Νιώθω τόσο ΜΟΝΟΣ.Έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 216
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιάννης Σ. View Post
    Μεσα μου ομως ξερω ποια ατομα να ακουσω και να συμβουλευτω.Δεν σημαινει οτι ο καθενας που θα μου λεει κατι θα πρεπει να τον ακουσω.Θεωρω οτι εχω την απαραιτητη νοημοσυνη και ωριμοτητα πλεον για να προχωρησω παραπερα.
    ακριβως ομως!!! οτι μας κανει το κραταμε!!! οτι οχι, το πεταμε..........
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Tελικα συνηδητοποιω οτι υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα απ τα δικα μου.Μεχρι να μπω εδω μεσα και να γραψω ισως να μην ειχα αντιληφθει οτι πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που χρειαζονται πολυ μεγαλυτερη βοηθεια απο μενα.Εγω στην ουσια ηθελα να επικοινωνησω με καποιον γιατι αυτο μου λειπει παρα πολυ.Ξερω που θελω να φτασω, ξερω τι θελω να κανω στη ζωη μου, απλα καπου στη πορεια χανομαι και απογοητευομαι..Δεν περιμενα να συναντησω τοσο σοβαρες καταστασεις..Ισως τελικα αυτο με κανει να σκεφτομαι οτι πρεπει να παλεψω ακομα περισσοτερο ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και να πιστεψω πιο πολυ σε μενα.Ισως αυτη η χαμηλη αυτοπεποιθηση να ειναι μια αιτια για οσα περναω..Η μοναξια ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπιστει σε συνδιασμο με την ελλειψη χρηματων αλλα το μονο που απομενει ειναι η ελπιδα και η πιστη σ ενα καλυτερο μελλον..:)

Καλημέρα Γιάννη!
    Είχα περάσει και εγώ μια πολύ δύσκολη περίοδο και ακόμα περνάω δηλαδή..
    Έχασα το πατέρα μου πριν 3,5 χρόνια και λίγο αργότερα και το θείο μου..
    Μόλις είχα περάσει και στη σχολή... Έκανα λάθη με τις παρέες μου... με τις σχέσεις μου...
    Και έτσι κλείστηκα στον εαυτό μου... Στο σπίτι... Η σχόλη περίπατο.. Αυτή η ηθελημένη μοναξιά με οδήγησε σε λάθη... Μοναδική μου παρηγοριά το φαγητό, η τηλεόραση και το ίντερνετ... Μετά απο 2,5 χρόνια αποφάσισα να βάλω ένα στοπ... γράφτηκα στο γυμναστήριο, έχασα κάποια κιλά προσέχοντας τη διατροφή μου, προσπάθησα να βάλω σε μια σειρά τα ασυμμάζευτα.... όμως είχα ανάγκη και να αγαπηθώ και να αγαπήσω... ακόμα την έχω αυτή την ανάγκη όπως και το να επικοινωνώ με ανθρώπους... κάποιος είπε πιο πάνω πως το γράψιμο λυτρώνει... αλήθεια είπε... και πάνω που νόμιζα πως αυτά είναι τα προβλήματα μου ξαφνικά συνειδητοποίησα πως τα προβλήματα είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά που νόμιζα εγώ... Γιάννη σήκω! Στο λέω εγώ 23 χρονών κοπέλα πως εκεί έξω υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα! Μη κάνεις άλλο κακό στον εαυτό σου! Βγες έξω! Ανέπνευσε καθαρό αέρα! Και πες ευχαριστώ που έχεις την υγεία σου! όλα τα άλλα φτιάχνονται! :)

Senior Member
    Επαναλαμβανομαι αλλα θα το πω...
    Καποια στιγμη πρεπει να βγαινουμε απ το μικροκοσμο μας κ να ανοιγουμε τα ματια μας για να βλεπουμε καθαρα τι συμβαινει γυρω μας! Παντα υπαρχει κατι πιο δυσκολο απο το δικο μας αλλα ειμαστε κοντοφθαλμοι! Εγωιστες ισως. . . ομως αυτη ειναι η κληρονομια μας κ εμεις πρεπει καπως να τν αλλαξουμε!

Quote Originally Posted by Μπερδεμένη23 View Post
    Καλημέρα Γιάννη!
    Είχα περάσει και εγώ μια πολύ δύσκολη περίοδο και ακόμα περνάω δηλαδή..
    Έχασα το πατέρα μου πριν 3,5 χρόνια και λίγο αργότερα και το θείο μου..
    Μόλις είχα περάσει και στη σχολή... Έκανα λάθη με τις παρέες μου... με τις σχέσεις μου...
    Και έτσι κλείστηκα στον εαυτό μου... Στο σπίτι... Η σχόλη περίπατο.. Αυτή η ηθελημένη μοναξιά με οδήγησε σε λάθη... Μοναδική μου παρηγοριά το φαγητό, η τηλεόραση και το ίντερνετ... Μετά απο 2,5 χρόνια αποφάσισα να βάλω ένα στοπ... γράφτηκα στο γυμναστήριο, έχασα κάποια κιλά προσέχοντας τη διατροφή μου, προσπάθησα να βάλω σε μια σειρά τα ασυμμάζευτα.... όμως είχα ανάγκη και να αγαπηθώ και να αγαπήσω... ακόμα την έχω αυτή την ανάγκη όπως και το να επικοινωνώ με ανθρώπους... κάποιος είπε πιο πάνω πως το γράψιμο λυτρώνει... αλήθεια είπε... και πάνω που νόμιζα πως αυτά είναι τα προβλήματα μου ξαφνικά συνειδητοποίησα πως τα προβλήματα είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά που νόμιζα εγώ... Γιάννη σήκω! Στο λέω εγώ 23 χρονών κοπέλα πως εκεί έξω υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα! Μη κάνεις άλλο κακό στον εαυτό σου! Βγες έξω! Ανέπνευσε καθαρό αέρα! Και πες ευχαριστώ που έχεις την υγεία σου! όλα τα άλλα φτιάχνονται! :)
    Nα σαι σιγουρη πως ξερω πολυ καλα τι γινεται εκει εξω..Μην νομιζεις πως δεν εκτιμαω οτι εχω στη ζωη μου αυτη τη στιγμη ξεκινοντας απ την υγεια μου και κανω καθημερινα το σταυρο μου γι αυτο.Εμενα με πονεσε η ελλειψη επικοινωνιας και αυτη η μοναξια που δεν ηταν ηθελημενη σε καμια περιπτωση καθως καποτε ημουν ενα ατομο πολυ κοινωνικο, ευχαριστο που διασκεδαζε την καθε στιγμη, μετα απο κοπους ειχα αποκτησει μια εμφανιση που μ αρεσε ημουν ο εαυτος μου και αυτο ειχε σαν αντικτυπο και στους απεναντι..Ενταξει τωρα περναω μια πολυ δυσκολη φαση, σε αυτο εχει συμβαλει και η πολυ κακη οικονομικη κατασταση..Να θες να βγεις και να μην εχεις ουτε 2-3 ευρω..Ειναι συνδιασμος καταστασεων.Δεν μιζεριαζω ουτε απογοητευομαι παραπανω απλα ηθελα να βγαλω απο μεσα μου οσα με καινε τοσο καιρο..Θα τον βρω και παλι τον εαυτο μου, γιατι ξερω τι πρεπει να γινει..Καταλαβαινω απολυτα τα οσα εχεις περασει και συ..Μιας και εχεις χασει και αγαπημενα προσωπα..Να σαι καλα παντως για οσα μου εγραψες, διαβασα με προσοχη την καθε λεξη...:)

Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Καποια στιγμη πρεπει να βγαινουμε απ το μικροκοσμο μας κ να ανοιγουμε τα ματια μας για να βλεπουμε καθαρα τι συμβαινει γυρω μας! Παντα υπαρχει κατι πιο δυσκολο απο το δικο μας αλλα ειμαστε κοντοφθαλμοι! Εγωιστες ισως. . . ομως αυτη ειναι η κληρονομια μας κ εμεις πρεπει καπως να τν αλλαξουμε!

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα εγωισμου..Ουτε νομιζω οτι θελουμε ολοι να ειμαστε μες στην πικρα και τη θλιψη.Απλα καποιες στιγμες χρειαζομαστε ενα κινητρο, μια κινητηριος δυναμη που θα μας κανει να συνελθουμε ειδικα οταν μονοι μας δεν μπορουμε να σηκωθουμε αλλο..

Senior Member
    Γιαννη , φιλε μου , ειπαμε μερικα πραματα , ολοι ( μην ειμαι κ απολυτος , οχι ολοι ) καποια σιγμη πεφτουμε . Δεν ειναι θεμα εγωισμου ( σε παραπεμπω στα περι αλκοολισμου δικου μου ) . Το ' πεσιμο ' εχει διαφορες μορφες , κ ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις . Η κινητηριος δυναμη η δικη μου ητο ' ρε Αγγελε σε λιγο φτανεις τα 50 , ετσι θελεις να κυλλησει η ζωη σου , αυτο λοιπον ειναι το μελλον σου ' κ αρνηθηκα να το δεχτω . Αυτη ηταν η κινητηριος δυναμη που αναφερεις . Καταλαβαινω εκ πειρας οτι εχεις βυθιστει σενα αυτοοικτο ( ανθρωπινο ειναι ) αλλα πρεπει να ρωτησεις τον εαυτο σου , οπως εγω , αυτο θελω ναναι το μελλον μου ? κ επειδη καπου ανεφερες τους γονεις μ , οι ανθρωποι δεν καναν τπτ διοτι ξεραν οτι δεν μπορουσαν νσ κανουν κατι ( ηλικιωμενοι ειναι ). Σου γραφω τακτικα , οποτε θες στειλε μ μηνυμα , διοτι τι αλκοολ ( ΟΚ πολυ πιο σοβαρο ) τι το δικο σ προβλημα . Στα ιδια σ@ατα εχουμε πεσει . Κ ειλικρινα σου λεω ( κ στο ξαναειπα ) ο καθενας μας εχει μια δυναμη , που την ανακαλυπτει στη πορεια . Μην ζοριζεσαι , οταν αισθανθεις ετοιμος , ορμα . Βεβαια , μιλαω εκ του ασφαλους διοτι δεν εχω το οικονομικο προβλημα π εχεις εσυ . Εκει παω πασο . Φιλικα .
    Last edited by Macgyver; 15-09-2013 at 15:54.

Senior Member
    Σε αυτο που λες Hapydays εχεις δικιο...σαφως υπαρχουν και σοβαροτερα προβληματα στη ζωη. Ομως αυτο που μας εχει φτασει εδω, που γραφουμε σε ενα φορουμ ειναι οτι δεν εχουμε καλη ψυχολογια και οτι νιωθουμε αδικημενοι, πληγωμενοι, απομονωμενοι και ενας ανθρωπος δεν μπορει να ζησει μονος του και χωρις αγαπη απο τους γυρω του ( απο το περιβαλλον του οικογενειακο και κοινωνικο) οπως και να το κανουμε και να παρηγορειται με την ιδεα οτι υπαρχουν και χειροτερα.
    Δεν ειναι εγωιστικο κατα τη γνωμη μου. Οι περισσοτεροι "καταθλιπτικοι" θεωρω οτι ειμαστε ευαισθητα ατομα και με αδυναμο χαρακτηρα και καποιοι δεν βοηθηθηκαμε απο το στενο μας περιβαλλον... Αν σκεφτομαστε οτι υπαρχουν και χειροτερα( που υπαρχουν γιατι ζουμε σε μια ζουγκλα) γινεσαι μοιρολατρης στο τελος..
    Εγωιστες και κοντοφθαλμοι ειναι ολοι εκεινοι που δεν εχουν ανθρωπια, που ειναι παρτακηδες, που προκαλουν πονο και δακρυα στους γυρω τους, που δεν απλωνουν το χερι στο συναθρωπο ουτε για ηθικη συμπαρασταση πια ουτε καν υλικη ( γιατι οπως ειπε η κιουρια Θεοφανια απο φιλανθρωπια να το κανει?????, το χει πιασει το νοηματακι αυτη ειναι ξυπνια...) και πιστεψε με αυτοι δεν εχουν ουτε ψυχολογικα ουτε καθονται να γραψουν στο φορουμ! ειναι εξω και αλωνιζουν σκορπωντας κακια και χολη, περνωντας καλα και αδιαφορωντας για τα χειροτερα αλλα ψαχνοντας διακαως για τα καλυτερα και το βολεματακι τους!!!

Senior Member
    πολλοί αρέσκονται να είναι μεσ τη μίρλα. για να τους λυπούνται? γιατί πιστεύουν ότι έτσι προσελκύουν τους πονόψυχους? τρέχα-γύρευε. η κινητήριος δύναμη είναι μέσα μας, ένα τόσο δα σπρωξιματάκι με μια φράση/γεγονός-κλειδί χρειάζεται καμιά φορά για να πάρει μπρος η αντίδρασή μας. έλα όμως που για μέρες και μήνες χανόμαστε στα προβλήματά μας και δεν ξέρουμε ποιο είναι τούτο.. (πόσες φορές ήθελα να πάρω ένα αεροπλάνο και να την κοπανήσω αλλά δεν είχα τα χρήματα.. κλπ κλπ) και περιμένουμε με αγωνία να ανατείλει.. και πάνω που περιμένουμε αγναντεύοντας στο βάθος να φανεί, νάσου μια ανατροπήηη. δεν πιστεύω Γιάννη ότι είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που δεν μπορούν να σηκωθούν άλλο από μόνοι τους, μια χαρά μπορείς αλλά αναζητάς συνοδοιπόρο. τον χρειάζεσαι πολύ? και αν ναι, πόσο δίπλα σου τον θες? και αν δεν τον βρεις τώρα κοντά, δεν θα σηκωθείς? να είσαι βέβαιος ότι όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζεις υπήρξαν δειλινά που γύριζαν σπίτι μόνοι τους ρίχνοντας απελπισμένες ματιές στα ζευγάρια που περπατούσαν δίπλα τους. και οι περισσότεροι από αυτούς απελπίστηκαν πολλές φορές καθώς γυρνούσαν το βράδυ σπίτι μετά από μια μακριά βόλτα στην οποία δεν κατάφεραν να συναντήσουν την άλλη ψυχή που είχαν σχεδιάσει να συναντήσουν λίγες ώρες πριν σινιαρισμένοι ή κουκλιά ή φραγκάτοι. συνήθως ό,τι θέλουμε κι επιθυμούμε δεν έρχεται την ώρα που το χρειαζόμαστε. αλλά όλοι υπομένουμε και ασχολούμαστε με άλλα. μια ζωή που κυλάει ήσυχα χωρίς εκπλήξεις είναι και αυτή ζωή.
    Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα εγωισμου..Ουτε νομιζω οτι θελουμε ολοι να ειμαστε μες στην πικρα και τη θλιψη.Απλα καποιες στιγμες χρειαζομαστε ενα κινητρο, μια κινητηριος δυναμη που θα μας κανει να συνελθουμε ειδικα οταν μονοι μας δεν μπορουμε να σηκωθουμε αλλο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Σε αυτο που λες Hapydays εχεις δικιο...σαφως υπαρχουν και σοβαροτερα προβληματα στη ζωη. Ομως αυτο που μας εχει φτασει εδω, που γραφουμε σε ενα φορουμ ειναι οτι δεν εχουμε καλη ψυχολογια και οτι νιωθουμε αδικημενοι, πληγωμενοι, απομονωμενοι και ενας ανθρωπος δεν μπορει να ζησει μονος του και χωρις αγαπη απο τους γυρω του ( απο το περιβαλλον του οικογενειακο και κοινωνικο) οπως και να το κανουμε και να παρηγορειται με την ιδεα οτι υπαρχουν και χειροτερα.
    Δεν ειναι εγωιστικο κατα τη γνωμη μου. Οι περισσοτεροι "καταθλιπτικοι" θεωρω οτι ειμαστε ευαισθητα ατομα και με αδυναμο χαρακτηρα και καποιοι δεν βοηθηθηκαμε απο το στενο μας περιβαλλον... Αν σκεφτομαστε οτι υπαρχουν και χειροτερα( που υπαρχουν γιατι ζουμε σε μια ζουγκλα) γινεσαι μοιρολατρης στο τελος..
    Εγωιστες και κοντοφθαλμοι ειναι ολοι εκεινοι που δεν εχουν ανθρωπια, που ειναι παρτακηδες, που προκαλουν πονο και δακρυα στους γυρω τους, που δεν απλωνουν το χερι στο συναθρωπο ουτε για ηθικη συμπαρασταση πια ουτε καν υλικη ( γιατι οπως ειπε η κιουρια Θεοφανια απο φιλανθρωπια να το κανει?????, το χει πιασει το νοηματακι αυτη ειναι ξυπνια...) και πιστεψε με αυτοι δεν εχουν ουτε ψυχολογικα ουτε καθονται να γραψουν στο φορουμ! ειναι εξω και αλωνιζουν σκορπωντας κακια και χολη, περνωντας καλα και αδιαφορωντας για τα χειροτερα αλλα ψαχνοντας διακαως για τα καλυτερα και το βολεματακι τους!!!
    δν το εθεσα με αυτη τη σημασια ... το εθεσα ως κινητοποιηση!!! οταν ασχολουμαστε με τους αλλους κ τα προβληματα τους κ οταν προσφερουμε βοηθεια, ξεκολλαμε απο τα δικα μας κ βλεπουμε οτι αλλοι ανθρωποι εχουν περισσοτερη αναγκη απο μας... αλλα ο σκοπος μας ειναι ιδιος,κοινος!!! κ οχι, δν θεωρω μοιρολατρεια με το να βλεπω τα προβληματα των γυρω μου , θεωρω μοιρολατρεια το να αδιαφορω γι αυτα οταν μπορω να συνεισφερω!!!

τες πα... τα ιδια εννοουμε απο αλλη οπτικη..........

Τα 3 τελευταια μηνυματα με μπερδεψαν οποτε αν θελατε να κανετε μι μικρη μεταφραση θα με βοηθουσατε πολυ, οχι τιποτα αλλο γιατι εχω ακουσει τοσα μεσα σε μια βδομαδα και εχει γεμισει το μυαλο μου..:)

Senior Member
    Τα 3 τελευταια μηνυματα με μπερδεψαν οποτε αν θελατε να κανετε μι μικρη μεταφραση θα με βοηθουσατε πολυ, οχι τιποτα αλλο γιατι εχω ακουσει τοσα μεσα σε μια βδομαδα και εχει γεμισει το μυαλο μου..:)
    χαχαχαχαχα.... σε φρικαραμε??? αρχισαμε τις φιλοσοφιες....
    πως εισαι Γιαννη μου???

χαχαχαχαχα.... σε φρικαραμε??? αρχισαμε τις φιλοσοφιες....
    πως εισαι Γιαννη μου???
    Καταιγισμος απο σκεψεις βρε και λιγο κολλησα..Φυσικα και εκτιμω οσα μου γραφετε να μην εχω παραπονο απλα λιγο μπερδευτηκα..Πολυ καλυτερα σε σχεση με πριν μια βδομαδα ας πουμε..πολυ καλυτερη διαθεση και βγηκα λιγο απ το σπιτι..Εχω πολυ καλυτερη ψυχολογια..εσυ ολα καλα??

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Σκεφτομαστε ότι υπάρχουν και χειροτερα για να δικαιολογουμε τη θέση μας, τα λαθη μας, αυτα που μας έβλαψαν κλπ και να νιωθουμε καλύτερα. Αμα κοιταζεις τους αλλους εκει εξω που εχουν προβληματα όχι για σκοπους βοήθειας και συμπαραστασης προς αυτους αλλα για να νιωθεις ανακουφιση στον πονο σου αφου "υπαρχουν και χειροτερα" και κανεις συγκριση του εαυτου σου με τα "χειροτερα" τοτε σημαινει πως εχεις προβλημα. Δεν εισαι καλα με εσενα, δεν εισαι ευχαριστημενος με σενα ασχετως του οτι αλλοι σε καταντησαν σ αυτο, και συναμα μια παθητικη σταση ζωης, εισαι αδρανης.
    Καταθλιπτικος προϋποθετει ευαισθητος.
    Αυτοι που δεν εχουν ψυχολογικα και αυτοι που προκαλουν σε αλλους ψυχολογικα δεν εχουν αναγκη το φορουμ, δεν μπαινουν εδω ούτε καν απο φιλανθρωπία.
    Αυτος που εχει ψυχολογικα μπορει να ειναι κατα πολύ ικανοτερος σε πολλους τομεις ζωης απ αυτους που δεν εχουν και αλωνίζουν και παριστανουν τους καμποσους, τα ψυχολογικα ομως τον κραταν σε αδρανεια, τον κανουν να θεωρει τον ευατο του ανικανο ακομα και για πραγματα ευκολα. Το ζητημα ειναι να βρει μεσα του το κουραγιο και να ξεκινησει σιγα σιγα να ξετυλίγει το κουβαρι. Στην καθε υπέρβαση που κανει συνηθως ανακαλύπτει ποσο ευκολο ηταν τελικα αυτο που αμεσως πριν θεωρουσε βουνο. Αυτο ειναι αποδειξη του οτι εχει τις ικανοτητες.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκεφτομαστε ότι υπάρχουν και χειροτερα για να δικαιολογουμε τη θέση μας, τα λαθη μας, αυτα που μας έβλαψαν κλπ και να νιωθουμε καλύτερα. Αμα κοιταζεις τους αλλους εκει εξω που εχουν προβληματα όχι για σκοπους βοήθειας και συμπαραστασης προς αυτους αλλα για να νιωθεις ανακουφιση στον πονο σου αφου "υπαρχουν και χειροτερα" και κανεις συγκριση του εαυτου σου με τα "χειροτερα" τοτε σημαινει πως εχεις προβλημα. Δεν εισαι καλα με εσενα, δεν εισαι ευχαριστημενος με σενα ασχετως του οτι αλλοι σε καταντησαν σ αυτο, και συναμα μια παθητικη σταση ζωης, εισαι αδρανης.
    Καταθλιπτικος προϋποθετει ευαισθητος.
    Αυτοι που δεν εχουν ψυχολογικα και αυτοι που προκαλουν σε αλλους ψυχολογικα δεν εχουν αναγκη το φορουμ, δεν μπαινουν εδω ούτε καν απο φιλανθρωπία.
    Αυτος που εχει ψυχολογικα μπορει να ειναι κατα πολύ ικανοτερος σε πολλους τομεις ζωης απ αυτους που δεν εχουν και αλωνίζουν και παριστανουν τους καμποσους, τα ψυχολογικα ομως τον κραταν σε αδρανεια, τον κανουν να θεωρει τον ευατο του ανικανο ακομα και για πραγματα ευκολα. Το ζητημα ειναι να βρει μεσα του το κουραγιο και να ξεκινησει σιγα σιγα να ξετυλίγει το κουβαρι. Στην καθε υπέρβαση που κανει συνηθως ανακαλύπτει ποσο ευκολο ηταν τελικα αυτο που αμεσως πριν θεωρουσε βουνο. Αυτο ειναι αποδειξη του οτι εχει τις ικανοτητες.

Eγω σκεφτομαι οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα απο μενα, περισσοτερο για να συνηδητοποιω οτι τελικα δεν ειμαι σε τοσο ασχημη θεση οσο νομιζω..δεν ειναι θεμα δικαιολογιας απλα ρεαλισμου περισσοτερο..Δεν μ αρεσει να μιζεριαζω σε οποια φαση και αν ειμαι πιο πολυ ομως προβληματιζομαι απ το οτι συνεχιζω να ειμαι σε ενα τελμα..Ξερω τι θελω και ξερω τι θελω να κανω στη ζωη μου απλα ισως χρειαζεται να βρεθει κατι για να κανω ενα ξεκινημα..Νομιζω η ευρεση εργασιας ειναι το μυστικο...

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast