Results 151 to 165 of 216
-
12-09-2013, 13:10 #151
Όχι, νομίζω μπερδεύτικες απο τα πολλά κοκόρια που λάλησαν στο thread!
Δεν μίλησε κανείς για συνάντηση μελών στο thread αυτό εκτός απο την Θεοφανία που ήταν σε πλαίσια άσχετα με το παρον θέμα. Εγώ μόνο είπα του Γιάννη πως αν θέλει εγώ διατίθεμαι να τα πουμε απο κοντά αν θέλει και αυτό μονο και μονο γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με αυτον. Οπότε δεν θα είχαμε "κοινωνία" παρούσα εκεί. Θα ήμουν απλά εγώ και άλλος ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω κάτι κοινό.
Το post της Θεοφανίας προφανώς ήταν σε άλλο τελείως ύφος, και δεν είμαι σίγουρος οτι θα πήγαινα σε μια "γενική συγκέντρωση μελλών" έτσι όπως το έθεσε για πάρα πολλούς λόγους που μάλλον δεν είναι του παρόντος.
- 12-09-2013, 15:16 #152
Η συνάντηση (εμενα δε με εχει προσκαλεσει κανεις ισως επειδη κειμαι μακραν...) δεν θα ναι τυπου "team therapy" εκτος κι αν αυτοι που θα συναντηθουν εχουν αποφασισει για κατι τετοιο ή πρόκειται για συναντηση μεταξυ πλήρως αγνωστων (να μην ξερει ο ενας πιο μελος εχει απεναντι του). Ετσι hapydays ο καθενας εκει θα βγαλει προς τα εξω τον καλύτερο του εαυτο, κι οταν η συζητηση το φερνει σε θεματα ψυχολογιας θα παρουσιαζει εαυτον ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα κι απλα, όπως κι οι υπολοιποι εκει θα εκθετει ως γνωστης και με θετικο χαρακτηρα τη γνωμη του. Επειδη θα ναι συναντηση παρεας κι όχι συναντηση ψυχικης επικοινωνιας για υποβοηθηση και στηριξη στο προβλημα που ο αλλος αντιμετωπίζει σαν κι αυτη που προτεινει ο Τομετ στον Γιαννη ώστε ο καθενας που θα παει εκει να ναι πραγματικα ο εαυτος του. Ωστοσο, συναντηση σαν κι αυτη που προτεινει η Θεοφανία δεν αποκλείεται να εξελιχθει για καποιους σε φιλια λόγω του υποβαθρου που λέγεται συμμετοχή στο φορουμ. Εχω επισης προσεξει σ αυτο το χωρο πως όσο περισσοτερο χρονο ειναι κανεις στο χωρο αυτο τόσο λιγότερο εκθέτει πλεον για τα δικα του, πλεον παρουσιαζεται στο να δίνει συμβουλες στους αλλους ή να λεει τη γνωμη του. Ισως δημιουργειται πλεον μια οικειοτητα με τα ατομα του χωρου, ως ατομα της καθημερινοτητας παρα την ανωνυμία κι ετσι θελει πλεον να κρατα ενα καλο επιπεδο για το ατομο του ασχετως τι πραγματικα του συμβαινει κι αυτο το επιπεδο θα επιδιωξει να το κρατησει και σε μια συναντηση.
γιάννης
12-09-2013, 15:19 #153
Δεν κλαιγομαι ρε θεοφανια, απλα ειχα αναγκη να μιλησω.Ξερω που εχω φταιξει και τι λαθη εχω κανει ξερω πλεον τι θελω να κανω γι αυτο αποφασισα να γραψω εδω γιατι θελω να κανω μια νεα αρχη.Επειδη δεν αντεχω να μαι αλλο ετσι.Ειχα αναγκη απο συμπαρασταση.Τοσο απλα! Επικοινωνια μου λειπει και στηριξη.Δεν θελω να με κανακεψει κανεις! Απλα αληθινα λογια χρειαζομαι που θα με ξυπνησουν! Δεν ξερω αν μπορεις να με καταλαβεις..
12-09-2013, 15:21 #154
Ετσι αισθανομαι και εγω και πλεον το χω συνηδητοποιησει..Πρεπει να αγαπησω τον εαυτο μου να γινω ερωτευσιμος ωστε να ειμαι ο αληθινος εαυτος μου και να αγαπησω και να αγαπηθω...
12-09-2013, 15:23 #155
Unlucky Δεν χρειαζεται να ερχεσαι σε αντιπαραθεση με κανεναν.Εγω σεβομαι τη γνωμη του καθενος εδω μεσα.Νομιζω το καλυτερο που θα ηταν και για σενα θα ταν να επικεντρωνοσουν στο θεμα μου.Οτι και να πει ο καθενας εδω μεσα εγω θα τον ακουσω.Πραγματικα δεν εχω προβλημα!
12-09-2013, 15:25 #156
12-09-2013, 15:26 #157
12-09-2013, 15:33 #158
Eγω παντως θελω να πω προς ολους σας οτι αυτες τις μερες που εποικοινωνω εχω αρχισει να αισθανομαι καλυτερα, γιατι εχω βγαλει ολα αυτα που μ εκαιγαν απο μεσα μου.Ειλικρινα σας το λεω αυτο ειχα αναγκη να επικοινωνησω.Ξερω τι πρεπει να κανω για να φτιαξω και παλι τη ζωη μου.Σκεφτειτε οτι χθες το απογευμα βρηκα τη δυναμη και πηγα μια βολτα μονος μου, περπατησα ακουσα μουσικη ξεχαστηκα.Ειχα αναγκη να μιλησω σε ατομα που θα μ ενιωθαν.Δεν μ ενοχλει η σκληρη κριτικη ουτε το να ναι καποιος ψυχρος μαζι μου.Σεβομαι το τι μου γραφει ο καθενας εδω μεσα και χαιρομαι οταν καποιος μου γραφει ενα μηνυμα.Δεν χρειαζεται να ξφευγετε απ το κεντρικο θεμα και να αρχιζουμε φιλοσοφικες αναλυσεις και στοχασμους...Εγω ειμαι πραγματικα διατεθειμενος με οποιον/α θελει να βρεθουμε και απο κοντα να το κανονισουμε.Και ας ειναι μια απλη βολτα ενα απλο περπατημα να πουμε πραγματα.Αν δεν προκυψει δεν πειραζει.Και μονο που βλεπω ατομα να νοιαζονται για την περιπτωση μου εστω και απο δω μεσα μου αρκει.Υπαρχουν σιγουρα πολυ πιο σοβαρα προβληματα εκει εξω, ο καθενας περναει τα δικα του.Οσο μιζεριασα μιζερια, θελω πολυ να προχωρησω στη ζωη μου και να γινω ο γιαννης που εχω ιδανικο στο μυαλο μου.Ενας γιαννης ευχαριστος να αγαπαει τον εαυτο του και να ειναι παραγωγικος για τον εαυτο του και τους τριγυρω.Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεστε!
12-09-2013, 15:52 #159
12-09-2013, 15:54 #160
12-09-2013, 15:55 #161
Και να μην θες να με βοηθησεις αμεσα επειδη δεν ανηκω σε ατομα του περιβαλλοντος σου, να ξερεις οτι με βοηθας οπως και να χει και μονο που ασχοληθηκες με το προβλημα μου και ειπες καποια πραγματα.Αυτο ειναι σημαντικο για μενα ειτε εισαι σκληρη ειτε οχι.Εμενα αυτο με νοιαζει οτι επιτελους βρεθηκαν καποια ατομα να μιλησω..
12-09-2013, 15:57 #162
12-09-2013, 16:15 #163
μονο μυκονο δειχνει ακομα και τωρα που εχει αρχιζει να αδειαζει το νησι..χαχα..:P Αυτο που λες ως προς την κινητοποιηση μονοι μας..το θεμα ειναι πχ για μενα προσωπικα..Τοσο καιρο μονος μου προσπαθουσα αλλα κουραστηκα γι αυτο και εγραψα τελικα εδω περα.Διοτι νιωθω οτι χρειαζομαι και καποια στηριξη..Οσο και να προσπαθεις μονος καποιες στιγμες χρειαζεσαι ενα χερι βοηθειας.Σωστα??
12-09-2013, 17:01 #164
Θεοφανια , σε γενικες γραμμες συμφωνω . Στο αυτοτιμωρια , καταδικη , θυμο θα προσθεσω και αυτοκαταστροφικες τασεις . Οπωσδηποτε κατα και την γνωμη μ , υποβοσκουν κατα πασα πιθανοτητα κ βαθυτερα προβληματα ( παραπομπη , ειναι λιγο ασχημο να βγαζουμε αρνητικα συμπερασματα για ενα μελος ) Αλλωστε σιγουρα ειναι σε τελμα ο Γιαννης , αλλα επειδη δεν μουχει τυχει να μεινω αφραγκος , δεν μπορω να κανω εικασιες για το πως αντιδρα ενας αφραγκος , κ ξερουμε τα ζορια π τραβαει η νεολαια . Οπωσδηποτε το φαι , οπως λες , ΔΕΝ ειναι λυση , ειναι μια φυγη , οχι υγιης . Ειναι η πολυ σημαντικο σαν χαρακτηρας ποση θεληση ( σθενος ) διαθετει καποιος . Εχω ξεπερασει σοβαρο αλκοολισμο , ιδιαις δυναμεις , προ 3 ετων ( ουτε φιλο ,ητο Γερμανια ,ουτε συμπαρασταση απ το σπιτι μ κτλκτλ ). Δεν εχουμε ολοι την ιδια θεληση ( εννοειται ) αλλα οπως λες οτι εκανες στη φιλη σου , αυτο χρειαζεται το παιδι αυτο .
Last edited by Macgyver; 12-09-2013 at 17:33.
12-09-2013, 17:17 #165
...γιαννη, καταρχήν συγχαρητήρια για την ευγένεια που έχεις.
Αυτό σημαίνει ότι έχεις μεγαλώσει με αξιόλογους ανθρώπους, ασχέτως προβλημάτων.
Εύχομαι απ ότι σου έγραψα να μείνει κάτι και να δεις επιτέλους εγωιστικά το πρόβλημα. Μόνο έτσι θα το λύσεις. Αν γράφεις ακόμη εδώ όταν κάνουμε συνάντηση θα χαρώ να σε γνωρίσω. Μαγκβαγκαπ (:Ρ) ελπίζω να γνωρίσω και εσένα. Θα τα πούμε με πμ όταν έρθει η ώρα :)