Results 61 to 75 of 150
Thread: ουτε ενα μυνημα δε ντρεπεστε;;
-
12-05-2015, 12:22 #61
Και ποιος σου ειπε οτι δεν γινονται ιδιωτικες συναντησεις , ατομων που "γνωριζονται" καιρο ,εχουν κοινα, εμπιστοσυνη και καλη επικοινωνια (ακομα και μελων απο εδω μεσα)?
εχεις την εντυπωση οτι θα εκαναν ανακοινωσεις στο φορουμ η σε σενα, οταν συναντιουνται?
καποιοι αλλοι εχουν κοινωνικη ζωη γεματη εκτος ιντερνετ και δεν χρειαζονται αλλες γνωριμιες.
μπαινουν εδω μονο για την συζητηση, οχι για γνωριμιες. η ζωη ειναι εκει εξω, μην εξαρτας την ζωη σου απο ενα φορουμ.
α καλα... αν τα 'δυναμικα" ατομα που" σκεφτονται οπως εσυ και ο γουαιτ", εχουν σαν φιλοδοξια να πεισουν μερικους αγνωστους να πιουν καφε, σωθηκανε...
σε καθε περιπτωση, μπηκες οχι δυναμικα, αλλα επιθετικα και προσβλητικα.
δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζεις οτι θα επιτυχεις.
πολυ απωθητικος ο τροπος σου.
- 12-05-2015, 12:52 #62
να σου πω εχω γνωρισει κ ατομα με "κοινωνικη ζωη γεματη" κ μπορω να φανταστω σε τι αναφερεσε απο οτι παρατηρισα οτι αυτοι συνηθιζουν να διατηρουν ενα μεγαλο κυκλο απο γνωστους χωρις να ερχονται κοντα σχεδον σε κανενα οπως μια που ηξερα παλιοτερα μονιμως την εβλεπα με κοσμο κ κοσμακη που μεσα σε αυτους ειμουν κ εγω αλλα τελικα μονο εγω καταφερα να τη γνωρισω καλυτερα αφου οι αλλοι αδυνατουσαν να ερθουν πιο κοντα της.συνηθως αυτοι που εχουν λιγους γνωστους ειναι αυτοι που τους εχουν πιο κοντα τους.
ειδικα αυτοι που ειναι οι πιο απομακροι απο ολους ειναι αυτοι τελικα που κανουν τις πιο δυνατες φιλιες σαν αντισταθμιση της μοναξιας κ της κοινωνικοτητας τους.
12-05-2015, 14:04 #63
αν εχετε γεματη κοινωνικη ζωη μπραβο σας εμενα ειναι αδεια τι να κανουμε τωρα βεβαια εδω διαφωνουμε στο οτι αν κ μενα ηταν γεματη δε θα ειχα παθει τιποτα και θαμουν οπως ημουν παλια χαρουμενος και ολα τελεια απορω γιατι εχετε αναγκη λοιπον κοινωνικα μου ατομα να μπαινετε κ να μιλατε με αγνωστους τι θελετε αλλο απτη ζωη σας δηλαδη αφου τα χετε ολα γιατι τα ψυχολογικα που οφειλονται;;ειλικρινα δε σας καταλαβαινω
12-05-2015, 14:50 #64
αν εσενα, κι αν εμενα.....
αυτη ειναι μια διαφορετικη συζητηση και εχει γινει πολλες φορες στο φορουμ.
αν παρακολουθεις, η κανεις τον κοπο να ψαξεις, θα την βρεις.
απ οτι εχω καταλαβει με τα λιγα ελληνικα που ξερω, ο καθενας εδω μεσα, κρινει απο τον εαυτο του τα (πιθανα) κινητρα των αλλων, αλλα και την ψυχικη κατασταση των αλλων! (αυτο ειναι το πιο εντυπωσιακο).
δηλαδη, οποιος εχει ειτε κοινωνικη ζωη ειτε ικανοποιηση στην ζωη του, δεν μπαινει στο ιντερνετ? δεν εχει ενδιαφεροντα η και επικοινωνια με αλλα ατομα εκει?
εγω εχω παντως. και συντροφο και σχεσεις στην ζωη μου και δραστηριοτητα ιντερνετικη και ιντερνετικα φιλαρακια, αρκετα. θα πρεπει να απολογουμαι γι αυτο?
ευχομαι να επιτυχεις τις σχεσεις που θελεις, απ οπου κι αν προελθουν, αλλα η επιθετικοτητα δεν βοηθαει σε αυτο.
12-05-2015, 14:57 #65
12-05-2015, 15:08 #66
ευτυχως που δεν εκρινες κανεναν...
γιατι πρεπει να εχω τα ψυχολογικα μου θεματα για να συμμετεχω σε ενα σαιτ ψυχολογιας? μπορεις να μου το εξηγησεις? εγω λεω οτι δεν εχω, αλλα δεν με ενδιαφερει και να πεισω κανεναν, να σου πω την αληθεια.
απλα δεν θελω να πω ψεματα οτι εχω καποιο προβλημα, μονο για να μην μου τα πρηζουν μερικοι εδω μεσα.... λεω την αληθεια.
12-05-2015, 15:57 #67
Μανμαν εγω τοσα χρονια παρακολουθουσα το συγκεκριμενο φορουμ επειδη εχω τελειωσει το ψυχολογικο. Τοσα χρονια δεν ειχα ψυχολογικα θεματα. Γι αυτο σου λεω οτι μπορεις να γραφτεις και να συμμετεχεις εδω χωρις να εχεις συγκεκριμενα θεματα αλλιως θα υπηρχε και περιορισμος κατα την εγγραφη
12-05-2015, 18:10 #68
Από που συμπεραίνεις ότι έχω φιλοδοξία να βρω παρέα να βγω έξω; Κάποια άτομα με επισκέφτηκαν στην δουλειά για να κάνουν εξετάσεις ωστόσο δεν νομίζω ποτε να έκανα πρόταση σε εσένα η σε κανέναν άλλο να βγούμε έξω.Αλλωστε αν έβγαινες εσύ και ο αλέξανδρος το forum θα ερήμωνε.Ποιος θα μάλωνε με τον κόσμο;
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Last edited by Aeon; 12-05-2015 at 21:58.
real eyes realise real lies
12-05-2015, 18:35 #69
white δε θα συνενοηθουμε ποτε εμεις οι δυο δεν εχουμε τιποτα κοινο απολυτως.
12-05-2015, 19:07 #70
12-05-2015, 20:54 #71
παρα πολλους κι αν ησουν γιατρος οπως με επιμελεια διαφημιζεις εδω μεσα, θα ηξερες κι εσυ...
τα παραπονα σου στον μανμαν που σε συμπεριελαβε στον τροπο σκεψης του και δρασης του.
εκτος κι αν ειστε το ιδιο προσωπο και απαντας για λογαριασμο του...
δεν απευθυνθηκα σε σενα και ουτε ξερω αν κανεις κι εσυ προτασεις για καφεδες σε αγνωστους στο ιντερνετ...
περαστικα..
Last edited by Aeon; 12-05-2015 at 21:59.
12-05-2015, 21:10 #72
κι ενα σχολιο για την μονιμη κλαψα μερικων, των ιδιων και των ιδιων ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, οτι τα παλια μελη θεωρουν οτι.... κλπ
δεν υπαρχουν νεα μελη πλην ελαχιστων που ουδεποτε ανακατευονται σε θεματα λειτουργιας. ολα παλια ειμαστε.
να μην αλλαζετε προφιλ καθε μερα, να παλιωσετε κι εσεις..
12-05-2015, 22:12 #73
εγω δεν ειμαι καθολου παλιο μελος κ ουτε εχω σκοπο ναλλαξω και ουτε αλλαξα ποτε προφιλ αρα υπαρχουν νεα μελη δευτερον αφου δεν εχεις ψυχολογικα και η ζωη σου ειναι ενταξει και μπαινεις εδω ειναι για να κρινεις το πονο των αλλων μαυτα που περνανε και μετα πας και φιλας τον αντρα σου και κοιμασαι και λες ωχ ευτυχως που δεν ειμαι σαν αυτους κατι τετοιο αντιλμβανομαι εγω δε θα μπαινα παντως αντε το αλλο το παιδι ειναι ψυχολογος μπαινει αντε κανενας γιατρος να μπαινει εσυ κοπελα μου γιατι μπαινεις τι ζητας απο δω ;;
12-05-2015, 22:25 #74
12-05-2015, 22:31 #75
Βαζεις τους ανθρωπους σε καλουπια .... αυτοι που εχουν ψυχολογικα προβληματα , αυτοι που δεν εχουν ψυχολογικα προβληματα ... αυτοι που κλαινε την μοιρα τους .... επειδη δεν θελουν να συναντησουν εναν αγνωστο κλπ κλπ.
Δυσκολο να βρεις ανθρωπο που να μην εχει κανενα ψυχολογικο προβλημα ( ακομα και αυτο ειναι .... αναλογα την οπτικη γωνια , του τι ειναι "ψυχολογικο προβλημα" και τι ειναι "νορμαλ") και σιγουρα δεν καθοριζονται οι προσωπικοτητες
και οι χαρακτηρες απο το τι προβλημα αντιμετωπιζει ο καθενας. Εαν περιμενεις να βρεις καποιον που να ταιριαζεις , επειδη απλως ας πουμε αντιμετωπιζεται καταθλιψη και οι δυο ή κατι αλλο κανεις μεγαλο λαθος.
Η χημεια μεταξυ των ανθρωπων δεν εχει σχεση με καποια "ασθενεια".[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]