Τι σκέφτεστε; - Page 1389
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1389 of 1532 FirstFirst ... 38988912891339137913871388138913901391139914391489 ... LastLast
Results 20,821 to 20,835 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    σκεφτομαι οτι απο νορμαλ αντρα καμακι δε συμβαινει συχνα, ειναι το ιδιο σπανιο για την ακριβεια με τις λευκες τιγρεις. Το τελευταιο ηταν "και επιασα 320 με τη μηχανη, και το κρανος κανει 700 ευρω και στον μπατσο ειπα ετσι, και με φωναζουνε σιφουνα οι φιλοι μου, και βγαζω καλα λεφτα στο βουλκανιζατερ".

Senior Member
    Λιλιουμ , με τι ειδους ανθρωπων συναναστρεφεσαι ?

Senior Member
    ωρες ωρες απορω κι εγω! χα χα! τους αποφευγω τους βλαμμενους, αλλα ερχονται και με βρισκουνε κλαψ. Και η λαλακια δεν κανει κοινωνικες διακρισεις.

Απο:
    Τον συνταξιουχο καθηγητη πανεπιστημιου που την επεφτε σε φοιτητριες και θελει να σε ριξει κανοντας τον χιουμοριστα διανοουμενο επαναστατη (ξερατο)
    το μεσοαστο που σου απαριθμει το Ε9 του και μονο που δε σου δινει αντιγραφο της φορολογικης του δηλωσης
    το μπουρτζοβλαχο που κατεβηκε απο το βουνο και βγαζει εναν πακο 50αρικα μες στη μουρη σου για να πληρωσει το φραπογαλο (το που τα βρηκε με ξεπερναει)
    τον παντρεμενο που ηρθε να παρει το επιδομα λοχειας για τη γυναικα του και στην πεφτει στην ουρα του ΙΚΑ
    τον ετερο παντρεμενο πλην γυναιξι αλλα συν τεκνοις (ω ναι!!!!!!) που στην πεφτει στην ουρα του ταχυδρομειου
    το λιμασμενο μπακουρι στο μπαρ με το περτικαλι πουκαμισο και την ασπρη καλτσα που σε κοιταει με νοημα (μπλιαχ) και λεει δυνατα μες στον κοσμο "παω τουαλετα, παω τουαλετα" (ναι, δις)

μεχρι:
    το παιδι του βουλκανιζατερ που θελει να σε ριξει με τα κυβικα της μηχανης και χρησιμοποιωντας την μοναδικη λεξη ανω των τριων συλλαβων που γνωριζει "ανθρακονημα"

το συμπερασμα ειναι οτι:
    εχει γεμισει ο τοπος λαλακες. Οχι πειτε μου δλδ εγω ειμαι παραξενη??????????

Πραγματικα, θα γραψω βιβλιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

το συμπερασμα ειναι οτι:

Λιλ , δεν ξερω αν εισαι παραξενη , αλλα αν γραψεις βιβλιο φιλεναδα , θαμαι ο πρωτος που θα ταγορασει , εισαι πολυ εξυπνη με αντιστοιχο χιουμορ , ειναι πολυ αστειος ο τροπος που γραφεις , ( το , ω ναι!!! , σημα κατατεθεν σου ) . Χαμογελω κ τωρα που γραφω .
    Γελαω ρε Λιλ , γελαω ακομα ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ωρες ωρες απορω κι εγω! χα χα! τους αποφευγω τους βλαμμενους, αλλα ερχονται και με βρισκουνε κλαψ. Και η λαλακια δεν κανει κοινωνικες διακρισεις.

Απο:
    Τον συνταξιουχο καθηγητη πανεπιστημιου που την επεφτε σε φοιτητριες και θελει να σε ριξει κανοντας τον χιουμοριστα διανοουμενο επαναστατη (ξερατο)
    το μεσοαστο που σου απαριθμει το Ε9 του και μονο που δε σου δινει αντιγραφο της φορολογικης του δηλωσης
    το μπουρτζοβλαχο που κατεβηκε απο το βουνο και βγαζει εναν πακο 50αρικα μες στη μουρη σου για να πληρωσει το φραπογαλο (το που τα βρηκε με ξεπερναει)
    τον παντρεμενο που ηρθε να παρει το επιδομα λοχειας για τη γυναικα του και στην πεφτει στην ουρα του ΙΚΑ
    τον ετερο παντρεμενο πλην γυναιξι αλλα συν τεκνοις (ω ναι!!!!!!) που στην πεφτει στην ουρα του ταχυδρομειου
    το λιμασμενο μπακουρι στο μπαρ με το περτικαλι πουκαμισο και την ασπρη καλτσα που σε κοιταει με νοημα (μπλιαχ) και λεει δυνατα μες στον κοσμο "παω τουαλετα, παω τουαλετα" (ναι, δις)

μεχρι:
    το παιδι του βουλκανιζατερ που θελει να σε ριξει με τα κυβικα της μηχανης και χρησιμοποιωντας την μοναδικη λεξη ανω των τριων συλλαβων που γνωριζει "ανθρακονημα"

το συμπερασμα ειναι οτι:

εισαι θεα!!!! το να κοιτας βιτρινα κ να ερχεται ο 60αρης κ να σου λεει "να σ¨το γλυψω λιγο?" τι σου λεει!?!?
    οχι! δν εισαι εσυ παραξενη ο κοσμος δεν παει καλα!!! τα χουμε παιξει ομαδικως!!!
    κυριουληδες μαζευτειτε να σας κανουμε ανακυκλωση!!!!!
    χα χα χα χα
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Εμένα αυτό μου λέει ότι κάποιοι έχουν το θάρρος και θράσος που δε κατάφερα εγώ προσωπικά να αποκτήσω ποτέ στη ζωή μου.Δεν επικροτώ τέτοιου είδους κάφρικες συμπεριφορές αλλά τελικά καλύτερα να σε πουν βλαμμένο παρά να είσαι "αόρατος" όπως συνήθως είμαι εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Εμένα αυτό μου λέει ότι κάποιοι έχουν το θάρρος και θράσος που δε κατάφερα εγώ προσωπικά να αποκτήσω ποτέ στη ζωή μου.Δεν επικροτώ τέτοιου είδους κάφρικες συμπεριφορές αλλά τελικά καλύτερα να σε πουν βλαμμένο παρά να είσαι "αόρατος" όπως συνήθως είμαι εγώ.
    η αορατοσυνη ειναι μεγαλη δυναμη.... χρησιμοποιησε τη!!! το να προσβαλεις τν εαυτο σου πρωτα κ μετα το "θηραμα" σου ειναι μεγαλη αναιδια!
    Νιωθεις αορατος οταν οι γυρω σου ειναι καφροι.... κ θελουν να δειχτουν, οχι οταν εισαι με ανθρωπους που σεβονται τν συνανθρωπο τους κ δινουν ευκαιριες σε αυτους!

Quote Originally Posted by kaneis View Post
    καλησπέρα σας. τι κάνερε; καιρό είχα να γράψω και είπα να ικανοποιήσω λίγο τον εγωισμό μου με το να μου δώσει κάποιος σημασία!
    Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και είναι αλλο ένα που το περνάω μόνο μου. Διακοπές δε θα πάω κάπου, με έχει φάει η ρουτίνα της καθημειρνότητας. Δε με πειράζει η δουλειά μου και η κούραση που κουβαλάω από αυτήν. Με πειράζει που μετά γυρνάω και δεν έχω έναν άνθρωπο, μια κοπέλα να πάω μία βολτα στην παραλία, στην εξοχή, να φύγω για μία ώρα από τη μιζέρια.
    Την Κυριακή ξύπνησα πάλι με ένα πλάκωμα στο στήθος. Σκέφτομαι διάφορα. Βουρκώνων συχνά πυκνά, μιλάω στον εαυτό μου σαν να είχα καποιον μπροστά μου. Έχω γεμίσει αποθημένα. Αποθημένα, αποθημένα, αποθημένα. Ποτέ δεν τόλμησα να πως κάτι, να κάνω κάτι. Και μετά είναι πάντα πολύ αργά να κανω κατι.
    Υπάρχουν φορές που θέλω να μου συμβεί αυτό που λένε «θόλωσε το μυαλό του» μπας και κανω κακό στον εαυτό μου. Έτσι απλά. Μια στιγμή να μπλοκάρει ο εγκέφαλος, να τα δει όλα μαυρα. Αλλά οκ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Και αυτό αποθημένο θα μου μείνει! Μια ζωη δειλός ήμουνα σε όλα. Δειλός, θύμα, κορόιδο, μαλάκας... Συνώνυμα όλα. Ένα και το αυτό. Αυτοεκτίμηση μηδέν, αυτοσεβασμός μηδέν. Υπάρχω μόνο ως βιολογική οντότητα. Απλά υπάρχω. Απλά κινούμαι. Δεν υπάρχει κάτι πίσω ούτε μπροστά.
    Aγαπητέ φίλε διάβασα και το θέμα που έχεις γράψει εδώ μέσα και πρέπει να σου πω ότι συμπάσχω.Είμαι και μεγαλύτερος απο σένα και παρόλο που οι απαντήσεις που σου έδωσαν τα παιδιά στο θέμα σου είναι οι σωστές και το ίδιο έκαναν και στο θέμα που έγραψα εγώ είναι σαν σου λέει κάποιος "μάθε στα <<γεράματα>> να πιλοτάρεις αεροπλάνο".Δε λέω πως δεν είναι εφικτό αλλά εξαιρετικά δύσκολο να γίνει κάτι.Η δική μου συμβουλή είναι απλή και το λέω και σε μένα. Η αλλάζεις ή βουλιάζεις.Οκ και θα μου πεις "ρε φίλε αυτό θέλω και εγώ να αλλάξω.Αλλά πως".Το πως το ψάχνω και εγώ και δε πιστεύω ότι θα το βρω ποτέ γιατι και κάποιες προσπάθειες που έκανα τώρα τελευταία απέβησαν άκαρπες.Και ο λόγος απλός...Η απειρία και αμηχανία μου συγκριτικά με την ηλικία μου.Τπτ περισσότερο,τπτ λιγότερο. Τα άλλα που έχω διαβάσει εδώ μέσα σε αρκετά θέματα "μπακούριδων" ότι φταίνε οι ελληνίδες ειναι απλά γελοίες δικαιολογίες.Και πριν δέκα χρόνια που δεν έπαιζε τόσο η κρίση ή στο σχολείο κτλ κάποιοι απο εμάς πάλι δεν είχαμε επιτυχίες.Και τότε τι έφταιγε άραγε;
    Η μόνη απάντηση είναι ότι ένας νορμάλ άνθρωπος λειτουργεί δυναμικά.Προσαρμόζεται ανάλογα με το πως κινείται η κοινωνία.Κάποιοι απο εμάς ποτέ δε καταφέραμε να προσαρμοστούμε στην κοινωνία.Ας πούμε ότι δεν μας έμαθαν πως να το κάνουμε αυτό.Το να κάθεσαι φίλε και να "σαπίζεις" δε βοηθάει σε τίποτε.Εχεις την δύναμη και τον τρόπο να αλλάξεις; Μακάρι να τον βρεις και να πετύχεις. Αν όμως δεν το έχεις,προσπαθείς να κάνεις την ζωή σου και να χαρείς όλα τα υπόλοιπα που έχεις.Σκέψου ότι έχεις δουλειά και σπίτι όταν άλλοι δεν το έχουν καν αυτό.Σκέψου ότι κάποιοι στα 30 και πλέον,μένουν με τους γονείς τους και έχουν και από αυτούς γκρίνια.Εγώ τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι πια.Εχω τη δουλειά μου,το σπίτι μου,ειμαι οικονομικά ανεξάρτητος έστω και αν υπάρχουν δυσκολίες στις πληρωμές παρόλα αυτά τα καταφέρνω.Για τις βόλτες που λες..Τι σε εμποδίζει να κάνεις βόλτα έστω και μόνος σου; Kαι ειδικά όσοι είστε Αθήνα είστε τυχεράκιδες ρε παιδιά.
    Πάντα υπάρχει κάπου να πας.Εγώ κατεβαίνω Αθήνα μια φορά το χρόνο και πάντα υπάρχει κάπου να πάω.Αν το είχα και στις διαπροσωπικές σχέσεις θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερα.Αλλά τι να κάνουμε; Να πάμε στην ακρόπολη και να φουντάρουμε; ποιο το νόημα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Η μόνη απάντηση είναι ότι ένας νορμάλ άνθρωπος λειτουργεί δυναμικά.Προσαρμόζεται ανάλογα με το πως κινείται η κοινωνία.Κάποιοι απο εμάς ποτέ δε καταφέραμε να προσαρμοστούμε στην κοινωνία.Ας πούμε ότι δεν μας έμαθαν πως να το κάνουμε αυτό.;
    εχει ανοιξει ενα θεμα ο macgyver πανω σε αυτο που λες! ποιος κρινει το νορμαλ??? αποκλινουσα συμπεριφορα αν θυμαμαι καλα!

Senior Member
    αντε τυποι εχουμε ξεφτιλιστει,γελαν μαζι μας και οι πετρες κοιταξτε αυτο που εγραψε πιο πανω η λιλιουμ...εχει κρινει τις συμπεριφορες καποιον ανθρωπων αλλα κανενος την εξωτερικη εμφανιση.και ο αλλος απλα ντρεπετε να παει να μιλισει γιατι νομιζει οτι ειναι σκ@τα.ρε αφου και πακετο να φατε μεχρι την επομενη στροφη με τοσες λαλακιες που θα ακουσουνε θα σας εχουν ξεχασει!!!αντε μας εχουν βγαλει ανικανους χαχαχαχαχα

οχι λιλιουμ δεν εισαι εσυ παραξενη οι αλλοι ειναι αχριστοι χαχαχαχα με εκανες και γελασα

Senior Member
    Ρε παιδια το αξιοπρεπες καμακι ειναι σπανιο. Μονο οι θρασεις και οι βλακες εχουν μεινει να κανουν ηλιθια πεσιματα.

Σε... παλαιοτερη μελετη μου αναρτημενη στο e-psychology (:P) ειχα καταληξει οτι το 99% του καμακιοιυ στο δρομο γινειται απο:

ενστολους (η στολη τους κανει να αισθανονται μαμιαδες μαλλον) αν ειναι και πολλοι μαζι ως συνηθως παιρνουν ακομα περισσοτερο θαρρος
    οικοδομους πανω σε σκαλωσιες (τωρα βεβαια που πεθανε ο καταστκευστικος κλαδος πεθανε και αυτο το ειδος καμακιου)
    νεαρους ειτε πανω σε μηχανακι ειτε μεσα σε αυτοκινητο (παλι αυτο θα τους δινει μια αιθηση προστασιας μαλλον)
    καμμενους ταριφες (βεβαια τωρα που τους εχει σκισει η κριση που μυαλο για τσιλιμπουρδισματα)
    ξεμωραμενους παιδοφιλους 85χρονους
    αλλοδαπους (εχει πολλες υποκατηγοριες εδω)
    ομαδες νεαρων συνηθως αντρων (παλι αυτη η αισθηση της ομαδας θα τους δινει επισης μια αισθηση μαλλον δυναμης)
    εργοδοτες παντρεμενους προς υφισταμενες
    και υπάρχουν και οι καταστηματαρχες που περιμενοντας να μπει πελατης στην πορτα του καταστηματος σφυρανε σε οτι περασει

αν δεν ανηκετε σε καποια απο τις παραπανω κατηγοριες καντε λιγο καμακι ρε παιδιααααααααααααααα :p :p

Senior Member
    εχεις περιγραψει το 90% του ανδρικου πλυθησμου χαχαχαχα προσπαθουμε και εμεις το 10% αλλα ειστε και απαιτικες, μερικες δεν υποφερεστε...η προσπαθεια μετραει!!θα ψαξω να βρω την προιγουμενη εξιδικευμενη μελετη που ανεβασες να μελετησω μπας και παρω καμια αποψη :p

Senior Member
    Άλλο πράγμα το ΣΕΞ (γενετήσιο ένστικτο)

Άλλο έρωτας ( Το παραμύθι που φτιάξαμε για τον εαυτό μας και νομίζουμε πως βρήκαμε στα μάτια, στα λόγια,στις κινήσεις,στην έκφραση ----- τις / του )

και άλλο η αγάπη

Τι δεν καταλαβαίνω ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    ελεος! λες κ το προβλημα ειναι οι βρωμικες μασχαλες.