Results 76 to 90 of 119
Thread: Γιατί δεν μπορώ να συνάψω σχέση;
-
16-06-2014, 14:05 #76
- In this old house where every door is open
Κι εμεις που συναπτουμε σχεσεις τι καταλαβαμε? Ξερεις τι πονος ειναι να χωριζεις μετα? Ειδικα μετα απο μια ωραια σχεση που ξεκινησαμε με ολες τις καλες προδιαγραφες και επειτα εκτιλισσεται σαν εφιαλτης? Καλυτερα κατσε μονη σου, εως οτου βρεις εναν με σκοπο τον γαμο και τελος.
- 16-06-2014, 15:18 #77
Χαχα Αλέξανδρε είσαι πολύ καλή ψυχή.....
Εχεις δίκιο σχεδόν σε όσα γράφεις....ναι λίγο σνομπ είμαι,ίσως να οφείλεται και στην εμφάνιση μπορεί.
Δεν έχω ασχοληθεί με το χωρό του μόντελινγκ ποτέ αλλά είμαι αρκετά εμφανίσιμη....ίσως να οφείλεται εκεί κάποιος σνομπισμός που έχω....ίσως και γι αυτό να μην αγχώνομαι με τις σχέσεις-είχα πάντα απήχηση στους άνδρες από μικρή!
16-06-2014, 15:23 #78
16-06-2014, 16:02 #79
16-06-2014, 16:54 #80
Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος/η εσύ...τότε γιατί οι περισσότεροι ειδικοί λένε ότι το παιδί πρέπει να έχει και τα 2 πρότυπα γονιών;
Αυτό της είπε και της μάνας μου η κοινωνική λειτουργός που επισκέφθηκε το σπίτι-ότι η απουσία ενός πατρικού προτύπου ήταν μειονέκτημα στην υιοθεσία.....
Και δύο γονείς χρειάζονται σε μία οικογένεια γιατί ο καθένας δίνει το δικό του στίγμα και την δική του προσωπικότητα.
Νομίζω δεν μπορείς να ξέρεις καλύτερα από μένα για ποιο λόγο μπορεί να είχα προβλήματα και τι αισθήματα είχα-προφανώς δεν έχεις διαβάσει όλα τα ποστ,αλλά και να τα διάβαζες μπορεί να ξέρεις εσύ περισσότερο από μένα τί έζησα και πώς το βίωσα;
16-06-2014, 17:06 #81
εγω δεν ειχα ουδεποτε κ τα δυο προτυπα αφου ο πατερας μου ηταν σαν να μην υπηρχε οταν μεγαλωνα ετσι μεγαλωσα με τη μανα μου σχεδον δε μπορω να πω οτι αυτο μου δημιουργησε καπιο ιδιαιτερο προβλημα απλα πηρα καπια γυναικεια χαρακτηριστικα χωρις ομως να το εκανα επιτηδες εξαιτιας αυτου του λογου.. αυτο ισως υποσινηδιτα με οδηγισε στο να εχω μια ταση να μιλω περισσοτερο σε γυναικες ισως επιδη ετσι συνηθισα αλλα δε το πολυσινηδιτοποιω συνηθως
οι ιδικοι μπορει να λενε οτι θελουν αλλα θα πρεπει να εχεις κ συ γνωμη γιατι ο καθε ενας τη δικη του ζωη δε τη ζουν οι ιδικοι αντι για αυτον αλλα ο ιδιος.
16-06-2014, 17:16 #82
δεν θα συμφωνησω καθολου, λιλι...
κι η "σχεση με σκοπο τον γαμο" μπορει να ναυαγησει και μαλιστα πολυ ασχημα και εχεις χασει και τον ερωτα ,που ειναι και ο μονος λογος για να ζει κανεις, κατα τη γνωμη μου ( και σαν συναισθημα και σαν πραξη).
ουτε ολες οι σχεσεις ερωτα, ναυαγουν.
προσφατα συζητουσα με συνεργατιδα, φοβερη κοπελα, μορφωμενη, εμφανισιμη, με καριερα, με αρχες, με ηθος, οικονομικα αποκατεστημενη που καηκε απο δυο μεγαλους ερωτες που δεν προχωρησαν σε γαμο κι αποφασισε να κανει εναν γαμο "λογικης".
γνωριστηκε μεσω της δουλειας της με κυριο αναλογης ηλικιας , μεγαλυτερο, (οταν αυτη ηταν 39, στο οριο δλδ για τεκνοποιηση), επιχειρηματια, με αντιστοιχη κοινωνικη και οικονομικη επιφανεια, με τις ιδιες αρχες και προθεσεις, με επιθυμια επισης μια καλη σχεση με σκοπο τον γαμο και το παιδι, χωρις κανεις τους να ερωτευτει βεβαια....
το αποτελεσμα? ο γαμος τους ναυγαησε ηδη απο την εγκυμοσυνη και τον εκανε μονο για κοινωνικους λογους και τον διελυσε αμεσως μετα την γεννηση του παιδιου και τωρα το μεγαλωνει μονη της... βεβαια η φιλη μου το λατρευει το παιδι της και θα το εκανε ακομα και μονη της, η με υιοθεσια, αλλα το θεμα παραμενει οτι ο γαμος"λογικης και αμοιβαιου συμφεροντος" δεν στεριωσε και ειχε την χειροτερη καταληξη απ ολες τις ερωτικες της σχεσεις (που ακομα αναπολει αν και αφησε Η ΙΔΙΑ πισω της, ανεπιστρεπτι).
οι ανδρες αν δεν τους παρουν σοβαρα τα χρονια, ΠΟΛΥ σπανια κανουν γνωριμιες με σκοπο τον γαμο.
αν τους αρεσει η κοπελα που γνωριζουν προχωρανε σε σχεση.
αααααααν στην σχεση βρουν αυτα που θελουν, βλεπουν αν ταιριαζουν και στην συντροφικοτητα με αυτην την γυναικα, εκτος απ ολα τα αλλα (σεξ- παρεα), και τοτε μονο προχωρουν σε συμβιωση/γαμο.:o
κι αυτο ειναι και το υγιες, βεβαια!!
απλα οι γυναικες πιεζονται πολυ περισσοτερο κοινωνικα για τον γαμο και φερονται αλλοπροσαλα επιθυμωντας γαμο με τον καθε αγνωστο ..
αν δεν τους αρεσει καν η κοπελα, φευγουν αμεσα, η κανουν μονο σεξ για μια εμπειρια παραπανω και φευγουν μετα...:rolleyes: δεν προχωρανε με το ζορι, σκεφτομενοι τον γαμο.
οσοι μιλανε για γαμο με το καλημερα, ειτε σε δουλευουν για να πηδηξουν πιο γρηγορα γιατι σε περασαν για αφελη η για απελπισμενη, ειτε ακομα χειροτερα για να ζητησουν εξτριμ σεξ δημιουργωντας ψευδαισθηση ασφαλειας/σχεσης/νομιμοτητας και μετα την κοπανανε...:rolleyes::rolleyes:
16-06-2014, 17:29 #83
Καλά δε νομίζω ότι η Λίλιουμ είπε κάτι άλλο από αυτό που λες εσύ,απλώς επειδή διάβασε το ποστ μου απλά έπιασε το πόιντ μου.
Συμφωνούμε νομίζω όλοι σε όλα......ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τον τρόπο που σκέφτεται αλλά και με τις συνθήκες οι οποίες επικρατούν!
16-06-2014, 17:37 #84
16-06-2014, 17:43 #85
16-06-2014, 17:47 #86
16-06-2014, 17:54 #87
Δε νευρίασα :o
16-06-2014, 20:08 #88
κοιτα μπορεις να εχεις δικιο, αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω που βοηθαει ολο αυτο το τσουβαλιασμα, περα απο μια επιδειξη αποσταγματος εμπειριων και φιλοσοφιας. Ειλικρινα, δε θελω να ασχοληθω αλλο με γουρουνια, και αυτο, αν καταλαβα καλα, ειναι ενα θεμα και για τη θεματοθετρια.
16-06-2014, 20:56 #89
Ολιγαρκες μου πλασμα, τι δινει πισω συνηθως ο αντρας για αυτα τα 3 χαρακτηριστικα που παιρνει απο τη γυναικα? θες να σου πω? Passable.. μμμ μπορω να βρω και πιο ομορφη.. Δεν ειναι καταπιεστικη, εχω ελευθερια, κανω οτι γουσταρω, παω με οποια αλλη γουσταρω!!! Ειναι πιστη, δεμενος ο γαιδαρος στη μουρια, σιγα μην κοιταξω να της φερομαι και να της μιλαω ομορφα με τροπο που να δειχνει οτι τη θελω και τη διεκδικω ακομα, ασε που εχει παρει και 3 κιλα!
Αυτα, μιας και εδω αρεσκομαστε στα τσουβαλιασματα!! Θα βαλουμε κατω τα αποσταγματα μας να τα συγκρινουμε!!
Η γυναικα που τον εχει γραμμενο τον αντρα, ή τον θελει για τα λεφτα του, αυτη τον εχει να τρεχει απο πισω της.
Οι παροιμιες δε βγαινουν τυχαια, οι πουτανες και οι χαζες εχουν τις τυχες τις καλες. Και μετα παραπονιουνται πολλοι αντρες οτι οι γυναιεκς ειναι ετσι. Σορρυ, εσεις (not aaaaaaaall of you but) τις θελετε. Ακουω κατι παληκαρια να ερωτευονται μια και να λενε γιατι οι γυναικες ολες ειναι πουτανες με κερατωσε με τηα μιση Καλαμαρια, αδικη κοινωνια, εγω την ειχα ερωτευτει σφοδρα... και η γυναικα που του ειχε κλεψει την καρδια και την εκανε μαυρη ηταν αυτη: http://content.wafflegirl.com/galler...4_770x2000.jpg
Sorry κυριος, αν δεν ειδες τα αλαρμ, τις σειρηνες, τα ταμπελακια και το κομβιον κινδυνου! γιατι εισαι κι εσυ καπως ετσι:
http://www.leoforos.gr/sites/default...011_01/glx.jpg
Και αυτοι κυριες και κυριοι βγαζουν τις στατισιτκες και τα στερεοτυπα, μαζι με εμενα, τη ρεμ και οποιον αλλο αναπαραγει αυτα η παρομοια στερεοτυπα στις σχεσεις των ανθρωπων. Ειδου.
Ολα εχουν σχεση με το απο που ερχεσαι, τι οπτικη εχεις και τι ζορι τραβας. Κι εγω ειμαι θυμα της ρημαδας κενωνιας, και η σκυλου, και ο καγκουρας και ο χεβιμεταλας. Καλυτερα περνανε αυτοι που δε νοιαζονται για τπτ ολωσδιολου, οι γνωστοι ανθρωποι ο μηνας εχει 9, στους οποιους ποθω να μοιασω!
Στην τελικη, λοιπον, για να μη μουρλαθει κανενας, ας κοιταμε και ας μιλαμε μονο για την παρτη μας. Γιατι και αυτην ουτε που την ξερουμε καλα καλα. Ποσο μαλλον να ξερουμε τους αλλους.
PS. Επισης, αλλη μια παροιμια που ελεγε η γιαγια μου μιας και πηρα φορα, της ασχημης ο γαμπρος ειναι πισω απο την πορτα, την ομορφη να κλαις.Last edited by λιλιουμ; 16-06-2014 at 21:20.
16-06-2014, 21:18 #90
Ο σκοπος του ποστ ηταν να γελασουμε, και να προβληματιστουμε λιγο. Πως σγκεφτομαστε και γιατι σκεφτομαστε ετσι και πως σκεφτονται οι αλλοι. Και ποια ειναι η ουσια τελικα? Αν πετυχε τπτ απο αυτα, χαιρεται η υποφαινομενη.