Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 241 to 255 of 278
    Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    λολλλλ....ε, όχι δωράκι μου....μη λέμε και ότι θέλουμε..(τουλάχιστον μεταξύ μας).
    Τώρα, φυσικά και δεν θα είσαι σαν και μένα και ούτε θα γίνεις ποτέ.
    Απ' όσο θυμάμαι έχουμε πολλές διαφορές και δεν είναι μόνο αντιλήψεων αλλά και προτιμήσεων...;-)
    Όσο για το ποιον μας, (ή το πύον μας), ασε να το κρίνει κανένας άλλος.....
    το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 10-12-2011 at 00:30.

Banned
    επισης εχεις κριθει απο πολλους εδω..το κραξιμο που εχεις φαει εσυ δεν το εχει φαει αλλο μελος!αναρωτηθηκες ποτε γιατι?οχι γιατι εσυ το θεωρεις αξια αυτο..
    θα μπορουσα να σου πω παρα πολλα σαν αυτα που λες και εσυ αλλα ειλικρινα δεν θα πεσω στο επιπεδο σου και στο δηθεν νταηλικι σου!

Senior Member
    .................................................. .
    Έκτακτα...
    Ο Αλέξης - αποφάνθηκε η Θεοφανία - δεν είναι κωλόπαιδο ..

Είναι αυθάδικο (!) κακομαθημένο (!) ανώριμο παιδί (!) ...
    Την ανωριμότητα να την καταλάβω , και δεν είναι ελάττωμα στα 15, είναι η ανθρώπινη φύση τέτοια...
    Αλλά αυθάδικο ? Κακομαθημένο ?
    Πως είσαι τόσο απόλυτη πως έτσι ήταν ? Είχες προσωπικές σχέσεις και γνώριζες την ιδιοσυγκρασία του παιδιού, την ανατροφή του, με ποιες αξίες μεγάλωνε - γιατί ξέρεις τελικά δεν πρόλαβε να μεγαλώσει ....
    Επιμένω , πως αποδίδοντας σε κάποιον αρνητικά χαρακτηριστικά - ενώ δεν τον γνωρίζουμε - δημιουργούμε την εντύπωση πως έχει την απόλυτη συνυπευθυνότητα για τον θάνατο του - όνομα και μη χωριό λέγαμε κάποτε.

Και σε τελική ανάλυση - για να μην υποβιβάζεις την νοημοσύνη μας, δεν ενδιαφέρει αν καταδικάζεις τον δολοφόνο, η ουσία είναι αν καταδικάζεις την πράξη για ένα και μόνο λόγο :
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ....

Η οποιαδήποτε σύγκριση με περιστατικά corpus juris civilis του κοινού αστικού και ποινικού δικαίου , στερείται του πολιτικού βάρους που έχει μια σφαίρα από το όπλο ενός μπάτσου που στοχεύει ένα άοπλο παιδί σε σχέση με μια ελλειμματική συμπεριφορά, ενός γιατρού ή κάποιου δημόσιου λειτουργού που λανθάνει μεν , αλλά δεν πλήττει τις δημοκρατικές αξίες με την όποια κατακριτέα ελεγχόμενη παραβατική πράξη....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ας ερθω και εγω στο χαμηλο... επιπεδο λοιπον..

Πρώτο μήνυμα της ντόρας στην τέταρτη σελίδια στο θρεντ ενώ όλοι συζητούσαμε κανονικότατα χωρίς προσωπικές προσβολές ο ένας στον άλλο

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

Insight FAIL

επισης εχεις κριθει απο πολλους εδω..το κραξιμο που εχεις φαει εσυ δεν το εχει φαει αλλο μελος!αναρωτηθηκες ποτε γιατι?οχι γιατι εσυ το θεωρεις αξια αυτο..
    θα μπορουσα να σου πω παρα πολλα σαν αυτα που λες και εσυ αλλα ειλικρινα δεν θα πεσω στο επιπεδο σου και στο δηθεν νταηλικι σου!
    Last edited by Idella; 10-12-2011 at 00:31.

Quote Originally Posted by sabb View Post
    Έκτακτα...
    Ο Αλέξης - αποφάνθηκε η Θεοφανία - δεν είναι κωλόπαιδο ..

Είναι αυθάδικο (!) κακομαθημένο (!) ανώριμο παιδί (!) ...
    Την ανωριμότητα να την καταλάβω , και δεν είναι ελάττωμα στα 15, είναι η ανθρώπινη φύση τέτοια...
    Αλλά αυθάδικο ? Κακομαθημένο ?
    Πως είσαι τόσο απόλυτη πως έτσι ήταν ? Είχες προσωπικές σχέσεις και γνώριζες την ιδιοσυγκρασία του παιδιού, την ανατροφή του, με ποιες αξίες μεγάλωνε - γιατί ξέρεις τελικά δεν πρόλαβε να μεγαλώσει ....
    Επιμένω , πως αποδίδοντας σε κάποιον αρνητικά χαρακτηριστικά - ενώ δεν τον γνωρίζουμε - δημιουργούμε την εντύπωση πως έχει την απόλυτη συνυπευθυνότητα για τον θάνατο του - όνομα και μη χωριό λέγαμε κάποτε.

Και σε τελική ανάλυση - για να μην υποβιβάζεις την νοημοσύνη μας, δεν ενδιαφέρει αν καταδικάζεις τον δολοφόνο, η ουσία είναι αν καταδικάζεις την πράξη για ένα και μόνο λόγο :
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ....

Η οποιαδήποτε σύγκριση με περιστατικά corpus juris civilis του κοινού αστικού και ποινικού δικαίου , στερείται του πολιτικού βάρους που έχει μια σφαίρα από το όπλο ενός μπάτσου που στοχεύει ένα άοπλο παιδί σε σχέση με μια ελλειμματική συμπεριφορά, ενός γιατρού ή κάποιου δημόσιου λειτουργού που λανθάνει μεν , αλλά δεν πλήττει τις δημοκρατικές αξίες με την όποια κατακριτέα ελεγχόμενη παραβατική πράξη....
    ..σαμπ θα σου απαντήσω λίγο αργότερα...:)

Banned

εγω ειμαι παρα πολυ ενταξει!εσυ εισαι ευχαριστημενη με το ειναι σου?δειξε κ αλλο πια εισαι..και αν υπηρχε διαχειριση επρεπε επι τοπου να σε στειλει.

αυτα.....και κατι τελευταιο θεοφανια μου,ολα πληρωνονται καλη μου ολα.
    Last edited by Idella; 10-12-2011 at 00:31.

Banned
    ..σαμπ θα σου απαντήσω λίγο αργότερα...:)

ναι τωρα ειναι απασχολημενη στο να βγαζει στην φορα ζωες μελων..θα σου απαντησει αργοτερα με το αλλο προσωπο της.

Senior Member
    εγω ειμαι παρα πολυ ενταξει!

Τα θρεντ που μπαίνεις δεν είναι!

ναι τωρα ειναι απασχολημενη στο να βγαζει στην φορα ζωες μελων..θα σου απαντησει αργοτερα με το αλλο προσωπο της.
    όπως?
    Ποιου τη ζωή έβγαλα στη φόρα?
    Εσύ είπες πως ξέρεις πόσο χρονών είμαι και γω έβαλα και δέκα παραπάνω. Που είναι το πρόβλημα λοιπόν?

Banned
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Τα θρεντ που μπαίνεις δεν είναι!
    κοιτα τα τερατα που εχεις κανει εσυ και ασε εμενατο μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης
    η κατασταση δεν ξεφυγε απο εμενα αλλα τι λεω τωρα..την τσιπα δεν θα σας την βρω εγω!
    Last edited by Idella; 10-12-2011 at 00:32.

Banned
    όπως?
    Ποιου τη ζωή έβγαλα στη φόρα?
    Εσύ είπες πως ξέρεις πόσο χρονών είμαι και γω έβαλα και δέκα παραπάνω. Που είναι το πρόβλημα λοιπόν?
    μολις απαντησες!σου ειπα αν υπαρχει διαχειριση θα φανει!απο εκει και περα δεν εχω να σου πω κατι παραπανω δεν ειμαι και του επιπεδου σου ξερεις..με ευχαριστει ισως παραπανω το οτι εδειξες για ακομα μια φορα τι ανθρωπος εισαι.

Senior Member
    κοιτα τα τερατα που εχεις κανει εσυ και ασε εμενα..ετσι χεστραν?η κατασταση δεν ξεφυγε απο εμενα αλλα τι λεω τωρα..την τσιπα δεν θα σας την βρω εγω!

A μπα και από ποιον ξέφυγε? Ποιος μπήκε και άρχισε να βρίζει άτομα από το πουθενά-εμένα, την Λου! και άλλους?

Και τι αν εγώ για σένα έχω "κάνει τέρατα" (ναι έχω σφάξει 5 διαδυκτιακές παρθένες και 9 ορφανά οκ...) πρέπει εσύ να μπαίνεις και να χαλάς τις συζητήσεις με βρισιές?

Banned
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    A μπα και από ποιον ξέφυγε? Ποιος μπήκε και άρχισε να βρίζει άτομα από το πουθενά-εμένα, την Λου! και άλλους?

Και τι αν εγώ για σένα έχω "κάνει τέρατα" (ναι έχω σφάξει 5 διαδυκτιακές παρθένες και 9 ορφανά οκ...) πρέπει εσύ να μπαίνεις και να χαλάς τις συζητήσεις με βρισιές?
    Last edited by Idella; 10-12-2011 at 00:33.

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast