Τι σκέφτεστε; - Page 1393
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1393 of 1532 FirstFirst ... 39389312931343138313911392139313941395140314431493 ... LastLast
Results 20,881 to 20,895 of 22967
    Senior Member
    Κοίταζα φωτογραφίες που ήταν κι ο θείος μου μέσα, κυρίως από το γάμο του και σκέφτομαι: πώς πέρασαν τόσα χρόνια; Πότε μεγαλώσαμε εγώ και τα ξαδέλφια μου που στις φωτογραφίες είμαστε ακόμα παιδάκια; Γιατί έπρεπε να το ζήσουμε αυτό, αυτή την απώλεια; Πώς η ευτυχία γίνεται δυστυχία μέσα σε μια στιγμή;
    Και τέλος, αχ...από νέος με το τσιγάρο στο χέρι...αυτό τον έφαγε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κοίταζα φωτογραφίες που ήταν κι ο θείος μου μέσα, κυρίως από το γάμο του και σκέφτομαι: πώς πέρασαν τόσα χρόνια; Πότε μεγαλώσαμε εγώ και τα ξαδέλφια μου που στις φωτογραφίες είμαστε ακόμα παιδάκια; Γιατί έπρεπε να το ζήσουμε αυτό, αυτή την απώλεια; Πώς η ευτυχία γίνεται δυστυχία μέσα σε μια στιγμή;
    Κύκνε με όλο το θάρρος σκέφτομαι αυτά που σου συμβαίνουν και

"Οταν εισαι θλιμμενος, ζεις στο παρελθον....
    Οταν εισαι αγχωμενος, ζεις στο μελλον...
    Οταν εισαι γαληνιος, ζεις στο παρον..."
    (Λαο Τσε)

Senior Member

Βρε Κυκνε , οταν κανεις τετοιους συλλογισμους , πως περιμενεις βελτιωση ? κ εγω αν σκεφτομουν ετσι , θαπεφτα . Πως η ευτυχια γινεται δυστυχια σε μια στιγμη ? οπως η δυστυχια γινεται ευτυχια σε μια στιγμη παλι , γιατι παιρνεις μονο την μια περιπτωση ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε Κυκνε , οταν κανεις τετοιους συλλογισμους , πως περιμενεις βελτιωση ? κ εγω αν σκεφτομουν ετσι , θαπεφτα . Πως η ευτυχια γινεται δυστυχια σε μια στιγμη ? οπως η δυστυχια γινεται ευτυχια σε μια στιγμη παλι , γιατι παιρνεις μονο την μια περιπτωση ?
    Έχεις δίκιο σ' αυτό, μάλλον δεν πρέπει να κοιτάω παλιές φωτογραφίες αν με κάνουν να σκέφτομαι τέτοια πράγματα...
    Όμως γι' αυτό που λέω για την ευτυχία, το είπα από την αρνητική περίπτωση γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση μια στιγμή έφτασε για να γίνουν δυστυχισμένα τόσα άτομα...δεν είμαι μόνο εγώ...κι είναι πρόσφατο ακόμα για να μην το σκέφτομαι/σκεφτόμαστε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Κύκνε με όλο το θάρρος σκέφτομαι αυτά που σου συμβαίνουν και

"Οταν εισαι θλιμμενος, ζεις στο παρελθον....
    Οταν εισαι αγχωμενος, ζεις στο μελλον...
    Οταν εισαι γαληνιος, ζεις στο παρον..."
    (Λαο Τσε)
    Πολύ σοφό αυτό φευγάτε και σημαίνει ότι δεν ζω το παρόν γιατί κάθε άλλο παρά γαλήνια είμαι (γενικά όχι μόνο αυτή τη στιγμή)...αλλά κάποτε ήμουν και θέλω πάρα πολύ να την ξαναβρώ αυτή τη γαλήνη...

Senior Member
    .
    Όμως γι' αυτό που λέω για την ευτυχία, το είπα από την αρνητική περίπτωση γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση μια στιγμή έφτασε για να γίνουν δυστυχισμένα τόσα άτομα...δεν είμαι μόνο εγώ...κι είναι πρόσφατο ακόμα για να μην το σκέφτομαι/σκεφτόμαστε...

Εχεις δικιο , ειναι πολυ προσφατο το γεγονος , απλως μιλουσα γενικοτερα .

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Πριν 3 μερες πηρα μια αποφαση. Ειμαι απογοητευμενη πολυ, οχι απο τους ανθρωπους, αλλα απο τον εαυτο μου. Παλευω με τις αδυναμιες και τα κουσουρια και τα λαθη μου να τα διορθωνω, και μοιαζουν ατελειωτα. Ενα κοβω 8 πεταγονται. Αισθανομαι ανικανη να νικησω τις ανασφαλειες και τους φοβους που μου προκαλουν δυσλειτουργια στις σχεσεις μου με το αλλο φυλο. Εχω κουραστει πααρα πολυ απο τις σχεσεις, ακομα δε περισσοτερο απο τους χωρισμους. Αρκετους απο δαυτους, πολυ επωδυνους εχω στην πλατη μου και ειμαι μονο 30. Και σχεσεις επωδυνες επισης, με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Δεν φαινεται να υπαρχει πιθανοτητα να βελτιωθει η κατασταση αυτη, και αν πρεπει να γνωρισω αλλους 2-5-6-8-16-22 αντρες μεχρι να βρω εναν που ισως και να μπορω να συνεννοηθω και να συνυπαρξω, και αυτος μαζι μου, κατι που ισως, για να μη πω κατα πασα πιθανοτητα να μη γινει ποτε, λεω να απαλλαξω την καμπουρα μου απο περιττες δοκιμασιες, ψυχοφθορους χωρισμους και δυσλειτουργικες σχεσεις. Ας μη γνωρισω ουτε αλλον εναν. Θελω την ευτυχια μου πια. Θελω την ηρεμια μου. Και δεν την εχω μεσα σε σχεση. Ισως δε φτιαχτηκα για αυτο. Τι ισως.. πλεον ειμαι σιγουρη. Οχι δεν ειμαι εγω για αυτο που εννοει ο κοσμος ως σχεση. Φτανει η εμπειρια μου, φτανουν οι αντρες μου, φτανει. Ειναι υπεραρκετοι. Δε θελω αλλους. Ας ζω τελικα οπως περναω πραγματικα καλα. Με τις φιλες, τους φιλους μου, την οικογενεια μου. Ας παντρευτουνε οι φιλοι ας κανουν 8 παιδια ας μη μου μιλανε πια θα βρω αλλους. Απο μονους και απο χωρισμενους ΝΑ ο κοσμος. Παρεα θα εχω. Δε μπορει η ψυχη μου αλλα κομματια της να φευγουν απο δω κι απο κει. Εδωσα ενα μεγαλο επειδη το ηθελα και δε θελω να το παρω πισω πια για να το δωσω αλλου. Δε θελω να γνωρισω αλλους 20 αντρες, δε θα ηθελα να ειχα γνωρισει ουτε όλους αυτους που εχω γνωρισει. Εγω 1 ανθρωπο ηθελα. Δε γινεται? Οκ, δε θα μεγαλωσει ο αριθμος των απογοητευσεων. Μου εδωσα αρκετες ευκαιριες. Ειμαι αδιορθωτη. Εδωσα αρκετες ευκαιριες και στους ανθρωπους. Και αυτοι αδιορθωτοι ειναι. Ειτε κανεις πρεπει να κανει πολλες σχεσεις και οταν τελειωνει η μια να βρισκει αλλη και να εχει καρδια αγκιναρα, δυστυχως δεν εχω, ειτε να εχει τρελη αντοχη στον πονο και να εθελοτυφλει, για να μενει με εναν ανθρωπο που του εχει ριξει κερατο, ή ξυλο, ή δεν τον γουσταρει πια, δεν κανουν ερωτα, τσακωνονται καθε μερα κτλ κτλ κτλ, δυστυχως (ακου ειρωνεια!!) ουτε αυτο το εχω.. Αμφιβαλω πια κατα ποσον ο ανθρωπος ειναι μονογαμικο ον. Εγω θα προτιμουσα να ημουν αγαμικο. Wοuld save me from a lot of trouble.

Senior Member
    Ρε συ Λιλ , τι ειναι αυτα που διαβαζω ? κατι ελεγες περι τουτου , αλλα το μεγεθος τωρα το αντιλαμβανομαι . Δεν ειναι ολοι οι αντρες σκαρτοι , κατι κανεις εσυ λαθος στις επιλογες σου , αυτο ειναι βεβαιον . Το λαθος ειναι με σιγουρια δικο σου , αλλα δεν σε γνωριζω για να βγαλω ασφαλες συμπερασμα . Θα φωναξω ενισχυσεις . ΜΑRIPOZAAAAAAAAAAAAA .
    Εσεις οι γυναικες τα λετε καλυτερα μεταξυ σας .
    Θα επιχειρουσα να σε βοηθησω ο ιδιος , αλλα ειναι πολυπλευρο το προβλημα , θα πρεπει να σου αρχισω τις ερωτησεις , πιθανον να σε κουρασω , και δεν τοχω στα μεγαλα ποστ . Αν θελεις να μου πεις τι κοινο ειχαν οι αντρες της ζωης σου , αν ειχαν , η ποια θεωρεις την μεγαλυτερη ανασφαλεια σου , που καθοριζει τις σχεσεις σου . Αλλιως περιμενεις την ' ειδικο ' . Δεν μπορω να διαβαζω τετοια ποστ απο σενα , φιλεναδα .
    Last edited by Macgyver; 08-08-2014 at 20:22.

Senior Member
    δε νομμιζω μαγκαιβερ να ειναι προσωπικο μου. 5 στους 10 γαμους στην ελλαδα θα καταληξει σε διαζυγιο, και ποσο ποσοστο του υπολοιπο 50% πιστευεις οτι ειναι ευτυχισμενο? ποσο μαλλον οι σχεσεις! 7 στους 10 συζυγους απατανε, δεν τα βαζεις με τις πιθανοτητες.

Αλλα, εγω απλα λεω ότι θα κοιταω επιτελους μονο εμενα. Να περναω καλα. Και ποτε δεν ημουν καλα μαζι με καποιον αλλο. Γιατι να το ξαναεπιδιωξω για τους χ/ψ λογους? Δεν ειναι αρκετοι. Δεν ειναι το αντιβαρο θετικο, δεν ειναι οι πιθανοτητες με το μερος μου οτι θα γυρισει ο τροχος και τωρα θα ειναι αλλιως. Καλα ειμαι μονο μονη μου, με τους φιλους μου, τις φιλες μου, την ελευθερια μου, το γατο μου, τις σπουδες μου, τη δουλεια μου (οποτε την εχω). Αργησα να το καταλαβω και το καταλαβα. Και ειμαι πιο ηρεμη και πιο καλα απο ποτε. Και δεν ειμαι παιδουλα 20 χρονων που λεω χαζομαρες. Ουτε απειρη και αβγαλτη. Για αυτο ηθελα και να γραψω καπου αυτη την αποφαση, γιατι τα γραπτα μενουν.

Senior Member
    Σωστοι ειναι οι αριθμοι , αλλα μιλας για γαμους , οχι για σχεαεις ( οι σχεσεις ειναι ευτυχεις , διοτι δεν υπαρχει η ρουτινα ) . Καλα θα κανεις να κοιτας τον εαυτο σου , ειναι ο σημαντικοτερος ανθρωπος στη ζωη σου . Να αρχισω τα μηπως το ενα , μηπως το αλλο , βοηθα και εσυ . Καμμια υποψια ? Αφου δεν ησουν καλα με οποιον ησουν , γιατι καθοσουν ?
    Δεν βοηθας , Λιλ , μην ξεχνας οτι μιλας μεναν αντρα 52 ετων , αρκετα εμπειρο στις ( ευτυχισμενες ) σχεσεις .
    Ξερεις πολυ καλα οτι θελω να βοηθησω , αν δεν ησουν εσυ , η συμπαθεια μου , δεν θασχολιομουνα καθολου
    Καταλαβαινω οτι αυτη την στιγμη εισαι συναισθηματικα φορτισμενη , και δεν εχεις καθαρο μυαλο , οποτε δεν επιμενω .
    Last edited by Macgyver; 08-08-2014 at 20:48.

Senior Member
    Πολύ σοφό αυτό φευγάτε και σημαίνει ότι δεν ζω το παρόν γιατί κάθε άλλο παρά γαλήνια είμαι (γενικά όχι μόνο αυτή τη στιγμή)...αλλά κάποτε ήμουν και θέλω πάρα πολύ να την ξαναβρώ αυτή τη γαλήνη...
    Η λύση είναι μπροστά σου

Απέκλεισε τα άλλα δυο και ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Senior Member
    αντιθετως μαγκαιβερ δεν ειμαι καθολου συναισθηματικα φορτισμενη!! ειμαι ηηηηηηηρεμη!! ομμμμμμμμμμμμ!!!!!!!

τα ποσοστα στις σχεσεις ναι ειναι διαφορετικα, 9,5 στις 10 τελειωνουν. :p

δεν ξερω νομιζω ειναι γραμμενο στο ντιενει μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Φίλε καταρχήν αυτό που λες ............................φυσικά μόνο αν δοκιμάσεις,θα ξέρεις.
    Ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες και τις απαντήσεις που έδωσες σε ο,τι είχα αναφέρει.

Καθαρά συναισθηματικά Λίλιουμ
    εχω νιώσει ακριβώς όπως και συ (και νιώθω δε σου κρύβω).
    Όχι φυσικά και δεν μου φταίνε οι άντρες ως είδος
    ούτε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να τσουβαλιάσω τον αρσενικό ντουνιά
    δίνοντας συγκεκριμένα αρνητικά χαρακτηριστικά στο φύλο...
    Το μόνο λαθος αυτού του συλλογισμού είναι αυτό που συχνά λένε οι ψυχολόγοι....: "κοίτα πού έφταιξες εσυ, τι σε καθοδηγεί στις επιλογές σου" και όλα αυτά τα κλισέ τυποποιημένα μπαρμ******λα.

Ναι, τα περισσότερα πράγματα τελειώνουν, η ζωή η ίδια τελειώνει, τι να λέμε.
    Μη κοιτάς τις στατιστικές ούτε των "χωρισμένων" ούτε των "ευτυχισμένων" γιατί πολλές- αν όχι οι περισσότερες- σχέσεις,
    συντηρούνται -μη σου πω οτι δημιουργούνται κιόλας- απο φόβο μοναξιάς,
    απο ανάγκη να πληρωθούν κοινωνικές ανάγκες και ενα κάρο ρέστα περιττά για όσους απο μας επιλέξαμε να ζούμε με ουσία.

Νομίζεις είναι εύκολος ο δρόμος όταν κάνεις αυτή την επιλογή?
    Να κάνεις σχέση οχι για να σέρνεις εναν άνθρωπο απλά δίπλα σου, αλλά για να Ζεις?
    χα! σου χω νεα!
    μόνο εύκολος δεν είναι! έχει πολλή μοναξιά, πολύ πόνο, πολλά μα πολλά λάθη
    αλλά έχει ενα ρημάδι καλό:
    Πως όταν τελικά κάνεις (ή ξανακάνεις) σχέση, την κάνεις σαν Άνθρωπος και όχι σαν σαύρα που
    απλα θέλει παρέα στο σύρσιμο.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    αντιθετως μαγκαιβερ δεν ειμαι καθολου συναισθηματικα φορτισμενη!! ειμαι ηηηηηηηρεμη!! ομμμμμμμμμμμμ!!!!!!!

τα ποσοστα στις σχεσεις ναι ειναι διαφορετικα, 9,5 στις 10 τελειωνουν. :p

δεν ξερω νομιζω ειναι γραμμενο στο ντιενει μου.
    χιούμορ-->αν σε ενοχλεί το σβήνω
    πολύ ωραία επιλογή.μπορείς και εσύ να έρθεις στα 40 σου στο φόρουμ και να γράφεις "είμαι δυστυχισμένη,πιο χαζή απο τους χαζούς κτλ".