ταχυκαρδια στον υπνο - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 60 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 898
    Senior Member
    Ρε παιδια τωρα με εχει ποιασει κια απιστευτη ζαλαδα, ενα χασιμο, νιωθω αδυναμα τα χερια μου (αφου με το ζορι παταω τα κουμπια στο κινητο), τα ματια μου κλεινουν, χωρις να νυσταζω ομως, και το κεφαλι μου ειναι βαρυ...Τι ειναι τουτο παλι? Λετε να ειναι απο την βαλεριανα η ανθυποβαλω τον εαυτο μου να νιωσει καπως επειδη την πηρα?Πωπω παντως ειναι απαισιο συναισθημα...

Senior Member
    Ειναι απαισιο...αλλα ειναι ψευτικο...ψευτικος συναγερμος...για να το προκαλεσει αυτο η βαλεριανα..πρεπει να καταναλωσεις 100 βαλεριανες κ βαλε...ουτε καν...ασε αυτο π νιωθεις να υπαρχει..μεσα σ..μην προσπαθεις να το διωξεις...να αλλαξεις σταση...να...να...να...απλα αστο να υπαρχει κ προσπαθησε να το αγνοεις...αστο να σε ζαλισει...να σε φοβισει...ειναι δυσκολο πολυ...το ξερω...αλλα προσπαθησε...

Senior Member
    Προσπαθω γιατι δεν εχω και πολλες επιλογες και ηδη νιωθω καλυτερα...Δεν ξερω παλι σημερα γενικα ημουν καπως ολη μερα...Ισως φταιει που αυριο θα παω στον ψυχιατρο και εχω αγχωθει...

Senior Member
    Γιαυτο εχεις αγχωθει?θα βγεις απτον γιατρο κ θα πετας!θα δειςςςςςς...

Senior Member
    Το ελπιζω,απλα σκεφτομαι μην μου δωσει φαρμακα και δεν θελω ουτε εγω να τα παρω...Βασικα καποιες φορες που εχω παρει ζαναξ ας πουμε η αληθεια ειναι οτι πετουσα αλλα και αυτο δεν ειναι λυση...Δεν μπορω να ζω ετσι...Και φοβαμαι την εξαρτηση και ολα
    Αλλα να μου πεις δεν ειναι αναγκη να προτρεχω...Ακομα δεν πηγα στον ανθρωπο...Δεν ξερω καν τι θα μου πει και αμα θα μου δωσει αγωγη...Απλα το μυαλο μου παλι παιζει παιχνιδια...

Quote Originally Posted by JimZe View Post
    Σουπερ η Βαλεριάνα αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Κάποια βράδια που έχω υπερενταση συνήθως πίνω ή χαμομήλι ή μελισσόχορτο και είμαι καλά. Τη βαλεριάνα την έχω συνδέσει πιο πολύ για ζητήματα επίμονης αϋπνίας... Πάντως καλό είναι να μην πίνεις συχνά ειδικά βαλεριάνα γιατί έχει ισχυρή δράση, θέλει στο ενδιάμεσο διακοπές.

Και εγώ ήμουν άρρωστος την προηγούμενη βδομάδα αλλά το ξεπέρασα εύκολα ευτυχώς και χωρίς φάρμακα (panadol κλπ), μόνο με χυμούς. Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι και για αυτό θα περάσει. Και φυσικά να ξανα πας στο γιατρό σου!
    Καλημερα! Κ εγω πινω χαμομηλι κ ηρεμω! Τα υπολοιπα απο φαρμακειο τα παιρνετε;

Senior Member
    Πολύ πολύ καλημέρα σε όλους!! Εργασία και χαρά!!! Μη μου αγχώνεστε για τίποτα!!! Κι εγώ έχω ακόμα κάποια απο τα ψυχοσωματικά μου αλλά εφόσον ο γιατρός με διαβεβαίωσε οτι δεν έχω τίποτα...συνεχίζω ακάθεκτη να τα αγνοώ!! Θα σας πω ένα μόνο, χθες το πρωί ήμουν πολύ χαλιά...κομάρες, το στομάχι και το έντερο χάλια, δυσφορία κλπ κλπ... Σας διαβεβαιώ οτι μια χαρά μετά πήγα και στον οδοντίατρο και ακόμα καλύτερα οταν πήγα και στον καρδιολόγο!!! Όταν δε, έφυγα απο κει...δεν είχα ουτε καν τα μισά συμπτώματα που είχα όλη μέρα!!

Καλημερούδια!!! Ετσι ακριβως ειναι... και εγω οταν ειμαι καλα κ χαρουμενη κ τα αγνοω τοσο πιο χαλαρα εμφανιζονται ενω αντιθετα οταν τα σκεφτομαι επανερχονται εντονα!
    Η μονη σκεψη που πρεπει να κυριαρχει ειναι οτι ειμαστε καλα κ ειναι ακινδυνα αν κ ενοχλητικα οκ! Αν σκεφτεσαι οτι εισαι αρρωστος το νοιωθεις κιολας! Η ψυχολογια ειναι το παν.
    Για τους πιο γρηγορους κ εντονους παλμους τι σου ειπε/προτεινε;

Senior Member
    κατά το καρδιογράφημα είχα μόλις 70 σφυγμούς και τους χαρακτήρισε άψογους. Μου είπε οτι όταν μετράω τους σφυγμούς αγχώνομαι και τότε αρχίζει η ταχυπαλμία και θα πρέπει να το σταματήσω αυτό το πράγμα. Επίσης, η γυμναστική θα με βοηθήσει να μην ξαναεμφανιστούν και φυσικά να αποβάλλω οτι μου δημιουργεί άγχος!! Σωστή διατροφή και σωστές ώρες ύπνου...το κλειδί για τις ταχυπαλμίες!

Τελεια!!! Πρεπει να ενταξουμε την ασκηση στην καθημερινοτητα μας, πολυ σημαντικο!!!

Senior Member
    Εννοείται αυτό!! Εκτονώνεται και το μυαλό και το σώμα και φυσικά είναι "φάρμακο" για την καρδιά!!

Χαιρομαι πολυ viviann για σενα πραγματικα!!! Αντε να ηρεμησουμε ολοι και να περασουμε ομορφα τις γιορτες!!! Ειναι ευκαιρια τωρα να αποβαλουμε καθετι το αρνητικο!

Senior Member
    Αυτό μου είπε και ο γιατρός! Το βάλσαμο για να εξαλειφθούν όλα είναι να βγαίνω έξω τώρα στις γιορτές και να χαίρομαι τη ζωή...οχι να σκέφτομαι οτι αμάν με έπιασε αυτό...τι είναι και τα σχετικά! Είμαστε όλοι υγιέστατοι και δε το εκτιμούμε...δηλητηριάζουμε κάθε μέρα το μυαλό μας και αυτό με τη σειρά του το σώμα μας...

Quote Originally Posted by viviann View Post
    Αυτό μου είπε και ο γιατρός! Το βάλσαμο για να εξαλειφθούν όλα είναι να βγαίνω έξω τώρα στις γιορτές και να χαίρομαι τη ζωή...οχι να σκέφτομαι οτι αμάν με έπιασε αυτό...τι είναι και τα σχετικά! Είμαστε όλοι υγιέστατοι και δε το εκτιμούμε...δηλητηριάζουμε κάθε μέρα το μυαλό μας και αυτό με τη σειρά του το σώμα μας...
    Πόσο σωστά λόγια!!!

Senior Member
    Κοριτσια μου καλημερα! Zugaki, την βαλεριαμα και το μελισσοχορτο τα πηρα απο καταστημα με βιολογικα...Δεν νομιζω να τα βρεις σε φαρμακειο... Παντως τελικα η βαλεριανα χθες με ταραξε χιχιχιχ...δεν νομιζω να ξαναπιω ευκολα...
    Βιβιαν μου να το ξαναπω? Ποσο μα ποσο χαιρομαι για εσενα...Που καταφερες και το ξεπερασες ολο αυτο που σε βασανιζε...Μπραβο σου κοριτσακι μου!!!
    Εγω σημερα θα παω στον ψυχιατρο και εχω λιγο αγχος...Σηκωθηκα νε ταχυκαρδιες και ζαλαδα...Προς το παρον εζ καταφερει και τα αγνοω...Εντωμεταξυ νιωθω πως θελω να του πω τοσα πολλα που φοβαμαι μην τα ξεχασω...

Page 32 of 60 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast