Ο άνδρας μου δεν με ''θέλει'' - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 215
    Senior Member
    γεια σου κ παλι .πρεπει να συμφωνησω μαζι σου ....... 1000% χαζα . εγω δε θα πηγαινα εκδρομη μαζι του
    η αποφαση φυσικα ειναι δικη σου ......
    απο την στιγμη που δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ........ επιπλεον λεει κ ψεμματα
    παντως με εντυπωσιαζει το ποσο παλευεις για τον γαμο σου :o

Senior Member
    εφοσον θα ερθει σπιτι σου κ η ατμοσφαιρα μεταξυ σας ακομη δεν εινα καλη απλα πειτε τα γελαστε.......
    σιγα σιγα θα προχωρησετε

Senior Member
    ντανιελα ολα αυτα που σου ειπε πιστευω πως ειναι της μαμας του τα προβληματα και οχι δικα του..
    εγω παλι συμφωνω με την αναγκη σου και την μαχη σου να κρατησεις τον γαμο σου..
    οι γαμoι δεν δυαλυονται με την πρωτη δυσκολια..περνουν απο πολλες φασεις και μαθετε να λυνετε τα προβληματα με συζητηση γλυκια μου..
    να πας με τον αντρα σου εκδρομη..να εισαι γυκια μαζι του..πες του περισσοτερο οτι εχεις να του πεις ως παραπονο...και οχι επιθετικα..να ξερεις πως πρεπει να διαψευσεις την πεθερα σου στα ματια του και με τον γλυκο σου τροπο να σπασεις αυτο που λεει οτι παγωσε.τον παγο δηλαδη..
    φυσικα θα του δειξεις πως δεν εισαι διαθετημενη να περασεις την υπολυπη ζωη σου χωρις αγαπη..αλλα με ομορφο τροπο ο,τι εχεις,
    ρωτησε τον απλα και ειλικρινα..τι συμβαινει?
    επισεις επειδη δν μ αρεσει να χαιδευω,αν δεν προλαβαινεις κανε ποιο γρηγορα..
    μην δινεις δικαιωματα και τροφη ειδικα σεκεινη να του βαζει λογια..ακουσε λιγο..τον αντρα για να μην τον χασεις πρεπει να τον εχεις:
    ταισμενο
    αλλαγμενο
    πηδηγμενο
    σορυ,στα λεω λιγο χυμα..για το τελευταιο δεν φταις αλλα κανε τα δυο πρωτα και αυτο θα 'ρθει..
    ειδικα αν ειναι λιγο ανασφαλεις ισως αναπληρωνει αυτα τα κενα στην μανουλα,κακο αυτο..πρεπει να του δειξεις την αξια σου και ειμαι σιγουρη οτι μπορεις..μια γυναικα ΟΛΑ τα μπορει αγαπη μου
    για μενα μην του πεις ακομη για συμβουλο γαμου κτλ.και μην βαλεις κουκλα μου ξενη γυναικα στο σπιτι ειδικα τωρα που ειστε ετσι..εχεις ν'ακουσεις μεταααααααα.....
    δειξε τι αξιζεις..και αν δεν παρεις στο αναλογο το ξανασκεφτεσαι για να την κανεις..εξαντλησε ομως ολα τα περιθωρια..ειναι ενας γαμος..μ'ενα παιδι
    γνωμη μου παντα,αν και εγω ειμαι λιγο ανατολιτισα με το θεμα του αντρα και θελω σε εμενα να βρισκει τα παντα,να βρισκει αυτα που καμια μανα η γυναικα η κολλητος η κανενας αλλος μπορει να αναπληρωσει..αυτο σημαινει να εισαι τα παντα για εκεινον..
    (χωρις να σημαινει αυτο οτι τα παραπανω,μανα φιλοι κτλ δεν χρειαζονται,ετσι?ολα χρειαζονται στην ζωη)
    Last edited by secretly; 13-10-2012 at 11:36.
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Αυτό για τα μπιμπερό τα βρώμικα και τα κολοκυθάκια ήταν άκρως διασκεδαστικά από μεριάς του μπορώ να πω...

δηλαδή δεν είναι πρόβλημα που δεν εκπληρώνει τα συζυγικά καθήκοντα, δεν σε βρίσκει ερωτική, περνά την κυριακή με το iphone ανα χείρας αντί για εσένα αγκαλιά, αλλά τι θα φάει η μαμά του ενώ εσύ πας για δουλειά και έχεις και το μωρό να φροντίζεις, είναι...

Καταρχάς τα είπες πολύ ωραία και μπράβο. Προφανώς αυτός σε βλέπει πιο πολύ σαν σύζυγο-μητέρα πια αυτό καταλαβαίνω, δεν είσαι η "γκόμενα", η "ερωμένη", ίσως γιατί είσαι η μαμά του παιδιού του και πολλών αντρών η ψυχολογία αλλάζει εκεί, βάζουν την γυναίκα σε ένα άλλο βάθρο που είναι υπεύθυνη για το σπίτι της, το παιδί της, και την αποσυνδέουν τελείως από την εικόνα του θηλυκού και επαναπαύονται οτι τώρα την έχουν, σε ένα ρολο-κλειδί στη ζωή τους, άρα δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν και παραπάνω (δες δουλειές κτλ ). Anyway, σαν ζευγάρι σίγουρα έχετε αναπτύξει λειτουργίες για το ρόλο και τα καθήκοντα του καθενός μες το σπίτι.

Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις, γιατί δεν σας ξέρω, το σίγουρο είναι οτι χρειάζεται να υπάρχουν ισορροπίες μεταξύ σας και αυτό πάει και από τις δύο μεριές. Θα σου πω τι θα έκανα εγώ σαν άτομο, πέρα από εκδρομές κτλ. αυτά είναι ωραία και φέρνουν πιο κοντά το ζευγάρι αλλά μόνο αν εμπεριέχεται σε αυτά και η επικοινωνία...

εγώ θα επαναπροσδιόριζα τη σχέση και τους ρόλους μας...

πχ. λέει το σπίτι είναι αχούρι.. και το περνάει σαν δεδομένο οτι είναι ευθύνη σου αυτό, αλλά σε ρώτησε αν μπορείς, αν έχεις τη διάθεση; το χρόνο; την όρεξη; όχι, γιατί το μυαλό του σου έχει αποδώσει ένα ρόλο...και το θεωρεί καθήκον του ρόλου σου που θα πει de facto...

αυτός λοιπόν μπορεί να μη μπορεί πλέον να είναι ο εραστής που ερωτεύθηκες και εσύ να μην είσαι διατεθειμένη να κάνεις την καθαρίστρια...

άρα εγώ θα άρχιζα από εκεί...εσύ μου έχεις αποδώσει αυτές τις ευθύνες που είναι προφανές από τη λογική με την οποία σκέπτεσαι και ξέρεις κάτι δεν μπορώ...σε πειράζει; εμένα πχ. με πειράζει που δεν είσαι ο άντρας που ερωτεύτηκα και δεν μπορώ να υποκρίνομαι, μπορεί να θες να με δεις νοικοκυρά, ακόμα είμαι γυναίκα, μπορούμε να καλύψουμε ο ένας τον άλλο; να μοιραστούμε τις δουλειές και να μοιραστούμε την απόλαυση; διαφορετικά γιατί να σε ταλαιπωρώ και να με ταλαιπωρείς..

κάπως έτσι...
    να επικοινωνήσεις τα πάντα... ακόμα και το σεξουαλικό γιατί όχι; αυτό σας ένωσε και αυτό κινδυνεύει να σας χωρίσει. Είναι υποκριτικό να λέμε οτι το σεξ δεν μετράει, όχι μόνο μετράει αλλά αν δεν υπάρχει αυτό τι; τι είμαστε εδώ να κάνουμε; όλα μπροστά θα τα έφερνα, ήρεμα και υπολογισμένα. Η ειλικρίνεια και η καθαρότητα του νου είναι αφοπλιστικά όπλα.

Προσπάθησε να πάρεις μία απάντηση, γιατί άποψη μου οφείλει να στη δώσει, ξέρει πολύ καλά αν μπορεί ή δεν μπορεί, αν θέλει ή δεν θέλει να σου δώσει αυτό που θες...όπως ξέρεις και εσύ για τα μπιμπερό αν μπορούσες ή δεν μπορούσες, αν ήθελες ή δεν ήθελες να τα πλύνεις...

Senior Member
    η εκδρομη σε πιστα καρτ πως προεκυψε? θα ειναι και αλλοι μαζι σας? η περιπτωση παντως μου θυμιζει εναν πρωην που για να καλυψει τη δικη του ανεπαρκεια κ ανασφαλεια βρηκε ο,τι να'ναι δικαιολογιες για να τα ριξει ολα επανω μου.. ναι, αξιζει να παλεψεις για τον γαμο σου γιατι τον αγαπας ακομα. δωσε τον αγωνα σου να νιωσεις οτι εκανες τα παντα για αυτον.. αχ,αυτες οι ελληνιδες μανες εχουν καταστρεψει μια ολοκληρη γενια ανδρων κ γυναικων

Senior Member
    kalopisti συμφωνω στο οτι τα ριχνουν ολα πανω σας ...... :)

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    η εκδρομη σε πιστα καρτ πως προεκυψε? θα ειναι και αλλοι μαζι σας? η περιπτωση παντως μου θυμιζει εναν πρωην που για να καλυψει τη δικη του ανεπαρκεια κ ανασφαλεια βρηκε ο,τι να'ναι δικαιολογιες για να τα ριξει ολα επανω μου.. ναι, αξιζει να παλεψεις για τον γαμο σου γιατι τον αγαπας ακομα. δωσε τον αγωνα σου να νιωσεις οτι εκανες τα παντα για αυτον.. αχ,αυτες οι ελληνιδες μανες εχουν καταστρεψει μια ολοκληρη γενια ανδρων κ γυναικων
    ...συμφωνώ, αν και δεν πιστεύω πως φταίει τόσο πολύ η πεθερά.
    Ντανιέλα μου, ρώτα τον όταν γυρίσετε απο τα καρτ που σίγουρα θα του χουν πιαστει χερια ποδια και θα είναι πτώμα: τι σχέση έχει το νοικοκυριό με τα συζυγικά καθήκοντα?

Senior Member
    δεν υπαρχει σχεση νοικοκυριου με συζυγικα καθηκοντα .......
    αν οντως αυτο ηταν το προβλημα του που δε πολυπιστευω τοτε χρησιμοποιησε το σεξ (δηλ την αποχη )κ την απομακρυνση ως τιμωρια .......

Senior Member
    η πεθερα φταιει που του εμαθε να τα ζηταει ολα στο χερι του κανακαρη της.. το οτι αυτος ο ανθρωπος κ τοσοι αλλοι ανδρες εξαλλου σε αυτη την ελληνικη κοινωνια ειναι τοσο ανωριμοι κ ειναι ανεπαρκεις συναισθηματικα κ σεξουαλικα, οφειλεται σε μια καταπιεστικη - παρεμβατικη μανα κ εναν πατερα που μονιμως σκυβει το κεφαλι..

βασικα κ μονο το γεγονος οτι σκεφτηκε να αναφερει τη μανα του στις δικαιολογιες-κατηγοριες που ξεστομισε εναντιον της γυναικας του, δειχνει το επιπεδο ανωριμοτητας του κ τοσο ποσο ανεπαρκης νιωθει που ακομα κ τοτε εβαλε τη μαμακα του μπροστα για να "καθαρισει" παλι αυτη γι'αυτον
    Last edited by kalopisti; 13-10-2012 at 13:54.

Quote Originally Posted by wstyron View Post
    δεν υπαρχει σχεση νοικοκυριου με συζυγικα καθηκοντα .......
    αν οντως αυτο ηταν το προβλημα του που δε πολυπιστευω τοτε χρησιμοποιησε το σεξ (δηλ την αποχη )κ την απομακρυνση ως τιμωρια .......
    ..αυτό εννοώ.
    Όταν είσαι τόσο λίγο καιρό με κάποιον και εκείνος απέχει σεξουαλικά για λόγους νοικοκυριού/μπιμπερό/αταιστη πεθερά, τότε κάτι δεν πάει καλά...

Senior Member
    θεοφανια εγω αυτο το εγραψα ως απαντηση στο δικο σου μηνυμα γιατι συμφωνω μαζι σου ..... , για να δουμε πως θα εξελιχθει η κατασταση .......

Quote Originally Posted by wstyron View Post
    θεοφανια εγω αυτο το εγραψα ως απαντηση στο δικο σου μηνυμα γιατι συμφωνω μαζι σου ..... , για να δουμε πως θα εξελιχθει η κατασταση .......
    ναι, συμφωνούμε...:)
    Αυτό που δυστυχώς συμβαίνει σε όλους μας είναι πως όταν βρισκόμαστε μες στην κατάσταση, πολλές φορές ακόμη και τα αυτονόητα μπορεί να τα δούμε διαστρεβωμένα ή να κάνουμε το παράλογο-λογικό επειδή δεν αντέχουμε την αληθεια, ή ακόμη χειρότερα από φόβο να ψάξουμε παραπέρα.

Senior Member
    Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει πολύ την κατάσταση που περνάει μια φίλη μου με τον γάμο της είναι ακριβώς η ίδια. Αυτή όμως αγανάκτησε τόσο πολύ που τον απατάει τον άντρα της βρήκε γκόμενο για την ακρίβεια. Και αυτή είναι εμφανίσιμη κοπέλα και η σχέση της πριν από το γάμο ήτανε σχέση αστραπή. Ορισμένοι άντρες αντιμετωπίζουνε πρόβλημα με τον γάμο και δεν κάνουνε σεξ με την γυναίκα τους μετά από αυτόν...τι να πω? και η φίλη μου έχει 2 κοριτσάκια και δεν θέλει να χωρήσει τον μισεί τον άντρα της. Ακριβώς η ίδια περίπτωση. Εγώ πάντως σε συμβουλεύω να μην κάνεις τα ίδια με την φίλη μου και τον απατήσεις δηλαδή γιατί τότε τα πράγματα θα είναι χειρότερα για σένα και για το παιδί.

Βαρέθηκα να τα διαβασω όλα τα μυνήματα.. δι'αβασα κάποια μόνοι οποταν συγχωρέστε με αν είμαι εκτος θέματος.. Απλα οταν είδα ρε παιδι μου ότι το μωρο είναι μολις 2,5 μηνων αναρωτήθηκα μήπως ο άντρας νιωθει παραμελημένος και ότι την σημμασία και την τρυφερότητα την παιρνει πια το παιδί και για αυτο δεν είναι πια ερωτιάρης.. ισως .. δεν ξερω.. μπορει να συμβεί καμια φορα...

Senior Member
    ADIAKRITOS οντως τα μην ειναι πολλα αλλα πρεπει να διαβασεις τουλαχιστον τα πρωτα δεκα η γυναικα δε παραμελησε τον αντρα της ο αντρας της απομακρυνθηκε
    κ θα το διαπιστωσεις κ μονος αν τα διαβασεις .αυτο το μην που βαζω παρακατω ειναι το δευτερο της κ οπως θα δεις τα προβληματα αρχισαν πριν καν γεννηθει το μωρο
    οποτε δεν υπαρχει ελλειψη τρυφεροτητας εκ μερους της γυναικας

Δεν είπα οτι θέλω να πάω με άλλον.. (εάν και η αλήθεια ειναι οτι το εχω σκεφτεί και αυτό με την απόρηψη που έχω φάει) αλλα μόνο επειδη ζήλεψε κάναμε κατι..
    Όταν έμεινα έγκυος στο 3 μήνα σταματήσαμε τελείως τα ερωτικα.. γιατί φοβόταν μην πάθει κάτι το μωρο.. ναι καλα.. ουτε αγκαλιές, ούτε φιλιά.. τιποτα.. Πέρασα πολύ δύσκολους μήνες.. Δεν μου έφταναν οι ορμόνες μου που βαράγανε παλαμάκια, τα 12 κιλά που πήρα έιχα και την απόρηψη του άνδρα μου.. 7 μήνες δεν κάναμε τίποτα!!!

Νομίζω ότι ξέρει οτι μετράω σαν γυναίκα.. εώς πρίν μείνω έγκυος δούλευα και ως χορευτρια.. και είχαμε συχνά προβλήματα ζήλιας

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast