Results 361 to 375 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
14-12-2015, 22:47 #361
Δυστυχώς αυτές οι υποτροπιάσεις είναι οι χειρότερες, εκεί που νομίζεις ότι έχεις ξεφύγει λίγο και αναθαρρείς έρχεται ξαφνικά με κάποιο σωματικό σύμπτωμα και μας καταρρακώνει... Και εγώ είχα κάποιες ενοχλήσεις στο στήθος αλλά μάλλον σταμάτησαν...
Τι να πω κουράγιο ρε παιδιά... πόσο κρίμα να περνάμε τέτοιες καταστάσεις για το τίποτα...
- 14-12-2015, 23:06 #362
Μα ημουν πραγματικα πολυ καλυτερα... κ εγινα χειροτερα απο καθε αλλη μερα! Αυτο το αισθημα οτι εχω αρρυθμια...κ δν εννοω εκτακτη...τι να πω...παιζει λετε να υπαρχει καρι τετοιο ή οι εσωτερικες συσπασεις το δημιουργουν ολο αυτο?? Χαλιαααααα
14-12-2015, 23:30 #363
Η έκτακτη είναι συνήθως στιγμιαία σαν χτύπο στο στήθος στην καρδιά οπότε το σφύξιμο που περιγράφεις μάλλον δεν είναι εκτακτη.
Προσπάθησε να χαλαρώσεις στο σπίτι, πιες και ενα χαλαρωτικο ρόφημα.
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι το απόγευμα προς βράδυ είναι οι ώρες που παθαίνω τις περισσότερες υποτροπιάσεις και πάντα όταν δεν απασχολούμαι με κάτι... Μας χτυπάει σε χίλιες μερές το βλαμμένο, είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει αυτό το μυαλό τελικά πωω δεν υπάρχει... δε μας αφήνει σε ησυχία αλλά που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός..
14-12-2015, 23:43 #364
Επειδη εχω γενικα εκτακτες...μπορω κ γω να πω οτι αυτο ειναι το ημιση δλδ νιωθω το σφιξιμο αλλα δε νιωθω αυτο το γκντουπ της εκτακτης...το ιδιο με εσενα νομιζω μου ειπε κ η Θεανω. Φαντασου νοωθω φυσιολογικους τους παλμους μου κ με πιανει εκεινη τη στιγμη μια φοβια που με απομακρυνει απο το να τους παρατηρω. Φαντασου δε βλεπω την ωρα να ξημερωσει για να παω στον καρδολογο. Ελπιζω μετα απο την εξεταση του και το holder να ηρεμησω. Στο 20' τεστ κοπωσεως που με ζορισε κιολας ο προηγουμενος πριν 1 μηνα,ηταν ολα φυσιολογικοτατα...ακομα κ την εκτακτη πιασαμε. Τωρα γτ μου κολλησε οτι εχω αλλο ειδος αρρυθμιας...δε το καταλαβαινω.να τωρα μολις ξαφνικα αρχισα να καταλαβαινω τους παλμους μου κ το θεωρησα οτι εγινε λογω αρρυθμιας.
14-12-2015, 23:58 #365
Όταν λες αρρυθμίες, εφόσον δεν έχεις έκτακτες, τι εννοείς; Ότι χάνεις παλμούς;
Εγώ γενικά δεν κάθομαι να μετράω παλμούς, δε το έχω κάνει ποτέ, απλά όταν αγχώνομαι και δεν νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει νομίζω ότι σταμάτησε και πετάγομαι, βάζω τα χέρια στο στήθος, παταω με δυναμη από δω από κει χαμός μέχρι να ξανακούσω τους χτύπους χαχα απερίγραπτα πράγματα... Για γέλια πραγματικά αμα τα πεις σε κανέναν που δεν τα έχει βιώσει, γελάει...
Και εγώ αν και θέλω να το αποφύγω μάλλον θα παω σε 2ο καρδιολόγο να μου ρίξει μια ματιά αλλά ξέρω από τώρα το πόρισμα, τέσπα, για επιβεβαίωση... Με τεστ κοπώσεως κιόλας μια χαρά είσαι, εγώ νομίζω όσες φορές και να πάμε πάλι αμφιβολίες θα'χουμε γιατί έχει κολίσει το μυαλό μας στη λειτουργία της καρδιάς και γενικά φοβόμαστε για τον παραμικρό πόνο και σύμπτωμα...
15-12-2015, 00:02 #366
Βιβιαν μου παθαινεις ακριβως οτι και εγω...Παρατηρεις κατι στο σωμα σου που κατα πασα πιθανοτητα ειναι φυσιολογικο, εσενα σου φαινεται πως κατι δεν παει καλα και απο κει και περα σε ποιανει πανικος και σκεφτεσαι ολη την ωρα πως εχεις κατι...Σε καταλαβαινω γλυκια μου, αλλα πραγματικα δεν ειναι κατι...Το τεστ κοπωσεως ειναι πολυ καλη εξεταση και εισαι τυχερη κιολλας που ποιασατε την εκτακτη και ειδες τι ειδους αρρυθμια κανεις...Πηγαινε βαλε και το χολντερ να ησυχασεις και να δεις πως ολα ειναι καλα...
Και εγω παντως δεν ειμαι καλα...Ειμαι σε μονιμη υποτροπηχαχαχα
Σου ειπα πλεον εχω πειστει πως εχω μυοκαρδιτιδα...
15-12-2015, 00:16 #367
Εγω παιδια παντως ξερετε ποτε πιστευω πως θα μου περασει (μετα βεβαια δεν ειναι καθολου απιθανο οτι θα με ππιασει κατι αλλο αλλα τεσπα).Οταν παω σε εναν αλλο καρδιολογο του οω τι εχω του δειξω και ολες μου τις εξετασεις, και καθησει και μου εξηγησει ας πουμε απο τι μπορει να παθαινω αυτες τις ταχυκαρδιες...Πχ να μου πει πως μπορει να ειναι απο αυτην η την αλλη αρρωστια και στο τελος απο το αγχος...Να μου βαλει να κανω και 5 10 εξετασεις οσες τελοσπαντων χρειαζονται και να ηρεμησω...Εγω πιστευω οτι ειμαι πιο πολυ ετσι γιατι εχω την αισθηση οτι ο γιατρος που πηγα με ξεπεταξε (βεβαια θεωρειται πολυ καλος)...Αλλα οντως δεν ασχοληθηκε να μου εξηγησει 5 πραγματα παρα μονο μου ειπε να βγαλω απο το μυαλο μου οτι εχω το οτιδηποτε...
15-12-2015, 00:22 #368
Χαχα εισαι σχτυπητη κ συ κοριτσακι μου!!! Βρε κακο που μας εχει βρειιι...ποια εγω να καθομαι κ να βασανιζομαι ετσι που ημουν duracel τοσα χρονια. Πφφφφ θα παω κ θα τον ρωτησω ΤΑ ΠΑΝΤΑ. JimZe οταν εννοω αρρυθμια εννοω αρρυθμο παλμο χωρις συνοχη...βεβαια αν ειχα κατι τετοιο ολο κ κσποια ζαλαδα θα νιωθα... Σημερα που λετε σκεφτομουν τη μερα πριν φυγω για διακοπες οπου κ με πιασαν ολα τα τρελα μου...δε το χαιρομουν ιδιαιτερα...ετοιμαζα πραγματα με μιση καρδια θα λεγα κιολας. Ενιωθα αδυναμια κ οτι δεν ημουν κ καλα. Αρα παρτα μετα τα γιγαντωσα ξ στο λιμανι του Πειραια με πιασαν οοοολα μαζι. Τους ειχα τρομαξει ολους!!! JimZe αν θεωρεις οτι εχεις πραγματα να ρωτησεις τον 2ο καρδιολογο,για μενα πηγαινε. Δε νομιζω να χεις καποιο χασιμο απο ολες τις πλευρες!!! Θεανω μου πραγματικα η φαντασια κ η δικια μου αλλα κ η δικια σου ομως οργιαζουν!!
15-12-2015, 00:33 #369
Βιβιαν μου πηγαινε καποιες σελιδες πισω οπου μου εδινες πολυ ωραιες συμβουλες, δες τες και εφαρμοσε τες στον εαυτο σου! Πιστεψε το και θα τα καταφερεις...Πηγαινε και στον καρδιολογο φυσικα για να σου φυγει καθε ιδεα απο το μυαλο, γιατι κρινοντας απο εμενα διαφορετικα δεν θα ηρεμησεις...
Ωχ εγω που εχω και ζαλαδες λες να εχω τιποτα? Παιδια μου κολησε οτι ο καρδιολογος δεν ειδε καλα το χολντερ και απλα το ξεπεταξε...Καταρχην εχει παρα πολυ κοσμο και δεν ξερω ποτε προλαβε να το δει σε μια ημερα...Δευτερον αλλα μου ελεγε απο το τηλεφωνο και οταν πηγα εκει να παρω την εκθεση του χολντερ, και αλλα εγραφε πανω στο χαρτι...Ειμαι σιγουρη πως δεν το κοιταξε καλα...Βεβαια ο μπαμπας μου λεει πως δεν θα ρισκαρε κατι τετοιο και πως κανενας γιατρος δεν θα ξεπεταγε ετσι μια εξεταση...Αλλα εγω δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου αυτο...
15-12-2015, 00:35 #370
Ε ας την κάνουμε την αυριανή, μέρα καρδιολόγου. Πάμε όλοι μαζί για μια εξετασούλα έτσι για τις γιορτές μωρέ
...
Καλά εμείς εδώ μέσα τους έχουμε βγάλει όλους τους γιατρούς άσχετους, την μια δε τους τα εξηγήσαμε καλά, την άλλη δε μας έπιασε την έκτακτη που θέλαμε, την άλλη γελάγαμε όταν μας εξέταζε ή είχε πολύ δουλειά και δε μας έδωσε ιδιαίτερη προσοχή και τι άλλο!
Ντάξει εγώ θα πάω σίγουρα αν έχει διαθέσιμο ραντεβού, χαλάλι τα 30ε τι να κάνω...
15-12-2015, 00:44 #371
Χεχεχε ετσι ειναι jimze...οι γιατροι δεν ξερουν και τα γνωριζουμε ολα εμεις...Παντως εγω επιμενω πως οντως καποιες φορες βιαζονται πολυ γρηγορα να τα αποδωσουν ολα στο αγχος ειδικα οταν βλεπουν νεα ατομα και οι πρωτες εξετασεις ειναι καλες...Δεν ξερω βαριουνται να το ψαξουν παραπανω, ειναι σιγουροι για αυτο που λενε δεν μπορω να καταλαβω...Παντως εγω θελω μια πιο καθαρη εξηγηση για τις ταχυκαρδιες μου...Θα παω και θα ζητησω μονη μου εξετασεις και θα μου τις γραψει καο θα πει και ενα τραγουδι
Εγω αυριο δεν μπορω να παω γιατι απλα δεν εχω βρει ακομα τον γιατρο..Θελω να το ψαξω λιγο...Ελεγα να παω στο ιποκρατειο αλλα προτιμω να παω ιδιωτικα τελικα...
15-12-2015, 00:48 #372
Ισχύει αυτό που λες, και εγώ σε αυτόν που πήγα, χώρια του ότι ήταν πολύ high για γιατρός, τραγούδαγε όλη την ώρα κάτι τραγούδια χαχα, με το που με είδε και του είπα ότι είμαι 24, απόρησε και γέλασε
. Αφού το είπα τι έχω μου είπε 'Ντάξει αντε πάμε να ρίξουμε μια ματιά να εξετάσω μετά και κανάν άνθρωπο που έχει πραγματικά ανάγκη'... Αλλά πάντως στην εξέταση ήταν σχολαστικός, πήρε πίεση, μου έκανε υπέρηχο και καρδιογράφημα και μετά μου εξήγησε και κάποια πράγματα.
Απλά επειδή πάντα λένε να παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη, θα δόσω αλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου...
15-12-2015, 00:55 #373
Χαχαχα να πας και για δευτερη γνωμη, αλλα προσεξε αυτο ειναι παγιδα...Πως εισαι σιγουρος οτι δεν θα θες να ζητησεις μετα και τριτη? Και πως ξερεις πως αν αποκλειστει κατι με την καρδια συη συνεχεια δεν θα βρεις κατι αλλο να ασχολεισαι? Στα λεω γιατι ακομα ειναι νωρις για σενα, δεν εχεις φτασει στο σημειο που ειμαι εγω...
Εγω θα ελεγα να κρατηθεις και να μην πας οσο προλαβαινεις ακομα να κανεις κατι για τον εαυυο σου και να τα ξεχασεις ολα...Αν παλι θες να πας για γιατι αλλιως πιστευεις πως δεν θα ηρεμησεις, τοτε εννοειται πηγαινε...Απλα να ξερεις πως αυτο δεν εχει μετα ευκολα γυρισμο...Ολο και κατι θα βρισκεις και θα ασχολησαι...και επειδη απο οτι καταλαβα η φοβια σου αυτη ειναι σχετικα προσφατη νομιζω πως μπορεις να την πολεμησεις οσο ειναι ακομα νωρις και σχετικα ευκολα.!
15-12-2015, 00:57 #374
Αυτο θα κανω κοριτσακι μου! Κατσε να δεις μολις αναπτερωθει το ηθικουλι μου!! Μπροστα στην ψυχικη μας ηρεμια JimZe στα κομματια και τα 30 ευρω. Μ'αρεσε που παλια ελεγα στη μανα μου...ψυχοπλακωθηκα...τωρα να δει ψυχοπλακωμα μιλαμε λες κ καθεται κσποιος πανω σου...
15-12-2015, 01:02 #375
Οχι ενταξει παιδια εμενα η καρδια ειναι το ατου μου
..αν κσι η 2η αποψη συγκλινειμμε την πρωτη,δν ξανασχολουμαι απλως υπομονετικα θα περιμενω την ιαση μου!!