Τι σκέφτεστε; - Page 699
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 699 of 1532 FirstFirst ... 1995996496896976986997007017097497991199 ... LastLast
Results 10,471 to 10,485 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    .................................................. ...............
    Last edited by Joann; 26-04-2012 at 01:10.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    http://www.youtube.com/watch?feature...=EiMqH0V46FU#!

Το πιο αληθινο και ειλικρινες βιντεο του αιωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    αποφασισμένος αναποφάσιστος

http://1.bp.blogspot.com/-cxq3wZEaO4...22-04-2012.jpg

Senior Member
    τελικα σαυτη τη ζωη δε μπορεις να εμπιστευεσαι κανεναν!!!

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο σιχαίνομαι τη γλοιώδη κοινωνία σας και τον εμετικό πολιτισμό σας.

Quote Originally Posted by Joann View Post
    Tον ωραίο διάλογο του σκίτσου:

http://p-nstatic.doldigital.net/tane...A209A04928.jpg
    Ο Βασίλης Λεβέντης που πήγε? σε τελική ανάλυση πόσο καλύτεροι του είναι οι υπόλοιποι?
    γιάννης

Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Λοιπόν, όσον αφορά τις πιθανότητες τώρα... Για να τελεσφορήσει μία υγιής σχέση θέλουμε α) να μου αρέσει, β) να της αρέσω, γ) να καταφέρω να την εντυπωσιάσω, δ) αυτή να αξίζει σαν χαρακτήρας, ε) να κρατήσει για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Δεδομένου ότι τα ενδεχόμενα είναι στατιστικά ανεξάρτητα μεταξύ τους, η πιθανότητα τομής και των πέντε από τον κανόνα του γινομένου τείνει στο μηδέν. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί είμαι τόσο απαισιόδοξος; Πώς θα συμπέσουν όλες οι προϋποθέσεις μαζί;
    Αρκετά τα σχόλια σου στο προηγουμενο μου μνμα. Ελπίζω όλα αυτά τα σωστα που λέμε πρώτοι εμείς να τα θέτουμε σε εφαρμογή και να μη μενουμε στη θεωρία. Στο κομμάτι αυτο του μνματος σου συμφωνώ με τις προϋποθέσεις, διαφωνώ όμως με το αποτέλεσμα. Το πότε συνυπάρχουν και τα πέντε: όταν βρίσκεσαι σε κάποιο μέρος και συναντάς μια κοπέλα, ειτε την πλησιάζεις, είτε σε πλησιάζει (αυτο ειναι το καλύτερο) ειτε στα πλαίσια κοινης παρέας, όπου μέσα από τη ροη της συζητησης μεταξυ σας, ακόμα και αν η συζητηση έχει αφορμή θεματα άσχετα περί σχέσεων, νοιώθεις ένα συναίσθημα το οποίο δε συνοδεύεται από αμφιβολίες ή οι αμφιβολίες είναι λίγες και ασήμαντες, ότι η κοπέλα σου αρέσει, σε ελκύει και ταυτόχρονα στο ύφος και στο βλέμμα της διαπιστώνεις να ισχύει το ίδιο και σε αυτη εν σχέσει με σενα. Κάτι σαν κλικ δλδ. Εκεί ειναι που πρέπει να βρεις τα λόγια, τον τροπο, την καταλληλη προσέγγιση κλπ να ξεκινήσεις κάτι ως συνέχεια της συζητησης σου μαζι της το οποίο να οδηγει τα πράγματα σε σχέση. Άρα πρεπει να χουμε τα ματια ορθανοιχτα, να παρουμε την πρωτοβουλία και να διεκδικήσουμε με ωραίο τροπο, να δωσουμε εκεί τον καλύτερο μας ευατό, να της αφησουμε την καλύτερη εντυπωση ώστε να νοιωσει αυτη τυχερη για τη γνωριμια και να ναι για την ιδια ευχαριστιση να συνεχισει μαζι μας. Και είναι σ' αυτο το σημειο που δυστυχως χανουμε τις καλές ευκαιρίες, ίσως επειδη δεν έχουμε την εμπειρια στο πως να το χειριστουμε ή αφηνουμε εκεινη τη στιγμη όλα τα πλην του εαυτου μας να κατεβουν (χαμηλη αυτοεκτίμηση, φοβία, κομπλάρισμα, κουβεντες που σε τελικη αναλυση απωθουν αντι να δειχνουν ελξη και ενδιαφερον κλπ) μιλώντας μεσα από τη δική μου εμπειρια και την προσπάθεια αυτοβελτίωσης. Κοινωνικοποίηση λοιπον, ματια του νου ορθάνοιχτα και διεκδίκηση με ωραιο τροπο.
    Είναι η αρχή αυτα που είναι το ήμιση του παντός για μια σχεση που πραγματικα να μας γεμίζει. Αν δε γινει αυτο δεν προκυπτει σχεση.
    γιάννης

Senior Member
    Το αγαπημένο μου πρόσωπο που πεθαίνει τόσο νέο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ..πόσο τραγικά επίκαιρο είναι το άσμα " Δυό πόρτες έχει η ζωή " σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..πόσο τραγικά επίκαιρο είναι το άσμα " Δυό πόρτες έχει η ζωή " σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου
    ...... όπως το "ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα να μου φερετε τα ματια μου σαν κλείσω" .....

πολύ ωραία τραγούδια που τα από τα λόγια τους βγαίνουν πικρά νοήματα. Αχ....τι να κάνουμε για να μην έχουν σχέση με μας!!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ...... όπως το "ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα να μου φερετε τα ματια μου σαν κλείσω" .....

πολύ ωραία τραγούδια που τα από τα λόγια τους βγαίνουν πικρά νοήματα. Αχ....τι να κάνουμε για να μην έχουν σχέση με μας!!
    ..είναι δύσκολο.. γιατί μέσα σ' ένα σύνολο που νοσεί, το να παραμένεις εσύ κάπως υγιής, απαιτεί υπεράνθρωπες προσπάθειες, που όμως απ' την άλλη μεριά
    αξίζει και τον κόπο, γιατί μπορεί να λένε πως ένας κούκος δεν φτάνει για να φέρει την άνοιξη, αλλά αρκεί μια δάδα για να σκορπίσει το σκοτάδι!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    RainAndWind, εύχομαι να είναι μόνο φόβοι σου και να πάνε όλα καλά...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αυτά τα παυσίπονα πρέπει να είναι πολύ δυνατά γιατί μόλις τα πήρα με ζάλισαν αλλά δεν μειώθηκε αρκετά ο πόνος και πρέπει να πάρω κι άλλο...αλλά πώς όταν μου προκαλούν τάση λιποθυμίας; Τι στο καλό, γιατί; Δεν αντέχω χωρίς να τα παίρνω...σκέφτομαι και το ασθενοφόρο που είδα πριν λίγο...Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας...κάτι μου θυμίζει αυτό...και όχι καλό...δεν θέλω πια να βλέπω ασθενοφόρα και δυστυχώς εδώ συμβαίνει συχνά, κάτι πρέπει να κάνω γι' αυτό...καλά για τη σειρήνα δεν το συζητάμε καν αλλά ούτε να τα βλέπω δε θέλω...και τέλος σκέφτομαι ότι αντιλήφθηκα ότι έχω πάψει να προσέχω όταν περνάω το δρόμο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Η μαλακία που μας δέρνει έχει φουντώσει λες και την ποτίζαμε χρόνια με συντηρητικοδυναμωτικά, βιταμινούχα εμετοδιαλύματα, ρατσιστικά παρελθοντολογικοσυνθήματα , ενέσιμα πατριαρχοσκαταίματα και διάφορα άλλα που βαριέμαι να γράφω. Ακούω και διαβάζω τρομερά πράγματα και αρχίζω να αισθάνομαι λες και ζω πενήντα χρόνια πριν. Πού'σαι Body Rocker, δεν ήμασταν για δω ρε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    RainAndWind, εύχομαι να είναι μόνο φόβοι σου και να πάνε όλα καλά...
    joann, σ'ευχαριστώ μανάρι μου. Όχι, δεν είναι φόβοι. Πηγαίνει το "τελευταίο της ζωής του ταξίδιον".
    Σπύρος Μπιμπίλας