Results 46 to 60 of 74
Thread: ειναι η ζωη μου
-
13-08-2011, 00:56 #46
μακαρι να βρω δυναμη να του το κανω.ισως αμα τον φτυσω λιγο να καταλαβει οτι με χανει γιατι τωρα ξερει οτι λιωνω.
- 13-08-2011, 02:01 #47
Αν σε ξέρει ΔΕΝ θα πιάσει ούτε αυτό. Δεν θα το επιτρέψει να πιάσει. Δοκίμασε το αν θέλεις ή αν νομίζεις ότι θα έχει επιτυχία, αλλά αν το κάνεις ως τελευταία πράξη απόγνωσης και δεν δουλέψει, θα βρεθείς πολύ πιο κάτω από εκεί που είσαι τώρα. Δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς μια ολοκληρωτική "νίκη" του
Δοκίμασε να τον ταρακουνήσεις χρησιμοποιώντας τα "όπλα" του. ΔΛΔ το σεξ. Αλλαξέ το. Ξάφνιασε τον (θετικά εννοώ). Ξεπέρασε ντροπές, αναστολές κλπ και δείξτου ένα εντελώς άλλο πρόσωπο. Κάντον να αρχίσει να κολλάει αυτός
Στην συνέχεια κάντον να ζηλέψει. Με τον σωστό τρόπο. Με μικρές ποσότητες αμφιβολίας. Παίξε με τον εγωισμό του....
Δεν είναι απλό, αν όμως μπορέσεις, μπορεί να βρεθείς και στην θέση να τον απομυθοποιήσεις
Δεν σου αξίζει ο τύπος κοπελιά, είτε σε χρησιμοποιεί - είτε τα κάνει από μαλακία/ανωριμότητα, σου κάνει κακό.
Σκέψου / ψάξε και το γεγονός να μένεις μαζί του, ούτε από το καλό σεξ, ούτε από έρωτα, αλλά επειδή η στάση του, η κακή στάση του, σου ενεργοποιεί τυχόν μαζοχιστικές σου τάσεις (αναφέρομαι στον ψυχολογικό πόνο)
13-08-2011, 02:09 #48
Καλά κάποια από τα λόγια σου Seduction εξαρτάται πόσο καλά γνωρίζονται δλδ αν γνωρίζονται αρκετό καιρό και είχαν μια Α οικιότητα ... πόσο να τον εκπλήξει? Εννόω αν ήδη εκείνος την ξέρει την κοπέλα από την καλή και από την ανάποδη πως θα τον εκπλήξει? θα μπει σε διαδικασίες που ίσως δεν της είναι ευχάριστες?
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
13-08-2011, 11:37 #49
Η αλήθεια είναι μία το 1/3 των αντρών θέλει μόνο σεξ, το άλλο 1/3 είναι γκέυ και το άλλο 1/3 σε θέλουν για να τους κάνεις παιδιά ή είναι πιασμένοι.. :( Δυστυχώς έτσι είναι...........
Κοπελιά προσπάθησε να τον ξεχάσεις, όπως είπε ένα παιδί πιο πάνω, καλύτερα μία φορά πόνος, παρα διαρκής πόνος με το να τον σκέφτεσαι κι ας μείνεις μόνη σου. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε παρατήσει. Επίσης κάντονε να νομίζει ότι τον ξεπέρασες να πει τι έγινε εδώ μήπως σε ερωτευτεί αυτός και τον εκδικηθείς. Κατα τ'άλλα δεν αξίζει να κάνεις τίποτα μαζί του. Σε εκμεταλλεύεται.
13-08-2011, 11:52 #50
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
13-08-2011, 12:00 #51
13-08-2011, 15:17 #52
Στην περίπτωση που μας παρουσίασε η φίλη, δείχνει πως δεν μπορεί να πει όχι. Μέχρι να το καταφέρει ή για να το καταφέρει, της προτείνω να εστιάσει στο ναι, λέγοντας φαινομενικά περισσότερο ναι αλλά με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να δουλέψει αν γνωρίζει πως να το χειριστεί.
