Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 27 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 391
    Senior Member
    μαρκέλα μου αυτο που λες οτι και εγω χρειαζομαι χρονο του το ειπα καπου στο ενδιαμεσο αυτης της χαλια καταστασης, όπου και μέτρησε εναντίον μου....με λίγα λόγια αυτός τρελάθηκε εντελώς ρωτώντας με: "μα καλα τι εννοεις θες να σκεφτεις?" δεδομενου οτι αυτος εξ αρχης δηλωσε οτι δεν θελει χρονο για να επανεξετασει τα συναισθηματα του, αλλα για να συνελθει λιγο απτον χαλια τροπο ζωης που εκανε τελευταια με την πιεση απο τη δουλεια και ολα τα αλλα, γιατι ενιωθε οτι δεν μου προσφερει αυτα που μου προσφερε.
    ισχυρίζεται πως πληγώθηκε πολυ που εγω ειπα χωριζουμε ενω εκεινος δεν το σκέφτηκε ούτε το είπε ποτέ.

Senior Member
    οσο για το "παραθυράκι" επανασύνδεσης.....το δήλωσε ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν προκειται να ξαναείμαστε μαζί πλέον γιατι απελπίστηκε που δεν βγάζουμε άκρη. το οτι προτεινει να κανουμε ερωτα γιατι δεν μπορει μακρυά μου....αλλουνού παπά ευαγγέλιο. βρες ακρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    οσο για το "παραθυράκι" επανασύνδεσης.....το δήλωσε ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν προκειται να ξαναείμαστε μαζί πλέον γιατι απελπίστηκε που δεν βγάζουμε άκρη. το οτι προτεινει να κανουμε ερωτα γιατι δεν μπορει μακρυά μου....αλλουνού παπά ευαγγέλιο. βρες ακρη
    Μελινακι, εσυ οφειλεις στον εαυτο σου να πας μπροστα. Ξεκαθαρισες τη θεση σου, του εδειξες το συναισθημα σου, και αυτος σου ειπει τί θελει. Δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα απο το να νιωθεις η καβατζα καποιου, σε κραταει πισω. Παρε τα κομματια σου και φυγε. Το τί θα κανεις στο μελλον αν γυρισει, το εξεταζεις τοτε. Να εισαι καλα!

Senior Member
    ...
    το δήλωσε ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν προκειται να ξαναείμαστε μαζί πλέον γιατι απελπίστηκε που δεν βγάζουμε άκρη.
    ...
    το οτι προτεινει να κανουμε ερωτα γιατι δεν μπορει μακρυά μου....
    Τι σημαίνει δεν βγάζουμε άκρη ?
    Ποιά άκρη ζήταγε και δέν βρήκε ?
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    carry μου καλημερα. εννοούσε οτι εγω αρχισα τις υστεριες οταν ζητησε λιγο χρονο ξεκουρασης μονος του, οτι εγω του ειπα να χωρισουμε, οτι εχασα τον ελεγχο και τον "ελουζα" με χαρακτηρισμους σχεδον καθημερινά, σε καθε αποπειρά μας να συζητήσουμε, οτι σηκωθηκα και εφυγα με φιλους που δεν γνωριζε και αυτο του δημιουργησε υπονοιες για πολλά, όλα αυτα. ξερεις τι θα ελεγες αν μας ακουγες να μιλαμε? οτι μιλουν δυο ανθρωποι που εχουν σοκαριστει απο όλα. αυτη την εικονα δινουμε.

Senior Member
    carry μου καλημερα. εννοούσε οτι εγω αρχισα τις υστεριες οταν ζητησε λιγο χρονο ξεκουρασης μονος του, οτι εγω του ειπα να χωρισουμε, οτι εχασα τον ελεγχο και τον "ελουζα" με χαρακτηρισμους σχεδον καθημερινά, σε καθε αποπειρά μας να συζητήσουμε, οτι σηκωθηκα και εφυγα με φιλους που δεν γνωριζε και αυτο του δημιουργησε υπονοιες για πολλά, όλα αυτα. ξερεις τι θα ελεγες αν μας ακουγες να μιλαμε? οτι μιλουν δυο ανθρωποι που εχουν σοκαριστει απο όλα. αυτη την εικονα δινουμε.
    Βρε Μελινα μου, ειναι φυσικο να εχασες τον ελεγχο! Τον αγαπουσες και επαθες σοκ! Η αντιδραση σου ηταν αντιδραση ερωτευμενου ανθρωπου! Αν δεν θελει να το καταλαβει αυτο, ειναι δικο του προβλημα! Και σε τελικη αναλυση, δεν το καταλαβαινω αυτο, εχεις επενδυσει συναισθηματικα σε καποιον, σε απαξιωνει και πρεπει να φερθεις σαν να μην εχει συμβει τιποτα? Και τον πονο σου θα εκφρασεις και την δυσαρεσκεια σου! Οταν καποιος νιωθει, εκφραζεται..

Senior Member
    δλδ σε εποχές που δσέν τον "ελουζες", και δέν έφεγες ήταν νορμάλ αυτός ?

και επίσης
    αυτό το γιατι δεν μπορει μακρυά μου εκλαβάνεται από όλες εδώ μέσα σαν κρεβάτι μόνον?
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    carry μου, ολα αυτα τα λουσιματα εγιναν σε διαστημα 2 εβδομαδων. αυτος ξεκινησε το "λιγες μερες να μεινω μονος να ανασυγκροτηθω για να κανω τα πραγματα μεταξυ μας καλυτερα", εγω το πηρα υστερικα και αρχισε το λουσιμο. το κρεβατι δεν το παρεξηγησαν τα κοριτσια, εκεινος χθες μου το ειπε, οτι θελει πολυ να ξανακανουμε ερωτα χωρις υποσχεση και δεσμευση για τιποτα.

Senior Member
    οσο για τη συζητηση την ηρεμη που δεν καναμε ποτέ, το ειχε προτείνει αλλά μου εδειχνε τοσο αποφασισμένος που πραγματικά δεν αντεχα να βγω μαζι του μονο και μονο για να ακουσω την οριστική του αποφαση. ισως εκανα λαθος, ισως ισως πολλά.

Senior Member
    carry μου, ολα αυτα τα λουσιματα εγιναν σε διαστημα 2 εβδομαδων. αυτος ξεκινησε το "λιγες μερες να μεινω μονος να ανασυγκροτηθω για να κανω τα πραγματα μεταξυ μας καλυτερα", εγω το πηρα υστερικα και αρχισε το λουσιμο. το κρεβατι δεν το παρεξηγησαν τα κοριτσια, εκεινος χθες μου το ειπε, οτι θελει πολυ να ξανακανουμε ερωτα χωρις υποσχεση και δεσμευση για τιποτα.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι έχει πληγωθεί ο εγωισμός του και θα του πάρει χρόνο να το ξεπεράσει!
    Σ' αυτήν την φάση, που είναι πληγωμένος ότι και να του λες μάλλον κάνεις τα πράγματα χειρότερα ειλικρινά!
    Πάντως επιμένω ότι αν σ' αγαπάει κι εννοείται κι εσύ τον θέλεις πίσω είναι σίγουρο ότι θα ξαναπροσπαθήσει!
    Και λάθη γίνονται στις σχέσεις κι ευκαιρίες πρέπει να δίνονται ξανά αν ο άλλος είναι "φυσιολογικός",
    γιατί λες παίζει κι αυτό εσύ που τον γνωρίζεις καλά και συγνώμες πρέπει να δίνονται.
    Αυτός τώρα το κρατάει μανιάτικο. Ας τον λοιπόν και στο επόμενο μνμ που θα σου στείλει απάντησε:
    " ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!! "

Senior Member
    εγωισμος....εγω βλεπω εναν ανθρωπο που δεν τον αναγνωριζω, εναν ανθρωπο αλλο.....

Senior Member
    εγωισμος....εγω βλεπω εναν ανθρωπο που δεν τον αναγνωριζω, εναν ανθρωπο αλλο.....

Κύτταξε μ' αυτό μην απορείς και τόσο, γιατί και μεις οι ίδιοι δεν νομίζω νάμαστε σίγουροι ότι ξέρουμε τον εαυτό μας 100%.
    Έπειτα κι εσύ έβγαλες μέσα στην σχέση έναν εαυτό που ενδεχομένως τον ξένισε κι ίσως δεν τον περίμενε ποτέ!
    Σε τί σε χάλασε όταν σου ζήτησε να μείνει για λίγο μόνος του?
    Τί σκέφτηκες κι αντέδρασες όπως περιγράφεις δηλ. υστερικά?

Senior Member
    θα σου πω τι με χαλασε. μου ακουστηκε σαν η δηθεν δικαιολογια που λενε πολλοι για να την κανουν ανωδυνα. επαθα αμοκ γιατι εκεινος και εγω παντα αποδοκιμάζαμε τετοιου ειδους σχετικότητες και ατακες. συν το οτι εγινε λιγο πριν παρει την αδεια του που και οι 2 την περιμεναμε πως και πως για να περασουμε λιγο χρονο μαζι και μου κακοφανηκε οσο δεν παιρνει. αν θες, κολλησα στο "θελω να μεινω λιγο μονος" παρα στη συνέχεια: "για να γινω αυτος που ημουν απεναντι σου και να σου ξαναδωσω αυτα που σου εδινα, γιατι τωρα ειμαι διαλυμενος απο ολα και δεν σου φερομαι οπως θελω". συν το οτι εκεινο το διαστημα εγω επαιρνα για 4ο συνεχομενο μήνα χάπια για να αυξησουμε τις πιθανοτητες συλληψης παιδιου. γιαυτο σαλταρισα. ναι το παραδεχομαι δεν ειχα ποτέ την ψυχραιμια που πρεπει. ο,τι και να εγινε επρεπε να περιμενω για να το χειριστει μονος του.

Senior Member
    θα σου πω τι με χαλασε. μου ακουστηκε σαν η δηθεν δικαιολογια που λενε πολλοι για να την κανουν ανωδυνα. επαθα αμοκ γιατι εκεινος και εγω παντα αποδοκιμάζαμε τετοιου ειδους σχετικότητες και ατακες. συν το οτι εγινε λιγο πριν παρει την αδεια του που και οι 2 την περιμεναμε πως και πως για να περασουμε λιγο χρονο μαζι και μου κακοφανηκε οσο δεν παιρνει. αν θες, κολλησα στο "θελω να μεινω λιγο μονος" παρα στη συνέχεια: "για να γινω αυτος που ημουν απεναντι σου και να σου ξαναδωσω αυτα που σου εδινα, γιατι τωρα ειμαι διαλυμενος απο ολα και δεν σου φερομαι οπως θελω". συν το οτι εκεινο το διαστημα εγω επαιρνα για 4ο συνεχομενο μήνα χάπια για να αυξησουμε τις πιθανοτητες συλληψης παιδιου. γιαυτο σαλταρισα. ναι το παραδεχομαι δεν ειχα ποτέ την ψυχραιμια που πρεπει. ο,τι και να εγινε επρεπε να περιμενω για να το χειριστει μονος του.

Μελίνα μην με παρεξηγήσεις τώρα μ' αυτό, που θα σου πω αλλά πίσω απ' όλα κρύβεται ο δικός σου φόβος της απόρριψης.
    Οι δικές σου ανασφάλειες! Όπως το περιγράφεις και χωρίς νάσαι σίγουρη αν ισχύει "μου ακούστηκε σαν η δήθεν... " αποτελεί
    σύμφωνα με την ψυχολογία ένα διεργασιακό λάθος, ένα αυθαίρετο συμπέρασμα της αρνητικής σου σκέψης.

Senior Member
    καθολου δεν σε παρεξηγω! αυτο που ειπες ηταν το πρωτο πραγμα που παραδεχτηκα! εχεις απολυτοτατο δίκιο!

Page 5 of 27 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast