Το θέμα της ημέρας - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 196 FirstFirst ... 4989979899100101109149 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 2930
    Το αν θα ζήσει κανεις ως τρανς, ως τραβεστί ειναι απόλυτο δικαίωμα του και απόλυτο δικαίωμα του ειναι επίσης να τυχει σεβασμού μακριά από χλευασμούς, διακρίσεις και στιγματισμούς από όλους τους υπόλοιπους τους έστω φαινομενικά ευτυχισμένους από τις υποκριτικά κοινωνικά αποδεκτές μορφες συμβίωσης. Σα χαρακτηρες μπορει να υπερτερουν αρκετων εκ των υπολοίπων κατα τα λοιπα νορμαλ. Τουλάχιστον ειναι ειλικρινείς και δεν βλάπτουν ούτε ενοχλουν κανενα. Κι όλα αυτά ειτε συμφωνουμε μ αυτη τους την επιλογη ειτε όχι.
    γιάννης

Quote Originally Posted by carry View Post
    Έχεις δίκιο, μόνο τοίχο συναντάμε κάθε φορά. Αυτός δέν είναι όμως λόγος να τα παρατήσουμε. Στη ζωή μας σκοντάφτουμε, πέφτουμε και ξανασηκωνόμαστε. Τελευταία φορά προχθές σε βιτρίνα μέσα σε κλουβί είχε ξεσκαλωθεί το πλαστικό κλαδάκι και είχε πέσει και ο παπαγάλος επί 48 ώρες είχε αναγκαστεί να κρέμεται από την συρμάτινη πλευρά του κλουβιού. Έψαξα όλη τη γειτωνιά μα μάθω το τηλ του τύπου που επειδή το είχε μόνο γιά μόστρα δέν πάταγε ποτέ και ο το πουλί ούτε νερό δέν είχε. Στο τέλος πήρα μία Α3 σελίδα και έγραψα με μεγάλα γράμματα πως θα τον καταγγείλω σε όλα τα σάϊτ φιλόζωων στο νέτ και την πέρασα μέσα από την κλειστή είδο να φαίνεται από τους διερχόμενος και ώ του θαύματος το επόμενο πρωί ήταν όλα όπως έπρεπε!

Όσο γιά τα κοινωνικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλων των ειδών οι μειωνότητες προβληματίζομαι πολλά χρόνια τώρα γιά το άν:
    "Ένας ίσον κανένας?"
    ή
    "Ένας ίσον όλοι?"

Νομίζω το δέυτερο, γιατί η διαφορετικότητα βρίσκεται παντού, ότι και να υποστηρίζουν τα media γιά τα στερεότυπα.

Οι παπαρίες των "Άνθημων" μόνο γιά λογαριασμό τρίτων διαρρέουν
    Μην περιμένεις ανταπόκριση από αρμοδιους (αστυνομιες και τετοια). Όλοι αυτοι θεωρουν τους φιλόζωους τρελλούς (συνώνυμο του ψυχοπαθούς) και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα τους ξεκουμπιστουν, να τους αποδείξουν ότι δε συνεβη τιποτα και να σπάνε πλάκα πίσω απ τη ραχη τους, ασε που αρκετοι τους αρεσκονται με τετοιες κακοποιήσεις. Μην ψαχνεις να δικαιωθεις απ αυτους. Παίρνεις το νομο στα χερια σου απεναντι σ αυτον που κακοποιεί και μην περιμενεις να παρασχουν φροντιδα οι άλλοι.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Προς όλα τα ετερό που το παίζουν κουρασμένοι από τις συζητήσεις για τα δικαιώματα, που τους φαίνεται η στάση των διαφορετικών φασιστική και τις προσπάθειές τους για ορατότητα άχρηστες, έως γραφικές, που τους είναι η διαφορετικότητα "ουδέτερη", γιατί γύρω τους στην κοινωνία δε βλέπουν ανθρώπους με δυο κεφάλια αλλά απλά ίδιους με μας άλλες και άλλους, ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ

#Να ζήσουν ένα μήνα με ένα άτομο του ίδιου φύλου με αυτές/ους, κάνοντας ό,τι θα έκαναν με την ετερο ή τον ετερό τους. Δηλαδή, να φιληθούν στο κέντρο της πόλης τους με ένα άτομο του ίδιου φύλου, να περπατήσουν χέρι χέρι, να πάνε στους γονείς τους τη σχέση τους με ένα άτομο του ίδιου φύλου, να τις/τους περιμένει η σχέση τους έξω από τη δουλειά τους και μόλις βγει να φιληθούν ως καλωσόρισμα, να πάνε να ζητήσουν άδεια γάμου, να πάνε να κάνουν αίτηση για καταλληλότητα για υιοθεσία παιδιού, να πάνε σε ένα γαμωσουβλατζίδικο αγκαλιά, να πάνε σε μια κατάμεστη τυχαία παραλία και να ξαπλώσουν στην αγκαλιά η μια της άλλης, να πάνε ένα παιδάκι στο σχολείο ως γονείς λεσβίες ή γκέι, να πάνε στην εκκλησία ως γκέι ζευγάρι, ή ζευγάρι λεσβιών, ακόμη καλύτερα να ζήσουν ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ως τρανς, ως τραβεστί.

Μέχρι τότε
    Κανένα σας επιχείρημα δεν είναι παρά μία ΣΚΕΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.
    Όταν αποποιηθούμε τα προνόμιά μας ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, μονάχα τότε θα έχουμε το δικαίωμα να διακηρύξουμε στα ΛΟΑΔ άτομα ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ Ή ΜΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Μέχρι τότε, μέχρι να μάθουμε τι σημαίνει ο φόβος τους, τι σημαίνουν οι καθημερινές τους απώλειες, μέχρι να μπορούνε να φιληθούν ελεύθερα στους δρόμους όπως εγώ και συ, να το βουλώνουμε πριν τους τρίψουμε στη μούρη, ξέρεις, ΉΔΗ έχεις τα ίδια δικαιώματα με μένα, και ααχ, ειλικρινά ρε παιδάκι μου, δε σε καταλαβαίνω που κάνεις τη διαφορετικότητά σου σημαία. Και το εννοώ! ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΤΩ. Αν ΔΕΝ το βάζουμε, είναι επειδή είμαστε καθίκια της ετεροκανονικότητας, όχι επειδή οι άλλες και οι άλλοι...
    αμα θελουν μπορουν να υιοθετησουν εμενα, χωρις διαδικασιες

Senior Member
    Εχω βαρεθει να διαβαζω μαλ@κιες...δεν υπαρχει καμμια βαση συνεννοησης..... και στην τελικη δεν ανεχομαι απο κανεναν να μου λεει να το βουλωσω...ειδικα απο μυαλα περιχαρακωμενα..... ας βγει το καθε κοριτσι να πει ξεκαθαρα τον πονο του... αλλα για την παρτη του... οχι για την παρτη των αλλων...
    τι πονος να μη μπορει να φιλησει μια κοπελα στο στομα μια αλλη δημοσια!! ανατριχιασα... αντε κοπελια στο δρομο χωρις μια στην τσεπη και χωρις τα λεφτα του μπαμπα απο πισω... να μαθεις τι σημαινει πονος και ρατσισμος........ αντε γιατι λεμε λεμε και στο τελος θα πρεπει να δωσουμε και κ@λο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Εχω βαρεθει να διαβαζω μαλ@κιες...δεν υπαρχει καμμια βαση συνεννοησης..... και στην τελικη δεν ανεχομαι απο κανεναν να μου λεει να το βουλωσω...ειδικα απο μυαλα περιχαρακωμενα..... ας βγει το καθε κοριτσι να πει ξεκαθαρα τον πονο του... αλλα για την παρτη του... οχι για την παρτη των αλλων...
    τι πονος να μη μπορει να φιλησει μια κοπελα στο στομα μια αλλη δημοσια!! ανατριχιασα... αντε κοπελια στο δρομο χωρις μια στην τσεπη και χωρις τα λεφτα του μπαμπα απο πισω... να μαθεις τι σημαινει πονος και ρατσισμος........ αντε γιατι λεμε λεμε και στο τελος θα πρεπει να δωσουμε και κ@λο....
    σιγα που δεν μπορει, εκτως κι αν εχουν βγει απο συναντηση της ΧΑ :ΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Να ποιος εχει λεφτα σημερα
    "Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αλβανίδας και δημιουργεί «ρατσιστικό» ντελίριο εναντίον της οικογένειας του θύματος προκειμένου να έχει καλύτερη δικαστική τύχη!

Μπροστά σε μια πρωτοφανή περίπτωση βρίσκονται, τα τελευταία 24ωρα, οι αστυνομικοί αλλά και κάτοικοι περιοχής στην βορειοανατολική Αττική.

Ενας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη προ τετραημέρου για τον βιασμό μιας 15χρονης αλβανίδας που ήταν μαθήτρια σε τοπικό σχολείο και η οποία έμεινε έγκυος!

Ο 45χρονος, που ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη Αλβανίδα -παρά βέβαια τις αντιλήψεις του κατά των μεταναστών- και υπήρξε η πλήρης συγκατάθεσή της σε ό,τι συνέβη μεταξύ τους».

Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών της ανήλικης αλλοδαπής, ο κατηγορούμενος, μαζί με άλλα άγνωστα πρόσωπα, τους απείλησε με επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» αν επέμειναν στις κατηγορίες τους για την κακοποίηση του κοριτσιού. Ταυτόχρονα τους ζήτησε να αποσιωπήσουν το συμβάν.

Ολα ξεκίνησαν προ μερικών μηνών όταν ο 45χρονος υπάλληλος συμμετείχε σε δημοτικά έργα, σε σχολείο της περιοχής. Εκεί φέρεται να γνώρισε την 15χρονη μαθήτρια, αλβανικής καταγωγής -η οικογένειά της διαμένει 20 χρόνια στην Ελλάδα- και της πρότεινε να εργασθεί στο γραφείο μίας μικρής εταιρείας που πραγματοποιούσε τεχνικά έργα.

Η 15χρονη δέχθηκε την πρόσκληση. Ομως όπως κατήγγειλε η 15χρονη και οι γονείς της στην ΕΛ.ΑΣ. «στις 15 Φεβρουαρίου ο 45χρονος την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 45χρονος πρότεινε αμέσως μετά στην 15χρονη να της δώσει περίπου 100 ευρώ, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της αλλά και για να συνευρεθεί κι άλλες φορές μαζί της».

Ομως η 15χρονη, προ μερικών εβδομάδων, έμεινε έγκυος και κατέφυγε σε τοπικό ιατρείο προκειμένου να προχωρήσει σε έκτρωση. Οι Αλβανοί γονείς του κοριτσιού ζήτησαν από τον 45χρονο εξηγήσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης τους, και εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της ένας από τους γιους του.

Ομως οι γονείς φέρεται να συγκέντρωσαν και άλλες πληροφορίες για τις ενέργειες του 45χρονου και υπέβαλαν σχετική μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.0000 ευρώ.

Το «Βήμα» επικοινώνησε με τους συγγενείς της κοπέλας που επιβεβαίωσαν τις απειλές που είχαν δεχθεί εν ονόματι της «Χρυσής Αυγής». Ακόμη μίλησαν και για «παρουσία μπράβων όταν εμφανίσθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών». Από την άλλη πλευρά ο 45χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι «θα αποδείξει την αθωότητά του».
    Για την υπόθεση ήδη ενημερώθηκαν από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στην βορειοανατολική Αττική."
    Πηγη: Το Βημα

Banned
    η τρομακτικη ειδηση ποια ειναι?οτι ειναι μελος της χρυσης αυγης?οτι πηγε με 15χρονη?ή οτι ειναι αλβανεζα?ή οτι εχει λεφτα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    η τρομακτικη ειδηση ποια ειναι?οτι ειναι μελος της χρυσης αυγης?οτι πηγε με 15χρονη?ή οτι ειναι αλβανεζα?ή οτι εχει λεφτα?
    για μενα το οτι εβγαλε 30Κ ενας κατα τα αλλα φτωχος δημοσιος υπαλληλος

Banned
    Προς όλα τα ετερό που το παίζουν κουρασμένοι από τις συζητήσεις για τα δικαιώματα, που τους φαίνεται η στάση των διαφορετικών φασιστική και τις προσπάθειές τους για ορατότητα άχρηστες, έως γραφικές, που τους είναι η διαφορετικότητα "ουδέτερη", γιατί γύρω τους στην κοινωνία δε βλέπουν ανθρώπους με δυο κεφάλια αλλά απλά ίδιους με μας άλλες και άλλους, ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ

#Να ζήσουν ένα μήνα με ένα άτομο του ίδιου φύλου με αυτές/ους, κάνοντας ό,τι θα έκαναν με την ετερο ή τον ετερό τους. Δηλαδή, να φιληθούν στο κέντρο της πόλης τους με ένα άτομο του ίδιου φύλου, να περπατήσουν χέρι χέρι, να πάνε στους γονείς τους τη σχέση τους με ένα άτομο του ίδιου φύλου, να τις/τους περιμένει η σχέση τους έξω από τη δουλειά τους και μόλις βγει να φιληθούν ως καλωσόρισμα, να πάνε να ζητήσουν άδεια γάμου, να πάνε να κάνουν αίτηση για καταλληλότητα για υιοθεσία παιδιού, να πάνε σε ένα γαμωσουβλατζίδικο αγκαλιά, να πάνε σε μια κατάμεστη τυχαία παραλία και να ξαπλώσουν στην αγκαλιά η μια της άλλης, να πάνε ένα παιδάκι στο σχολείο ως γονείς λεσβίες ή γκέι, να πάνε στην εκκλησία ως γκέι ζευγάρι, ή ζευγάρι λεσβιών, ακόμη καλύτερα να ζήσουν ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ως τρανς, ως τραβεστί.

Μέχρι τότε
    Κανένα σας επιχείρημα δεν είναι παρά μία ΣΚΕΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.
    Όταν αποποιηθούμε τα προνόμιά μας ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, μονάχα τότε θα έχουμε το δικαίωμα να διακηρύξουμε στα ΛΟΑΔ άτομα ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ Ή ΜΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Μέχρι τότε, μέχρι να μάθουμε τι σημαίνει ο φόβος τους, τι σημαίνουν οι καθημερινές τους απώλειες, μέχρι να μπορούνε να φιληθούν ελεύθερα στους δρόμους όπως εγώ και συ, να το βουλώνουμε πριν τους τρίψουμε στη μούρη, ξέρεις, ΉΔΗ έχεις τα ίδια δικαιώματα με μένα, και ααχ, ειλικρινά ρε παιδάκι μου, δε σε καταλαβαίνω που κάνεις τη διαφορετικότητά σου σημαία. Και το εννοώ! ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΤΩ. Αν ΔΕΝ το βάζουμε, είναι επειδή είμαστε καθίκια της ετεροκανονικότητας, όχι επειδή οι άλλες και οι άλλοι...
    μα καλα!να ακους το "εμπρος λαε μην σκυβεις το κεφαλι" στην παρελαση των γκει ειναι τρομερο!!βρε αθεοφοβοι!!μεχρι εκει φτασατε??
    ρε συ πραγματικα δεν εχω να φαω,δεν εχω δουλεια αλλα δεν με νοιαζει!!αρκει να μπορω να πηγαινω με την φιλεναδα μου βολτα χερι χερι (ισως χωραει και ο καρατζαφερης) κατω απο τον εναστρο ουρανο!!να μπορουμε να κυλιομαστε φιλωντας η μια την αλλην στο δροσερο γρασιδι μια ζεστη μερα του καλοκαιριου!να μπορω να ριχνω και μια παρελαση ρε φιλε με σημαιεεεεεες με σημαιεεεεες και με ταμπουρλαααααα!
    συγχαρητηρια στον κυριο μπουταρη για την καταπληκτικη αυτη εκδηλωση!!σε τουτη την περιοδο που διανυουμε ηταν πραγματικα μια οαση!!!σε ευχαριστουμε κυριε μπουταρη!!

Senior Member
    δεν εχω καμια αντιρρηση για την εκφραση των λγτμ (πως_τους_λενε) ουτε για τους αγωνες τους.
    αυτο που μου σπαει τα νευρα, ειναι η εκμεταλλευση τετοιων ευαισθητων αλλα και εφετζηδικων θεματων απο αχρηστους κατα τα αλλα "πολιτικους", μιας και δεν μπορουν η δεν θελουν να προσφερουν τπτ ουσιαστικο στους πολιτες και το λεω εγω, που εχω πολλες φιλικες σχεσεις με το περιβαλλον του κυριου(στην υγεια μας)

Senior Member
    Διάβασα αρκετά. Τα περισσότερα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποτελούν μη-επιχειρήματα. Και σε άλλα ποστς, ακόμη και κάποια επιχειρήματα πάλι καταχωρούνται στο μυαλό μου ως μη-επιχειρήματα, καθώς αδυνατούν να αντικρύσουν το καίριο, να το θίξουν, ή να αντιπαραταχθούν στην ετεροκανονικότητα. Είναι αυτό που έγραψε αλλού ένα μέλος "πολύ διαφορετικές προσλαμβάνουσες". Οπότε χαιρετώ και πάω να συνομιλήσω με άτομα με τις ίδιες ή παρόμοιες προσλαμβάνουσες, καθώς στην τελική αυτά με ενδιαφέρουν κιόλας, γιατί με τα άλλα δεν μπορώ να επικοινωνήσω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Διάβασα αρκετά. Τα περισσότερα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποτελούν μη-επιχειρήματα. Και σε άλλα ποστς, ακόμη και κάποια επιχειρήματα πάλι καταχωρούνται στο μυαλό μου ως μη-επιχειρήματα, καθώς αδυνατούν να αντικρύσουν το καίριο, να το θίξουν, ή να αντιπαραταχθούν στην ετεροκανονικότητα. Είναι αυτό που έγραψε αλλού ένα μέλος "πολύ διαφορετικές προσλαμβάνουσες". Οπότε χαιρετώ και πάω να συνομιλήσω με άτομα με τις ίδιες ή παρόμοιες προσλαμβάνουσες, καθώς στην τελική αυτά με ενδιαφέρουν κιόλας, γιατί με τα άλλα δεν μπορώ να επικοινωνήσω.
    δεν ειναι φασιστικο να προβαλεις το διαφορετικο, αλλα ο τροπος που το επιβαλεις

Banned
    δλδ αν γινοταν μια σοβαρη παρελαση τυπου "ειμαστε εδω σεβαστειτε μας-αποδεχτειτε μας" χωρις να κουνιουνται σαν την καλαματα θα ηταν ασχημο?

Senior Member
    Μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμ πλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπ λαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλ αμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμ πλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπ λαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαπμλ απμλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλμ α................................................ .............................................

Δηλωνω απεριφραστα οτι οποιος σε αυτα που παρεθεσα μολις ως αποψη εχει διαφορετικη οπτικη ή εστω διαφωνει μαζι μου εστω και σε μια τελεια.. ειναι ρατσιστης,σεξιστης,φασιστα ς,δοσιλογος κα γενικως ειναι Ηλιθιος ,δεν ξερει τι του γινεται.... και καλυτερα να το βουλωσει γιατι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκκατομυριο περιπτωση να καταλαβει το δικο μου βαθος,πλατος ,μηκος και υψος ,σκεψης....... γεννηθηκε χτες,ειναι αναισθητος και δεν εχει υποστει κανενος ειδους ρατσισμο ποτε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμ πλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπ λαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλ αμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμ πλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπ λαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαπμλ απμλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλμ α................................................ .............................................

Δηλωνω απεριφραστα οτι οποιος σε αυτα που παρεθεσα μολις ως αποψη εχει διαφορετικη οπτικη ή εστω διαφωνει μαζι μου εστω και σε μια τελεια.. ειναι ρατσιστης,σεξιστης,φασιστα ς,δοσιλογος κα γενικως ειναι Ηλιθιος ,δεν ξερει τι του γινεται.... και καλυτερα να το βουλωσει γιατι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκκατομυριο περιπτωση να καταλαβει το δικο μου βαθος,πλατος ,μηκος και υψος ,σκεψης....... γεννηθηκε χτες,ειναι αναισθητος και δεν εχει υποστει κανενος ειδους ρατσισμο ποτε....
    χαχαχαχαχαχαχα αυτο κανει για μπλουζακι