Αν δεν υπάρχει μεταξύ τους μεγάλη διαφορά ηλικίας ή αν ο τύπος δεν γνωρίζει το πως να της φωτίσει τα σκοτεινά της σημεία και πως να της τα αναπτύξει, τότε είναι βέβαιο πως δεν την γνωρίζει ούτε από την καλή - ούτε από την ανάποδη.
Μια γυναίκα αν ελευθερωθεί στο σεξ, μπορεί να εκλήξει τους περισσότερους άνδρες. Δεν προτείνω να μπει σε διαδικασίες που δεν της είναι ευχάριστες, αλλά ακριβώς το αντίθετο.
Βέβαια η ηλικία της μπορεί να μην της το επιτρέπει, είτε από άγνοια του πως, είτε από φόβο/ντροπή του να, αλλά μπορεί να του δείξει πως είναι ανοιχτή να πειραματιστούν ΜΑΖΙ. Οι πιθανότητες είναι μάλλον προς το να μην ξεκολλάει ο τύπος από κοντά της.
Δεν έχει τίποτα να χάσει, αντιθέτως μπορεί να κερδίσει πολλά. Είτε για την σχέση, είτε και γι αυτή, είτε και για τα δύο
13-08-2011, 15:58 #53
κατά την ταπεινή μου άποψη, περισσότερο δυστυχισμένη είσαι τώρα που βρίσκεσαι σε μια κατάσταση φλου, παρά αν αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα τελειώνουν, έστω και αν δεν είμαστε έτοιμοι. για αυτόν, μπορεί η σχέση σας να έκανε τον κύκλο της, και να μην θέλει πια τίποτε άλλο από σένα, παρά μόνο το σεξ.
το θέμα είναι ότι αναζητάς το λάθος στον εαυτό σου. κάτι πιστεύεις ότι κάνεις λάθος, και ότι για αυτό δεν δικαιούσαι την αγάπη του. οπότε προσπαθείς να καταλάβεις τι για να το διορθώσεις. πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι μια χαρά. δεν έχεις κάνει τίποτα κακό. ίσα ίσα προσφέρεις αγάπη ακόμη και όταν ο άλλος προσπαθεί να σε ταπεινώσει. αγάπησε τον εαυτό σου και τίμα τον, γιατί αν δεν το κάνεις εσύ πρώτη, δεν θα το κάνει κανένας.
θέλω να σε ρωτήσω κάτι. όταν πέφτεις στο κρεβάτι μαζί του, εσύ βλέπεις πεταλούδες, αστεράκια, αγγελάκια. αισθάνεσαι αγάπη και νιώθεις ότι είσαι με τον άνθρωπό σου. αυτός τι νομίζεις ότι αισθάνεται? και κούκλα να είχε από κάτω, την ίδια ικανοποίηση θα ένιωθε. οπότε ας πάει να αγοράσει καμία, γιατί και τώρα που το κάνει μαζί σου, πάλι μ@@@ θα τον αποκαλούσαμε οι περισσότεροι.
***μου άρεσε αυτό που έγραψε το ξωτικό στην αρχή αρχή: Οσοι παθολογικα ζηλευουνε
κοιτανε απο καθρεφτη
γεματον ανασφαλεια
κι ετσι να φυγεις πρεπει...
οσοι παθολογικα ζηλευουν, θυμωνουν κι εκδικουνται
να ταπεινωνουν θελουνε τον αλλον που φοβουνται.****
ταιριάζει σε πολλές καταστάσεις, μπράβο.. :)
13-08-2011, 16:51 #54
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
13-08-2011, 18:19 #55
να στο πω απλα
Σ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ
ο τυπος ειναι παρτακιας μεν, αλλα σε θελει για το σεξ, οπως σου ειπαν πολλοι.
την στιγμη που καταλαβε ποσο κολλημενη ησουν και οτι μαλλον θα εμενες και χωρις σχεση μαζι του, οποτε τον βολευε εκεινον, σε χωρισε.
η ταχα ζηλεια του ηταν δικαιολογια οπως καταλαβαινεις, γιατι καποιος που χωριζει απο ζηλεια, εξαφανιζεται για να μην χαλιεται, δεν μενει για το σεξ...
αν μεινει ομως, προσπαθει να παρει τον ελεγχο, δλδ θελει σχεση και μαλιστα πολυσ τενη ωστε να βλεπει τι γινεται.
αυτος, απομακρυνθηκε και κρατησε το σεξ... δλδ απλα βρηκε μια δικαιολογια και βολευτηκε.
μπορεις να κανεις δυο πραγματα.
πρωτο και καλυτερο, στο ειπαν ηδη: ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ χωρις να ξαναγυρισεις πισω. το πιθανοτερο ειναι να σε αφησει και να μην προσπαθησει να σε κρατησει, οποτε πρεπει να εισαι πραγματικα προετοιμασμενη για μονιμο χωρισμο.
υπαρχει ομως ΜΙΑ περιπτωση, να αξιολογησει οτι θελει να σε εχει στην ζωη του και να επανελθει με μια προταση για να ειστε μαζι .
επειδη ομως δεν σε βλεπω να ξεκολλας ετσι ευκολα, σου εχω ακομα μια λυση.
θα του πεις οτι δεν βλεπεις τον λογο αφου δεν εχετε σχεση να μεινεις μονη σαυτη την ζωη και σκοπευεις να δοκιμασεις και αλλους ανδρες αλλα για οσο θα το θελετε και οι δυο, μπορειτε να συνεχιζετε τις συναντησεις.
ΠΡΟΣΕΞΕ: αν σου επαναλαβει οτι σε αυτη την περιπτωση δεν μπορει να σε ξαναδει, θα του πεις στο καλο και να μας γραφει. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!
θα του πεις πολυ ηρεμα, οτι η σχεση σας ειναι μια σχεση χωρις δεσμευση , γιατι ετσι επιλεξατε (αχμ) και οτι ως τετοια, ειναι γελοιο να εχει καποιος απαιτησεις πιστης και αφοσιωσης...
οτι δεν περιμενες αποα υτον που σου εδειξε με την ανεση του ποσο προχω ειναι, να εχει τετοιες σκουριασμενες αντιληψεις και οτι δεν βλεπεις για ποιον λογο θα επρεπε να εισαι πιστη σε μια περιστασιακη σου σχεση (ξεπετα)
αν δεν μπορεις να τα καταλαβεις , μαθε τα απεξω, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.
αλλη λυση για να μην περνας τοσο χαλια οσο τωρα, δεν βλεπω.
καλη φωτιση..
13-08-2011, 18:34 #56
13-08-2011, 18:39 #57
σας ευχαριστω ολουσ.το χειροτερο απο ολα ειναι οτι εχετε δικιο και τα χω σκεφτει κ εγω ολα αυτα.αλλα πως θα βρω την δυναμη να το κανω.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι μολις τα κανω θα κανω πισω κ αυτος ειναι πιο δυνατος ψυχικα.θα μου δειξει οτι δεν τον νοιαζει κ θα αρχισει να τραγουδαει ταχα μου αδιαφορα μεχρι να υποκυψω,κ εγω δεν εχω αλλη υπομονη θελω συνεχεια να μαι μαζι του κ καταληγω να του τηλεφωνω
13-08-2011, 18:42 #58
οκ
αφου εισαι σιγουρη για ολα αυτα, σου ανακοινωνω επισημως, οτι σε αυτη τη σχεση εισαι καταδικασμενη να υποφερεις.
αφου αυτο για σενα ειναι βιωσιμο, ενω το να κερδισεις την αξιοπρεπεια σου, σου δημιουργει προβληματα, κανε οτι νομιζεις κι ασε και τον τυπακο να παινευεται στους καγκουρες φιλους του, πως πηδαει 10 γκομενες μαζι και τις δουλευει και ειναι πασας..
13-08-2011, 19:12 #59
ξερω οτι εγω επιτρεπω στουσ ανθρωπους να μου φερονται ασχημα.το καταλαβαινω οτι πρεπει να το αλλαξω γιατι νιωθω οτι πνιγομαι και χανω την αξιοπρεπεια μου. αυτα που μου λες remedy ειναι πολυ σωστα αλλα οπως ειπες αν τα πω κ μετα κανω πισω την εβαψα.ξερω οτι το προβλημα ειναι στο μυαλο μου.αν του τα πω ολα αυτα και μου πει οκ πηγαινε με οποιον θες κ κανει και αυτος το ιδιο εγω μετα δεν θα το αντεξω.γ αυτο ολα αυτα τα δεχομαι μεχρι να βρω την δυναμη.πιστεψτε με στα λογια ειναι πολυ ευκολο.καθε μερα παιρνω την αποφαση αλλα στην πραξη ειναι τρομερα δυσκολο.εκεινη την στιγμη που το παιζει ανετος εμενα φευγει η γη κατω απο τα ποδια μου κ δεν κανω τιποτα
14-08-2011, 09:54 #60
- In this old house where every door is open
Γεια σου αλεγκ! Οι τροποι που σου προτεινε η Ρεμεντυ ειναι οι καταλληλοτεροι, το θεμα ειναι οτι πρωτα πρεπει εσυ να ΘΕΛΗΣΕΙΣ να βγεις απο αυτη την κατασταση. Αυτο θα γινει ειτε αν φτασεις τοσο χαμηλα που δεν παει αλλο, που δεν στο προτεινω, ειτε αν συνειδητοποιεις τι παιζει και γιατι η κατασταση ειναι ετσι οπως ειναι. Σου ειπανε νωριτερα γιατι αυτος φερεται ετσι, οτι αφου ειδε οτι μπορει να σε εχει και χωρις σχεση, γιατι να μην το κανει; Εγω θα κοιταξω λιγο και την δικη σου πλευρα στην ολη φαση. Καθενας απο τους δυο σας εχει τους σκοπους του για το πως φερεται. Μπορει εσυ να τον κατηγορεις οτι θελει μονο σεξ και σε εκμεταλλευεται, αλλα πραγματικα αυτος ηταν απολυτα ειλικρινης. Εσυ ομως γιατι καθεσαι να σε εκμεταλλευεται; Μηπως εχεις κι εσυ τους σκοπους σου, οπως να τον κανεις να καταλαβει ποσο σε θελει και σε αγαπαει, ποσο καλη εισαι, ποσο τον θες κι εσυ και τον αγαπας, ωστε να ειστε μαζι τελικα; Αυτο που κανεις, το οτι δλδ δεχεσαι να συνεβρισκεστε απλα ερωτικα, δεν ειναι επειδη στο εχει επιβαλλει και εσυ δε μπορεις να κανεις κατι να ξεφυγεις. Δεν θελεις να ξεφυγεις γιατι εχεις τους σκοπους, ελπιδες, προσδοκιες σου. Τις οποιες φυσικα δεν του τις εχεις πει, φανταζομαι. Το πιθανοτερο ειναι φυσικα οτι δεν προκειται να πετυχεις αυτο που ΛΕΣ οτι θες, που ειναι η μονιμη δεσμευση, αλλα πραγματικα, σκεψου τελικα ποσο αυτο, η σχεση μαζι του, ειναι ΑΥΤΟ που θες ΤΩΡΑ. Αν αυτο ηθελες αποκλειστικα, δεν θα χανοταν η σχεση καταρχην, και κατα δευτερον, αν χανοταν, δεν θα συνεχιζε ως ελευθερη σχεση, αφου αυτο ειναι κατι που λες οτι ΔΕΝ θες. Και ομως το κανεις! Αν θες τη δικη μου οπτικη γωνια ως τριτη, βλεπω οτι παρολο που λες οτι υποφερεις, παιρνεις ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ με τη σχεση σας ως εχει. Παιρνεις σεξ, παιρνεις τρυφεροτητα, παιρνεις χρονο απο τη ζωη του, παιρνεις διεκδικηση-ενδιαφερον, αφου ΔΕ ΘΕΛΕΙ να σε αγγιζει τριτος. Με λιγα λογια, επιβεβαιωνεσαι, ενω παραλληλα εχεις και το αλατοπιπερο του αβεβαιου κτλ κτλ κτλ. Οποτε, γιατι να θες να το σταματησεις αυτο αληθεια; Ισως μεσα στη σχεση μαζι του να μην τα επαιρνες ολα αυτα που παιρνεις τωρα.