''Σχεση'' απο αποσταση!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 169
    Senior Member
    παίξεις το σενάριο που θα σου υποβάλει η φαντασία σου
    το χειροκρότημα απο εμένα προκαταβολικά να πάρεις θάρρος το έχεις απο εσένα εξαρτάτε απο εδώ και πέρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Ποιος γκευ και τι κουσουρια κλπ κλπ κλπ. Ο τύπος δε το είχε ποτέ με τις γυναίκες και του έκατσε μια περίπτωση έστω κι έτσι και έχει σκαλώσει άσχημα. Δεν είχε σχέση ποτέ και έχει κολλήσει το μυαλό του στην Ιωάννα. Και δεν έχει και ζωή για να ξεκολλήσει ή να βρει κάτι άλλο να κολλήσει. Όταν δεν έχεις δουλειά και κάθεσαι όλη μερα στο σπίτι κι αν θα βγεις θα βγεις κανά Σάββατο τι ζωή να ζήσεις. 26 χρονών χώρις σεξουαλικές εμπειρίες και ψάχνετε να βρείτε γιατί της λέει σ' αγαπω και γιατί βάζει τα κλάματα και γιατί φοβάται να πάει να τη βρει?? Ο τύπος έχει ανάγκη από ένα γερό ταρακούνημα για να "ξυπνήσει" και να δει τι θα κάνει με τη ζωή, πώς θα καταφέρει να ζήσει πραγματικά εννοώ. Θα τπ φάει το ταρακούνημα αυτό μόλις σταματήσει η Ιωάννα να μιλάει μαζί του. Σε καλό θα του βγει έστω και στα 26.
    Ξερεις δεν μ αρεσει και πολυ οταν διαβαζω τις δημοσιευσεις σου γιατι νομιζω οτι εχεισ δικιο και
    στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι και πολυ καλο αυτο..!! Αλλα το θεμα ειναι οτι μαλλον συμφωνω...
    Αλλα αυτο απο την αλλη δεν μπορει να βγει σε καλο; Γιατι να χρειαστει ας πουμε να την παθει για να ξυπνησει;
    Αυτο δεν ειναι αδικο και για τον ιδιο; Δεν υπαρχει καποιος τροπος να τν ξυπνησω ισως εγω αλλα χωρις να
    πληγωθει στην ουσια;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...δε διαφωνώ, αλλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του: αν δεν είχες ποτέ σεξουαλικές σχέσεις και σε είχε φάει η @@, είχες βρει μια κοπέλα με την οποία αισθανόσουν ασφάλεια ότι σε αγαπάει, (μετά από ένα χρόνο και κάτι), δεν θα έκανες τα πάντα για να βρεθείτε?
    Αφου ντρεπεται γενικα να με συναντησει δεν ειναι λογικο να ντρεπεται και για να
    προχωρησει σε κατι παραπανω μαζι μου..;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ιωαννα! View Post
    Ξερεις δεν μ αρεσει και πολυ οταν διαβαζω τις δημοσιευσεις σου γιατι νομιζω οτι εχεισ δικιο και
    στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι και πολυ καλο αυτο..!! Αλλα το θεμα ειναι οτι μαλλον συμφωνω...
    Αλλα αυτο απο την αλλη δεν μπορει να βγει σε καλο; Γιατι να χρειαστει ας πουμε να την παθει για να ξυπνησει;
    Αυτο δεν ειναι αδικο και για τον ιδιο; Δεν υπαρχει καποιος τροπος να τν ξυπνησω ισως εγω αλλα χωρις να
    πληγωθει στην ουσια;;
    Αν ήμουν μάντης θα ήμουν άνεργος
    να υποθέσω πως είσαι πρωτευουσιάνα γιατί αν ήσουν σαλονάκια θα τον έκανε να γυρνάνε τα μάτια του σαν το κοντέρ τις αντλίας βενζίνης

Αν υποθέσουμε σκεφτείς να γράψεις το δικό σου σενάριο συνάντησης και το δικό του επείσεις και μαζί αποφασίσετε ποιο θα κάνετε πράξη ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Αν ήμουν μάντης θα ήμουν άνεργος
    να υποθέσω πως είσαι πρωτευουσιάνα γιατί αν ήσουν σαλονάκια θα τον έκανε να γυρνάνε τα μάτια του σαν το κοντέρ τις αντλίας βενζίνης

Αν υποθέσουμε σκεφτείς να γράψεις το δικό σου σενάριο συνάντησης και το δικό του επείσεις και μαζί αποφασίσετε ποιο θα κάνετε πράξη ?
    Να μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν εχω καταλαβει και πολλα..!
    Επισης ειμαι Θεσσαλονικια, ο αλλος ειναι ο πρωτευουσιανος!

Senior Member
    Να μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν εχω καταλαβει και πολλα..!
    Επισης ειμαι Θεσσαλονικια, ο αλλος ειναι ο πρωτευουσιανος!
    Αμα σου λέω πως θα ήμουν άνεργος για μάντης κάτι ξέρω

Έχετε το χάρισμα (απο θεσαλονίκη εννοώ) να είστε έξω καρδιά και να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους όταν λέτε δίνω δεν λέτε ταυτόχρονα και τι θα πάρω, απλά γιατί τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται, έχω αυτήν την αίσθηση πως ο κάθε τόπος έχει την δική του κουλτούρα, τα κορίτσια στην πρωτεύουσα έχουν απαιτήσεις τους στίλ, να έχεις στιλ και σεξ απιλ, δεν αντέχουν το να μην είσαι κάτι φανταχτερό, αυτό σηκώνει ψιλά τον πήχη σε εμάς τα αγόρια που πρέπει να το παίξουμε κοκόρια, τα κορίτσια απαιτουν με έναν λόγο κάτι ανάλογο που μας πλασάρουν σε εμάς τα αγόρια τα περιοδικά μόδας (και όχι μόνο)

Όντως μιλάω κάπως ακαταλαβίστικα και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό αν δεν προσπαθήσει ο άλλος

Να το πω με ποιο απλά λόγια εσύ τι περιμένεις απο αυτήν την σχέση? η γενικά απο μια σχέση αν τα έχεις τι σημασία έχει ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα ?

Senior Member
    Αμα σου λέω πως θα ήμουν άνεργος για μάντης κάτι ξέρω

Έχετε το χάρισμα (απο θεσαλονίκη εννοώ) να είστε έξω καρδιά και να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους όταν λέτε δίνω δεν λέτε ταυτόχρονα και τι θα πάρω, απλά γιατί τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται, έχω αυτήν την αίσθηση πως ο κάθε τόπος έχει την δική του κουλτούρα, τα κορίτσια στην πρωτεύουσα έχουν απαιτήσεις τους στίλ, να έχεις στιλ και σεξ απιλ, δεν αντέχουν το να μην είσαι κάτι φανταχτερό, αυτό σηκώνει ψιλά τον πήχη σε εμάς τα αγόρια που πρέπει να το παίξουμε κοκόρια, τα κορίτσια απαιτουν με έναν λόγο κάτι ανάλογο που μας πλασάρουν σε εμάς τα αγόρια τα περιοδικά μόδας (και όχι μόνο)

Όντως μιλάω κάπως ακαταλαβίστικα και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό αν δεν προσπαθήσει ο άλλος

Να το πω με ποιο απλά λόγια εσύ τι περιμένεις απο αυτήν την σχέση? η γενικά απο μια σχέση αν τα έχεις τι σημασία έχει ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα ?
    Μπορει να φταιει και η ηλικια στο οτι δεν καταλαβαινομαστε.. Εννοω εσυ μαλλον σκεφτεσαι διαφορετικα
    πραγματα..! Παντως στο ερωτημα που μου εθεσες δν μπορω να απαντησω με σιγουρια.. δεν ξερω καν αν
    παιρνω στα σοβαρα αυτη τη σχεση λογω αποστασης οποτε δεν μπορω να ξερω τιποτα..!

Senior Member
    Μπορει να φταιει και η ηλικια στο οτι δεν καταλαβαινομαστε.. Εννοω εσυ μαλλον σκεφτεσαι διαφορετικα
    πραγματα..! Παντως στο ερωτημα που μου εθεσες δν μπορω να απαντησω με σιγουρια.. δεν ξερω καν αν
    παιρνω στα σοβαρα αυτη τη σχεση λογω αποστασης οποτε δεν μπορω να ξερω τιποτα..!
    Κανένας δεν ξέρει απο πρίν τι θα συμβεί, θέλεις και το πιστεύεις πως είναι όντως έτσι και στην πραγματικότητα
    Το θέμα είναι να πάρεις μια απόφαση, η λές είναι μακρυά και δεν πρόκειται να γίνει τίποτε και να σε τρώει μια ζωή αμα θα σου τύχει κανένας γκαούγκαλος (όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου) και να θυμάσαι βρε τότε εκείνο το παιδί ήταν ο μόνος που με καταλάβαινε
    Η να το ζήσεις να το γευθείς αν όντος έτσι είναι και στην πραγματικότητα
    και αν όντως έτσι είναι?

Senior Member
    Κανένας δεν ξέρει απο πρίν τι θα συμβεί, θέλεις και το πιστεύεις πως είναι όντως έτσι και στην πραγματικότητα
    Το θέμα είναι να πάρεις μια απόφαση, η λές είναι μακρυά και δεν πρόκειται να γίνει τίποτε και να σε τρώει μια ζωή αμα θα σου τύχει κανένας γκαούγκαλος (όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου) και να θυμάσαι βρε τότε εκείνο το παιδί ήταν ο μόνος που με καταλάβαινε
    Η να το ζήσεις να το γευθείς αν όντος έτσι είναι και στην πραγματικότητα
    και αν όντως έτσι είναι?

Δυσκολη αποφαση αυτο... αλλα δεν εχεις και αδικο...!!!

Senior Member
    Αφου ντρεπεται γενικα να με συναντησει δεν ειναι λογικο να ντρεπεται και για να
    προχωρησει σε κατι παραπανω μαζι μου..;
    μόλις πάρει αέρα θα προχωρήσει και σεξουαλικά.
    και μετά αυτόν τον αέρα θα τον χρησιμοποιήσει στην επόμενη,γιατί εσείς θα έχετε χωρίσει λόγω απόστασης.
    βρίσκει 'από μακριά' για δοκιμαστική πρώτη φορά.
    ΑΝ το πιστεύεις όλο αυτό.γιατί 26 άπειρος λίγο σπάνιο μου φαίνεται.εμένα μου φαίνεται ότι θέλει να ....ήσει.

Koίτα υπάρχουν και τέτοιες σπάνιες περιπτώσεις όσο και αν σου φαίνεται παράξενο.Και σε ότι αφορά τον χωρισμό δε μπορούμε να προεξοφλούμε τι θα γίνει.Οι άνθρωποι ανεξάρτητα απο τις εμπειρίες που μπορεί να έχει ο καθένας όταν ξεκινάνε μια σχέση,πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χωρίσουν.Η απόσταση σίγουρα είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας στο να πετύχει μια σχέση.Πέρα απο αυτό όμως 2 άνθρωποι μπορούν να χωρίσουν για ένα σωρό λόγους.

Quote Originally Posted by s/z View Post
    μόλις πάρει αέρα θα προχωρήσει και σεξουαλικά.
    και μετά αυτόν τον αέρα θα τον χρησιμοποιήσει στην επόμενη,γιατί εσείς θα έχετε χωρίσει λόγω απόστασης.
    βρίσκει 'από μακριά' για δοκιμαστική πρώτη φορά.
    ΑΝ το πιστεύεις όλο αυτό.γιατί 26 άπειρος λίγο σπάνιο μου φαίνεται.εμένα μου φαίνεται ότι θέλει να ....ήσει.
    ...ναι, θέλει να @@ και περιμένει ένα χρόνο και κάτι για να πάρει αέρα.
    Ο.Μ.G

Senior Member
    Ρε κοριτσια με εχετε μπερδεψει παρα πολυ...!

Σε σχεση με το σεξ νιωθω οτι το εννοει, οτι δηλαδη δεν σκεφτεται αυτο..
    Αλλα και παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρη..
    Τωρα αν αυτος ειναι ο σκοπος του, δεν ξερω τι να πω..!

.....βρε Ιωάννα μυ, έλεος!
    Φυσικά και ΔΕΝ σκέφτεται αυτό και ΕΚΕΙ ακριβώς είναι το πρόβλημα.
    Αν σκεφτόταν κάτι τέτοιο δεν θα άφηνε να περάσει τόσος χρόνος και ακόμη να μην έχει κάνει κίνηση.
    Τη δεύτερη εβδομάδα θα τον είχες δει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .....βρε Ιωάννα μυ, έλεος!
    Φυσικά και ΔΕΝ σκέφτεται αυτό και ΕΚΕΙ ακριβώς είναι το πρόβλημα.
    Αν σκεφτόταν κάτι τέτοιο δεν θα άφηνε να περάσει τόσος χρόνος και ακόμη να μην έχει κάνει κίνηση.
    Τη δεύτερη εβδομάδα θα τον είχες δει.
    Αρα μαλλον παιζει το σεναριο του να εχει κολλησει λογω μοναξιας και απελπισιας..
    Δεν ξερω τι να πω..!

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast