Προς τη διαχειριση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Είναι μερικά θέματα που από την αρχική τοποθέτηση ή έστω από τα πρώτα μηνύματα της συζήτησης, μοιάζει να κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη και χτυπούν "ένα κόκκινο καμπανάκι" στη διαχείριση, οπότε τα παρακαλουθουμε πιο στενά.

Η γρκίζα ζώνη που αναφέρω ή αλλιώς οι ενδοιασμοί μας για το αν πρέπει να παραμείνουν τα θέματα αυτά ή όχι, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν έχουν να κάνουν με το είδος του θέματος.
    Αν θέλεις, και λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είμαι απεριόριστα ανοικτός να ακούσω και να συζητήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Σε αυτό το φόρουμ, ΟΛΑ τα θέματα χωράνε και δεν υπάρχει ταμπού, για κανένα θέμα.

Όμως, είναι τέτοια η φύση κάποιων θεμάτων, που ακομη κι αν ανοίγονται με την καλύτερη των προθέσεων, ενδέχεται η συζητήση που θα ακολουθήσει, να εξελιχθεί με έναν τρόπο που κατά τη γνώμη μου, απαιτεί κλείδωμα ή ακόμη και διαγραφη του θέματος.
    Παραδειγματα:
    1.ένα θέμα περί θρησκευτικών αντιλήψεων, μια χαρά χωράει στο φόρουμ, σχεδόν πάντα όμως καταλήγει σε συγκρούσεις, άρα ενδέχεται να κλειδωθεί, ανάλογα με την εξέλιξη και όχι εξαιτίας της φύσης του θέματος.
    2. ένα θέμα που προτρέπει σε διατροφή 500 θερμίδων ή που προάγει τον προκλητό εμμετό προς απώλεια βάρους, θα κλειδωθεί και ακόμη καλύτερο θεωρώ το να διαγραφεί πλήρως γιατί προάγει συμπεριφορές που είναι αυτονόητο πως σε κανένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορούμε να προάγουμε.
    Από την άλλη μεριά, έχουν ανοίξει τέτοια θέματα που η πορεία της συζήτησης οδήγησε στο να διατυπωθεί με εξαιρετική ευστοχία και σαφήνια το μέγεθος των προβλημάτων που μπορεί να οδηγήσει μια διατροφή 500 θερμίδων οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, κρίνουμε πως το θέμα όχι μονο μπορεί να παραμείνει, αλλά -τρόπος του λέγειν- μπορεί να καρφιτσωθεί κιόλας ψηλά στο φόρουμ για να το διαβάζουν όσοι σκοπεύουν να ακολουθήσουν μια τέτοια συμπεριφορά.

Ελπίζω να σε κάλυψα Μαίρη.
    Μιας κ καλυψες τη φιλη σου τη Μαιρη, για καλυψε τωρα κ την εχθρο σου την Ειρηνη!
    Νομιζεις οτι περιμενω να μαθω απο δω μεσα τεχνικες για εμετο κ καθαρτικουλια, που εγω ειμαι δασκαλα σ αυτα?? Κ επειδη μου εχουν πει διαφορα "μελακια" (με μαρμελαδα) μην παιρνεις καθαρτικα, τι σημαινει αυτο οτι δεν θα παιρνω? Η οτι μηπως ποτε τα σταματησα? Θα ξερεις σαφως επειση διαβαζεις τα πμ των μελων ποσα μελη μου εχουν στειλει για το πως να κανουν εμετο. Ε απενεργοποιησε μου κ τα πμ, κανε με κ μπαν, χεστηκα! Εφοσον εδω μεσα προωθουνται συγκεκριμενες θεσεις κ ο,τι διαφορετικο διαγραφεται, οκ παω πασο! Αλλα εγω φταιω που επενδυσα σ αυτο το φορουμ κ νομισα οτι ειναι σοβαρο κ μπορεις να συζητησεις τα ΠΑΝΤΑ. Ας προσεχα. Κ εννοειται οτι θα συνεχισω την διατροφη των 500 θερμιδων κ τα καθαρτικακια, ειτε γραφω ειτε οχι !
    Ειπα κ σκουπιστηκα!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    λακρι
    κανεις δεν μπορει να σου πει ποσο θα φας.
    μπορεις να φας και 500 και 300 θερμιδες αν αυτο σε ευχαριστει.
    ο νικος κλεινει οσα θεματα σου θεωρει οτι δυνητικα μπορουν να βλαψουν ΑΛΛΟΥΣ και να λειτουργησουν προτρεπτικα.
    μην εκνευριζεσαι , δεν ειναι κατι εναντιον σου, ειναι απλα υπερ των αλλων
    καλη τυχη με την θεραπεια σου
    φιλικα

Senior Member
    Είναι μερικά θέματα που από την αρχική τοποθέτηση ή έστω από τα πρώτα μηνύματα της συζήτησης, μοιάζει να κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη και χτυπούν "ένα κόκκινο καμπανάκι" στη διαχείριση, οπότε τα παρακαλουθουμε πιο στενά.

Η γρκίζα ζώνη που αναφέρω ή αλλιώς οι ενδοιασμοί μας για το αν πρέπει να παραμείνουν τα θέματα αυτά ή όχι, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν έχουν να κάνουν με το είδος του θέματος.
    Αν θέλεις, και λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είμαι απεριόριστα ανοικτός να ακούσω και να συζητήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Σε αυτό το φόρουμ, ΟΛΑ τα θέματα χωράνε και δεν υπάρχει ταμπού, για κανένα θέμα.

Όμως, είναι τέτοια η φύση κάποιων θεμάτων, που ακομη κι αν ανοίγονται με την καλύτερη των προθέσεων, ενδέχεται η συζητήση που θα ακολουθήσει, να εξελιχθεί με έναν τρόπο που κατά τη γνώμη μου, απαιτεί κλείδωμα ή ακόμη και διαγραφη του θέματος.
    Παραδειγματα:
    1.ένα θέμα περί θρησκευτικών αντιλήψεων, μια χαρά χωράει στο φόρουμ, σχεδόν πάντα όμως καταλήγει σε συγκρούσεις, άρα ενδέχεται να κλειδωθεί, ανάλογα με την εξέλιξη και όχι εξαιτίας της φύσης του θέματος.
    2. ένα θέμα που προτρέπει σε διατροφή 500 θερμίδων ή που προάγει τον προκλητό εμμετό προς απώλεια βάρους, θα κλειδωθεί και ακόμη καλύτερο θεωρώ το να διαγραφεί πλήρως γιατί προάγει συμπεριφορές που είναι αυτονόητο πως σε κανένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορούμε να προάγουμε.
    Από την άλλη μεριά, έχουν ανοίξει τέτοια θέματα που η πορεία της συζήτησης οδήγησε στο να διατυπωθεί με εξαιρετική ευστοχία και σαφήνια το μέγεθος των προβλημάτων που μπορεί να οδηγήσει μια διατροφή 500 θερμίδων οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, κρίνουμε πως το θέμα όχι μονο μπορεί να παραμείνει, αλλά -τρόπος του λέγειν- μπορεί να καρφιτσωθεί κιόλας ψηλά στο φόρουμ για να το διαβάζουν όσοι σκοπεύουν να ακολουθήσουν μια τέτοια συμπεριφορά.

Ελπίζω να σε κάλυψα Μαίρη.

νικο, ευχαριστω για την απαντηση.
    επειδη δν διαβαζω ολα τα θεματα, δν ειμαι σε θεση να γνωριζω τι ειπωθηκε στο καθενα,οποτε δν θα επιμεινω κιολας.
    οποιο θεμα κ αν ανοιξει καποιος ωστοσο, ασχετα απο τις συγκρουσεις, εχει κατι να σου δωσει.
    προσωπικα μ αρεσει κ θελω να μαθαινω πως σκεφτονται οι ανθρωποι κ πως το στηριζουν αυτο.
    ανεφερα 2 παραδειγματα κ συ 2 διαφορετικα.
    οκ κατανοητο πως δν ειναι ειναι σωστο να προτρεπεις καποιον με ανορεξια σε διατροφη των 500 θερμιδων,
    αλλα μεσα απο αυτο το θεμα, μπορεις να προτρεψεις ισως τον θεματοθετη να δει καποια πραγματα.
    ξερω πως ειναι δυσκολο κ βαθυ θεμα κ πως μονο ειδικος μπορει να βοηθησει κ ισως ειδικα κεντρα,
    ομως πιστευω πως δν υπαρχει λογος να κλεισει.
    εχω ξαναπει πως εχω θεμα με τη χυδαιολογια κ την προσβολη.
    για μενα ειναι ισως ενας απο τους λιγους λογους για να κλειδωθει θεμα.
    ως ειδκος σιγουρα εισαι σε θεση να βλεπεις τα πραγματα πολυπλευρα κ
    να πραττεις το καλυτερο για το χωρο.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λακρι
    κανεις δεν μπορει να σου πει ποσο θα φας.
    μπορεις να φας και 500 και 300 θερμιδες αν αυτο σε ευχαριστει.
    ο νικος κλεινει οσα θεματα σου θεωρει οτι δυνητικα μπορουν να βλαψουν ΑΛΛΟΥΣ και να λειτουργησουν προτρεπτικα.
    μην εκνευριζεσαι , δεν ειναι κατι εναντιον σου, ειναι απλα υπερ των αλλων
    καλη τυχη με την θεραπεια σου
    φιλικα
    ρεμεντι δικιο εχεις κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου. ισως παρεξηγησα καποια πραγματα η υπερεκτιμησα μια κατασταση. πραγματι "τα εν οικω μη εν δημω" κατα καποιο τροπο, δλδ μπορει εγω πχ να τρωω λιγο η να παιρνω το ενα η το αλλο αλλα καλυτερα ας μην βγαινει αυτο παραεξω, μιας κ καποια πραγματα μπορει να επηρεασουν ακομα κ με λανθανοντα τροπο.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Παραδειγματα:
    Νίκο, παίρνω αφορμή από τα παραπάνω να ρωτήσω για ένα θέμα που 'εξαφανίστηκε' και προφανώς διαγράφτηκε εντελώς από το φόρουμ. Το θέμα ήταν 'Διαισθηση, ενοραση, ενυπνια και συναφη. Για ψυχιατρειο πρωτο τραπεζι πιστα;' και το είχε ανοίξει το Ξωτικό στις 13-3 στην ενότητα Γενικά. Το αναζήτησα μια ημέρα για να ξαναδιαβάσω την απάντηση που είχα γράψει και ήταν απλά... πουθενά. Το βρήκα μόνο στο google, μόνο την πρώτη σελίδα ως 'προσωρινά αποθηκευμένη'. Από όσα είχα διαβάσει δεν είδα να υπάρχουν συγκρούσεις ή να προάγει ακατάλληλες συμπεριφορές, ούτε βέβαια ήταν άσχετο με τη θεματολογία του φόρουμ. Ξαφνιάστηκα λοιπόν και ενοχλήθηκα κι αναρωτήθηκα πώς τελικά και από ποιον διαγράφονται θέματα. Οπωσδήποτε είναι δικαίωμα των υπεύθυνων να διαγράψουν το οτιδήποτε, αλλά υπήρξε κάποιος λόγος για το συγκεκριμένο θέμα? Και εντέλει ποιος είναι ο ρόλος των moderators? Και τι γίνεται όταν ένας mod ανοίγει θέμα ως απλό μέλος? Τέλος πάντων θα περιμένω μια απάντηση προτού συνεχίσω. Ευχαριστώ.

Senior Member
    ... ά γεια σου κα Μαρίνα μας... στο οποίο θέμα ήθελα να τοποθετηθώ κι εγώ, αλλά μπαίνω "σπασμωδικά" αυτό το διάστημα, ως...χαρτομάντης... με 43 ημέρες στο νοσοκομείο και με την ψυχή στο στόμα, έλεγα ρε πούστη μου να βρω κανά θρεντ να μου κάνει "κλικ"... αλλά ο χρόνος που διαθέτω δεν είναι υπολογίσιμος ακόμη κι αν εγώ θέλω να παίρνω βαθιές ανάσες και να "ξεσκάω" βρε αδερφέ... πολύ ενδιαφέρον το θρεντάκιον τούτο λοιπόν, αλλά το πήρε ο βοριάς το πήρε ο ποτάμης...

Χμμ... ποιός ο ρόλος των "μοντς" έ;... να πω καλέ κυρία;... δε μας απασχολεί διόλου, αρκεί να είναι... κατωτέρας καύσης απ' τη δική μας... παιδιά μη παρεξηγηθείτε, αλλά δε θα βάζανε μοντερέϊτορς του ιδίου επιπέδου/δαπέδου με την αφεντομουτσουνάρα τους... έλα τώρα, το ξέρετε και οι ίδιοι... ...

Μαρίνα μας δε ξέρω και δε με νοιάζει... άλλο ξέρω να σας πω, χιχι... πρόσφατα μου εκμυστηρεύτηκε ένα από τα ίδια τα μοντερόπαιδα πως... όταν το μέλος "RockElCasbah" κάνει αναφορά σε απαντήσεις κάποιων άλλων μελών... έχει πέσει "γραμμή" να μη μου δίνουν σημασία...

Αλλά είναι πώς εξελλίσσεται κανείς... πριν από δυο χρόνια θα... θύμωνα και θα έβαζα ξανά δημόσιο θρεντ ζητώντας απ' τη διαχείριση να μου απαντήσει... σήμερα - ακόμη κι αν αυτό που έμαθα είναι αντικείμενο μεγάλης συζητήσεως - δε θα μπω καν στον κόπο να μάθω τί και γιατί... γιατί απλά ξέρω και δε με αφορά καν... κατά τ' άλλα, είχα να πω πολλά στο Ξωτικό - ως άνθρωπος που "υποφέρω" απ' την ίδια πάθηση... αλλά;...

Πάντως, καλού - κακού, όσοι κάνετε 'ριπόρτ' σε απαντήσεις των συγκεκριμένων μελών - μη χέσω - ξεχάστε το... είναι φόρουμ "ψυχασθενών" και στους αρρώστους δε πάμε κόντρα αδέρφια, ναι;... ...

Administrator
    Marina, δεν έχω ιδέα για το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι. Δεν το έχω διαγράψει κι ούτε γνωρίζω τι απέγινε. (ελπίζω να μην μου διαφεύγει κάτι εδώ, αλλά πράγματι δε θυμάμαι κάτι για το θέμα που αναφέρεις). Γενικά, τα θέματα κλειδώνονται, αλλά δεν αφαιρούνται.
    Αφαιρούνται (ή τροποποιούνται γενναία) θέματα του στυλ "ελάτε να αυτοκτονήσουμε ομαδικά", "πείτε τρόπους να αυτοκτονήσω σήμερα" κοκ. και όπως είναι αυτονόητο, αφαιρούνται για να προστατέψουμε ότι μπορούμε να προστατέψουμε.

Επίσης δεν υπάρχει καμιά οδηγία από εμένα προς τους διαχειριστές να διαγράφουν μηνύματα. Μήπως τυχόν ο θεματοθέτης το διέγραψε πριν παρέλθει το χρονικό όριο από το οποίο και ύστερα δεν είναι δυνατή η τροποποίηση?
    Μήπως τυχόν μεταφέρθηκε σε άλλη ενότητα?

Οποιος γνωρίζει, ελπίζω να σε διαφωτίσει.

Rock, "έχει πέσει γραμμή να αγνοούνται οι αναφορές σου"? Αυτό πιστεύεις?
    Τι να πω... Εδώ είναι οι διαχειριστές, όποιος θέλει, ευθαρσώς ας έρθει να το δηλώσει πως έχω δώσει "γραμμή" για σένα ή για οποιοδήποτε άλλο μέλος, να αγνοούμε τις αναφορές.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Νίκο, παίρνω αφορμή από τα παραπάνω να ρωτήσω για ένα θέμα που 'εξαφανίστηκε' και προφανώς διαγράφτηκε εντελώς από το φόρουμ. Το θέμα ήταν 'Διαισθηση, ενοραση, ενυπνια και συναφη. Για ψυχιατρειο πρωτο τραπεζι πιστα;' και το είχε ανοίξει το Ξωτικό στις 13-3 στην ενότητα Γενικά. Το αναζήτησα μια ημέρα για να ξαναδιαβάσω την απάντηση που είχα γράψει και ήταν απλά... πουθενά. Το βρήκα μόνο στο google, μόνο την πρώτη σελίδα ως 'προσωρινά αποθηκευμένη'. Από όσα είχα διαβάσει δεν είδα να υπάρχουν συγκρούσεις ή να προάγει ακατάλληλες συμπεριφορές, ούτε βέβαια ήταν άσχετο με τη θεματολογία του φόρουμ. Ξαφνιάστηκα λοιπόν και ενοχλήθηκα κι αναρωτήθηκα πώς τελικά και από ποιον διαγράφονται θέματα. Οπωσδήποτε είναι δικαίωμα των υπεύθυνων να διαγράψουν το οτιδήποτε, αλλά υπήρξε κάποιος λόγος για το συγκεκριμένο θέμα? Και εντέλει ποιος είναι ο ρόλος των moderators? Και τι γίνεται όταν ένας mod ανοίγει θέμα ως απλό μέλος? Τέλος πάντων θα περιμένω μια απάντηση προτού συνεχίσω. Ευχαριστώ.
    τι ???????? ποτε εγινε αυτο ? γι'αυτο αποχωρησε τελικα κι απ'το φορουμ ? κριμα και ηταν απ'τα μελη που συμπαθουσα εδω, και την ειχατε κανει και mod.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Πραγματικά και γω έχω την ίδια απορία:
    γιατί το θέμα
    'Διαίσθηση, ενόραση, ενύπνια και συναφή. Για ψυχιατρείο πρώτο τραπέζι πίστα;'
    που το είχε ανοίξει το Ξωτικό στις 13-3 στην ενότητα Γενικά
    εξαφανίστηκε ως δια μαγείας;
    Και τα θέματα
    "Σχολή Καλών τεχνών, κατατακτήριες εξετάσεις, ερώτηση για διάθεση βιβλίων..."
    και
    "επάρκεια αγγλικών" γιατί κλειδώθηκαν;

Banned
    τα δευτερα ετσι κι αλλιως ειναι ακυρα, το πρωτο ομως οχι και πιστευω δεν επρεπε να σβηστει. γι'αυτο εξαφανιστηκε και το Ξωτικό, μαλλον πληγωθηκε...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    To αν είναι άκυρα ή όχι θα θελα να το ακούσω και με αιτιολογία
    -όχι "είναι άκυρα αποφασίζομεν και διατάσσομεν"-
    απ' όποιον έχει την αρμοδιότητα να κλειδώνει και να εξαφανίζει θέματα και μόνο.
    Last edited by Joann; 30-03-2012 at 08:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    α γεια σου!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Marina, δεν έχω ιδέα για το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι. Δεν το έχω διαγράψει κι ούτε γνωρίζω τι απέγινε. (ελπίζω να μην μου διαφεύγει κάτι εδώ, αλλά πράγματι δε θυμάμαι κάτι για το θέμα που αναφέρεις). Γενικά, τα θέματα κλειδώνονται, αλλά δεν αφαιρούνται.
    Αφαιρούνται (ή τροποποιούνται γενναία) θέματα του στυλ "ελάτε να αυτοκτονήσουμε ομαδικά", "πείτε τρόπους να αυτοκτονήσω σήμερα" κοκ. και όπως είναι αυτονόητο, αφαιρούνται για να προστατέψουμε ότι μπορούμε να προστατέψουμε.

Επίσης δεν υπάρχει καμιά οδηγία από εμένα προς τους διαχειριστές να διαγράφουν μηνύματα. Μήπως τυχόν ο θεματοθέτης το διέγραψε πριν παρέλθει το χρονικό όριο από το οποίο και ύστερα δεν είναι δυνατή η τροποποίηση?
    Μήπως τυχόν μεταφέρθηκε σε άλλη ενότητα?

Οποιος γνωρίζει, ελπίζω να σε διαφωτίσει.
    Ελπίζω κι εγώ να με διαφωτίσει όποιος γνωρίζει. Το θέμα προφανώς υπήρχε, είχα απαντήσει κιόλας σε αυτό και η απάντησή μου πλέον δεν υπάρχει ούτε αν αναζητήσω όλα τα δημοσιευμένα μου μηνύματα μέσω του προφίλ μου. Από αυτό, σε συνδυασμό με το ότι στο google εμφανίζεται μεν στην αναζήτηση, αλλά το λινκ δεν είναι πλέον έγκυρο, συμπεραίνω ότι αφαιρέθηκε εξ' ολοκλήρου και δεν μεταφέρθηκε κάπου αλλού.

Ναι, έχω δει ότι τα θέματα κλειδώνονται και ναι, λογικό είναι κάποια να αφαιρούνται εντελώς. Επίσης ναι, γνωρίζω ότι για κάποιο διάστημα ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει τα μηνύματά του. Αλλά εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κι επειδή η θεματοθέτρια Ξωτικό τυχαίνει να είναι και διαχειρίστρια, αναρωτήθηκα. Μπορούν (τεχνικά) οι διαχειριστές να αφαιρέσουν εξ' ολοκλήρου ένα θέμα? (άσχετα με το αν τους έχει δοθεί η όχι τέτοια οδηγία) Εφόσον εσύ Νίκο δεν γνωρίζεις κάτι, μάλλον κάποιος άλλος το διέγραψε.

Δεν θα είχα πρόβλημα εάν κάποιος επέλεγε να διαγράψει τα δικά του μηνύματα επειδή μετάνιωσε που τα έγραψε, αλλά να σβήσει ολόκληρο το θέμα είναι ασέβεια προς τους υπόλοιπους που συμμετείχαν. Ένα απλό μέλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Νομίζω θα ήταν καλό να απαντήσει και η ίδια η Ξωτικό, που ίσως γνωρίζει τι συνέβη.

Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Joann θεώρησα περιττή την αιτιολόγηση κλειδώματος τέτοιων θεμάτων αφού ο λόγος είναι αυτονόητος.
    Στο ίντερνετ υπάρχουν αρκετά κατάλληλα ελληνικά forum όπου μπορεί κάποιος να υποβάλει ερώτηματα εκπαιδευτικά/εργασιακά.
    Δεν υπάρχει άλλος λόγος, αν αυτό αναρωτιόσουν.

Senior Member
    για το θεμα της ξωτικο,εφοσον λετε οτι εχει καποια αρμοδιοτητα εδω στο φορουμ,αποκλειεται να το εσβησε μονη της?
    γιατι πραγματικα δεν υπαρχει αυτο το θεμα
    πατας εμφανιση σε ολα τα θεματα που εχει ξεκινησει και αυτο δεν υπαρχει
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast