Δίλημμα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 139

Thread: Δίλημμα

Banned
    Quote Originally Posted by Αγάπη23 View Post
    Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά του. Δε θέλω να του "τραβήξω" χρήματα, είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει. Εγώ έναν πατέρα για το παιδί μου θέλω, όχι ένα ΑΤΜ!!! Αυτό που γράφεις οτι αφου είμαι γυμνάστρια άρα θα ξέρω κι απο αυτά μου το εξηγείς αν έχεις την καλοσύνη...????
    Noμιζω οτι κανεις δεν καταλαβε το παραπανω μηνυμα..Παρ'ολη την παρορμητικοτητα σου εκανες και κανεις αυτο που πρεπει,γιατι περα απο τον θυμο και τις πληγες που δημιουργει η απιστια(ποσο μαλλον και διπλη) το γεγονος οτι ειναι πατερας πρεπει να το ξερει.Το οφειλεις κυριως στο πλασματακι που θα φερεις στην ζωη :) Καμια απαντηση ειχες?

Senior Member
    Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά του. Δε θέλω να του "τραβήξω" χρήματα, είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει. Εγώ έναν πατέρα για το παιδί μου θέλω, όχι ένα ΑΤΜ!!! Αυτό που γράφεις οτι αφου είμαι γυμνάστρια άρα θα ξέρω κι απο αυτά μου το εξηγείς αν έχεις την καλοσύνη...????
    δεν ειναι δυνατον να μην καταλαβεσ τα ειπα ολα τραβα λεφτα για να βαλει μυαλο για να την πατησει για να του δωσεισ ενα μαθημα
    τετοιο πατερα καλυτερα να μην εχει το παιδι σου ΞΕΧΝΑ τον το οτι εισαι γυμναστρια μετραει οτι εχεισ να κανεισ μ κοσμο κ ξερεισ αλλα εσυ εισαι τοσο μικρη που δεν κασταλαβεσ ΤΙΠΟΤΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    δεν ειναι δυνατον να μην καταλαβεσ τα ειπα ολα τραβα λεφτα για να βαλει μυαλο για να την πατησει για να του δωσεισ ενα μαθημα
    τετοιο πατερα καλυτερα να μην εχει το παιδι σου ΞΕΧΝΑ τον το οτι εισαι γυμναστρια μετραει οτι εχεισ να κανεισ μ κοσμο κ ξερεισ αλλα εσυ εισαι τοσο μικρη που δεν κασταλαβεσ ΤΙΠΟΤΑ
    Δε νομίζω να θεωρούμαι μικρή επειδή δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Δηλαδή αν γυρίσω πίσω και του πάρω οτι έχει και δεν έχει θα θεωρούμαι μεγάλη και ώριμη. Δε τον νοιάζουν τα χρήματα, δε θα τον πονέσει αυτό....

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Noμιζω οτι κανεις δεν καταλαβε το παραπανω μηνυμα..Παρ'ολη την παρορμητικοτητα σου εκανες και κανεις αυτο που πρεπει,γιατι περα απο τον θυμο και τις πληγες που δημιουργει η απιστια(ποσο μαλλον και διπλη) το γεγονος οτι ειναι πατερας πρεπει να το ξερει.Το οφειλεις κυριως στο πλασματακι που θα φερεις στην ζωη :) Καμια απαντηση ειχες?
    Μέχρι στιγμής καμία απάντηση... Σ'ευχαριστώ ωστόσο για το ενδιαφέρον....

[QUOTE=masterridley;426632]Αγάπη αν θες βάζουμε στοίχημα ό,τι θες ότι θα το ξανακάνει, έτσι για να βγάλω
    και γω κάποια εύκολα λεφτουλάκια!

Ρε συ, εδώ πήγε με δύο (2) γκόμενες ταυτόχρονα και συ το σκέφτεσαι ακόμα ότι
    μπορεί να αλλάξει και αν θα σου είναι πιστός και τέτοιες αηδίες; Μάλιστα σε άλλο σου
    μήνυμα αναρωτιέσαι αν φταις εσύ που έφυγες, λες και το 95% των ανθρώπων δεν
    θα έκανε ακριβώς το ίδιο!

Λοιπόν, άκου, το μόνο που μπορείς να "απαιτήσεις" όχι ευθέως αλλά με διαλλακτικότητα
    είναι μια διατροφή, τίποτα παραπάνω. Αν δε, θέλεις σώνει και καλά να γυρίσεις πίσω,
    τότε να το έχεις δεδομένο ότι θα τρέχουν τέτοιες ιστορίες από πίσω... ορισμένες γυναίκες
    είναι οκ με αυτό, εσύ το μπορείς; Ψάξε τον εαυτό σου και πράξε αναλόγως[/QUO

Εγώ τον ενημέρωσα για να ξέρω τί θα γίνει μετά. Στην Ελλάδα θα επιστρέψω όπως και να έχει. Απλά θέλω να ξέρω αν το παιδί μου θα έχει πατέρα. το παραδέχομαι, τον αγαπάω ακόμα αλλά για να γυρίσω κοντά του (αν υπάρχει τέτοια περίπτωση) πρέπει να περάσει πολύς χρόνος. Δε μπορώ να τον εμπιστευτώ έτσι εύκολα. Κι επειδή ξέρω οτι δε θα τον ξαναεμπιστευτώ δε θέλω να καταντήσω υστερική, να τον παρακολουθώ, να τον ελέγχο και γενικότερα να υπάρχει αρνητικό κλίμα στη ζωή του παιδιού μου. Γιατί όποια προβλήματα έρθουν στη σχέση μας στο μέλλον θα τα υποστεί το παιδί μας και μόνο. Θέλω μόνο να εξασφαλίσω το παιδί μου, αυτό. Να το αναγνωρίσει και να το στηρίξει, αυτό έχει προτεραιότητα τώρα, η σχέση μας είναι σε δεύτερη μοίρα....

Banned
    Εισαι πολυ ωριμη κοπελα Αγαπη,παρα το νεαρο της ηλικιας σου..Μπραβο ρε κοριτσι μου!Ξερω δεν προσθετει τιποτα αυτο που λεω,αλλα οφειλουμε ολοι να στην αναγνωρισουμε αυτη την ωριμοτητα.

Εισαι πολυ ωριμη κοπελα Αγαπη,παρα το νεαρο της ηλικιας σου..Μπραβο ρε κοριτσι μου!Ξερω δεν προσθετει τιποτα αυτο που λεω,αλλα οφειλουμε ολοι να στην αναγνωρισουμε αυτη την ωριμοτητα.
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...!!!!!
    Ήταν αποφάσεις που έπρεπε να είχα πάρει απο την αρχή, μπορεί να άργησα λίγο(λέμε τώρα) αλλά τις πήρα....!!!!Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι....

Banned
    Οχι οχι..Εν θερμω δεν παιρνουμε ποτε σωστες αποφασεις!Το μονο που θεωρω λαθος ειναι το γεγονος οτι περασες και περνας αυτη την δυσκολη κατασταση μονη σου..Μπορω ομως να το καταλαβω και αυτο και ισως να εκανες και το καλυτερο βλεποντας τον τροπο που σκεφτεσαι.

Οχι οχι..Εν θερμω δεν παιρνουμε ποτε σωστες αποφασεις!Το μονο που θεωρω λαθος ειναι το γεγονος οτι περασες και περνας αυτη την δυσκολη κατασταση μονη σου..Μπορω ομως να το καταλαβω και αυτο και ισως να εκανες και το καλυτερο βλεποντας τον τροπο που σκεφτεσαι.
    Απλά δεν ήθελα να μπουν τρίτοι στο χωρισμό μας. Ξέρω πως οι φίλοι μας θα προσπαθούσαν να μας φέρουν κοντά και ήθελα να το αποφύγω. Με τους φίλους μας δεν είμαστε απλά φίλοι αλλά οικογένεια, ξέρω ότι θα προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πράγματα. Και η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες τύψεις τις νιώθω για εκείνους γιατί τους έχω ανησυχήσει πολύ με αυτή μου τη συμπεριφορά. Δεν ήμουν σε φάση να δίνω εξηγήσεις για τον χωρισμό μας και όλα αυτά τα ωραία που έρχονται όταν χωρίζεις. Ήθελα να μείνω μόνη, να κλάψω, να μη μιλάω σε καέναν. Δε θέλω να με βλέπει κανείς να λυγίζω όμως, δεν είναι ωραία αυτή η πλευρά μου, θέλω να με βλέπουν οι δικοί μου άνθρωποι καλά...

Banned
    Απλά δεν ήθελα να μπουν τρίτοι στο χωρισμό μας. Ξέρω πως οι φίλοι μας θα προσπαθούσαν να μας φέρουν κοντά και ήθελα να το αποφύγω. Με τους φίλους μας δεν είμαστε απλά φίλοι αλλά οικογένεια, ξέρω ότι θα προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πράγματα. Και η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες τύψεις τις νιώθω για εκείνους γιατί τους έχω ανησυχήσει πολύ με αυτή μου τη συμπεριφορά. Δεν ήμουν σε φάση να δίνω εξηγήσεις για τον χωρισμό μας και όλα αυτά τα ωραία που έρχονται όταν χωρίζεις. Ήθελα να μείνω μόνη, να κλάψω, να μη μιλάω σε καέναν. Δε θέλω να με βλέπει κανείς να λυγίζω όμως, δεν είναι ωραία αυτή η πλευρά μου, θέλω να με βλέπουν οι δικοί μου άνθρωποι καλά...
    Nαι ναι το καταλαβαινω και σωστα επραξες..Μακαρι να εχεις συντομα νεα,γιατι φανταζομαι η αγωνια θα εχει χτυπησει κοκκινο ετσι?Μην κατηγορεις παντως τον εαυτο σου καθολου..Ησουν και εισαι αξιοπρεπης.

Nαι ναι το καταλαβαινω και σωστα επραξες..Μακαρι να εχεις συντομα νεα,γιατι φανταζομαι η αγωνια θα εχει χτυπησει κοκκινο ετσι?Μην κατηγορεις παντως τον εαυτο σου καθολου..Ησουν και εισαι αξιοπρεπης.
    Τρομερή αγωνία...!!!! Χτυπάει το τηλέφωνο και τρέχω να το σηκώσω και μετά απογοητεύομαι. Ή οι γονείς μου θα'ναι, ή τ'αδέρφια μου ή κανείς απο εδώ... Να δούμε πότε θα τελειώσει όλο αυτό...

Senior Member
    Παιδιά ας έχει πάει και με 5 ταυτόχρονα τι λέει αυτό ??? μονάχα ότι είναι άπιστος. όχι ότι είναι κακός πατέρας.. εγώ αν ήμουνα δεν θα τον ήθελα για σύντροφο αλλά δεν θα μπορούσα να τον αρνηθώ για πατέρα του παιδιού μου επειδή είναι άπιστος. Αυτό θα το αποφασίσει το παιδί αφού του δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσει με υγιές τρόπο. Το λάθος που κάνουν τα ζευγάρια είναι πως μπλέκουν το παιδί στα προβλήματα της σχέσης και το βάζουν να πάρει θέση λες και το αφορά. Το παιδί χρειάζεται δυο αγαπημένους γονείς στη ζωή όχι απαραίτητα και στην κρεβατοκάμαρα. Αν μπορούν να είναι ευτυχισμένοι μαζί ας το προσπαθήσουν αν όχι ας βρει ο καθένας την ευτυχία του όπου νομίζει και ας παρέχει μόνο αγάπη στο παιδί. Το θέμα για τα λεφτά το θεωρώ άκυρο τελείως. Κανένα μα κανένα παιδι δε μεγάλωσε σωστά μονάχα με ευρώ. αλλά παρά πολλά παιδιά μεγάλωσαν άσχημα από την έλλειψη αγάπης και γαλήνης.
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Banned
    Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    Παιδιά ας έχει πάει και με 5 ταυτόχρονα τι λέει αυτό ??? μονάχα ότι είναι άπιστος. όχι ότι είναι κακός πατέρας.. εγώ αν ήμουνα δεν θα τον ήθελα για σύντροφο αλλά δεν θα μπορούσα να τον αρνηθώ για πατέρα του παιδιού μου επειδή είναι άπιστος. Αυτό θα το αποφασίσει το παιδί αφού του δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσει με υγιές τρόπο. Το λάθος που κάνουν τα ζευγάρια είναι πως μπλέκουν το παιδί στα προβλήματα της σχέσης και το βάζουν να πάρει θέση λες και το αφορά. Το παιδί χρειάζεται δυο αγαπημένους γονείς στη ζωή όχι απαραίτητα και στην κρεβατοκάμαρα. Αν μπορούν να είναι ευτυχισμένοι μαζί ας το προσπαθήσουν αν όχι ας βρει ο καθένας την ευτυχία του όπου νομίζει και ας παρέχει μόνο αγάπη στο παιδί. Το θέμα για τα λεφτά το θεωρώ άκυρο τελείως. Κανένα μα κανένα παιδι δε μεγάλωσε σωστά μονάχα με ευρώ. αλλά παρά πολλά παιδιά μεγάλωσαν άσχημα από την έλλειψη αγάπης και γαλήνης.
    Eτσι ακριβως..!

Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    Συμφωνώ απόλυτα...!!!!

Senior Member
    συμφωνω με το κλειδι. πολυ σωστα.
    αγαπη, εισαι βεβαιη οτι ελαβε το μηνυμα σου? μηπως περιμενεις αδικα? αν προτιμησες το μειλ μπορει να εχει παραπεσει.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast