Ποια ηταν η πραγματικη αιτια του χωρισμου; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87
    Member
    Respect στη Mariposa7.
    Γιαννη δε χρειαζεται κανεις αλλος να σου πει τιποτε αλλο.Στα ειπε ολα.Απολυτα σωστα.Προσπαθησε να τη βγαλεις απτη ζωη σου,αγαπησε κ σεβασου τον εαυτο σου.Παντα το διαφορετικο κ το αλλοκοτο συναρπαζει,γιατι ειναι ασυμβιβαστο με τα θελω μας,αλλα δυστυχως κ με την ψυχικη υγεια σου,η οποια ειναι η σημαντικοτερη.Κ αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω για την αφισα εχε το συνεχεια στο μυαλο σου.
    Χεστην,ετσι οπως τα περιγραφεις δεν αξιζει καν.Αναλωθηκες υπερβολικα.

mariposa7: Μου κανουνε τρομερη εντυπωση αυτα που γραφεις. Παιζει να εισαι 99% μεσα σε οτι λες, διοτι και εμενα γυρνουσανε ολα αυτα στο μυαλο μου. Πως το καφερες αυτο; :) Θα σου απαντησω.
    Συμφωνω αυτο που λες για τον γενικοτερο πυρηνα του ανθρωπου οτι εχει διαμορφωθει και δεν αλλαζει και απο πολυ μικρη ηλικια κιολας μου φαινεται κιολας. Οταν μου λεει οτι ειχε ας πουμε 18 πρωην, και οτι και οι 18 της φεροτανε χαλια, θα συμφωνησω μαζι σου οτι της αρεσει και εχει συνηθισει να τρεχει πισω απο καθικια. Πες το μαζοχισμο, δεν ξερω, εμενα με παραμυθιαζε οτι εψαχνε ενα καλο παιδι να κατασταλαξει, αλλα μπαρουφες..
    Συμφωνω και εγω οτι ηθελε να με χωρισει εδω και καιρο και οτι αυτο ηταν μια μπαρουφα. Πολλες φορες μπορεις να το καταλαβεις απλα κοιτωντας εναν ανθρωπο στα ματια, δεν χρειαζεται να σου πει πως σκεφτεται. Τωρα θα μου πεις αφου το εβλεπα να ρχεται γιατι δεν το κοψα εγω; Ειχα την ευκαιρια να την χωρισω πολλες φορες πιστεψε με, απλα στο τελος την λυπομουνα, με τουμπαρε με τα κλαμματα και τα δακρυα της και δεν μου πηγαινε η καρδια..(καλος βλακας)
    Μα και εμενα ρε συ αυτο με σκαει, δηλωνει ανθρωπος νοητικα ανωτερος απο μενα, αλλα στην πραξη βλεπω εναν ανθρωπο πολυ κατωτερο απο αυτο που δηλωνει.
    Μπα δεν θελω να την κρατησω πλεον στην ζωη μου. Η απορια μου απλα ηταν ποια πιστευετε εσεις εδω στο φορουμ οτι ηταν η πραγματικη δικαιολογια που το εληξε. Γιατι και εγω θα συμφωνησω μαζι σου οτι με δουλευε ψιλο χαζι, απλα ηθελα να το ακουσω και απο αλλους ανθρωπους καθως αυτη κοντεψε να με κανει να πιστεψω οτι εγω ειμαι ο παραλογος της ιστοριας. Θα συμφωνησω μαζι σου με τους πρωην. Για το αφεντικο της οσο θετικα προσπαθουσα να το δω το θεμα, πιστεψε με οτι ο ανθρωπος αυτος την γουσταρει (εχω αρκετα παραδειγματα να γραψω αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα, απλα πιστεψε με) και αυτη απλα εθελοτυφλουσε εθελημενα βγαζοντας εμενα τον υπερβολικο.
    Εχεις απολυτο δικαιο σε αυτο που λες στο τελος, οτι θελει να εχει μια δυσκολη ζωη με περιεργους τυπους και οτι θα πρεπε να βρω μια κοπελα που να αναγνωρισει τις προσπαθεις μου. Μαλλον ο λογος που το συζηταω ειναι η προδοσια που νιωθω απο την ολη υποκρισια της τοσο καιρο..και πιο πολυ με τον εαυτο μου τα βαζω που ενω τα εβλεπα τα σημαδια απο την αρχη και ειχα την ευκαιρια να την διωξω απο κοντα μου, την λυπομουνα και κατα καποιο τροπο περιμενα αυτη να με χωρισει, αδιαφορωντας μετα για τον εαυτο μου για το αν εγω μετα θα ταλαιπωρηθω πιο πολυ...

Α τωρα το διαβασα το τελευταιο σου μνμ. Ναι ναι εχεις δικαιο, αδικα σπαταλαω τον χρονο μου. Απλα ηθελα μια επιβεβαιωση απο καποιον τριτο οτι δεν ημουν εγω το προβλημα. Απο εκει και περα ειναι θεμα χρονου να το εμπεδωσω απλα :)

Banned
    Quote Originally Posted by GiannisGiannis View Post
    Α τωρα το διαβασα το τελευταιο σου μνμ. Ναι ναι εχεις δικαιο, αδικα σπαταλαω τον χρονο μου. Απλα ηθελα μια επιβεβαιωση απο καποιον τριτο οτι δεν ημουν εγω το προβλημα. Απο εκει και περα ειναι θεμα χρονου να το εμπεδωσω απλα :)
    Γιαννη μου σιγα μην οι 18 πρωην ηταν ολοι τους γκουρου ( τετοια πνευματικη ανωτεροτητα που κατεληξε σε ψυχολογικο βιασμο) κ καταδεκτηκε να ριξει το βλεμμα της σε ενα κοινο θνητο οπως εσυ.... Ολα αυτα δεν ειναι παρα μια βιτρινα-αμυνα βα καλυψει στον εαυτο της κ τους γυρω της τα πραγματικα της κενα κ αδιεξοδα.

Επισης, δε θελω να το τραβηξω γιατι δεν εχεις δωσει κ ολες τις απαραιτητες πληροφοριες, αλλα στη θεση σου δεν θα πηγαινα κ στοιχημα αν οι ατελειωτες ωρες ρεικι κ διαλογισμου μετα τη δουλεια δεν ηταν καμα σουτρα με καποιον πρωην/νυν κ αν η εσωτερικη αναζητηση δεν ηταν εσωτερικη με την κυριολεκτικη εννοια....

Το θεμα ομως παραμενει οτι ολοι κανουμε σφαλματα, το σημαντικο ειναι να μαθαινουμε απο αυτα (τα παντα εμπειριες ειναι), ωστε να μην επαναλαμβανουμε τα λαθη μας. Ελπιζω κατι να εμαθες απο ολο αυτο, κ να κοιταξεις μπροστα σε κατι καλυτερο. Την ιστορια αυτη ξεχνα την γιατι απ' οπου κ την πιασεις βρομαει....
    Αυτα. Μην σε παιρνει απο κατω. Παω για υπνο γιατι σε λιγο ξυπναω.

Banned
    Quote Originally Posted by GiannisGiannis View Post
    Γιαννη μου σιγα μην οι 18 πρωην ηταν ολοι τους γκουρου ( τετοια πνευματικη ανωτεροτητα που κατεληξε σε ψυχολογικο βιασμο) κ καταδεκτηκε να ριξει το βλεμμα της σε ενα κοινο θνητο οπως εσυ.... Ολα αυτα δεν ειναι παρα μια βιτρινα-αμυνα βα καλυψει στον εαυτο της κ τους γυρω της τα πραγματικα της κενα κ αδιεξοδα.

Επισης, δε θελω να το τραβηξω γιατι δεν εχεις δωσει κ ολες τις απαραιτητες πληροφοριες, αλλα στη θεση σου δεν θα πηγαινα κ στοιχημα αν οι ατελειωτες ωρες ρεικι κ διαλογισμου μετα τη δουλεια δεν ηταν καμα σουτρα με καποιον πρωην/νυν κ αν η εσωτερικη αναζητηση δεν ηταν εσωτερικη με την κυριολεκτικη εννοια....

Το θεμα ομως παραμενει οτι ολοι κανουμε σφαλματα, το σημαντικο ειναι να μαθαινουμε απο αυτα (τα παντα εμπειριες ειναι), ωστε να μην επαναλαμβανουμε τα λαθη μας. Ελπιζω κατι να εμαθες απο ολο αυτο, κ να κοιταξεις μπροστα σε κατι καλυτερο. Την ιστορια αυτη ξεχνα την γιατι απ' οπου κ την πιασεις βρομαει....
    Αυτα. Μην σε παιρνει απο κατω. Παω για υπνο γιατι σε λιγο ξυπναω.

Banned
    Γαμωτο γιατι ο,τι γραφω το βγαζει επι 2 η επι 3?

Εγω δεν έχω να πω τίποτα αλλο μετά τη μαριποζα τα κάλυψε όλα και κυρίως το θέμα της δήθεν πνευματικής ανωτερότητας . Αυτή παρότι πνευματική φαίνεται σε απτά πραγματα , σε πράξεις .

Καλύτερα να το βλέπουμε τριπλό και επι χίλια μαριποζα γιατί χτυπησες διανα

Banned
    Quote Originally Posted by Soulight View Post
    Καλύτερα να το βλέπουμε τριπλό και επι χίλια μαριποζα γιατί χτυπησες διανα
    Ευχαριστω πολυ.... εγω θα τα βλεπω παντως αυριο 3πλα απο τη νυστα....

Senior Member
    γίνε σαολίν από αντίδραση

mariposa7 και Soulight με βρισκετε 100% συμφωνο με αυτα που λετε. Μια μικρη λιγο παρενθεση πριν πω αυτο που θελω, οχι δεν κανανε καμα σουτρα (οργια) γιατι αυτους τους διαλογισμους τους εκανε μαζι με αλλες 2 κοπελες. Τελος παντων, μια παρενθεση ηταν αυτο γιατι ο σκοπος μου δεν ειναι να την βγαλω π....α η σαρκικα, το τονιζω ετσι το σαρκικα. Λοιπον ερχομαι στο ζουμι τωρα. Επειδη το μνμ που εστειλε η mariposa7 (23:47) πραγματικα με αντιπροσωπευε, δοκιμασα κατι για την δικη μου ψυχικη ηρεμια. Αλλοι θα με πουνε χαζο/αφελη οτι δεν ακουω αυτα που γραφουμε τοση ωρα, αλλοι μπορουνε να πουνε τι εξυπνο που ειναι αυτο που εκανα. Το μνμ σου λοιπον mariposa7 το εκανα ενα copy paste και της το εστειλα σε ενα εμαιλ για να κοψω αντιδραση, χτες αργα το βραδυ. Να πω καταρχην οτι σε 3 4 μνμτα που της ειχα στειλει ποτε δεν ειχα παρει απαντηση ε, το τονιζω, ποτε. Το εκανα το βραδυ βασικα και οχι σημερα το πρωι γιατι ειχα διαβασει καπου οτι τα συναισθηματα ενος ανθρωπου ειναι πολυ πιο εντονα πριν κοιμηθει, παρα κατα την διαρκεια την ημερας (μπροει να ναι και λαθος). Τελος παντων, ο σκοπος μου απο αυτην την πραξη δεν ητανε να της αλλαξω την γνωμη, προς θεου, απλα ηθελα να κοψω αντιδραση, τι εννοω:αν το προσπερνουσε ετσι και δεν μου απαντουσε ποτε, θα πιστευα οτι ειμαστε ολοι λαθος και οτι δεν την αγγιζουνε αυτα που λεμε/λετε/πιστευω. Απο την αλλη βεβαια λεω οτι αν τσατιστει και μου απαντησει, οτι ειμαστε 100% μεσα σε αυτο που λεμε, γιατι αυτο το μνμ την χτυπαει εκει που ειναι η αληθεια (και πολυ πιθανο να με βρισει) και εγω θα παρω την επιβεβαιωση που θελω για να ξεκοψω μια και καλη. Εσεις τι πιστευετε οτι εγινε;;

Ο,τι απάντηση και αν πάρεις

ή ακόμα και αν δεν απαντήσει

δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι απο αυτά που σκέφτεσαι ή λέμε εδω.
    Το αν θα ξεκόψεις καθώς και το πότε
    είναι μια διαδικασία δική σου ανεξάρτητη απο τις δικές της αντιδράσεις.

Αν σκεφτείς οτι αυτή οδήγησε τα πράγματα εδω
    αλλά υπήρχαν ήδη θέματα κακής επικοινωνίας και διαφορετικών αρχών μεταξύ σας.

Ασε που η δική σου αλήθεια μπορεί να μην ταιριάζει με τη δική της:
    αυτή έκανε ο,τι έκανε θεωρώντας το σωστό και αληθινό για ΚΕΙΝΗ.

Μη κολλάς στο αν θα απαντήσει ή όχι, γιατί θα μπεις σε νεα τριπάκια ταλαιπωρίας του μυαλού σου.
    Το καλό θα ήταν να γίνει μια κουβέντα πιο ξεκάθαρη που θα σου καλύψει και απαντήσει τις απορίες.
    Αφού δεν έγινε.....

Junior Member
    αφου ξερεις και συ ο ιδιος το λογο του στριβειν δια του ρεικίου Το ειπες μονος σου και παραπανω Τωρα τι της θες τις αποδειξεις Οι αποδειξεις μονο για τα δικαστηρια χρησιμευουν , στις σχεσεις ομως εχουμε μια αισθηση για το τι συμβαινει που 99% αν δε φοβομαστε την αληθεια αυτο ειναι

Soulight οριστε τι μου απαντησε:

Αρκετα με τις προσβολες. Με τη συμπεριφορα σου κατεστρεψες ο,τι καλο ειχε απομεινει. Μην με ενοχλησεις ξανα. + με εκανε block απο παντου, facebook κτλ κτλ μετα απο αυτο το μνμ.

Εμενα οσο ηλιθιο/χαζο και αν σου ακουγεται, αυτη η συμπεριφορα απλα μου επιβεβαιωσε τα οσα ειπαμε για αυτην και με κανει να αισθανομαι πολυ καλυτερα τωρα :) Εννοειται οτι τωρα δεν ξαναασχολουμε μαζι της. Φαινεται στα δικα μου ματια οτι νοιαζεται μονο για τον εαυτο της (καλα κανει στην τελικη), τα λογια περι αγαπης σε νοιαζομαι κτλ κτλ ειναι απλα μπουρδες, λογια της στιγμης που δεν αναγνωριζει την βαθυτερη/πραγματικη σημασια των λεξεων και οτι δεν την νοιαζει εγω καθολου ομως.

Καθαρες κουβεντες με τετοιυς εναλλακτικους ανθρωπους απο οτι καταλαβα δεν μπορει να κανει ενας λογικος ανθρωπος...

Καλα δεν της φταίνε τα εναλλακτικά.....στο ξαναείπα....
    είναι θέμα διαχείρισης όλα τα πράγματα....
    Προφανώς και ήταν μπούρδες.
    Το οτι δεν είχε βαρύτητα ούτε ο λόγος της ούτε η ίδια ως άνθρωπος, στο πώς τοποθετείται στη σχέση σας
    έκανε μπαμ.

Αν εσένα σε έκανε να νιώσεις καλύτερα, τότε τα πράγματα ήρθαν όπως έπρεπε!

Ώρα της καλή! εεεε μα πια!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast