τι σας εκνευριζει - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 248
    Senior Member
    [QUOTE=stefiv;458916]Με εκνευρίζουν τα πεθερικά μου,οι"άντρες" που περιμένουν να μιλήσουν οι γονείς τους,για να πάρουν μια αποφαση στην οικογένεια τους ή στην προσωπική τους ζωή

Δε φανταζεσαι ποσο σε νιωθω ως παθουσα!!!! "αντρες" μεσα σε εισαγωγικα δυστυχως...

Senior Member
    Συμφωνω unlucky για τα λεγομενα σου πανω σε αυτο που εγραψα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex5 View Post
    βρε παιδια δεν εχω προβλημα με την ευγενεια αλλα με την φραση ''να εισαι καλα''που με τον κοσμο που βλεπουν ο περιπτερας, η κοπελα στο ταμειο του σουπερ μαρκετ κτλ το λενε σαν κασετα,εχει να κανει κ με τον τροπο που το λεει ο αλλος εδω δεν σε κοιταει καν κ λογο πολιτικης μαλλον το εχει ψωμοτυρι.τοσο απλα κατα τα αλλα μια χαρα!!!ας μην το παμε αλλου γιατι περα απο αυτο δεν εννοουσα τιποτα αλλο,εαν θελετε συζηταμε το θεμα ευγενεια αλλα οχι με αφορμη απο αυτο που εγραψα γιατι δεν υπαρχει λογος!!!
    Αλεξ , μια χαρα εισαι , δεν υπαρχει λογος κατ εμε να συζητησεις την ορθοτητα της συμπεριφορας σου με αλλους . Συνεχισε ετσι . Αγγελος .

Senior Member
    :) thanks Αγγελε..!!!

Senior Member
    Δεν χρειαζονται ευχαρισστιες , λεω αυτο που πιστευω ......

Banned
    Δεν ξέρω αν το γράψατε, αλλά με εκνευρίζουν απίστευτα οι αγενείς άνθρωποι.........

Senior Member
    Ναι ρε Αλκμηνη , οι αγενεις-αναιδεις κ αυτοι που εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους , κ οπως ειπε καποιος ' αυτος που εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του , να ειστε σιγουροι οτι ειναι η μονη μεγαλη ιδεα που ειχε ποτε ' . Το βρισκω τρομερα εξυπνο .

Senior Member
    In this old house where every door is open
    με εκνευριζουν οι αδυναμιες μου, και με εκνευριζε παλια οταν τις εβλεπα στους αλλους. Δεν καταλαβαινα οτι για αυτο εφταιγε οτι απλα εβλεπα στους αλλους αυτο που ειχα εγω.

Senior Member
    Αυτο λιλιουμ δειχνει οτι εισαι εξυπνο παιδι . Εμενα μεκνευριζουν πολυ αυτοι που ειναι πνευματα αντιλογιας . Κ οι μοιρολατρες .

Senior Member
    είναι πολλά τα απλά εκνευριστικά .... πάρα πολλά :) :) :) αλλά αυτό που κερδίζει με διαφορά είναι πως με θυμώνουν οι άνθρωποι που επιλέγουν να κάνουν κακό σε κάποιον (θεωρητικά) πιο αδύναμο από αυτούς...πχ. σε παιδιά, ηλικιωμένους ή ανήμπορους, ζώα κτλ
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Με εκνευριζουν τα θεματα με τιτλο "Τι σας εκνευριζει" , "Τι υπερδυναμεις θα θελατε να εχετε" "Ποιο ειναι το αγαπημενο σας αντικειμενο" , "Σε τι δεν μπορειτε να αντισταθειτε" , "Τι φαγατε σημερα" , "Τι ηπιατε" και παει λεγοντας.

Senior Member
    [QUOTE=betelgeuse;459790]Με εκνευριζουν τα θεματα με τιτλο "Τι σας εκνευριζει" , "Τι υπερδυναμεις θα θελατε να εχετε"

OK betel , αυτα ειναι τα θεματα που εχω θεσει εγω . Κ τα εω θεσει επειδη εχω κατθλψη καραμπινατη , οποτα το να σκεφτω τι θελω να βαλω ως θεμα , με ανακουφιζει , ειτε ως θεμα , ειτε με τις απαντησεις . Ειναι ενας τροπος απασχολησης . Τοσο κακο ειναι . Δεν εβαλα 'τι κανατε την Κυριακη ' , αλλα θεματα που απασχολουν κ εμενα τον ιδιο κ παιρνω ιδεες .
    Αν εχεις υπ οψη καποιο θεμα , θεσε το κ αν τα μελη του φορουμ το βρουν ενδιαφερον , θανταποκριθουν .
    Στο κατω-κατω δεν παμε για το βραβειο Πουλιτζερ .
    Εκτος βεβαια αν προτιμας τα θεματα τυπου ' πεθαινω σωστε με ' που κ αυτα σαυτα οσο μπορω βοηθω , αρκει να ριξεις μια ματια στα ποστ μου ( που δεν θα ριξεις ειναι χαζο , αρκεσου στο λογο μου )
    Last edited by Macgyver; 30-10-2013 at 01:41.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    με εκνευριζουν οι αδυναμιες μου, και με εκνευριζε παλια οταν τις εβλεπα στους αλλους. Δεν καταλαβαινα οτι για αυτο εφταιγε οτι απλα εβλεπα στους αλλους αυτο που ειχα εγω.
    ..οι λεγόμενες προβολές.
    Το κάνουμε όλοι κατά καιρούς. Αυτό που δεν συγχωρώ σε μένα, είναι ότι το έχω ανεχτεί από άλλους.

Senior Member
    Μακ , μαλλον πηρες πολυ προσωπικα την απαντηση μου .......
    Σαν μελος αυτου του φορουμ εχω μια αποψη για την λειτουργια του και για τα θεματα του και την εξεφρασα.

Αν ενοχληθηκες τοσο πολυ σορρυ , δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου .

Senior Member
    λοιπόν για να "εκτονοθώ" κι εγώ λιγάκι,
    ενα απο τα πολλά πράγματα που με εκνευρίζουν είναι όταν είμαι ευγενική, μιλάω ξεκάθαρα (είμαι κατανοητή δλδ σε αυτά που ζητάω ή δίνω) και το άτομο απέναντί μου μου απαντάει αγενέστατα, δίχως να μιλάει ξεκάθαρα!

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast