ουτε ενα μυνημα δε ντρεπεστε;; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 150
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μανμαν View Post
    σευχαριστω που υπαρχει ενα μελος εδω περα που περιγραφει ακριβως αυτο που θελω μia θετικη ενεργεια σε ολους μας και ναι περιγραφεις επακριβως τη λογικη καποιων μελων που θελουν να υπαρχει ενα δραμα γιατι κ η ζωη τους ειναι ενα δραμα και ετσι θελουν να παραμεινει επισης με εκπλησει δυσαρεστα το γεγονος οτι καποια μελη συζητανε χρονια αποδω και δεν εχουν κανει KAN τη κινηση να συναντηθουν σαν ανθρωποι και κρυβονται πισω απο οθονες και φαρμακα οχι ρε εγω δε θα γινω ετσι εχω ορεξη να ζησω και να χαρω τη καθε στιγμη ακομα κιαν στη φαση που ειμαι περναω πολυ δυσκολα αυτο το παραθετω για ατομα δυναμικα που σκεφτονται οπως εγω σαν τον white
    Και ποιος σου ειπε οτι δεν γινονται ιδιωτικες συναντησεις , ατομων που "γνωριζονται" καιρο ,εχουν κοινα, εμπιστοσυνη και καλη επικοινωνια (ακομα και μελων απο εδω μεσα)?
    εχεις την εντυπωση οτι θα εκαναν ανακοινωσεις στο φορουμ η σε σενα, οταν συναντιουνται?
    καποιοι αλλοι εχουν κοινωνικη ζωη γεματη εκτος ιντερνετ και δεν χρειαζονται αλλες γνωριμιες.
    μπαινουν εδω μονο για την συζητηση, οχι για γνωριμιες. η ζωη ειναι εκει εξω, μην εξαρτας την ζωη σου απο ενα φορουμ.

α καλα... αν τα 'δυναμικα" ατομα που" σκεφτονται οπως εσυ και ο γουαιτ", εχουν σαν φιλοδοξια να πεισουν μερικους αγνωστους να πιουν καφε, σωθηκανε...

σε καθε περιπτωση, μπηκες οχι δυναμικα, αλλα επιθετικα και προσβλητικα.
    δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζεις οτι θα επιτυχεις.
    πολυ απωθητικος ο τροπος σου.

Banned
    να σου πω εχω γνωρισει κ ατομα με "κοινωνικη ζωη γεματη" κ μπορω να φανταστω σε τι αναφερεσε απο οτι παρατηρισα οτι αυτοι συνηθιζουν να διατηρουν ενα μεγαλο κυκλο απο γνωστους χωρις να ερχονται κοντα σχεδον σε κανενα οπως μια που ηξερα παλιοτερα μονιμως την εβλεπα με κοσμο κ κοσμακη που μεσα σε αυτους ειμουν κ εγω αλλα τελικα μονο εγω καταφερα να τη γνωρισω καλυτερα αφου οι αλλοι αδυνατουσαν να ερθουν πιο κοντα της.συνηθως αυτοι που εχουν λιγους γνωστους ειναι αυτοι που τους εχουν πιο κοντα τους.
    ειδικα αυτοι που ειναι οι πιο απομακροι απο ολους ειναι αυτοι τελικα που κανουν τις πιο δυνατες φιλιες σαν αντισταθμιση της μοναξιας κ της κοινωνικοτητας τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Και ποιος σου ειπε οτι δεν γινονται ιδιωτικες συναντησεις , ατομων που "γνωριζονται" καιρο ,εχουν κοινα, εμπιστοσυνη και καλη επικοινωνια (ακομα και μελων απο εδω μεσα)?
    εχεις την εντυπωση οτι θα εκαναν ανακοινωσεις στο φορουμ η σε σενα, οταν συναντιουνται?
    καποιοι αλλοι εχουν κοινωνικη ζωη γεματη εκτος ιντερνετ και δεν χρειαζονται αλλες γνωριμιες.
    μπαινουν εδω μονο για την συζητηση, οχι για γνωριμιες. η ζωη ειναι εκει εξω, μην εξαρτας την ζωη σου απο ενα φορουμ.

α καλα... αν τα 'δυναμικα" ατομα που" σκεφτονται οπως εσυ και ο γουαιτ", εχουν σαν φιλοδοξια να πεισουν μερικους αγνωστους να πιουν καφε, σωθηκανε...

σε καθε περιπτωση, μπηκες οχι δυναμικα, αλλα επιθετικα και προσβλητικα.
    δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζεις οτι θα επιτυχεις.
    πολυ απωθητικος ο τροπος σου.
    αν εχετε γεματη κοινωνικη ζωη μπραβο σας εμενα ειναι αδεια τι να κανουμε τωρα βεβαια εδω διαφωνουμε στο οτι αν κ μενα ηταν γεματη δε θα ειχα παθει τιποτα και θαμουν οπως ημουν παλια χαρουμενος και ολα τελεια απορω γιατι εχετε αναγκη λοιπον κοινωνικα μου ατομα να μπαινετε κ να μιλατε με αγνωστους τι θελετε αλλο απτη ζωη σας δηλαδη αφου τα χετε ολα γιατι τα ψυχολογικα που οφειλονται;;ειλικρινα δε σας καταλαβαινω

Senior Member
    αν εχετε γεματη κοινωνικη ζωη μπραβο σας εμενα ειναι αδεια τι να κανουμε τωρα βεβαια εδω διαφωνουμε στο οτι αν κ μενα ηταν γεματη δε θα ειχα παθει τιποτα και θαμουν οπως ημουν παλια χαρουμενος και ολα τελεια απορω γιατι εχετε αναγκη λοιπον κοινωνικα μου ατομα να μπαινετε κ να μιλατε με αγνωστους τι θελετε αλλο απτη ζωη σας δηλαδη αφου τα χετε ολα γιατι τα ψυχολογικα που οφειλονται;;ειλικρινα δε σας καταλαβαινω
    αν εσενα, κι αν εμενα.....
    αυτη ειναι μια διαφορετικη συζητηση και εχει γινει πολλες φορες στο φορουμ.
    αν παρακολουθεις, η κανεις τον κοπο να ψαξεις, θα την βρεις.
    απ οτι εχω καταλαβει με τα λιγα ελληνικα που ξερω, ο καθενας εδω μεσα, κρινει απο τον εαυτο του τα (πιθανα) κινητρα των αλλων, αλλα και την ψυχικη κατασταση των αλλων! (αυτο ειναι το πιο εντυπωσιακο).
    δηλαδη, οποιος εχει ειτε κοινωνικη ζωη ειτε ικανοποιηση στην ζωη του, δεν μπαινει στο ιντερνετ? δεν εχει ενδιαφεροντα η και επικοινωνια με αλλα ατομα εκει?
    εγω εχω παντως. και συντροφο και σχεσεις στην ζωη μου και δραστηριοτητα ιντερνετικη και ιντερνετικα φιλαρακια, αρκετα. θα πρεπει να απολογουμαι γι αυτο?
    ευχομαι να επιτυχεις τις σχεσεις που θελεις, απ οπου κι αν προελθουν, αλλα η επιθετικοτητα δεν βοηθαει σε αυτο.

Senior Member
    αν εσενα, κι αν εμενα.....
    αυτη ειναι μια διαφορετικη συζητηση και εχει γινει πολλες φορες στο φορουμ.
    αν παρακολουθεις, η κανεις τον κοπο να ψαξεις, θα την βρεις.
    απ οτι εχω καταλαβει με τα λιγα ελληνικα που ξερω, ο καθενας εδω μεσα, κρινει απο τον εαυτο του τα (πιθανα) κινητρα των αλλων, αλλα και την ψυχικη κατασταση των αλλων! (αυτο ειναι το πιο εντυπωσιακο).
    δηλαδη, οποιος εχει ειτε κοινωνικη ζωη ειτε ικανοποιηση στην ζωη του, δεν μπαινει στο ιντερνετ? δεν εχει ενδιαφεροντα η και επικοινωνια με αλλα ατομα εκει?
    εγω εχω παντως. και συντροφο και σχεσεις στην ζωη μου και δραστηριοτητα ιντερνετικη και ιντερνετικα φιλαρακια, αρκετα. θα πρεπει να απολογουμαι γι αυτο?
    ευχομαι να επιτυχεις τις σχεσεις που θελεις, απ οπου κι αν προελθουν, αλλα η επιθετικοτητα δεν βοηθαει σε αυτο.
    δεν εκρινα κανεναν αλλα για να εισαι εδω εχεις τα ψυχολογικα σου θεματα οπως κ ολοι μας απο που πηγαζουν λεω αναρωτιεμαι οταν εχεις κοινωνικη ζωη και εισαι ευτυχισμενη αυτο δε καταλαβαινω δεν ειμαι επιθετικος ειναι ο τροπος που γραφω ετσι

Senior Member
    δεν εκρινα κανεναν αλλα για να εισαι εδω εχεις τα ψυχολογικα σου θεματα οπως κ ολοι μας απο που πηγαζουν λεω αναρωτιεμαι οταν εχεις κοινωνικη ζωη και εισαι ευτυχισμενη αυτο δε καταλαβαινω δεν ειμαι επιθετικος ειναι ο τροπος που γραφω ετσι
    ευτυχως που δεν εκρινες κανεναν...

γιατι πρεπει να εχω τα ψυχολογικα μου θεματα για να συμμετεχω σε ενα σαιτ ψυχολογιας? μπορεις να μου το εξηγησεις? εγω λεω οτι δεν εχω, αλλα δεν με ενδιαφερει και να πεισω κανεναν, να σου πω την αληθεια.
    απλα δεν θελω να πω ψεματα οτι εχω καποιο προβλημα, μονο για να μην μου τα πρηζουν μερικοι εδω μεσα.... λεω την αληθεια.

Senior Member
    Μανμαν εγω τοσα χρονια παρακολουθουσα το συγκεκριμενο φορουμ επειδη εχω τελειωσει το ψυχολογικο. Τοσα χρονια δεν ειχα ψυχολογικα θεματα. Γι αυτο σου λεω οτι μπορεις να γραφτεις και να συμμετεχεις εδω χωρις να εχεις συγκεκριμενα θεματα αλλιως θα υπηρχε και περιορισμος κατα την εγγραφη

Senior Member
    Από που συμπεραίνεις ότι έχω φιλοδοξία να βρω παρέα να βγω έξω; Κάποια άτομα με επισκέφτηκαν στην δουλειά για να κάνουν εξετάσεις ωστόσο δεν νομίζω ποτε να έκανα πρόταση σε εσένα η σε κανέναν άλλο να βγούμε έξω.Αλλωστε αν έβγαινες εσύ και ο αλέξανδρος το forum θα ερήμωνε.Ποιος θα μάλωνε με τον κόσμο;
    ευτυχως που δεν εκρινες κανεναν...

γιατι πρεπει να εχω τα ψυχολογικα μου θεματα για να συμμετεχω σε ενα σαιτ ψυχολογιας? μπορεις να μου το εξηγησεις? εγω λεω οτι δεν εχω, αλλα δεν με ενδιαφερει και να πεισω κανεναν, να σου πω την αληθεια.
    απλα δεν θελω να πω ψεματα οτι εχω καποιο προβλημα, μονο για να μην μου τα πρηζουν μερικοι εδω μεσα.... λεω την αληθεια.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 12-05-2015 at 21:58.
    real eyes realise real lies

Banned
    white δε θα συνενοηθουμε ποτε εμεις οι δυο δεν εχουμε τιποτα κοινο απολυτως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    white δε θα συνενοηθουμε ποτε εμεις οι δυο δεν εχουμε τιποτα κοινο απολυτως.

Α , ρε , Αλεξανδρε , μονο εγω σε καταλαβαινω !

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Από που συμπεραίνεις ότι έχω φιλοδοξία να βρω παρέα να βγω έξω; Κάποια άτομα με επισκέφτηκαν στην δουλειά για να κάνουν εξετάσεις ωστόσο δεν νομίζω ποτε να έκανα πρόταση σε εσένα η σε κανέναν άλλο να βγούμε έξω.Αλλωστε αν έβγαινες εσύ και ο αλέξανδρος το forum θα ερήμωνε.Ποιος θα μάλωνε με τον κόσμο;

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    παρα πολλους κι αν ησουν γιατρος οπως με επιμελεια διαφημιζεις εδω μεσα, θα ηξερες κι εσυ...

τα παραπονα σου στον μανμαν που σε συμπεριελαβε στον τροπο σκεψης του και δρασης του.
    εκτος κι αν ειστε το ιδιο προσωπο και απαντας για λογαριασμο του...

δεν απευθυνθηκα σε σενα και ουτε ξερω αν κανεις κι εσυ προτασεις για καφεδες σε αγνωστους στο ιντερνετ...
    περαστικα..

σευχαριστω που υπαρχει ενα μελος εδω περα που περιγραφει ακριβως αυτο που θελω...
    με εκπλησει δυσαρεστα το γεγονος οτι καποια μελη συζητανε χρονια αποδω και δεν εχουν κανει KAN τη κινηση να συναντηθουν σαν ανθρωποι και κρυβονται πισω απο οθονες και φαρμακα οχι ρε εγω δε θα γινω ετσι εχω ορεξη να ζησω και να χαρω τη καθε στιγμη ακομα κιαν στη φαση που ειμαι περναω πολυ δυσκολα αυτο το παραθετω για ατομα δυναμικα που σκεφτονται οπως εγω σαν τον white
    Last edited by Aeon; 12-05-2015 at 21:59.

Senior Member
    κι ενα σχολιο για την μονιμη κλαψα μερικων, των ιδιων και των ιδιων ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, οτι τα παλια μελη θεωρουν οτι.... κλπ
    δεν υπαρχουν νεα μελη πλην ελαχιστων που ουδεποτε ανακατευονται σε θεματα λειτουργιας. ολα παλια ειμαστε.
    να μην αλλαζετε προφιλ καθε μερα, να παλιωσετε κι εσεις..

Senior Member
    κι ενα σχολιο για την μονιμη κλαψα μερικων, των ιδιων και των ιδιων ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, οτι τα παλια μελη θεωρουν οτι.... κλπ
    δεν υπαρχουν νεα μελη πλην ελαχιστων που ουδεποτε ανακατευονται σε θεματα λειτουργιας. ολα παλια ειμαστε.
    να μην αλλαζετε προφιλ καθε μερα, να παλιωσετε κι εσεις..

εγω δεν ειμαι καθολου παλιο μελος κ ουτε εχω σκοπο ναλλαξω και ουτε αλλαξα ποτε προφιλ αρα υπαρχουν νεα μελη δευτερον αφου δεν εχεις ψυχολογικα και η ζωη σου ειναι ενταξει και μπαινεις εδω ειναι για να κρινεις το πονο των αλλων μαυτα που περνανε και μετα πας και φιλας τον αντρα σου και κοιμασαι και λες ωχ ευτυχως που δεν ειμαι σαν αυτους κατι τετοιο αντιλμβανομαι εγω δε θα μπαινα παντως αντε το αλλο το παιδι ειναι ψυχολογος μπαινει αντε κανενας γιατρος να μπαινει εσυ κοπελα μου γιατι μπαινεις τι ζητας απο δω ;;

Senior Member
    εγω δεν ειμαι καθολου παλιο μελος κ ουτε εχω σκοπο ναλλαξω και ουτε αλλαξα ποτε προφιλ αρα υπαρχουν νεα μελη δευτερον αφου δεν εχεις ψυχολογικα και η ζωη σου ειναι ενταξει και μπαινεις εδω ειναι για να κρινεις το πονο των αλλων μαυτα που περνανε και μετα πας και φιλας τον αντρα σου και κοιμασαι και λες ωχ ευτυχως που δεν ειμαι σαν αυτους κατι τετοιο αντιλμβανομαι εγω δε θα μπαινα παντως αντε το αλλο το παιδι ειναι ψυχολογος μπαινει αντε κανενας γιατρος να μπαινει εσυ κοπελα μου γιατι μπαινεις τι ζητας απο δω ;;
    σκεψου λιγο αντιθετα και θα εισαι πιο κοντα στην αληθεια.
    ισως αν σκεφτομουν οπως περιγραφεις για τα ατομα εδω μεσα (κι εκει εξω) , ημουν σαν εσενα...

(οσο για το ποιος δηλωνει γιατρος και δικηγορος και πολλα αλλα εδω μεσα, ειναι απλα το πιο παλιο ανεκδοτο..)

Senior Member
    Βαζεις τους ανθρωπους σε καλουπια .... αυτοι που εχουν ψυχολογικα προβληματα , αυτοι που δεν εχουν ψυχολογικα προβληματα ... αυτοι που κλαινε την μοιρα τους .... επειδη δεν θελουν να συναντησουν εναν αγνωστο κλπ κλπ.

Δυσκολο να βρεις ανθρωπο που να μην εχει κανενα ψυχολογικο προβλημα ( ακομα και αυτο ειναι .... αναλογα την οπτικη γωνια , του τι ειναι "ψυχολογικο προβλημα" και τι ειναι "νορμαλ") και σιγουρα δεν καθοριζονται οι προσωπικοτητες

και οι χαρακτηρες απο το τι προβλημα αντιμετωπιζει ο καθενας. Εαν περιμενεις να βρεις καποιον που να ταιριαζεις , επειδη απλως ας πουμε αντιμετωπιζεται καταθλιψη και οι δυο ή κατι αλλο κανεις μεγαλο λαθος.

Η χημεια μεταξυ των ανθρωπων δεν εχει σχεση με καποια "ασθενεια".
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast