Results 136 to 150 of 200
Thread: Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος.
-
30-04-2012, 10:22 #136
ΚΕΝΟ απόψεις ζήτησες και θα τις έχεις,
είσαι λοιπόν γύρω στα 30 έτη, αρκετά νέος και διαιωνίζεις νοοτροπίες και πρακτικές ξεπερασμένες, παρωχημένων εποχών που
οι περισσότεροι θέλουμε επί τέλους ν' αφήσουμε πίσω, γιατί μας πλήγωσαν! Έχεις αναρωτηθεί μήπως φταίει γι' αυτό το ότι είσαι
τελικά, όπως αυτοχαρακτηρίζεσαι μισάνθρωπος; Τί είναι ένας μισάνθρωπος; Είναι ένας άνθρωπος που μισεί, γιατί ποτέ δεν ολοκληρώθηκε!
Μόνο που αυτή του η ανεκπλήρωτη έλλειψη, του δημιουργεί συνεχόμενη σύγκρουση και τελικά τον αρρωσταίνει.
ΣΤο θέμα της ημέρας είχες πει επίσης ότι μισογυνισμός-κακία είναι το σήμα κατατεθέν σου!
Μόνο που ξέρεις τελικά ό,τι κάθε τι μισό και πρόβλημα, γιατί δεν "χορταίνει" ποτέ!!
Ας το πάμε αφού λοιπόν το θέλησες στην ρίζα του κακού!
Πίσω απ' όλα παραδέξου το, κρύβεται ο φόβος που σου προκαλεί και το μίσος, και την εχθρότητα, και την κακία κ.λπ.
Επειδή φοβάσαι ότι ο άλλος μπορεί να σου κάνει κακό, προκαλείς πρώτα εσύ κακό στον άλλον από το φόβο σου!..
Αυτό λοιπόν ένιωσα κι εγώ απ' την πρώτη, ανεπεξέργαστη κι αναίτια ουσιαστικά επίθεση με βρισιές και χωρίς να με ξέρεις..
ή να σούχω δώσει το δικαίωμα, που έφαγα από σένα.. θυμάσαι..
Έπειτα, επανέλαβα το σενάριό σου και τσίνιξες, γιατί δεν γνωρίζεις, ότι αυτό που κάνεις στον άλλον θα πρέπει και να το δέχεσαι, γιατί έτσι
λειτουργεί ο νόμος, που λέει αντίστροφα "μην κάνεις ποτέ ό,τι δεν θες να σου κάνουν"
Τώρα, όταν ο φόβος σου τροφοδοτείται συνεχώς κι από συντηρητικές απόψεις, τότε το μείγμα γίνεται εκρηκτικό!
Έπειτα όπου υπάρχει φόβος δεν υπάρχει αγάπη, γιατί είν' αντίθετα!
Και μια κι η κακία είναι το σήμα κατατεθέν σου, να σου πω ότι η κακία "πληρώνεται" με αρρώστιες και βάσανα!
Μόνο που φυσική κατάσταση του ανθρώπου είναι ν' αγαπά τον εαυτό του πρώτα, για να μπορέσει ν' αγαπήσει κι άλλους ώστε να παραμένει υγιής!
Ζητάς ν' αγαπηθείς, αλλά πώς ν' αγαπηθεί κάποιος όταν αποπνέει μίσος, έχεις αναρωτηθεί; Και δεν είναι η "αναπηρία" της ψυχής, που περιθωριοποιεί τον άλλον,
αλλά είναι, σου λέω και πάλι οι παλαιολιθικές του απόψεις, που συντηρούν την ασθένεια της ψυχής του.
Και το αγωνιάς κι αγχώνεσαι για να προκαλέσεις εντύπωση, δεν στο είπα για το φόρουμ φυσικά, αλλά για την ζωή σου έξω απ' αυτό!
Εδώ, σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε! Και σούχω πει κι άλλη φορά να μην βιάζεσαι.. και σου λέω και σήμερα ξανά να μην βλέπεις
τα πράγματα κοντόφθαλμα, αλλά να κοιτάς πάντα και λίγο πέρα απ' αυτό που σου λέει ο άλλος!
υ.γ.: Ειλικρινά πάντως, θέλω να ξέρεις ότι όλα όσα σου έχω αναφέρει έως τώρα στο θέμα σου κι αλλού..
πέρα απ' την πλάκα που κάνουμε, είναι μόνο από γνήσιο ενδιαφέρον για σένα! :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
- 30-04-2012, 11:35 #137
Δυστυχως Μαρκέλα μου ο άνθρωπος που έχει κακία θα σπείρει και κακία. Όσα προσπαθούμε να του πούμε θα το βλέπει με ασχημο τρόπο. Οπότε απο αυτην την άποψη ο Κενο είναι "φυσιολογικός" και λογικός. Η κακία και το μίσος καταλαμβανουν τον ψυχικό σου κόσμο Κενο και ποτε δεν θα βρεις την ηρεμια που ζητας. Πάντα θα υπάρχει πολεμος μέσα σου και απορώ πως καταφέρνεις και την παλέυεις ακόμα. Ο άνθρωπος που έχει τον χαρακτήρα που έχεις εσυ δεν θα βρει ποτέ αγάπη γιατί δεν υπάρχει χώρος στην ψυχή. Μισείς πολύ και τον εαυτό σου οπότε άξια παθαίνεις αυτα που παθαίνεις και ζεις στην κόλαση που εσυ επέλεξες. Αν υπήρχε έστω και λίγος χώρος για την αγάπη θα είχε βρει τον τρόπο να ζεις καλύτερα. Όταν αγαπάμε δίνουμε. Εσύ δεν αγαπάς τον εαυτό σου γι αυτο δεν μπορείς να δώσεις πράγματα στον εαυτό σου. Ότι δίνεις παίρνεις Κενο και όπως συμπεριφέρεσαι θα σου συμπεριφέρονται. Οι άνθρωποι γίνονται οι καθρέπτες μας! Επίσης δείχνεις άνθρωπος που, εκτος δεν τον νοιάζει να ζήσει, είσαι κλειστος στο μυαλο και την ψυχή σου. Γι αυτο σου ευχήθηκα να βρεις κάποια μέρα το φως για να βρεις τον δρόμο γιατι χάθηκες και το φως μόνο εσύ μπορείς να το βρεις..
Ξέρεις την παροιμία "κανε καλό για να δεις καλό"? Ισχύει και θα το δεις μόνο οταν το κάνεις πράξη.. Αν τελικά δεν πιστευεις στο καλο αλλά μόνο στο κακό τότε καλό ταξίδι στην κόλαση σου..
Και αν λες οτι δεν σε νοιάζει η άποψη του καθενος γιατί τότε μπαίνεις στην διαδικασία να συζητάς? Δεν ζητάω απάντηση απλά αναρωτιέμαι..
30-04-2012, 11:49 #138
απο δυο λογια που γραφει ο καθενας εδω μεσα βγαζεις και το ψυχογραφημα του? λολ
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
30-04-2012, 11:54 #139
30-04-2012, 12:06 #140
ΚΕΝΟ, εγώ σου έγραψα επανειλημμένα σε άλλα τοπικ με συγκεκριμένες διαπιστωσεις για το άτομο σου και με μεσα από αυτές προτροπές, τα οποία ήδη τα διαβασες και αρκετα τα σχολίασες και δε θα θελα να τα ξαγράφω από την αρχή. Πάντως εδω αμα διαβασει κανεις προσεκτικα το πρωτο σου μνμα στο θεμα αυτο διαπιστωνει ότι εσύ ο ίδιος εμμέσως πλην σαφως αναγνωρίζεις αρκετα από τα θετικά σου. Το να θες να σου αναγνωρίζεις τα θετικα σου κανε το μεσα σου σαν να ναι εμμονη ιδεα (ηδη σου μπηκε η ιδεα, αυτο βγαζω με τον τροπο που μιλας στο θεμα εδω) και πανω σε αυτο άσκηση ασκηση άσκηση καθε μερα καθε στιγμη. Μισάνθρωπος δεν είσαι, αφού αμα δεις τον εαυτο σου κατα βαθος δεν εχεις ουτε μακρινη σχεση μ' αυτο. Τα θετικα αμα τα χρησιμοποιήσεις με τον καιρο θα σε βοηθησουν να ξεπερασεις τα αρνητικά. Σου λειπει επίσης κινηση και αισιοδοξια. Σου ξαναπα, εισαι πολύ καλύτερος από πολλούς εδω στο φορουμ και από πολλούς εκει που μενεις. Εκτιμα το για αρχή.
γιάννης
30-04-2012, 12:07 #141
Δεν ξερω αν ειναι το πλεον καταλληλο μεροσ για να δημοσιευσω το τεστ αυτο, αλλα ειναι ενα τεστ χρωματων, αρκετα εγκυρο, το οποιο και δειχνει πολλα γυρω απο τη ψυχολογια ενοσ ατομου, δειχνει επισησ και τισ σχεσεισ που μρει να εχει με τουσ αλλουσ γυρω του...προσωπικα το δοκιμασα απο διαφορετικα σαιτ και τα αποτελεσματα που μου εβγαλε ηταν σχεδον ιδια...και μπορω να πω οτι ηταν και τραγικα..αποκαρδιωτικα....βα σικα μ ελεγε οτι ψαχνω σχεσεισ με κατανοηση, και επικοινωνια, αγαπαω ευκολα και πολυ και ακομη ευκολοτερα αποδεχομαι τα λαθη των αλλων(γυναικων σε μια σχεση), γενικα απο τα οσα μ ειπε για τισ σχεσεισ μ μ τισ γυναικεσ προκυπτει οτι μαλλον εχω να φαω πολυ κερατο...ενω επισησ μ εβγαλε και καποια κακα μαντατα περι τασεων για φυγη....(οπωσ καταλαβαινετε ειναι στιγμεσ που τεινω προσ αυτοκτονια -παναγια να μασ βοηθησει!!!!- ), ενω το μονο καλο που ειδα απο το ολο τεστ ηταν οτι η μονη δραστηριοτητα που μου προσφερει ικανοποιηση στη ζωη ειναι το σεξ!!!
δοκιμαστε το και σεισ....ουτε ενα λεπτο δεν παιρνει....
http://www.kahome.co.uk/cgi-bin/lschr.pl
30-04-2012, 12:19 #142
Γιάννη καλημέρα!
Δεν χρειάζεται ένας άνθρωπος μονο να κρύβει τα καλά του στοιχεία αλλά να τα βγάζει και προς τα έξω με τις ανάλογες συμπεριφορές του. Αυτο δλδ που δεν κάνει ο Κενο. Τι να τον κάνω τον καλό άνθρωπο όταν φέρεται με μίσος και κακία?! Οπότε αυτόματα δεν μπορώ να διακρίνω τα καλά του. Αν πράγματι θέλει θα τα αναδείξει (τα καλα στοιχεία) αν δεν θέλει θα παραμείνει όπως είναι!
30-04-2012, 12:31 #143
Καλημέρα comfuse!
Εγώ το έκανα για πλάκα και με έβγαλε σχεδόν τέλεια χαχαχαχαχααα! Παρεπιπτίντως δεν τα πιστεύω και ιδιαίτερα αυτα τα τεστάκια...
30-04-2012, 13:33 #144
30-04-2012, 14:02 #145
Έτσι είναι! Πάντως να το ξαναπω μπας και ακουστω: Δεν φτάνει να νιώθεις οτι έχεις καλά στοιχεία αλλά να τα εκπροσωπεις κιολας. Αν είναι έτσι όλοι μας είμαστε καλοι. Όταν όμως προβαλεις τα κακα σου στοιχεία τότε είσαι κακός άνθρωπος.. Είναι τι προβάλλεις και τι εκπροσωπεις!
30-04-2012, 14:22 #146
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
3ον το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
4ον Κάθε σου πρόταση παίζει μποξ με την άλλη και αυτοαναιρείται σε χρόνο ντε-τε, και απο την άλλη μας κάνεις και υποδείξεις για επίπεδο? Τπτ άλλο απο το να αντιστρέφεις υποκείμενο/αντικείμενο σε αυτα που σου λένε ξέρεις?
5ον Μπαίνεις και ξεσπάς πάνω στο αδύναμο μέλος (οπως γράφεις), και μετά γράφεις "ούτε θα γίνω ο σάκος του μποξ σας!" ;)
6ον Η απάντηση σου "Επιλέγω με ποιους μιλάω και σε ποιους απευθύνομαι!" τα λέει όλα.
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Forbidden dreams
30-04-2012, 14:55 #147
30-04-2012, 14:57 #148
EPIC FAIL μαρκελα με τα κατεβατα σου.
δεν διαβαζω καν οταν απ'τη πρωτη προταση εντοπιζω λαθος.
δεν εχω φτασει ακομα τα 30!!!!!!!!!!!!
πατε να με πεθανετε εδω μεσα το ξερω.
το μονο που φοβαμαι ειναι το αγνωστο.
τωρα σαν αγνωστο μπορεις να πεις το μελλον που δεν εχουμε, την επομενη μερα που μας ξημερωνει, τον ανθρωπο που θα συναντησω, ολα αγνωστα μεταφραζονται.
τα υπολοιπα περι αγαπης μου προκαλουν ανακατοσουρα και σου ειπα και στη πισω σελιδα οτι δε γουσταρω σχεσεις.
θες να μου το εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο ? δικο μου χωρο να μενω δεν εχω. χωρο στη καρδια μου εχω, αλλα λογο παχους δεν ειναι πολυς. :(
τι να ζησεις στην αθηνα ? η ζωη ειναι τελειωμενη εδω. παρολαυτα εχω ηδη κανονισει τι θα κανω και που θα παω το καλοκαιρι, αλλα κι αυτο ακομα δε με ικανοποιει και δεν ειναι αυτο που θελω.
ριξε μια ματια τι εγραψα στο ξεκινημα. δε ζηταω την αποψη του καθενος για τη παρτη μου, αλλα πως θα βλεπω πρωτα τα θετικα και μετα τα αρνητικα. αυτο ειναι το θεμα μας εδω, οχι ο KENO σαν χαρακτηρας/προσωπικοτητα.
ευχαριστω αλλα τι να εκτιμησω ? ουτε δουλεια δεν εχω ουτε τιποτα. κι αφου δε με εκτιμανε οι αλλοι και ειδικα οι αλλες, ποση αξια λες να εχω ? εδω που μενω ειναι ασχημο το περιβαλλον και δε νιωθω να κανω περισσοτερα πραγματα. το μονο που θελω να ειναι να τελειωσουν ολα συντομα και πλησιαζει η ωρα και θα τελειωσουν!
Existing Situation:
Works well in co-operation with others. Needs a personal life of mutual understanding and freedom from discord.
Stress Sources:
Physiological Interpretation:
Stresses resulting from disappointment have led to agitation.
Psychological Interpretation:
Unfulfilled expectations have led to uncertainty and an apprehensive watchfulness. Badly needs to feel secure and protected against further disappointment, being passed over or losing standing and prestige. Doubtful that things will be any better in the future, but inclined nevertheless to make exaggerated demands and to reject compromise.
In Brief:
Apprehensive insecurity.
Restrained Characteristics:
Feels that he is receiving less than his share and that there is no one on whom he can rely for sympathy and understanding. Pent-up emotions make him quick to take offence, but he realises that he has to make the best of things as they are.
Egocentric and therefore quick to take offence. Able to obtain physical satisfaction from sexual activity but tends to hold aloof emotionally.
Desired Objective:
Suffering from pent-up over-stimulation which threatens to discharge itself in an outburst of impulsive and impassioned behaviour.
Actual Problems:
Disappointment and the fear that there is no point in formulating fresh goals have led to anxiety, emptiness and an unadmitted self-contempt, His refusal to admit this leads to his adopting a headstrong and defiant attitude.
Ambivalence(s):
The colour choices do not suggest any particular ambivalences.
Approach to Work:
The colour choices do not suggest a particular approach to work.
Anxiety, on a scale of 0 (lowest) to 6 (highest): 3 .
Compulsiveness of compensations (from 0 to 6): 3 .
30-04-2012, 15:00 #149
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
30-04-2012, 15:20 #150
Μα γλυκο μου Κενο η προσωπικοτητα και ο χαρακτηρας τείνουν στο πως βλεπεις τα πράγματα ή και το αντίθετο. Όταν φέρεσαι άσχημα είσαι "άσχημος" ανθρωπος, όταν φέρεσαι όμορφα είσαι "όμορφος". Για να τα βλέπεις λοιπον πιο όμορφα σταματα τις κακίες και δώσε θετικά πράγματα στους ανθρωπους και λάβε.. θα σε βοηθησει!
Τώρα όσο για το καλοκαιράκι που κανονισες απλά απόλαυσε το!!! Αμα δεν σου αρέσει η παρέα ή το μέρος απλά βρες κάτι καλο να εκμεταλευτεις πχ ηρεμια, βολτα στην θαλασσα, μπυριτσα ή κάποιο ποτάκι κανενα βράδυ στην παραλία. Υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα ωστε να γεμισεις τις στιγμες σου και να τις κάνεις όμορφες...
Δημιουργηκοτητα θελει η ζωη!