που μ επιανε παλια.. κακια ζηλια....γιατι αυτοι κ οχι εγω....? κ τους γκαντεμιαζω..... ποση αρνητικη ενεργεια αραγε μπορει να εχω επανω μου....?
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Πολλά σκέφτομαι... τα περισσότερα τα έγραψα στα θέματα που έχω ανοίξει... σήμερα το πρωί σκεφτόμουν ότι σκέφτομαι αυτές τις μέρες να ξεκινήσω ένα μεταπτυχιακό στο Ιόνιο πανεπιστήμιο στη Βιβλιοθηκονομία, αλλά.... 1ον) πρέπει να διαβάσω τρία τέσσερα βιβλία με περίπου 500 σελίδες το καθένα και το ένα από αυτά έχει 1090!!!! κι άντε να μαζέψω τα μυαλά μου τώρα στα 40 και να το κάνω αυτό το πράγμα... 2ον) Και να το κάνω θα βρω μετά καμιά δουλειά σε καμιά βιβλιοθήκη που να μου αρέσει ή θα το βάλω κι αυτό κορνίζα σαν το άλλο το πτυχίο που έχω;;; κι όλα αυτά με αποθαρρύνουν και εξακολουθώ να χάνω τις μέρες μου στο ίντερνετ... άσε που θα φάω κι άλλα δυο τρία χρόνια από τη ζωή μου μέσα στα βιβλία!!! Στο μεταξύ ο καιρός θα περνάει κι εγώ θα μεγαλώνω και θα γερνάω ολομόναχη.... ενώ θα έπρεπε τώρα να έχω κάποιον να με αγαπάει και ένα παιδάκι τουλάχιστον να μεγαλώνω.... σκατούλια...
    Επίσης σκέφτομαι ότι πρέπει όπου να 'ναι να ξεκολλήσω τώρα από 'δω και να πάω να σκάσω 400 ολόκληρα ευρωπουλάκια για το γαμ... το ενοίκιο, πράγμα που γίνεται κάθε μήνα και με έχει καταρρακώσει.... βαρέθηκα 20 ολόκληρα χρόνια να ζω στα νοίκια... κι αυτό γιατί δεν μπορώ να συννενοηθώ με τους δικούς μου... άι σιχτίρ...
    Last edited by IRENEMARINA; 02-08-2011 at 16:50.

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο καλύτερα νιώθω όταν κάτσω να ακούσω κάτι με την ησυχία μου αντί να βιαστώ να προτρέξω σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Senior Member
    σήμερα προβλέπω δεύτερο 12ωρο δουλειάς. γέι!!!! :(

Senior Member

Oτι θελω να ερθει το φθινοπωρο...... ο χειμωνας...... να νιωσω αυτη την μοναξια που δεν μ ενοχλει.... μισω την μοναξια του καλοκαιριου........
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Με έχει πιάσει ένα αίσθημα τρόμου. Νομίζω με έπιασε εδώ και λίγα λεπτά αφού έφαγα. Έφαγα ψητό κρέας και βραστά λαχανικά. any ides?
    Εισαι καλα τωρα ?? Να προσεχεις απο τα ετοιμα αμα τρως, καλυτερα να μαγειρευειες εσυ παρα ντιλιβερι.. τι κρεας ητανε ?? ελπιζω να μην ηταν κανα μοσχαρι.... :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."