Τι σκέφτεστε; - Page 1333
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1333 of 1532 FirstFirst ... 33383312331283132313311332133313341335134313831433 ... LastLast
Results 19,981 to 19,995 of 22967
    Banned
    Ακόμα τεκνό είμαι :P

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Την αλλη εβδομαδα θα πιω καμια :)

οχι καθε μερα....μιας και λεμε για σαταναδες δοκιμασε την Lucifer :P
    εγώ περιμένω το βράδυ να πιω καμιά μπαλκονάδα.... Είναι καλή η μπυριτσα που προτείνεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Μα δεν είμαι 40ρης
    τοτε, φαινεται πως δεν το γραψα μονο για σενα :p

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    εγώ περιμένω το βράδυ να πιω καμιά μπαλκονάδα.... Είναι καλή η μπυριτσα που προτείνεις;
    Ειναι πολυ καλη..8.5% αλκοολ οποτε με 2 lucifer εισαι πληρως μπυρενιος!Εφυγαααα μακια σας!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σκεφτομαι ποσες φορες ακομα θα χρειαστει να πουμε οτι εδω δεν ειναι παιδικη χαρα....
    φυσικα γινεται πλακα και χαβαλες και τσατ και γλυκοχαζομαρες και ξεγελιεται πολυς κοσμος οτι δεν εγινε και τπτ αν ανταλλαξει τηλεφωνα και στοιχεια με τον καθε αγνωστο εδω μεσα.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΤΕ "ΥΓΙΕΙΣ".ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΑΣΘΕΝΩΝ" ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Την βρισκω απολυτη την τοποθετηση..ποιος ειπε οτι ολοι οι υγιεις εχουν απαραιτητα κυκλο γνωριμιων; Στην εποχη μας τα παντα ειναι απροσωπα κ πολλοι απομονωνονται στον υπολογιστη.
    Σαφως κ δεν ειναι υγιες αυτο αλλα κ ποιος καθοριζει το ποιος ειναι υγιης; Οι περισσοτεροι 'ασθενεις' ειμαστε πλεον. Γνωριζω ατομα φουλ στα ψυχολογικα που προς τα εξω προωθουν αλλη εικονα κ
    εχουν τεραστιους κυκλους. Μην τα κατηγοριοποιουμε ολα. Το αν ειναι φρονιμο να γινονται γνωριμιες απο εδω ειναι αλλο θεμα..

Senior Member
    Δλδ υπαρχει κοσμος που ψαχνει γκομενα μεσα εδω???

Πεφτω απο τα συννεφα..
    11/12/2006

Banned
    Quote Originally Posted by George_ View Post
    Δλδ υπαρχει κοσμος που ψαχνει γκομενα μεσα εδω???

Πεφτω απο τα συννεφα..
    Eίσαι νέος ακόμα εδώ μέσα

Senior Member
    οξυμωρο αλλα εγω γραφτει 3 μηνες νωριτερα απο εσενα :P
    11/12/2006

Banned
    εγω πιστευω οτι συμφωνα με το μυαλο που εδωσε ο θεουλης στο καθε ενα αυτο τον καθιστα ικανο να διακρινει ποτε καπιον πρεπει να τον εμπιστευτει κ ποτε οχι κ οχι ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω χρειαζετε μυαλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by sugar kane View Post
    Την βρισκω απολυτη την τοποθετηση..ποιος ειπε οτι ολοι οι υγιεις εχουν απαραιτητα κυκλο γνωριμιων; Στην εποχη μας τα παντα ειναι απροσωπα κ πολλοι απομονωνονται στον υπολογιστη.
    Σαφως κ δεν ειναι υγιες αυτο αλλα κ ποιος καθοριζει το ποιος ειναι υγιης; Οι περισσοτεροι 'ασθενεις' ειμαστε πλεον. Γνωριζω ατομα φουλ στα ψυχολογικα που προς τα εξω προωθουν αλλη εικονα κ
    εχουν τεραστιους κυκλους. Μην τα κατηγοριοποιουμε ολα. Το αν ειναι φρονιμο να γινονται γνωριμιες απο εδω ειναι αλλο θεμα..
    δεν ειναι αλλο θεμα. ΑΥΤΟ ειναι το θεμα.
    ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    την τελευταια φορα που κοιταξα, τον ασθενη τον "καθοριζε' ο γιατρος. εγω, γι αυτο μιλω παντως.
    δεν ξερω ποιοι "ολοι" ειστε ασθενεις και τι ατομα συναναστρεφεσαι. εγω γνωριζω πολλους υγιεις και νοιωθω υγιης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω πιστευω οτι συμφωνα με το μυαλο που εδωσε ο θεουλης στο καθε ενα αυτο τον καθιστα ικανο να διακρινει ποτε καπιον πρεπει να τον εμπιστευτει κ ποτε οχι κ οχι ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω χρειαζετε μυαλο
    ναι αλεξανδρε. κι οταν ο αλλος βγαλει τον μπαλτα, θα πεις 'ουπς, λαθος'...

Banned
    Quote Originally Posted by George_ View Post
    οξυμωρο αλλα εγω γραφτει 3 μηνες νωριτερα απο εσενα :P
    Τότε δεν παρακολουθείς τα γεγονότα φίλε :)

Senior Member
    Οχι βρε συ απλα δεν εμπαινα τοσο πολυ και γενικα δεν ειμαι αδιακριτος..
    Ακομα καλα καλα δεν ξερω αν τα nick names απο πισω κρυβουν συνομιλιτη ή συνομιλιτρια :)
    11/12/2006

Banned
    ναι αλεξανδρε. κι οταν ο αλλος βγαλει τον μπαλτα, θα πεις 'ουπς, λαθος'...
    αν κοιταξεις καλυτερα θα δεις οτι ολοι οσοι ηταν τοσο παρανοιντ ειχαν ενα χαρακτηριστικο υφος που εμιαζε σαν κενο βλεμα κανε μια μικρη αναζιτισουλα στο γκογκλη κ παρατηρισε το καλυτερα κ συγκρινε προσεκτικα ολες τις φατσες που τελικα εβγαλαν το μπαλτα κ παρατηρισε αυτο που λεω καλυτερα το σιγουρο ειναι ενα παντως τα ματια ειναι ο καθρεφτης τη ψυχης αν βλεπεις καπιον να ειναι ενταξει απο τα ματια κ να σου θυμιζει παιδι εισαι οκ

δεν ειναι αλλο θεμα. ΑΥΤΟ ειναι το θεμα.
    ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    την τελευταια φορα που κοιταξα, τον ασθενη τον "καθοριζε' ο γιατρος. εγω, γι αυτο μιλω παντως.
    δεν ξερω ποιοι "ολοι" ειστε ασθενεις και τι ατομα συναναστρεφεσαι. εγω γνωριζω πολλους υγιεις και νοιωθω υγιης.
    Λεγοντας οτι ειναι αλλο θεμα εννοησα οτι δεν αναφερομαι στο θεμα των γνωριμιων που εθιξες απλα μιλησα για την κατηγοροιοποιηση που εκανες.
    Δεν υπηρχε λογος να το περασεις σε προσωπικο επιπεδο, εγω δεν αναφερθηκα σε εσενα. Τα οτι εβαλα εισαγωγικα στο ασθενεις θα επρεπε να το λαβεις υποψη σου, αμφιβαλλω αν υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν θεματα στην εποχη μας, θεωρω πως στους περισσοτερους που μπαινουν κ εδω αφορα αυτο χωρις να ειναι απαραιτητα ασθενεις. Και δεν μιλησα για τα ατομα που συναναστρεφομαι ΕΓΩ αλλα ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι πολλοι που εχουν κυκλο δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι κ υγιεις.
    Και τελος επειδη εχω αντιληφθει οτι δεν σηκωνεις κριτικη εδω μεσα τουλαχιστον, ξανακοιτα το αν εισαι υγιης. Πολλοι το πιστευουν χωρις να ειναι.