Τι σκέφτεστε; - Page 1227
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1227 of 1532 FirstFirst ... 22772711271177121712251226122712281229123712771327 ... LastLast
Results 18,391 to 18,405 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ειχα κανει μια βλακεια παλιοτερα - δεν ηξερα κι πως δουλευει εδώ- κι περασα στο προφιλ ένα μειλμου- από την προιν δουλειαμου- εκανα λαθος που μηλαγα κι απανταγα σε πολλους,
    ευχαρηστω για τα λογια τα καλα σας, αληθεια ευχαρηστω.
    δεν παιζει να γινω κακος, ουτε να κανω κατις, απεναντίας δεν θα κανω τποτα, απλα θα ξενερωσω για καποια ατομα κι αυτό ολο. κι φυσηκα θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικος, πιο μαζεμένος κι να λογοκρίνομαι οσο μπορω στα γραπταμου, αυτό.
    Nα σε πω ρε Γιώργο αυτός ο μάγκας που σε απειλεί και οι κατινες που θέλουν το κακό σου είναι πιο δυνατοί από εσένα; Επειδή για τον Α η Β λόγο είσαι η ήσουν χρήστης οποιονδήποτε ουσιών , αυτομάτως αυτό σε κάνει απόβρασμα; Σε κάποιο ποστ μου είχα αναφέρει ότι υπάρχουν και κάποια βολεμένα παιδάκια που παίρνουν τις μυτιές σαν αέρα, αυτοί γιατί δεν είναι αποβράσματα; Άκουσε με φίλε μου Γιώργο , αυτός λοιπόν ο τυπάς που δεν έχει ΑΡΧΙΔΙΑ και στέλνει μηνύματα με απειλές, να βγει να πει το πρόβλημα του δημόσια για να δούμε την μαγκιά του. Όσο για τις κακιες κουβέντες θα σε συμβούλευα να μην παίρνεις και τόσο της μετρητοίς αυτά που σε λένε.... Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις τι άνθρωπος είσαι και ποια είναι τα προβλήματα σου. Αυτοί που δεν σε δέχονται και σε λογοκρινουν λόγο της ορθογραφίας σου ... Μη χέσω οι μορφωμένοι πες τους απλά να πάνε να γα....θουν.... Καλή συνέχεια να έχεις και να μην αγχώνεσαι.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..πολύ εύστοχη παρατήρηση Γιάννη.
    Εχω γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους και κάποτε έμπαινα σε διδικασία αντιδικίας μαζί τους.
    Με τον καιρό και ωριμάζοντας κατάλαβα το πιο σημαντικό: η τιμωρία έρχεται από τον ίδιο τους τον εαυτό, καθώς όταν κλείνει η πόρτα πίσω τους, έρχονται αντιμέτωποι με την μίζερη και άδεια πραγματιότητα τους, αυτή δηλαδή που τους οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορες.
    Οπότε ποιος ο λόγος να ασχολείται κανείς μαζί τους και να τον παίρνουν σκάγια απ τη χολή τους?

Οσο για τον Αλεξ, επειδή τον έχω γνωρίσει καλύτερα λόγω του τσατ, είναι μια χαρά παιδί.
    Πολλές φορές ο γραπτός λόγος σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα, αλλά λάθη κάνουμε όλοι,, το θέμα είναι να τα βλέπουμε και να μη καταλήγουμε εμονικοί με τον καθένα που δεν μας φταίει τίποτα :)
    Θεοφανία, είναι η ανάγκη που μας σπρώχνει σε τετοιους ανθρωπους, δλδ,
    Μιλαω για την περιπτωση οπου αντιμετωπιζουμε καποια δυσκολια/αδιέξοδο/αποτυχία/δίλημμα και η ψυχολογια μας είναι χαλια. Σε τετοιες φασεις επιζηταμε βοήθεια από καποιους που θεωρουμε καταλληλους για την αναγκη μας αυτη. Η βοήθεια που θελουμε δεν ειναι απαραιτητα υλικής μορφής. Αυτο που νιωθουμε να χουμε αναγκη μπορει να ναι απλα μια συμβουλή ή ένας ενθαρρυντικός λόγος ή απλα να νιωσουμε ότι εχουμε καποιον διπλα μας για στήριξη. Και επειδη τοτε λειτουργει ο κανονας του, το μη χειρον βελτιστον, ήτοι μη εχοντας που αλλου να παμε, πέφτουμε σ' αυτους, οι οποιοι συνηθως ειναι γνωστοι, υποτιθεται φιλοι κλπ. Ειτε στην ουσια σε αποθαρρυνουν και σου κοβουν τα ποδια στο να προχωρήσεις είτε αλλίμονο αν κανεις το λαθος κι ακολουθησεις τις υποτιθεται συμβουλες τους. Το λαθος μας το εντοπιζουμε αργοτρεα, διοτι οταν προστρεχαμε σ αυτους δεν ημασταν σε κατασταση ψυχικης ηρεμίας.

Ο γραπτος λόγος παρασυρει σε λαθος συμπερασματα αμα καποιος δεν εχει την ευχερεια του γραπτου λόγου. Αρκετοι δεν κατορθωνουν να εκφρασουν με ακριβεια στο γραπτο τους λόγο αυτο που πραγματικα θα θελαν να πουν. Ωστοσο ο γραπτος λόγος πιστευω πως δινει μια γενικη εικονα για τον χαρακτηρα καποιου. Τον Αλεξ όπως γενικα τον περισσοτερο κόσμο που καθημερινα γραφει εδω τους βρισκω καλοπροαιρετους. Αν ειχα χρονο για τσατ θα τα λεγαμε καλύτερα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ειχα κανει μια βλακεια παλιοτερα - δεν ηξερα κι πως δουλευει εδώ- κι περασα στο προφιλ ένα μειλμου- από την προιν δουλειαμου- εκανα λαθος που μηλαγα κι απανταγα σε πολλους,
    ευχαρηστω για τα λογια τα καλα σας, αληθεια ευχαρηστω.
    δεν παιζει να γινω κακος, ουτε να κανω κατις, απεναντίας δεν θα κανω τποτα, απλα θα ξενερωσω για καποια ατομα κι αυτό ολο. κι φυσηκα θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικος, πιο μαζεμένος κι να λογοκρίνομαι οσο μπορω στα γραπταμου, αυτό.
    Φαινεται την ειπες καποιου και για να σε εκδικηθει σε απειλα ότι θα βγαλει στη φόρα αυτα που του πες όταν εκανες τη βλακεια και τον εμπιστευθηκες...
    Εισαι απο τα μελη που οι απόψεις τους διαβαζονται και γενικα αποσπουν καλα σχόλια. Αμα συμβαινει αυτο τα περι ασχημης ορθογραφιας κλπ που σου καταλογιζουν ειναι άσχετα και περιττά. Απλα ηθελαν να σου βρουν αδυνατο σημειο για να σε θιξουν.
    Εγώ σου λέω, συνέχισε.....
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    κανε screenshot το ομορφο μηνυματακι να φαινεται και το nickname του συμπαθεστατου μελους και στειλτο στη διαχειριση να τον αποκλεισει ελεος!!! Γιατι να το ανεβασεις να φαει ομαδικο κραξιμο και ξεφτιλα, δεν ειναι στους ορους χρησης υποθετω!!!
    Όχι να βγει αυτός ο ξεφτίλας να τα πει εδώ αν φοράει παντελονάκια, ο μορφωμένος Μπρους λη , εξολοθρευτής, λανσελοτ που υπερασπίζει την Ελληνική ορθογραφία και knight rider με την ποντιακ που βγαίνει αργά την νύχτα να καθαρίσει την Ελλάδα (Φόρουμ) από αποβράσματα.... Άντε μην πιάσω κάνα καντήλι πρωί πρωί με τους μαλάκες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Όχι να βγει αυτός ο ξεφτίλας να τα πει εδώ αν φοράει παντελονάκια, ο μορφωμένος Μπρους λη , εξολοθρευτής, λανσελοτ που υπερασπίζει την Ελληνική ορθογραφία και knight rider με την ποντιακ που βγαίνει αργά την νύχτα να καθαρίσει την Ελλάδα (Φόρουμ) από αποβράσματα.... Άντε μην πιάσω κάνα καντήλι πρωί πρωί με τους μαλάκες..
    ναι σιγα μην εχει τα μεγαλα να βγει να τα πει ο ψευτομαγκας!!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ναι σιγα μην εχει τα μεγαλα να βγει να τα πει ο ψευτομαγκας!!!!
    Πάει κάπου το μυαλό μου αλλά επειδή δεν έχω αποδείξεις και για να μην κράζω άδικα κάποιον που ίσως να μην φταίει... Θα τις βρω και θα πράξω με τα ανάλογα σιχτίρια...

Senior Member
    εγω παλι, εχω μια απλη απορια.
    σε κανεναν σας δεν εκανε εντυπωση οτι το μηνυμα του μελους που βριζει για την ορθογραφια του πανου, ειναι εντελως ανορθογραφο?????
    ΕΑΝ το μηνυμα ειναι υπαρκτο, ειναι βεβαιο οτι προερχεται απο καποιο ανορθογραφο τρολ του φορουμ για να προκαλεσει αναστατωση και να σκοτωσει τον πεθαμενο χρονο του και θα εχει σιγουρα αποσταλει στην διαχειριση για τα περαιτερω.
    καλα θα κανει η διαχειριση να ενημερωσει δημοσιως για ποιον προκειται να εχουν υποψη τους οσοι τυχον συνομιλουν μαζι του.
    καταλαβαινω γιατι δημοσιευτηκε και εδω, δικαια η αγανακτηση μετα απο ενα τετοιο μηνυμα...

ΕΑΝ το μηνυμα δεν εχει αποσταλει στην διαχειριση, θεωρω οτι ειναι ανυπαρκτο.

καλη μερα σας :)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω παλι, εχω μια απλη απορια.
    σε κανεναν σας δεν εκανε εντυπωση οτι το μηνυμα του μελους που βριζει για την ορθογραφια του πανου, ειναι εντελως ανορθογραφο?????
    ΕΑΝ το μηνυμα ειναι υπαρκτο, ειναι βεβαιο οτι προερχεται απο καποιο ανορθογραφο τρολ του φορουμ για να προκαλεσει αναστατωση και να σκοτωσει τον πεθαμενο χρονο του και θα εχει σιγουρα αποσταλει στην διαχειριση για τα περαιτερω.
    καλα θα κανει η διαχειριση να ενημερωσει δημοσιως για ποιον προκειται να εχουν υποψη τους οσοι τυχον συνομιλουν μαζι του.
    καταλαβαινω γιατι δημοσιευτηκε και εδω, δικαια η αγανακτηση μετα απο ενα τετοιο μηνυμα...

ΕΑΝ το μηνυμα δεν εχει αποσταλει στην διαχειριση, θεωρω οτι ειναι ανυπαρκτο.

καλη μερα σας :)
    Έχω την εντύπωση ότι μετέφερε ο Γιώργος τα λογία από το μήνυμα γράφοντας τα.... Ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα

Senior Member
    Έχω την εντύπωση ότι μετέφερε ο Γιώργος τα λογία από το μήνυμα γράφοντας τα.... Ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα
    εγω παλι εχω την εντυπωση οτι το μηνυμα αυτο δεν εχει προωθηθει στην διαχειριση.
    am i right or am i right?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω παλι εχω την εντυπωση οτι το μηνυμα αυτο δεν εχει προωθηθει στην διαχειριση.
    am i right or am i right?
    Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ, εφόσον υπάρχει σε άλλο inbox πέραν του δικού μου. Είναι καθαρά στην κρίση του αποδέκτη του μηνύματος να το προωθήσει στην διαχείριση.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ..
    Γιωργο και εγω τρελενομαι με το "καποτες" .... που γραφεις..και γελαω το παραδεχομαι..Να παει να απαυτωθει ορθογραφημενα του ειπες??
    Εξαρταται σε τι κειμενο το γράφει. Ανάλογα με το κειμενο μπορει να διεγειρει τη φαντασία. Απλα ενας τόνος που παραλήφθηκε...
    Λίγο γελιο στη χμ σοβαροτητα της συζητησης....
    γιάννης

....θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον να μάθουμε αν υπήρξε ποτέ τέτοιο πμ.
    Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρη ότι δεν υπήρξε κατά 99%. Θα έγραφα 100% αλλά δεν είμαι Θεός :Ρ

ιωάννη θα χαρώ να τα πούμε :)

Banned
    σκεφτομαι πως οταν επελθει η μουσουλμανοποιηση στην ευρωπη, οταν ο καρκινος αυτος κανει τη μετασταση, ολες οι πετυχημενες δημοκρατισες θα τρεξουν να κρυφτουν πισω απο αυτους που απεχθανονται και βριζουν σαν φασιστες. κατι αλλο δε μπορουν να κανουν, σε περιοδους πολεμου οι γυναικες ειναι χρησιμες μονο σαν νοσοκομες ή πορνες. κι εκει ειναι η τραγικη ειρωνεια, λες κι αποζητανε την αυτοκαταστροφη τους. δε σκεφτονται καν το μελλον των παιδιων τους, πνιγονται στον εγωισμο κοιτωντας μονο το τωρα, οτι φανε κι οτι αρπαξει ο κωλος τους. ετσι και οι κωλογεροι του πολυτεχνειου. ********ι γερολαδαδες, ********ι γερολαλαδες παντου.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον να μάθουμε αν υπήρξε ποτέ τέτοιο πμ.
    Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρη ότι δεν υπήρξε κατά 99%. Θα έγραφα 100% αλλά δεν είμαι Θεός :Ρ

ιωάννη θα χαρώ να τα πούμε :)
    Με εμένα δλδ δε θα χαρείς να τα πεις :P

Με εμένα δλδ δε θα χαρείς να τα πεις :P

...μ εσένα τα λέω :ΡΡΡ